72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
újabb gundam érkezik a nagyobbaknak, darkosabb lesz és még az UC kedvelőit is kielégíti majd...az AGE side projectje...
AGE-t is nézni kéne már...de várok még kicsit...:D
@efti: nekem sincs bajom velük meg eddig nem is hallottam róluk rosszat így meglepő volt...:D -
a 10 bites kiadvanykodas miatt en is...de szerintem jo minoseguek a dolgaik. Az hogy mennyire jok maguk a forditasok azt nyilvan nem tudom, en a japanul nem ertos fajtaja vagyok az animeket nezok halmazanak -
ha már coal...múltkor MALon olvastam és meg is lepett, hogy a coalgirlst elég széles körben utálják... -
1. te dolgod, amig nem probalsz meggyozni rola, hogy az a jo, addig en se gyozlek meg rola, hogy a Black metal az igazi
2. Nichijou nagyon nagyon jo, csak az ep0 volt uncsi, a tobbi jo. Ha nem kell hozza mindenaron neked magyar felirat, a szeneslanyok szokasuktol elteroen mar a TV verziot is feliratoztak -
Jó lehagytam hogy többek között. sory
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!trance,d'n'b,dubstep,hardstyle,glitchop,chiptune,electro/house....minden ami gép de főleg a keményebbek
De az szar példa volt... túl snassz
befejeztem az OFFot!! -
Le lesz fordítva ne aggódj, csak nem mostanában. -
1. trance valoban kaki... :D
2. de a Nichijou király...tökéletes agysorvasztás...nekem tetszett :D -
1. a trancet szereted...mekkora gáz már...
2. nemtom...me szar?? -
Kössetek belém hogy szeretem a trance-t!
De a Nichijounak mér csak 6 része van lefordítva?
-
Major spoiler az LN folytatásáról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az első kötet végén visszatér majd Touma... :D
-
Akkor ha a movie nem fog kapcsolódni a LN-hez még két évad...
-
sket danceben ezek a flashbackek rohadt jók...Switch és Hime flashe is nagyon jó volt, nagyon jó történetek...több ilyen stílusú rész kellene bele, sokkal de sokkal jobb lenne....:D -
Marpedig o az idiota vigyorok koronazatlan kiralya. De azert egy Index amiben nincs Touma mar biztos hogy jobb mint egy Index amiben van.. -
Ott van helyette Accelerator. :D -
milyen index az ahol nincs asszonyverés....:D -
"This is a world where Kamijou Touma does not exist."
Tul szep ahhoz hogy igaz legyen :D -
14 kötetet. Összesen van 24 + már kijött 3 kötet az Új Testamentumból is. -
Az Index-re gondoltam... :D -
Az anime mennyit dolgozott fel eddig a LN-ből? -
Nem vagyok Bible Black-ben muvelt, igy a folytatasa is kimarad. Majd talan egyszer.... miert? -
Bible Black? :P -
MAL-n láttad az Új Testamentum leírását?? -
Első évad tetszett és ahogy vége a másodiknak kezdem el azt is. Felőlem jöhet még több is. Csak ugye minnél jobban megszereted a karaktereket utána annál rosszabb szenvedeni látni őket. :( -
erre meg nem sok eselyt latok, eddig kb szorol szora kovette az anime a mangat. Megjegyzem nem rosszak ezek a mellekszalak, a Nanamine-es tortenetek pl nem rosszak, az Eiji bevasalja a mangamegszuntetsre valo jogat sztori meg kifejezetten jo. Csak epp nem halad hoseink tortenete az anime adaptacio fele. Pedig aztan akkor mi lenne? szerintem az olvasok attol meg kivancsiak lennenek a tortenetre tovabbra is, csak nem lenne mellekszal meg foszal...
(remelem nem tulzoan spoilereztem)
szerk:
@LeventeV: a manga meg most is fut, hacsak nem ternek el tole, akkor nem lehet vege az animenek se egyenlore. Egyre jobban tartok tole, hogy vegtelen tortenet... -
Én azt hittem happy end lesz a Bakuman vége, de ezek szerint nem. :( -
jah jó értem....akkor lépjék át a szart és folytassák a sztorit...:D -
fenet. epp azt magyarazom, hogy a mangaban onnantol, ahol varhatoan a masodik evad veget er rengeteg lenyegeben filler chapter jott -
a 2. évad végével be is érik a mangát??? -
Az vele a baj, hogy kb onnan ahol varhatoan ez az evad veget er egy tonna filler kovetkezik.
Nagyon enyhe spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valoszinuleg kb a teljes bakuman 3 alatt semmit nem fog haladni a sztori alap motivuma, hacsak at nem ugorjak egy reszet, de ez eddig se volt jellemzo a sorozatra
-
Pedig nem bonyolult, parhuzamosan tobb tortenetet is lehet irni arrol hogy Touma onfelaldoz barkiert es barmiert, mikozben random nagyonevil nagyon protagonist meg idiotan vigyorog
Raadasul tetszoleges sorrendben olvashatod -
A Index LN véget ért, az Index: Új Testamentum a folytatása. -
izé, én ezt most nem értem....a tag írja az index novelt és közbe írja annak a folytatását??? azt meg hogy??? vagy mi... -
Jövő őszre bejelentették a Bakuman 3-at...jó lenne, ha a 3. évad végére úgy vége lenne, mindenki boldog és kész....kár hogy nem lehet így... -
Mint már írtam, ehhez a movie-k is megfeleltek volna. Azok se képviselnek csúcsminőséget, de azért mégiscsak jobbak, mint a GT. -
biztos így akarják felvezetni a Kait...:D -
Nézi valaki még az Animaxon a Dragon Ball GT-t? Mik a vélemények? :D Néhány részbe belenéztem, inkább vettek volna meg pár movie-t, ha már ennyire ragaszkodtak a DB-hez... -
De most hogy láttam. Nem bánom hogy nem tettem
-
Erre én is jelentkezni akartam
-
fairy tail magyar fandub vagy inkább fun??? nagyon.... -
:)