72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
HxH: Kanbaru Kurapica... jájj.... -
Akik már látták, írták, hogy FMA:B melléksztori, még az elejéről és nem a mangából van, hanem original, ennek ellenére jó volt. Nem vész össze az FMA:B végével sem.
-
Prof William #51785 Értelemszerű hogy nem a Brotherhood vége után fog játszódni.
Gondolom valami olyasmi lesz hogy, mielőtt úgy igazán beindultak volna a Brtoherhood eseményei Ed és Al elvégeznek valami side questet.
-
az 5-ből majd megérted...elég erősen utalgat rá...:D -
még csak 4részt néztem meg, mert ugyebár az 5. most jött ki, de sztem nem tud ö semmit, csak szereti keverni a szart :D
amugy meg sztem is jopofa sorozat, aranyos romcom némi scifi-vel :) -
fantasztikus...részről részre jobb lesz Ano Natsu...durva milyen tempóban folynak az események...:D
[spoiler]Remon meg szerintem nagyon is tudja, hogy Ichika honnan jött és ő sem a Földön született :D -
neked minden nagyon jó :D -
Hát szerintem meg nagyon jó. Alig várom, hogy egy kicsit jobban cizellálják.
Mindenesetre nagy kő esett le a szívemről, amikor kiderült, hogy Mei nem ektoplazma.
Imi, te nem kezdesz bele? :D -
még egy részre megmenekült az Another, mert jobb volt mint az előző, de ez egy baromság...oké megmagyarázták mit miért, de fasság... -
jo de azt tulságosan szeretem, h azt mondjam, nem füzök hozzá sok reményt... :D -
Ráhúzták a mecha és sci-fi műfajra, hogy nincs terük Magyarországon. -
Én imádtam
-
Az még nem jelenti azt, hogy nézett is volt. -
+A Kiddy Grade se volt rosz
-
Mi a picsa?! FMP szerintem az egyik legnépszerűbb lehetett még Animax idején. na mind1
FMA:B-nak szerintem elég feszített tempója volt, nem tudom hova férne be egy sidestory. -
a mecha sorozatokat a rossz nézettségre hivatkozva azonnal elvetik... -
"a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb..."
??? -
A múltkori Sora no Otoshimono-s téma után most elég váratlanul ért ez a hozzászólás. :D -
hát akkor sok reményt nem füzök hozzá :S -
Egy biztos, a mangában nem volt benne a movie története. Valami anime original sztori lesz. És nyílván a Brotherhood-hoz jobban kapcsolódik, mint a régi sorozathoz. :) -
Hát a vidi alapján más. -
öhm össze vagyok zavarodva picit, ez az uj Brotherhood-hoz jön ki?
mert azt tudom, h a régi anime-hez jött ki movie...
és miröl fog ez szolni? vagy valami alternativ történet? -
Igen. -
Erről van szó?
-
Kár keresni a logikát a csatornánál. A DBGT egy jó példa rá szerintem.(remélem nem kell kifejtenem, miért) De még lehetne folytatni a sort: megakarták venni az Inuyasha: Final Act-ot úgy, hogy nem adtak le az alapsorozatból vagy 50 részt; a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb... -
nem tudom milyen árban mérik a liszenszeket a japók vagy hogy idővel hogy változik, de 90-es évek vagy korai 2000-es sorozatok csak meglehetne kapni olcsón...vagy ennyire lenézik a piacot??? :D -
Szép szép, de ez után szerintem már nem várható semmi értelmes az évben. :D Biztos nem volt olcsó. Ilyen szempontból jobban is lehetne gazdálkodni a pénzzel. -
jah...szép teljesítmény azé....megnézném de a sorozatot se láttam :D -
Elég impresszív, ha azt nézem, hogy ezen a héten jön ki BD-n. -
Április elsején végre lesz egy értelmes újdonság az Animax műsorán, az új Fullmetal Alchemist movie. -
nekem annyira nem tetszik :S -
hmmm érdekes...
-
Sansei!
-

-
Ürkalozok mostani része nagyon jo volt sztem :)
Iszonyatosan el van találva ez a sci-fi-s hangulat, nagyon megfogott :) -
Nem lehetetlen, csak elég hosszadalmas lenne... :D De ha így érdekel, akkor majd próbálok összeírni valamit, ha időm engedi. -
pedig aszittem azé valahogy csak lehet...az ilyenekre mindig kíváncsi vagyok...nah mindegy...:D -
Ezt elég nehéz lenne elmagyarázni, így hogy nem ismered a mangát. :D -
és igy hal meg szépen lassan a magyar nyelv :(
pedig szerintem sokkal szebb és kifejezöbb, mint az angol... -
nah, mer??