72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
még a szemese...:D
de ez is olyan furi volt :D -
Ez benne van ebben a karakter archetípusban(lásd Negima: Evangeline), úgyhogy én nem háborodtam fel rajta. :D Araragi se vette mellre, úgyhogy... -
Persze, h ez az igazság, csak nem volt szép dolog ilyenre emlékeztetni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért volt szemét húzás? Ha egyszer ez az igazság... -
Igen ezt tudom,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont a Bakemono-ban meg ahogy te is irtad, elég könnyen helyben hagyják, ezért voltam kicsit zavarban, h akkor végülis mennyire maradhatott meg a vámpir ereje. De akkor valoszinüleg épp annyi, h egy sima embert könnyen elverjen, viszont ami afölött van az már tul erös neki :)
Mondjuk az szemét huzás volt Shinobu-tol, h felemlegette, h kicsit gáz lesz, ha ö 4-500évig él és addigra mindenki kihal mellöle :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiába említette Araragi a Nisemono 1. részében, hogy ha igazi harcba keveredne a húgaival, akkor az is benne lenne a pakliban, hogy megöli őket véletlenül. -
Értem köszi :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nagyon apró töredékét birtokolja a vámpír erejének. Azt mondanám, hogy erősebb mint egy átlagos ember, viszont a teljes vámpír erejétől nagyon messze áll. Ugye esélye se volt Black Hanekawa ellen, de mikor kapott egy kis ideiglenes powerup-ot a Rainy Devil Kanbaru ellen, akkor is jól helyben lett hagyva. Elvileg normális esetben erősebbnek kellene lennie most, mint Shinobunak. -
amugy Shinobu nevetése se semmi...ilyet se hallottam még... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már régen láttam bakemono-t, ezért nem igazán emlékszem már rá, h Araragi most végülis mennyire vámpir? Azon kivül, h gyorsan regenerálodik maradt meg más a vámpirságábol? Esetleg nagyobb ereje van mint egy átlagos embernek? Ujra meg kéne már néznem a bakemono-t... :D -
Nekem is kicsit böki a csőrömet... de attól még tetszik. :) -
végéhez közeleg a bakuman manga??? legalábbis olyasmit olvastam ami erre enged következtetni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!anime adap lesz a mangájukból -
Prof William #51696 A chanokon már elkezdték Végső Állommás: Az Anime -nek nevezni. -
Hanekawa szerintem is jobban néz ki így.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy Shinobu miért most kezdett el beszélni? Az egyik oka mindenképpen az, hogy átadja az információt, amit Oshinótól hallott. A másik meg az, hogy már nem haragszik annyira Araragira a Kizumonogatariban történtek miatt. Az utolsó kérdésedre is majd a Kizumonogatari ad választ. Ezért is lett volna sikeresebb, ha a Nise előtt kijön a Kizu movie. -
egy szar slasher horror lesz az anotherből??
ha a köv rész is ilyen szar lesz mehet a kályhába gyújtósnak... -
Nisemonogatari 4. megint nagyszerü volt :)
Hanekawa uj külseje sokkal jobban tetszik :)
És Shinobu is végre feltünt, a hangját meg sztem nagyon jol eltalálták :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk azt nem igazán értem, h miért pont most, és miért pont most döntött ugy, h beszélni kezd :D
Meg lehet, h elkerülte a figyelmemet, de mi az a dolog amit nem bocsátanak meg egymásnak? -
Nem gond, mert mar a 200x-edik resznel abbahagytam, mert olyan lapos lett az egesz. Pedig az elejen birtam, de mara mar egy kanyit nem er az egesz. -
10 év -
"According to Weekly Shonen Jump vol.10, Bleach will enter the final part from the next issue. It's unknown how long the final part will last. There has been four major sections in Bleach story: Substitute Soul Reaper, Soul Society, Arrancar, and Lost Agent."
hűha...kíváncsi vagyok hány évig fog tartani ez az utolsó rész...:D -
Sun Yi Fei
Name:Sun Yi Fei
Other Name(s): Sun Yifei, Babydoll
Origin: China
Born: 16 January
Height: 170cm
Weight: 44kg
Measurements: 31-24-32
Occupation: model, actress -
A közel harminc kedvenc oldal közül az egyikről:
-
Lehet, hogy nem tudod/tudjátok rólam, de én nagyon erősen vonzódom az ázsiai lányok iránt - személyes kapcsolat után, még az egyetemen - így, az ilyen lánykák/nők esetében nem nagyon izgat(na) a kosárméret. 
