72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    én is minami end-et részesiteném elönyben :D
  • Lelouch
    Akarod mondani Usagi Drop manga, nem? :D Amúgy még nem is biztos, hogy lesz anime folytatás.
  • PetruZ
    Én tegnap este egy Usagi Drop LN ending spoiler-be futottam bele, de "dulván". Ettől függetlenül jöhet a folytatás, de a vége... hát izé... kissé ambivalens érzéseim vannak/lesznek, ha az anime is azt kapja meg és nem csinálnak valami egyedit hozzá.
  • Lelouch
    Szóval elég kétséges? :S Akkor muszáj leszek olvasni egy kis LN spoilert. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem, hogy Minami end felé halad a sztori.
  • LasDen #50984
    1-3000 közötti eladások azér nem olyan fantasztikusak....de remélem azé lesz 3. évad...:D
  • Zomil
    passz, ugy tudom nem fogyott olyan rosszul, szoval sztem van rá esély :)
  • Lelouch
    Ez a Baka to Test nagyon tetszett. Várható majd 3. évad?
  • LeWyTy
    nálam meg erre utalt a powah

Én utálom a mecha-t de ez valami qrvajó volt!
  • zsakosfrodo2
    Ha Tengen Toppa, akkor ROW ROW FIGHT THE POWER!

• LeWyTy
    1. LOL
    2.Viral powah
  • Lelouch
  • Lelouch
    Hát nem tudom... Mindenesetre én tuti nem nézem meg, mert tudom hogy csak felbosszantana.
  • LeventeV
    Nem húzzák el a Numát annyira és akkor belefér.
    Az animében is volt, hogy csak könnyező meg nyáladzó arcokat mutattak majdnem egy részen keresztül. Azért is éreztem kicsit elnyújtottnak.
  • Lelouch
    Engem annyira nem hoz lázba. Egyébként i, hogy férhetett bele egyáltalán a dice és a Numa után még egy harmadik játék is?
  • LeventeV
    Kiváncsi vagyok a live actionbe mi lesz a végén az az oroszlános játék Ishida lányával.
  • Lelouch
    A mocsár tényleg eléggé el lett húzva, de én ezt nem nevezném feltétlenül negatívumnak. Sőt azt kell mondanom, máshogy nem is lett volna ilyen hatásos. :) Boss fight a végén meg teljesen szükségtelen lett volna. Kaiji a mocsár legyőzésével elég szépen visszavágott a Teiai csoport vezetőjének is, azért nem kis összeggel kopasztotta meg őket...

Azért szerintem is jobb volt az első évad.
  • LeventeV
    Megnéztem a Kaiji 2-t. Jó volt, de az első évad nekem jobban tetszett.
    Szerintem elhúzták a mocsaras dolgot és hiányoltam a boss fight-ot a végéről.

Kiváncsi leszek a live action-re. Nem is tudtam, hogy van, aztán már a 2. is elkészült. Ma este nézem meg az elsőt. :D
  • LasDen #50971
    ANN-en szinte mindig kiemelték, hogy onegai írója, toradora, anohana rendzője...de a gundam 00-t is ő követte el (író) én bízok a sorozatban....így nagyobb lesz a bukás (számomra) rossz esetén de pozitív vagyok :D
  • Ruley
    Az mondjuk kicsit zavarba ejtő hogy miért pont úgy emlegetik ezt mindenhol, hogy "Az Onegai Teacher/Twins sorozatok forgatókönyvírójától". Akkor már miért nem úgy hogy a Honey and Clover forgatókönyvírójától, és az AnoHana és a Toradora rendezőjétől? Miért pont az egyetlen igénytelen ecchi-t kell kiemelni az egész karrierjükből?

Meg egyébként sem sokat számít ez, olyan belterjes az anime ipar, hogy szinte mindenkinek sikerült már egy-két tűrhető sorozat gyártásába bekerülnie, de csak 1-2 olyan van aki tényleg egyedül is a minőség garanciája.
  • Ruley
    A próféta szóljon belőled!

