72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ugye? :) És a képességrendszer még be sincs vezetve a vadász vizsgán... :) -
nekem valahogy olyan kellemes retro sci-fi érzésem van a nézése közben, nemtudom miért :D
az OP-ja is nagyon tetszik -
Prof William #51425 A szezon meglepetése eddig. Ugyanis a címe meg promókép alapján valami idióta kalózfétises moe ökörködésre számítottam de az eddigi két rész alapján egy kellemes űrsztorinak tűnik. Nem sietnek hanem szépen felvezetik.
Eddig tetszik. -
ino boku ss 1. részt pár perc után kinyomtam...ez a tsundere vagyok, de nem szándékosan nem tetszik...a csaj idegesít :D -
viszont meglep, h a HxH ennyire tetszik, nem gondoltam volna, h ilyen jopofa anime :) -
Akkor megnézem őket.
-
Szerintem normálisabbak. -
Én végigszenvedtem az első évadot, de a másodikhoz már nagyon nem volt kedvem.
Akkor azt mondod, hogy a Saionara-k "normálisabbak"? XD -
Az Arakawa nálam 1 rész után ment a levesbe. :D -
Az olyan humort nem bírom pl mint ami az Arakawa Under the Bridge-ben van. Az nem tetszett nekem. :( -
Ilyen alapon kár pazarolni az időt arra a pár résznyi Katte ni Kaizou-ra is szvsz. :D -
Már rég a ptw-k közt van, csak félek, hogy olyan fárasztó humora van. :| -
Remélem nem fog megszűnni, igaz csak /a/-ra járok, de azért sajnálnám... :D -
Mi is lenne ha egy nap megszűnne a 4chan... világvége? -
Akkor már inkább a Sayonara Zetsubou Sensei-t ajánlom, ugyanattól a mangakától származik a kettő, de mégis klasszisokkal jobb. -
Erio ;_; -
6 rész az egész. Ez után a jelenet után adok neki egy esélyt. -
Kicsit beteg, de ari. :)
Azért nekem elég volt belőle ennyi. -
Hehe, milyen igaz... :D -
Egy agyrém. -
Annyira nem tetszett? -
így hirtelen nem is tudom melyikre nézve kínosabb az összehasonlítás...:D -
Én csak sírtam anno... :D -
seems legit -

-
Hát ez valami eszméletlen. :)))) Sírva röhögök... te jó ég. XD -
AA-n azt olvastam, hogy november elejétől majd rendesen beindulnak az események, kiváncsi leszek. Eddig egy erős 7 pontot ér nálam a sorozat. -
hát gondolom lassan azt a szálat is folytatják, mert nem hiszem, h lezárult volna még a dolog :) -
Mi a véleményed a sorozatgyilkos kapcsán? -
jajj, ez a 14. Persona rész...annyira Narukamis volt... :D
Mármint ennyi faszság is csak vele történhet... :D
De jo rész volt nagyon... :) -
off:
tessék örüjjetek, egy nemrég indult mém eredeti videoja :D
mivel nincs a related-ben ilyen, ezért itt egy tf2-es is(ez volt a 2.), utána már láthatjátok related-ben, ez milyen lavinát inditott el... :D
kár, h a videok 3/4-e bronis... -
omg, beteg :D
elöször azt hittem Sno, mert ott volt, h vizzé változott Tomoki, de aztán tovább néztem... :D -
katte ni kaizou...:D -
Da fakk is this?! 16+?
-
Kösz.
-
Miniszoknyás ürkalozok 2. része után is tetszik még mindig. :)
Mondjuk mivel 26részes lesz, ezért kicsit lassan indul a történet, de elég kellemes sci-fi sülhet ki belöle, legalábbis nekem nagyon átjön a hangulata :) -
HELP Valaki.. 4:10től nem ismeri valaki? Már megőrülök!! Kerestem ost-t kerestem klasszikus-t de semmi 
-
Majin Tantei Nougami Neuro -
A képen bejelölt poszter melyik animéhez tartozik? -
mindenki ugy nézi ahogy neki megfelel :)
elsöre válaszolva, nem néztem át a hibákat, csak a japán szövegre is figyelek(jo a méhecskéset nem szurtam ki) :P
én már csak ilyen kis naiv vagyok, h megbizok azokban a forditokban akiknek a munkájával már egyszer elégedett voltam :)
a durva hiba ugyis feltünik(az emlitett halál/hazug), a kissebbek meg vagy nem tünnek fel(mint a méhecskés...ami szvsz azért hiába volt arcpálma félreforditás sokat nem változtat a dolgokon), vagy simán figyelmen kivül hagyja az agyam és a helyeset rakja be :D