72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #50828
    újabb gundam érkezik a nagyobbaknak, darkosabb lesz és még az UC kedvelőit is kielégíti majd...az AGE side projectje...

AGE-t is nézni kéne már...de várok még kicsit...:D

@efti: nekem sincs bajom velük meg eddig nem is hallottam róluk rosszat így meglepő volt...:D
  • efti
    a 10 bites kiadvanykodas miatt en is...de szerintem jo minoseguek a dolgaik. Az hogy mennyire jok maguk a forditasok azt nyilvan nem tudom, en a japanul nem ertos fajtaja vagyok az animeket nezok halmazanak
  • LasDen #50826
    ha már coal...múltkor MALon olvastam és meg is lepett, hogy a coalgirlst elég széles körben utálják...
  • efti
    1. te dolgod, amig nem probalsz meggyozni rola, hogy az a jo, addig en se gyozlek meg rola, hogy a Black metal az igazi

2. Nichijou nagyon nagyon jo, csak az ep0 volt uncsi, a tobbi jo. Ha nem kell hozza mindenaron neked magyar felirat, a szeneslanyok szokasuktol elteroen mar a TV verziot is feliratoztak
  • LeWyTy
    Jó lehagytam hogy többek között. sory
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    trance,d'n'b,dubstep,hardstyle,glitchop,chiptune,electro/house....minden ami gép de főleg a keményebbek

De az szar példa volt... túl snassz
    befejeztem az OFFot!!
  • Máté94
    Le lesz fordítva ne aggódj, csak nem mostanában.
  • Zomil
    1. trance valoban kaki... :D

2. de a Nichijou király...tökéletes agysorvasztás...nekem tetszett :D
  • LasDen #50821
    1. a trancet szereted...mekkora gáz már...

2. nemtom...me szar??
  • LeWyTy
    Kössetek belém hogy szeretem a trance-t!
    De a Nichijounak mér csak 6 része van lefordítva?
  • Lelouch
    Major spoiler az LN folytatásáról:
    Már az első kötet végén visszatér majd Touma... :D

• LeventeV
    Akkor ha a movie nem fog kapcsolódni a LN-hez még két évad...
  • LasDen #50817
    sket danceben ezek a flashbackek rohadt jók...Switch és Hime flashe is nagyon jó volt, nagyon jó történetek...több ilyen stílusú rész kellene bele, sokkal de sokkal jobb lenne....:D
  • efti
    Marpedig o az idiota vigyorok koronazatlan kiralya. De azert egy Index amiben nincs Touma mar biztos hogy jobb mint egy Index amiben van..
  • Lelouch
    Ott van helyette Accelerator. :D
  • LasDen #50814
    milyen index az ahol nincs asszonyverés....:D
  • efti
    "This is a world where Kamijou Touma does not exist."

Tul szep ahhoz hogy igaz legyen :D
  • Lelouch
    14 kötetet. Összesen van 24 + már kijött 3 kötet az Új Testamentumból is.
  • Lelouch
    Az Index-re gondoltam... :D
  • LeventeV
    Az anime mennyit dolgozott fel eddig a LN-ből?
  • efti
    Nem vagyok Bible Black-ben muvelt, igy a folytatasa is kimarad. Majd talan egyszer.... miert?
  • armageddon666
    Bible Black? :P
  • Lelouch
    MAL-n láttad az Új Testamentum leírását??
  • LeventeV
    Első évad tetszett és ahogy vége a másodiknak kezdem el azt is. Felőlem jöhet még több is. Csak ugye minnél jobban megszereted a karaktereket utána annál rosszabb szenvedeni látni őket. :(
  • efti
    erre meg nem sok eselyt latok, eddig kb szorol szora kovette az anime a mangat. Megjegyzem nem rosszak ezek a mellekszalak, a Nanamine-es tortenetek pl nem rosszak, az Eiji bevasalja a mangamegszuntetsre valo jogat sztori meg kifejezetten jo. Csak epp nem halad hoseink tortenete az anime adaptacio fele. Pedig aztan akkor mi lenne? szerintem az olvasok attol meg kivancsiak lennenek a tortenetre tovabbra is, csak nem lenne mellekszal meg foszal...

(remelem nem tulzoan spoilereztem)

szerk:
    @LeventeV: a manga meg most is fut, hacsak nem ternek el tole, akkor nem lehet vege az animenek se egyenlore. Egyre jobban tartok tole, hogy vegtelen tortenet...
  • LeventeV
    Én azt hittem happy end lesz a Bakuman vége, de ezek szerint nem. :(
  • LasDen #50803
    jah jó értem....akkor lépjék át a szart és folytassák a sztorit...:D
  • efti
    fenet. epp azt magyarazom, hogy a mangaban onnantol, ahol varhatoan a masodik evad veget er rengeteg lenyegeben filler chapter jott
  • LasDen #50801
    a 2. évad végével be is érik a mangát???
  • efti
    Az vele a baj, hogy kb onnan ahol varhatoan ez az evad veget er egy tonna filler kovetkezik.

Nagyon enyhe spoiler:
    valoszinuleg kb a teljes bakuman 3 alatt semmit nem fog haladni a sztori alap motivuma, hacsak at nem ugorjak egy reszet, de ez eddig se volt jellemzo a sorozatra

• efti
    Pedig nem bonyolult, parhuzamosan tobb tortenetet is lehet irni arrol hogy Touma onfelaldoz barkiert es barmiert, mikozben random nagyonevil nagyon protagonist meg idiotan vigyorog

Raadasul tetszoleges sorrendben olvashatod
  • Lelouch
    A Index LN véget ért, az Index: Új Testamentum a folytatása.
  • LasDen #50797
    izé, én ezt most nem értem....a tag írja az index novelt és közbe írja annak a folytatását??? azt meg hogy??? vagy mi...
  • LasDen #50796
    Jövő őszre bejelentették a Bakuman 3-at...jó lenne, ha a 3. évad végére úgy vége lenne, mindenki boldog és kész....kár hogy nem lehet így...
  • Lelouch
    Mint már írtam, ehhez a movie-k is megfeleltek volna. Azok se képviselnek csúcsminőséget, de azért mégiscsak jobbak, mint a GT.
  • LasDen #50794
    biztos így akarják felvezetni a Kait...:D
  • Lelouch
    Nézi valaki még az Animaxon a Dragon Ball GT-t? Mik a vélemények? :D Néhány részbe belenéztem, inkább vettek volna meg pár movie-t, ha már ennyire ragaszkodtak a DB-hez...
  • LeWyTy
    De most hogy láttam. Nem bánom hogy nem tettem
  • LeWyTy
    Erre én is jelentkezni akartam
  • LasDen #50790
    fairy tail magyar fandub vagy inkább fun??? nagyon....
  • Zomil
    :)