Bár eddig összesen egy PV-t láttunk belőle amiben arcok mosolyognak egy osztályteremben, a történetéről meg egy mondatot sem tudunk (legalábbis mi, közönséges halandók), de azért úgy legyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez az igazi otakuság! :))))))
  • Zomil
    pfff :D
  • LasDen #50966
    nem találjátok ki mit álmodtam...

azt hogy az Ano natsu de matterut néztem :DDDD és kurva jó volt még arra emlékszem :DD
  • Lelouch
    Engem viszont nem csigázott fel ez a PV.
  • Zomil
    akkor valoban nem csoda, de mint mondtam engem nem zavar még ha csak utánoznák is, mert elég jol csinálják és amugy is nekem nagyon bejön ez a stilus :)

amit linkeltél anime, meg nagyon várós :O
    talán ez pont olyan lesz amit leirtam, c3 fanservice/vicces jelenetek nélkül :)
    a pv legalábbis most nagyon megfogott, a zene is jo :)
  • Lelouch
    C3-ból tegnap jött ki az első lemez(DVD+BD), adatok körülbelül jövőhétre várhatóak.
  • Ruley
    Egyébként a Silver Link studio nem "utánozza" a Shaftot, hanem Shaft dolgozók egy kiszakadt csoportjából áll.

Tavasszal jön tőlük a következő sorozat, Tasogare Otome x Amnesia
  • Zomil
    wow...Horizon 8. része nagyon epic volt...amikor meg Aoi lehuzta a csaj nadrágját... :D

C3 8. rész...huhh ez nagyon tetszett...teli volt shaft féle szimbolumokkal/bevágásokkal, ami shaftnál nagyon tetszett, itt kicsit furcsa, h ennyira "shaftos" lett, de tetszik :)
    Mondjuk ha joval kevesebb vicces/fanservice jelenet lenne benne simán tulnöne önmagán a sorozat, de igy csak olyan kellemes 10/8-8.5. Mondjuk nekem igy is tetszik, a grafika nagyon szép, de a történet is érdekes :)
    Az évadban vmiért ez is az egyik kedvenc sorozatom lett.
    Nemtudom milyen eladást produkál, de remélem lesz 2. évad :)

remélem hamar be tudom fejezni ezt a 2 sorozatot :)
  • LeventeV
    Kösz.
  • Lelouch
    Magyarra? Member, ugyanaz mint aki az első évadot is fordította.
  • LeventeV
    Ki fordította a Kaiji 2. évadát?
  • LasDen #50957
    nem is tudtam, hogy a katakawa shoujo magyar nyelven is megfog jelenni....(O_O)
  • LasDen #50956
    karácsonyra most ilyen pink leszek...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Én is ezt akartam kérdezni tőle :))))
  • Zomil
    mi ez a cukirozsaszin fejléc :D
  • Zomil
    sztem is azért eléggé jol tökrözik az eladások az animek minöségét(persze attol még akad alulértékelt cucc, meg forditva is), mondjuk sztem a mostani szezon IS megfelelöje a Guilty Crown lesz...

lehet bele kéne nézni a t&g-be, de ismeretlenül nem merek :)
  • Ruley
    Itt én sem emlékszem hogy bárki nézte volna, de a nyugati nézők nagyon éltették.
  • Ruley
    Valóban. A 11-ből 9 elég népszerű, közkedvelt sorozat, az egész listán csak az IS és a Maji Love olyan "Mi a szart keres ez itt" kategóriásak.

Szerintem ez is jó példája annak hogy sokan eltúlozzák azt, hogy mennyire is hülye az átlagos vevő, meg hogy "csak a szarra van igény".

Azért általánosságban mégis csak a jó sorozatok szoktak kifizetődni, és a gyengék elbukni, még ha vannak is mindkét irányban anomáliák.
  • LasDen #50950
    nekem máshogy rémlik...mintha azt mondta volna valaki, hogy nem volt rossz....:D
  • Zomil
    persona 4 nem kevés :O

tiger&bunny-n mit esznek az emberek? itt nem nagyon irkált senki jot rola