72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem, csak érdekelt, hogy kik szerepelnek ezen a listán - nagyon sok animét nem láttam még róla, és kíváncsi voltam, megállná a helyét a rangsorolás az én szememmel...
-
unatkozol??? :D -
Egy újabb lista - de ez némiképp nekünk, férfiaknak érdekes lehet, ezért elkészítettem az eredeti Sankaku Komplexes hír képes illusztrációját:
-
Another sikeres átváltott Végső állomásba, ki lesz a következő? Teshigawara? Akazawa? Reiko? Kazami? Nem bírom ki... de legszívesebben megnézném a mangában. :D -
Haganait többen is néztük itt ősszel, ha visszaolvasol. :) Nekem is tetszett, habár a második felére eléggé ellaposodik poén ügyileg. -
ejj, jonak tünik, csak ne ez a tulhasznált zene menne alatta... :D -
Nem hiszem, hogy új hír: Sora no Otoshimono Season 3
Én pedig majd ezt csekkolom, most valahogy kedvet éreztem hozzá: Boku wa Tomodachi ga Sukunai - és nem a jelentése miatt :) - " I don't have many friends". YOUTUBE link a trailerhez -
Zetman PV
Ez nagyon old school-nak tűnik. Ami azért is érdekes mert az egész tavaszi évad is erősen old school-nak tűnik, ezen kívül van még az Ozuma amit egy klasszikus anime író 80-as években elkallódott forgatókönyvéből írnak, és a Sakamichi no Apollon is, ami a 60-as években játszódik, a Jazz-ről szól, és a Cowboy Bebop alkotói állnak hozzá össze. -
Prof William #51659 Komoly volt. -
Kuroda Yousuke írja mindkettőt. -
lol :) -
a mai ano natsuban elmentek moziba és a HOTD-ot nézték meg...és tényleg a sorozatból voltak jelenetek...:D már csak azt nem értem, hogy mér került bele...
-
Prof William #51655 Mondjuk így kicsit valóságosabb mert pl mint a II. VH-ban azért itt is jól meg kell gondolni mielőtt bevetjük a sokcsillió dolláross évek alatt épített hadigépeinket. Elég egy rossz döntés és nincs flotta és akkor évekre ki vagyunk ütve.
A kalózlányos eddig tetszik de ilyen haladás mellett nem hogy 26 de 52 rész is kevés lessz.
Mellesleg valszeg az egész egy teszt is egyben hogy a csajok közül esetleg ki alkalmas arra hogy besorozzák majd a hajóra. -
gundam war in the pocket...
nem igazán tetszett, hogy a főszereplő egy 9-10 éves gyerek. és bár nem volt komoyl bajom vele, de sokszor gyerek volt, ami nem tetszett. viszont ettől függetlenül érdekes ki adalék a gundam vonalhoz. jöhet a stardust memory...:D -
Kellemesen űrös hangulatot ad neki.
Egy kicsit a Galactic Heroes-ra emlékeztet, abban voltak ilyenek hogy egyik részben még egy űrcsatára készülődik mindkét fél, aztán három résszel később meg még mindig ugyanarra az űrcsatára készülnek. -
Pedig nem. Csak a végletekig húzzák az ember idegeit. :D -
Nincs. -
Az van magyarul? -
Köszi! -
A RAW verziókat és az igényesebben visszaosztó csapatoknál keresd - csak néhány példa:
* Astarotte no Omocha!
* Bakemonogatari
* Denpa Onna to Seishun Otoko
* Kore wa Zombie Desuka
* Mitsudomoe
* Motto To Love-ru
* Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai
* Sora no Otoshimono
* To Aru Kagaku no Railgun OVA
* To Aru Majutsu no Index II
-
Tudnátok olyan animéket mondani, amelyekhez van audio commentary? -
Köszönöm.:) -
nem ide tartozik...
az animációk csak a klipekhez készülnek nincs semmi más változatuk. bár ha jól tudom van/volt valami 5 perces rajzfilm sorozat velük, amiben ökörködnek a gorillaz tagjai, de minden más csak a zenékhez van. -
Sziasztok van egy kérdésem, de lehet, hogy nem ide tartozik.
Szóval ez mi ez? Mármint van rajzfilm is belőle vagy csak zenélnek a srácok?
Ha nagyon lámaságot kérdeztem, akkor bocsi. -
Pont ezen gondolkodtam.
-
LOL. Akkor csekkold le a mangát a 34-40. fejezetig. Nézhető lesz utána is a movie, mert lesznek eltérések... -
ezek a kalóz lányok hogy is mondjam....kurva unalmas... -
Én hülye megnéztem és megint meg**** az ideg hogy mi lesz 
-
nagyjából elviselhető :))
bár így h megnéztem hirtelen a 3 részt ami fenn van AA-n, be tudnám fejezni még ma is :DD. tetszik h online meg lehet nézni már egy csomó mindent az oldalukon is -
AA írta, hogy heti egy rész. Mintha a tévében menne. -
steins;gate milyen időközönként jelenik meg mostanában? 
és tudtok ajánlani olyan animeket amik már befejezettek (felirat is akad hozzájuk ) és az elmúlt 1-2 év leginkább epikusabb művei? akadt pár nap szabadidőm, és jól akarom kihasználni :D -
High School DxD 4. rész: A pucérkodás már szinte elhanyagolható, ellenben a sztori nagyot lépett előre (még ha sablonos is). Nem ennek indult kezdetben, de így sem rossz.
-
Na végre a hangját is hallottam. Tetszik, jó választás volt Sakamoto Maaya. -
Nisemonogatari 4: 2ch-on néztem a beszúrt képeket a részből. Shinobu... 
-
Prof William #51633 A játákban is hasonlóan ökörködő ez a rész. Mivel közel 100%ban követik a játékot ez nem meglepő. :) -
Persona 15. rész...jajj, ez megint egy nem kicsit idiota rész volt :DDDD
Ott a bárban amit Narukami elöadott...hát földön fetrengös volt... :D -
köszi szépen
-
hmm...jazz...aztat szeressük... -
Igen, 60-as években játszódó Jazz-zenélős. Rendesen hypeolják is már az usákok, mert a Cowboy Bebop rendezője és zeneszerzője van mögötte, és már azt is a jazz miatt istenítették. -
ott van a menüsorban, hogy időzítés és ott kilehet választani, hogy merre, hogyan mely sorokat akarod tolni...