A "Daily Chix" topik réme voltam, mert gyakorlatilag minden csajt "ázsiai lány" mércével mértem, és számtalanszor szúrtam be japán, koreai bombacsajokat oda kép formájában :) -
Senki nem mondta hogy alapból baj van a mérettel, de ha már top10 nagycsöcsű animeszereplő listát csinálnak, abba nagycsöcsűeket tegyenek.
-
jah néztem én is a listát máshol és horizon elég durva ahhoz képest, h mal-on nem kicsit le van huzva :) -
Blu-ray
*1, 21,757 21,757 Tiger and Bunny vol.9 Limited Edition
*2, 20,208 20,208 Persona 4 The Animation vol.3 Limited Edition
*3, 18,281 18,281 Kyoukai Senjou no Horizon vol.2 Limited Edition
*4, 13,412 13,412 Steins;Gate vol.8
*5, *7,498 *7,498 Working'!! vol.4 Limited Edition
*6, *7,164 *7,164 Guilty Crown vol.1 Limited Edition
*7, *5,703 *5,703 The iDOLM@STER vol.4 Limited Edition
*8, *5,148 *5,148 Uta no☆Prince-sama
Maji Love 1000% vol.5
*9, *4,599 *4,599 Mawaru Penguindrum vol.4 Limited Edition
10, *4,468 *4,468 Ro-Kyu-Bu! vol.5 Limited Edition
11, *3,885 *3,885 gdgd Fairies vol.1
12, *3,876 *3,876 Tamayura: Hitotose vol.2
13, *3,452 *3,452 Ao no Exorcist vol.8 Limited Edition
14, *3,372 *3,372 Mayo Chiki! vol.5 Limited Edition
15, *3,276 *3,276 Onegai Teacher Blu-ray Box
16, *3,076 *3,076 Usagi Drop vol.4
17, *3,026 *3,026 Last Exile: Ginyoku no Fam vol.1
workingnek örülök...valsz lesz folytatása is majd, ahogy GC-nek is sztem...:D
horizon meg ha ezt tartja a 2. szezon végéig, akkor még sokáig láthatjuk :D
az viszont durva, hogy Phi brian nem került fel a listára, de mégis kapott 2. évadot :DD -
Ehhez a ruhához tényleg egy 45kg deszka kell. :D -
Inori a Guilty Crown-bol :) -
hmm... és ő kicsoda/micsoda? -
:O -
-
Szerintem mindegy lenne neked, ha kosarak nelkul szemezgetne veled eloben mondjuk egy ilyen leanyzo. Es abban is biztos vagyok, hogy nem is a parokaja erdekelne. :D
-
Lehet, hogy a "busty" + "maiden" kulcsszavak alapján akartak válogatni, azaz nem a nyomulós, de méretes lányok közül, de akkor mit keres ott Sena, vagy Lala? :) De hát már a méret se stimmel sok helyen, szóval nem jó ez sehogyan sem. :)
-

Szerintem is, ahogy lejjebb írtam, nem kicsit fura, hogy a listán van a két 'hölgy' az animéből... inkább magának a sorozatnak szól [szerepeltetni akarták a listán], semmint a C-s kosaraknak... -
Rei mint busty? Megint meg kell néznem Evangeliont? :S Nem éppen ilyen kategóriának rémlik. -
Hát, azért nemcsak... :) -
amúgyis...ha nem a karakter, hanem csak a méret számítana, akkor csak hentai karakterek férnének fel :DD -
Asuka... Rei... Bezzeg Sakaki-san nem fért el
-
Így van - ezért gondolom, hogy mint minden listán, a sztorira / hype-ra / aktuális műre / személyes kedvencre szavaznak, semmint logikusan. -
Ez a lista baromság. Hol van a királynő az Astarottéból, vagy Eris az Asobi-ból, Revy a Black Lagoon-ból, Youko a Gurren Lagann-ból, satöbbi, és mit keresnek ott a lapos csirkék egy "busty anime maidens" listán? Azt sem lehetne mondani, hogy az oversized nem játszik, mert mondjuk Mikuru, Hibino, vagy Sena pont olyan alkat. :)
-
Így, nagyrészt a történtetek és karakterek ismerete nélkül: nem állja meg a helyét.
Nyilvánvalóan, a s(z)avazás szimpátia, és nem a külsőségek alapján folyt, de szerintem, számos hátulra rangsorolt karakter végezhette volna a top 5-10-ben.
Kezdjük mondjuk az Amagami SS-es lánnyal...
Aztán meg, értetlenül állok néhány kis mellű lány szerepeltetése előtt is (8, 11, 12, 13, 15).
-
és megállja?