72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    HxH: Kanbaru Kurapica... jájj....
  • PetruZ
    Akik már látták, írták, hogy FMA:B melléksztori, még az elejéről és nem a mangából van, hanem original, ennek ellenére jó volt. Nem vész össze az FMA:B végével sem.
  • Prof William
    Értelemszerű hogy nem a Brotherhood vége után fog játszódni.

Gondolom valami olyasmi lesz hogy, mielőtt úgy igazán beindultak volna a Brtoherhood eseményei Ed és Al elvégeznek valami side questet.

• LasDen #51784
    az 5-ből majd megérted...elég erősen utalgat rá...:D
  • Zomil
    még csak 4részt néztem meg, mert ugyebár az 5. most jött ki, de sztem nem tud ö semmit, csak szereti keverni a szart :D
    amugy meg sztem is jopofa sorozat, aranyos romcom némi scifi-vel :)
  • LasDen #51782
    fantasztikus...részről részre jobb lesz Ano Natsu...durva milyen tempóban folynak az események...:D
    [spoiler]Remon meg szerintem nagyon is tudja, hogy Ichika honnan jött és ő sem a Földön született :D
  • LasDen #51781
    neked minden nagyon jó :D
  • Máté94
    Hát szerintem meg nagyon jó. Alig várom, hogy egy kicsit jobban cizellálják.
    Mindenesetre nagy kő esett le a szívemről, amikor kiderült, hogy Mei nem ektoplazma.

Imi, te nem kezdesz bele? :D
  • LasDen #51779
    még egy részre megmenekült az Another, mert jobb volt mint az előző, de ez egy baromság...oké megmagyarázták mit miért, de fasság...
  • Zomil
    jo de azt tulságosan szeretem, h azt mondjam, nem füzök hozzá sok reményt... :D
  • Lelouch
    Ráhúzták a mecha és sci-fi műfajra, hogy nincs terük Magyarországon.
  • LeWyTy
    Én imádtam
  • Lelouch
    Az még nem jelenti azt, hogy nézett is volt.
  • LeWyTy
    +A Kiddy Grade se volt rosz
  • armageddon666
    Mi a picsa?! FMP szerintem az egyik legnépszerűbb lehetett még Animax idején. na mind1

FMA:B-nak szerintem elég feszített tempója volt, nem tudom hova férne be egy sidestory.
  • LasDen #51772
    a mecha sorozatokat a rossz nézettségre hivatkozva azonnal elvetik...
  • armageddon666
    "a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb..."

???
  • Lelouch
    A múltkori Sora no Otoshimono-s téma után most elég váratlanul ért ez a hozzászólás. :D
  • Zomil
    hát akkor sok reményt nem füzök hozzá :S
  • Lelouch
    Egy biztos, a mangában nem volt benne a movie története. Valami anime original sztori lesz. És nyílván a Brotherhood-hoz jobban kapcsolódik, mint a régi sorozathoz. :)
  • LeWyTy
    Hát a vidi alapján más.
  • Zomil
    öhm össze vagyok zavarodva picit, ez az uj Brotherhood-hoz jön ki?
    mert azt tudom, h a régi anime-hez jött ki movie...

és miröl fog ez szolni? vagy valami alternativ történet?
  • Lelouch
    Igen.
  • LeWyTy
    Erről van szó?
  • Lelouch
    Kár keresni a logikát a csatornánál. A DBGT egy jó példa rá szerintem.(remélem nem kell kifejtenem, miért) De még lehetne folytatni a sort: megakarták venni az Inuyasha: Final Act-ot úgy, hogy nem adtak le az alapsorozatból vagy 50 részt; a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb...
  • LasDen #51762
    nem tudom milyen árban mérik a liszenszeket a japók vagy hogy idővel hogy változik, de 90-es évek vagy korai 2000-es sorozatok csak meglehetne kapni olcsón...vagy ennyire lenézik a piacot??? :D
  • Lelouch
    Szép szép, de ez után szerintem már nem várható semmi értelmes az évben. :D Biztos nem volt olcsó. Ilyen szempontból jobban is lehetne gazdálkodni a pénzzel.
  • LasDen #51760
    jah...szép teljesítmény azé....megnézném de a sorozatot se láttam :D
  • Lelouch
    Elég impresszív, ha azt nézem, hogy ezen a héten jön ki BD-n.
  • Lelouch
    Április elsején végre lesz egy értelmes újdonság az Animax műsorán, az új Fullmetal Alchemist movie.
  • Zomil
    nekem annyira nem tetszik :S
  • LasDen #51756
    hmmm érdekes...
  • Máté94
    Sansei!
  • IMYke2.0.0.0
  • Zomil
    Ürkalozok mostani része nagyon jo volt sztem :)
    Iszonyatosan el van találva ez a sci-fi-s hangulat, nagyon megfogott :)
  • Lelouch
    Nem lehetetlen, csak elég hosszadalmas lenne... :D De ha így érdekel, akkor majd próbálok összeírni valamit, ha időm engedi.
  • LasDen #51751
    pedig aszittem azé valahogy csak lehet...az ilyenekre mindig kíváncsi vagyok...nah mindegy...:D
  • Lelouch
    Ezt elég nehéz lenne elmagyarázni, így hogy nem ismered a mangát. :D
  • Zomil
    és igy hal meg szépen lassan a magyar nyelv :(
    pedig szerintem sokkal szebb és kifejezöbb, mint az angol...
  • LasDen #51748
    nah, mer??