72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, csak érdekelt, hogy kik szerepelnek ezen a listán - nagyon sok animét nem láttam még róla, és kíváncsi voltam, megállná a helyét a rangsorolás az én szememmel...
  • LasDen #51666
    unatkozol??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Egy újabb lista - de ez némiképp nekünk, férfiaknak érdekes lehet, ezért elkészítettem az eredeti Sankaku Komplexes hír képes illusztrációját:

• Máté94
    Another sikeres átváltott Végső állomásba, ki lesz a következő? Teshigawara? Akazawa? Reiko? Kazami? Nem bírom ki... de legszívesebben megnézném a mangában. :D
  • Malakai
    Haganait többen is néztük itt ősszel, ha visszaolvasol. :) Nekem is tetszett, habár a második felére eléggé ellaposodik poén ügyileg.
  • Zomil
    ejj, jonak tünik, csak ne ez a tulhasznált zene menne alatta... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hiszem, hogy új hír: Sora no Otoshimono Season 3

Én pedig majd ezt csekkolom, most valahogy kedvet éreztem hozzá: Boku wa Tomodachi ga Sukunai - és nem a jelentése miatt :) - " I don't have many friends". YOUTUBE link a trailerhez
  • Ruley
    Zetman PV

Ez nagyon old school-nak tűnik. Ami azért is érdekes mert az egész tavaszi évad is erősen old school-nak tűnik, ezen kívül van még az Ozuma amit egy klasszikus anime író 80-as években elkallódott forgatókönyvéből írnak, és a Sakamichi no Apollon is, ami a 60-as években játszódik, a Jazz-ről szól, és a Cowboy Bebop alkotói állnak hozzá össze.
  • Prof William
    Komoly volt.
  • Malakai
    Kuroda Yousuke írja mindkettőt.
  • Zomil
    lol :)
  • LasDen #51656
    a mai ano natsuban elmentek moziba és a HOTD-ot nézték meg...és tényleg a sorozatból voltak jelenetek...:D már csak azt nem értem, hogy mér került bele...
  • Prof William
    Mondjuk így kicsit valóságosabb mert pl mint a II. VH-ban azért itt is jól meg kell gondolni mielőtt bevetjük a sokcsillió dolláross évek alatt épített hadigépeinket. Elég egy rossz döntés és nincs flotta és akkor évekre ki vagyunk ütve.
    A kalózlányos eddig tetszik de ilyen haladás mellett nem hogy 26 de 52 rész is kevés lessz.

Mellesleg valszeg az egész egy teszt is egyben hogy a csajok közül esetleg ki alkalmas arra hogy besorozzák majd a hajóra.
  • LasDen #51654
    gundam war in the pocket...

nem igazán tetszett, hogy a főszereplő egy 9-10 éves gyerek. és bár nem volt komoyl bajom vele, de sokszor gyerek volt, ami nem tetszett. viszont ettől függetlenül érdekes ki adalék a gundam vonalhoz. jöhet a stardust memory...:D
  • Ruley
    Kellemesen űrös hangulatot ad neki.

Egy kicsit a Galactic Heroes-ra emlékeztet, abban voltak ilyenek hogy egyik részben még egy űrcsatára készülődik mindkét fél, aztán három résszel később meg még mindig ugyanarra az űrcsatára készülnek.
  • Máté94
    Pedig nem. Csak a végletekig húzzák az ember idegeit. :D
  • Lelouch
    Nincs.
  • LeWyTy
    Az van magyarul?
  • balintk
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    A RAW verziókat és az igényesebben visszaosztó csapatoknál keresd - csak néhány példa:

* Astarotte no Omocha!
    * Bakemonogatari
    * Denpa Onna to Seishun Otoko
    * Kore wa Zombie Desuka
    * Mitsudomoe
    * Motto To Love-ru
    * Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai
    * Sora no Otoshimono
    * To Aru Kagaku no Railgun OVA
    * To Aru Majutsu no Index II
  • balintk
    Tudnátok olyan animéket mondani, amelyekhez van audio commentary?
  • piros mogyi
    Köszönöm.:)
  • LasDen #51645
    nem ide tartozik...
    az animációk csak a klipekhez készülnek nincs semmi más változatuk. bár ha jól tudom van/volt valami 5 perces rajzfilm sorozat velük, amiben ökörködnek a gorillaz tagjai, de minden más csak a zenékhez van.
  • piros mogyi
    Sziasztok van egy kérdésem, de lehet, hogy nem ide tartozik.

Szóval ez mi ez? Mármint van rajzfilm is belőle vagy csak zenélnek a srácok?

Ha nagyon lámaságot kérdeztem, akkor bocsi.
  • LeWyTy
    Pont ezen gondolkodtam.
  • Lelouch
    LOL. Akkor csekkold le a mangát a 34-40. fejezetig. Nézhető lesz utána is a movie, mert lesznek eltérések...
  • LasDen #51641
    ezek a kalóz lányok hogy is mondjam....kurva unalmas...
  • LeWyTy
    Én hülye megnéztem és megint meg**** az ideg hogy mi lesz
  • Frosty01
    nagyjából elviselhető :))

bár így h megnéztem hirtelen a 3 részt ami fenn van AA-n, be tudnám fejezni még ma is :DD. tetszik h online meg lehet nézni már egy csomó mindent az oldalukon is
  • Máté94
    AA írta, hogy heti egy rész. Mintha a tévében menne.
  • Frosty01
    steins;gate milyen időközönként jelenik meg mostanában?

és tudtok ajánlani olyan animeket amik már befejezettek (felirat is akad hozzájuk ) és az elmúlt 1-2 év leginkább epikusabb művei? akadt pár nap szabadidőm, és jól akarom kihasználni :D
  • PetruZ
    High School DxD 4. rész: A pucérkodás már szinte elhanyagolható, ellenben a sztori nagyot lépett előre (még ha sablonos is). Nem ennek indult kezdetben, de így sem rossz.
  • Lelouch
    Na végre a hangját is hallottam. Tetszik, jó választás volt Sakamoto Maaya.
  • Lelouch
    Nisemonogatari 4: 2ch-on néztem a beszúrt képeket a részből. Shinobu...
  • Prof William
    A játákban is hasonlóan ökörködő ez a rész. Mivel közel 100%ban követik a játékot ez nem meglepő. :)
  • Zomil
    Persona 15. rész...jajj, ez megint egy nem kicsit idiota rész volt :DDDD
    Ott a bárban amit Narukami elöadott...hát földön fetrengös volt... :D
  • LeWyTy
    köszi szépen
  • LasDen #51630
    hmm...jazz...aztat szeressük...
  • Ruley
    Igen, 60-as években játszódó Jazz-zenélős. Rendesen hypeolják is már az usákok, mert a Cowboy Bebop rendezője és zeneszerzője van mögötte, és már azt is a jazz miatt istenítették.
  • LasDen #51628
    ott van a menüsorban, hogy időzítés és ott kilehet választani, hogy merre, hogyan mely sorokat akarod tolni...