72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cef
    Inkább olvasd a mangát. Kevesebb időt vesz el, megúszod a fillereket és jobb élményt nyújt, az anime adaptáció nem sikerült valami jól.
  • zsakosfrodo2
    Nézd meg belőle kb az első 10-15 részt. Ha annyi idő alatt nem fog tetszeni , akkor később sem fog, és akkor hagyhatod.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerény vélemény: messzire kerülni. Egy fél rész is öngyilkosságra készteti az agysejteket.
  • kamionosjoe
    Sziasztok!

A Naruto c. animét érdemes megnézni? Mi a véleményetek róla?
  • armageddon666
    Nyaan, meg úgy általában az ilyen oldalaknál nem láttam még soha rendes kiírást seedre.
  • Zomil
    US-nél elvileg volt vmi virus, gondolom nem frissitették rendesen az e107-et :)
    Ugyhogy onnan most egy darabig nem lehet letölteni sajnos :(
  • Inquisitor
    Menni megy, csak összes anyagnál 0/0 a megosztások aránya, tehát tracker az nuku. Meg volt ott valami üzenet erről amit nem értettem igazából ...
  • Máté94
    US-t valami vírus támadta meg, ha arra gondolsz.
    nyaa az most is megy.
  • Inquisitor
    Haver itt írja nekem MSN-en, hogy eltűnt ez a letöltő oldal, meg az a letöltő oldal. Erre fel most nézem a Nyaa is kampec? Meg állítólag a tudjátok kik magyar oldal is le van lőve.
    Tud ezekről valaki valamit? Kezdek aggódni.
  • armageddon666
    Hahaha, pont Mahjongoznak, és a bannerban mahjong van...
  • armageddon666
    Tök gáz úgy OVA-t nézni hogy nem emlékszem az eredeti sorozatra...

Pl. Kaichou wa Maid-sama, 10 perces OVA, karakterek nem voltak sokatmondók.
    vagy most épp Asobi ni iku yo! Oide. Kb. 4 szereplő ismerős így az elején. :D
  • armageddon666
    Camrip van == nincs semmi.
  • Lelouch
    Van egy olyan megérzésem, hogy a Hunter x Hunter manga hamarosan ismét szünetelni fog. Togashi helyében megfontolnám egy rajzoló asszisztens alkalmazását... :)
  • Lelouch
    Blu-Ray mostanában még nem nagyon lesz. Camrip viszont elvileg már van.
  • armageddon666
    Lehet újranézem a K-Ont... meg va nmár Blu-ray a filmből? :D
  • Lelouch
    Ez oké, de meglehetősen irreleváns az általam felvetett téma szempontjából. Talán ha olyanról alkotnál véleményt, aminél ismered az eredeti művet is... :)
  • Zomil
    értettem jol hogy mondod én csak megjegyeztem, h nekem spec. az anime tetszik :D
  • Lelouch
    Én miről beszéltem szerinted? De akkor másképp fogalmazok: mangában nekem is tetszik, animében már kevésbé, mert ezer sebből vérzik.
  • Zomil
    én az anime-röl beszélek mangát nem olvasok :D
  • Lelouch
    Nekem is tetszik a manga, de az anime ezer sebből vérzik.
  • Zomil
    nekem tetszik a belze :(
  • Lelouch
    Azt nem úgy értettem... :) Arra gondoltam, hogy eddig mindenbe belebuktak, akármihez is nyúljanak. Merem állítani, ha pl. a DW-t egy Bones, a KamiNomi-t meg egy SHAFT készítette volna, akkor sokkal sikeresebbek(és jobbak...) lettek volna a sorozatok.
    A KamiNomi-nál feltételezem nincs összehasonlítási alapod. :) Amúgy nem azt mondom, hogy bűnrossz volt, de lehetett volna sokkal jobb is. A mangához képest sótlan és lassú volt számomra, a bosszantó változtatásokról, kihagyásokról már nem is beszélve. Azért annyira gáz tényleg nem volt, mint pl. a DW, vagy a Pierrot-féle Beelzebub. :)
  • Malakai
    Te írtad, hogy nem csak arra korlátozódik... :)
    De ahogy említettem nekem pl a KamiNomi is tetszett.
  • Lelouch
    A Michiko to Hatchin nem manga adaptáció, a Samurai Champloo és az Ergo Proxy meg egy régebbi vonulathoz tartozik, de jogos végülis... (Igaz, nem láttam egyiket se. :P) Az újabb vonulatról meg írtam egy jó hosszú véleménykifejtést, de inkább kitöröltem... :) Csak annyit róla, hogy nem túl nagy elbizakodással fogok majd belenézni ezentúl a Manglobe adaptációkba... Már ha előállnak majd még valamivel, és nem mennek csődbe... :)
    A többi stúdió se tökéletes ilyen téren, de azért máshol legalább vannak igazán jól eltalált adaptációk is. A Manglobe-nál ez az utóbbi időben nem mondható el szerintem.
  • Malakai
    Azért több olyat is összehoztak, ami nekem kimondottan tetszett, elsősorban Samurai Champloo, de a Michiko to Hatchin és KamiNomi is tetszett, meg az Ergo Proxy se volt rossz.
  • Lelouch
    Nem csak erre korlátozódik a kifejezés.
  • PetruZ
    Mármint a Manglobe egy mangából csak rosszat tud csinálni? Ugyan... :)
  • Lelouch
    "Manglobe in charge of manga adaptations..."
  • PetruZ
    Az anime nagyon rossz és rettenetesen buta volt, valahol az első pár rész után kaszáltam. Kár volt érte, mert amúgy a sztori jónak tűnt.
  • armageddon666
    SKET Dance 43
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látok lehetőséget a sorozatban, ha esetleg valamit kezdenek párkapcsolatokkal. Himeko nagyon aranyos így első 10 percben. :D Bossunnal jók lennének együtt. Aztán Switch meg szellemlány... Meg még vannak karakterek akiket össze lehetne hozni. Egyébként nagyon középszerű, és sajnos sok idegesítő karakter van. (khm... Roman)
  • armageddon666
    No igen, ez egy gáz húzás.
  • Prof William
    A manga teljesen más. sokkal komolyabb véresebb és Cecile irtó nagy badass benne. Még a
    megerőszakolás
    is csak egy 2 chapternyi angstot okoz nála.

