72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
-
Boldog Karácsonyt az összes topiklakónak! :D
-
#50990 -
Jobb lett volna valami, ahol a "menő csajjal" jön össze... Elfelejtettem a nevét :S Ami? -
toradora ovatól többet vártam...::( jobb lett volna valami, ami az utolsó rész után játszódik nem ez a semmi... -
Prof William #51023 Ez NAGYON jó hír. Mangában nagyon tetszett! viszont kicsit túl darkos ez a PV. Manga azért ennél vidámabb volt. Persze azért ott is jött a dark amikor kellett de mégis...
Valamint youko arca fura kicsit. Remélem manga rajzolását követik vagy ez még úgyis csak teaser mert azon viszont változtathatnának. -
Megnéztem az első Kaiji live actiont. Elég érdekes volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vegyíti a két évadot. Hamar lerendezik a kő-papír-ollót amin kikap és bekerül a föld alá, ahol pericáért dolgozik. Csak úgy juthat ki ha végig csinálja a két torony közti egyensúlyozást. Ez sikerül neki, utána jön az E-card Tokegawaval. Hogy nyerjen Endotól kell pénzt kérjen. Megveri Tokegawat, kap 500 milliót, aztán Endo elaltatja és elveszi tőle a pénzt mivel a kölcsön adott pénzre 30%-os kamatot tett egy percre. Ja és Endo nő. XD Kiváncsi vagyok, hogy a második filmben hogy kerül vissza a föld alá, mert benne lesz a kockázás.
Összességében nekem tetszett, olyan 7/10, szombat estére pont jó volt. Kb olyan szinten van mint a Death Note live action. Tokegawa nagyon tetszett. Jó, hogy visszahozták a 2. filmre. -
de ez nem tipikus hárem...ez nem is arról szól.... -
Szerintem a Denpa Onna jobb volt, annak volt egyedi hangulata, ez meg elég tucathárem volt. Nekem ez 7/10, a Denpa Onna meg 8/10.
-
Usagi drop tema: en Ruley-el ertek egyet.
Harem tema: nekem a harem alap mindig a love hina volt, ott meg fohosunk nagyon szerelmes volt, csak fogalma se volt kibe :D -
A Denpa inkább őrültebb, a Haganai inkább tipikusabb high-school cucc (a nagyon romantikus részek nélkül), de itt is vannak őrült alakok és sztem több az általános vicces rész, mint a Denpa-féle őrült vicces. :) A rajzstílus ugyanaz.
Összességében nálam a Denpa "csak" 7 pontos volt, a Haganai jobb egy fokkal, de ez szubjektív, egyéni preferencia kérdése.
-
Elég érdekes kérdés, mert a karakterdizájnon kívül túlságosan sok hasonlóság nincs a kettőben. -
volt olyan jo mint a Denpa onna? majd lehet elkezdem :) -
Még nem. ;) De a tipikus harem-ekben a főhős általában nem is szerelmes. :)
-
de ez nem is választásról szól...KOdaka nem szerelmes és a többi sem szerelmi okokból vannak a srác körül....nem minden hárem....:D -
Hm, a Haganai (Boku wa Tomodachi...) most ért véget, semmi meglepő nem történt, választás nem volt, jöhet a folytatás. :) Nálam az év egyik legjobbja volt, nyolcpertíz.
-
Én utálom ha nyitott marad a vége, kivéve persze ha folytatják az animét. De azt utálom ha a végén nem választ senkit. Akkor már inkább válassza azt akit a legkevésbé akarok, csak válasszon már valakit könyörgöm. -
Yoshii-tól kitelik. :D -
Annál még a Hideyoshi end is jobb lenne.
