72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
És ezt az android hagyja?
-
egy minisorozatnak a Robo to shoujonak az endingje asszem...:D -
ez mi? :) -
-
jobb képeket nem találtak a sorozatból?? :D de fasza amúgy...:D -
szeretem az ilyeneket :) -
Clannad pilgrimage in Yawata
A többi a linken. -
igen az is jo volt :D -
Prof William #50900 Én azon röhögtem amikor a 8-ik részben belerúgják őket a vízbe mindenki visít Narukami meg a szokásos pókerarcával zuhan. :)
-
még lesz egy rész jövő héten...:DDD
de amúgy igen...van benne potenciál...bár a kezdeti komplexitás mintha eltűnt volna...:D -
gondolom ez volt az uccso rész az évadbol...vélemény?
tényleg annyira jo volt igy 12 rész után, mint ahogy én "istenitettem"? :D -
tessék...jár egy neked...:D
-
én még a 7. résznél járok :(
Persona 4 11. rész: amikor maci megjelenik felöltözve...és Narukami a szokásos pokerarcal tapsol neki, h brilliáns...besirtam :D -
horizon 12....
(kissé túlzás de na) -
"fantasztikus sorozat a working...imádom minden percét, de sajnálatos hogy jövőhéten vége"
+1 -
Én is csak csatlakozni tudok Zomilhoz és Malakaihoz. Nagyon nagy a Baka. Nem olyan rég néztem meg a 2. évadot, sírtam a röhögéstől. XD -
szerintem is nagyon jok, pedig en se ismerem a szoban forgo darabokat :)
un go 10: basszus, kezdem sajnalni, hogy mar csak egy epizod, a vegere olyan lett mint amilyennek egy jo kriminek kell lennie -

[Úgy, hogy az animéket csak hírből ismerem] -
bannerek...
Persona4
Nisemonogatari -
Kikövetkeztethető szerintem, más nem az alapján, hogy kik mellett van.
Bakát meg én is ajánlom, elborult fajta sorozat, de nagyon jó. :) -
számomra 10/10-es sorozat, eszméletlen mekkorákat röhögtem rajta :D
a potteres kép meg tök jo, csak kár h egy csomo karaktert nem ismerek fel(pedig a könyvet olvastam) :D -
Ez a Baka to Test nem rossz. :) Vizuálisan eléggé hajaz a SHAFT-ra. -
Én is úgy megnézném. :D -
Ez rohadt jó. -
itt a potteres anime vált...:D
-
OMG. Bár meg kell hagyni, remekül összefoglalja az animét... -
Takanashi kicsit olyan mint Yoshi a bakatestoban...bár nála nem olyan egyértelmű hogy Inami mit érez, de ellenben az idióták királyával ő azért közeledik inami felé még ha nem is tudatosan és tök jó, hogy körülötte mindenki azonnal levágja a szitut :D
fantasztikus sorozat a working...imádom minden percét, de sajnálatos hogy jövőhéten vége. remélem lesz 3. évad jövőre és a 4. is utána...:D -
Arra jó volt, hogy emlékeztetett a mangára. Most folytatom. Tsukune nagyon badass :D Meg jó az az egyenruha. -
nagyon jó :D
-
Szerintem itt nem is arra mondta hogy hány animét nézel, hanem hogy inkább csak az igazi japán otakuk szoktak jellemzően ezen az oldalon állni hogy egy seiyuu legyen igazi "idol", mire a legtöbb nyugati anime rajongó meg csak azért is elhatárolódik ettől, a betegesebb felhangjai miatt, és az ő felfogásukban meg akkor már egyáltalán ne is számítson hogy a magánéletében mit csinál.
Tényleg, igazából ilyen érveket se magyaruk se angolul nem is olvastam ez előtt sehol, csakis a sankaku féle 2ch komment fordítások között. -
Nem vagyok otaku - annyit azért nem animézek, és hát ugye gyűjtéseket sem renezek(hetek) a cuccokból -, egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni az ismert dolgoktól.
Előadja a nagy halált, hogy abbahagyja, és aztán beszopja magát megint a bizniszbe... -
De mint ahogy Zomil is írta, a Nisemonogatariban már fog beszélni. -
Nem néma, csak nem akart beszélni ilyen-olyan okok miatt... :) -
Hirano volt Shinobu hangja a Drama CD-n. Ebből jött a következtetés, hogy valószínűleg ő marad továbbra is, de szerencsére nem. :)
Amúgy én főleg Kiss-shot és a Kizu miatt örülök a váltásnak, loliként még el is ment volna Hirano Aya. De mivel ott a felnőtt forma is, Sakamoto Maaya sokkal jobb lesz szvsz. -
te tényleg olyan vagy, mint aki a lincselését akarta :D
Mit érdekel a magánélete, hozza a hangját, azt kész. -
egy kis "publicitás" sosem árt...:DDD -
öhm most igy fejböl utána nézés nélkül nem tudom megmondani, de sztem nise-ben megszolal
Imy: olyan vagy, mint egy otaku... :D -
Számítanak, mert olvastam róluk, és bizony, rögvest eszembe jutnak, amint meghallom a hangját... ahogy múltkor is, otthon, amikor újra belepörgettem egy-két Haruhi részbe, Yuki miatt. -
Addig oké, de ott loli formában szerepel, aki meg néma, nem? -
nisemonogatari lesz a köv. évadban :)
szerk.: amugy engem se nagyon tud érdekelni, h mindenkivel lefekszik...ö dolga...amig nem romlik emiatt a munkájának a szinvonala...mondjuk ahogy Arma is irta nem tudnám elképzelni nélküle, pl. haruhi-t