72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #51347
    király...geass nap van vagy mi?? :D
  • Lelouch
    Több részes lesz, csak az első epizódot először mozikban adják majd, a többiről egyelőre nincs hír.
  • Lelouch
    Code Geass: Lelouch of the Rebellion Gets Film Project

• LeventeV
    Csak movie lesz? Azt hittem sorozat. :(
  • Lelouch
    Code Geass: Bōkoku no Akito to Screen in Theaters This Summer

Remélem nem húzzák majd el sokáig a BD-kiadást... Azért még idén szeretném látni. Új hír még, hogy lesz Nunally in Wonderland OVA is, de az annyira nagyon nem hoz lázba. :D
  • LasDen #51342
    én már kész vagyok...a többi már nem rajtam múlik :D
  • Zomil
    akkor türelmesen várok... :D
  • LasDen #51340
    yep...
  • Zomil
    Ano Natsu-t csak Lasden forditja? :)
  • Zomil
    Már hogyne venné észre...Csak nem hiszem, h te is mindenkinek a képébe vágnád ismeretlenül, h "tudom h titkoltok vmit rohadékok ki vele!!!"... :D
    Látszik rajta, h neki is feltünik, h vmi nem oké, csak nem nagyon emlegeti.
  • Máté94
    Hát, hogy mindenki olyan rohadt titokzatos, de tisztelt Sakakibara-kun ezt nem veszi észre. Izgalmas 12 rész vár minket, itt jó sok mindent kell majd besuvasztani. Horrorban szeretik sok részen keresztül fenntartani az érdeklődést, és csak apránként adni új információkat. :)
  • Zomil
    mégis mi? :O
  • Máté94
    Another: Ez a tipikus... áhh... annyira egyértelmű. :D
  • Lelouch

• Zomil
    nekem is Cartman jutott elöször az eszembe :D
  • armageddon666
    (Egyébként konkrétan a South Parkra hasonlít a fazon, csak nem akartam ennyire nyilvánvaló példát :D)
  • Seth
  • PetruZ
    Brave 10: Tök jó lenne, ha nem ilyen ugrálós - szuperpóveres - túl komolykodós baromság lenne. Nem nagyon kultiválom az ilyet animében, úgyhogy ez egy rész után nálam cancel (idén az első :) ).

Ano Natsu De Matteru: Ó, igen, ideje volt már egy új Onegai Teacher-nek, lassan 10 éve, hogy lement az eredeti. :) Persze felfrissítették, hozzányúltak itt-ott, és kipofozták mai stílusra, úgyhogy nincs is vele semmi baj, nézzük tovább. ;)

Another: Elég nyomasztónak tűnik így elsőre, de ugyanakkor érdekes is, a sablonos alaphelyzet ellenére. Remélem azért, hogy nagyon nem húzzák el, túl sok részen át ugyanezt nézni már kevésbé lenne élvezetes.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, a Family Guy nem ugrott be [nem nézem a sorozatot]!
    Valahogy olyan, mintha elgurult volna a rajzoló/karaktertervező gyógyszere...
  • armageddon666
    Ugye? Nem az a baj, hogy kövér, hanem hogy ilyen hülyén van megrajzolva, a többiek meg nem. Utálom mikor ennyire nem egységes a karakterdesign. Mármint olyan mintha egy klasszikus Disney rajzfilmbe bedobnánk mondjuk a Family Guyból valakit.
  • IMYke2.0.0.0
    Én bevárok pár részt és után kezdem el. Rendhagyó módon.
  • Zomil
    Ejha, Another-nek nem semmi nyomott hangulata van...de tetszik, rég nem láttam ilyen anime-t :D
    és a grafikája nagyon szép.
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem, köszönöm.
  • Zomil
    áh :)
  • Lelouch
    A "robot" csak a játékbeli megjelenése.
  • LasDen #51322
    Doctor Doom
  • Zomil
    de jo, csak nemtudom ki van rajta :D
  • IMYke2.0.0.0
    "One autumn day in 2046, Haruyuki has an encounter with Kuroyukihime, the prettiest girl in his school. For the middle school boy who is often bullied, the meeting changes his life. Through a mysterious piece of software from her, Haruyuki learns of the existence of the virtual Accel World. In that moment, the lowest of the "school caste" becomes "Burst Linker", a knight defending a princess."

A falnak megyek ettől a kövér gyerek ábrázolástól! Attól még inkább, hogy a robotban meg karcsú.
  • Malakai
    Az, jófajta ökörködés, jobb mint amire számítottam. Nagyon idióta a három főszereplő, de az alap. :)
    Preview tetszett még: Random stuff next week. :D
  • LasDen #51318
    úgy éreztem hát cselekedtem....nem jó? (u_u)
  • Zomil
    mi ez az uj logo? :O
  • LasDen #51316
    remélem a brave 10 nem hakuouki szerű lesz....
  • Zomil
    daily lives of hsb...jujjj...elég beteg volt...a szoknyás rész...jajjj...meg az ED... :D
    hát kellemes idiota sorozat lesz ugy érzem :D
  • Zomil
    Nisemonogatari hozza az elvártat, mindenki továbbra is kattant és el is felejtettem, h mindig rajta kell tenyerelnem a stop-on, ha minden kis képbevágást el akarok olvasni :D
    Hitagi továbbra is örült...a grafika meg továbbra is iszonyat egyedi és különleges :)
    Araragi hajtincsének mozgása meg még mindig haláli... :D
    OP nagyszerü lett. Mondjuk a vége kicsit hirtelen ér véget.
  • LasDen #51313
    az
  • LeventeV
    Szerintem ez lesz az. Kösz.
  • Ruley
    Brave 10?
  • LeventeV
    Ez miből van?
  • LasDen #51309
    ez a daily lives of hsb iszonyú jó...végig feküdtem - meg ágyban is voltam - a röhögéstől
    még az se zavar, hogy 3-4 különálló jelenetből áll az egész...:D
  • Lelouch
    Ez van, a Nise LN rövidebb, mint a Bake. Bár mondjuk ennyivel azért nem, ahogy itt-ott olvasom ennek a hírnek a kapcsán.