-
érdekes, hogy ha eszembe jut az ano natsu de matteru, akkor mindig felcsigázódom és alig várom, hogy jöjjön már, látni akarom meg minden...:D de eddig ilyen nem nagyon volt...egyedül a gintama folytatását vártam ennyire felcsigázva, de ott meg ismertem a sorozatot, tudtam mit várhatok tőle. itt meg láttam 2 képet és 30 másodperc mozgóképet, 2 mondatot a történetről és mégis majd összecsinálom magam, annyira várom....:D de hogy miért.... -
Jó, de én, bár szeretem a harem-stílusú animékat, erősen szűrök, tehát egy csomó kimarad(t). :)
-
azé van nem kevés, amiben konkrét választás van a végén....vagy láthatjuk ahogy mindenkin átmegy...:DD
nem kell messzire menni, mostani szezonba Mashiroiroban is választott a srác...:D -
Most így amire egyedül emlékszem és harem volt és a srác végül konkrétan választott valakit és láv, meg hepi lett a vége, az a Hoshizora volt, de ott a főszereplő nem volt komplett idióta, vagy vakegér (jó, ez utóbbi egy kicsit azért igen). :)
-
Szerintem ezek kb akkora lépések mint egy átlag hárem sorozatban is előfordulnak. :) -
nem hiszem, mert az első évadban is voltak törekvések és aitt a 2.-ban is szépen haladtak azért előrébb a dolgok és nem egyhelyben toporog a dolog a legalább...plusz a csajok is felismerték, hogy nekik kell lépniük, mert a hülyéje soha nem fog...:D -
persze ez egyértelmü, ha le is zárják a történetet 99%, h megmarad a szerelmi háromszög és ez igy jo :) -
Minami háttértörténete jobb Yoshival, emiatt szimptikusabb nekem is.
De szerintem se fognak ebben meglépni semmi konkrétat. -
Az a baj, hogy itt nem a románcon van a hangsúly. Ezért valószínű, hogy Yoshi nem fog csinálni semmit sem, legalábbis egy darabig biztos nem. Aztán ha le is zárják akkor lesz egy semmilyen befejezés amivel mindkét tábort kielégítik. -
Un-go...szépen lezárták a történetet, elvartak minden szálat és persze lehet folytatni ugyanúgy tovább ha akarják...de valsz nem lesz folytatás belőle...egy összefüggőbb történet pedig jó lenne...mindegy, marad még jövőre valamikor a 0. rész... -
sztem meg mindkettö iránt ugy érez, csak tul hülye ahhoz h észrevegye a saját érzéseit :D -
csak lányok részéről van valami...yoshi egyikre sem tekint úgy mert idióta és még ha úgy érezne valamelyik iránt, akkor se lenne semmi, mer nem venné észre :DD -
dettó.
-
mér lenne kétszinü? :)
igazábol én mind a 2 lánynak drukkolok, egyedül minaminak picivel jobban, mert ott már az elején kialakult közöttük valami...vagynemtom :D
de az nagyon tetszett, mikor idiota Yoshi francia(vagy már nem emlékszem) nyelven kezdett beszélni hozzá...Minami meg probálta japánrol dekodolni... :D
-
hogy lenne már kétszínű??? mindenkivel ugyanolyan kivéve yoshiival de az meg azé van...:D -
Himeji egy kétszínű picsa. :DD -
én vagyok az egyetlen aki himeji endet akar??? :D -
Fene tudja, azért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!24 év mégiscsak 24 év. Oké, van ilyen IRL is, de ahogy olvastam, Daikichi végig ellenkezik és csak a lányának tekinti Rin-t. Elég ambivalens helyzet lehet. Jó, Woody Allen is elvette a saját nevelt lányát, de... Mindegy, biztos csak én vagyok már túl öreg. :)
(Amúgy nem tudom, miért írtam LN-t, látszik, hogy nagyon mennék már hazafelé melóhelyről...)
-
Nekem tetszett ez a manga befejezés, mondjuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem elvi problémám nem volt vele, de egyébként egy Kouki-Rin endinget jobban élveztem volna. -
-
off:
cikk +kommentek :D