Ráadásul rajongó nyomásra az ominózus jelenet úgy meg lett magyarázva utólag hogy
    hát tulajdonképpen megerőszakolták de amúgy mégsem :)
    ami utólag elég bénán jött át, de hát ha a pattanásos forever alone otakuk fellázadnak akkor itt a világ vége szóval valahogy le kellett csillapítani őket. :)
  • armageddon666
    Nisemonogatari spoilereket nem akarok olvasni, de ez a téma Nisemonogatariban? :D Érdekes.

---

Sacred Blacksmith meg ilyen komoly? Az anime eléggé... más volt.
  • Prof William
    Tökéletesen leírtad a lényeget.

Aszem amikor a Sacred Blacksmithben Cecile
    Elszenvedett egy csúnya megerőszakolást
    a fanok majdnem az utcára vonultak hogy a hősnőjük nem tiszta többé hurdurrr és a készítőnek át kellett írnia az ominózus jelenetet.

Mondjuk a Yosuga-ban sem mutatnak több szexet mint pl egy filmben kivéve a Nao és Sora arc-ban mert ott már kissé elszaladt a ló a készítőkkel. De az Migiwa - Akira részben még sztem jól eltalálták a dolgot.
  • Ruley
    Na de ez az, hogy miért mindig vagy hentai, vagy csak egy minimális közvetett utalás lehet a dologra? Hollywood-i filmek például mind normálisan le tudják kommunikálni ezeket a jeleneteket, elvégre ez is az élet része, csak az anime műfaj táncikál valamiért a két szélsőség között, hogy vagy mindenki tiszta szűz és ártatlan, vagy három lyukba egyszerre.
  • Prof William
    Mármint semmit sem bíznak a képzeletre. Alúlról súrolja a hentai kategóriát.
  • Prof William
    Nézzél Yosuga no Sora-t. :) Ott aztán semmit sem bíznak a véletlenre. :)
  • Lelouch
    To Love-ru Darkness 16.5: Avagy a ruhán átlátó szemüveg ismét akcióban... Érdemes vetni egy pillantást a sima TLR manga 109. fejezetére, azért nem kicsi a kontraszt... :D
  • Lelouch
    Hisoka csak annyit súgott, hogy
    van infója a pókokról,(társulat/Ryodan, nem tudom hogy szerepel a magyar feliratban).
  • Zomil
    Azért nem gondoltam volna, h HxH-ban ilyen fordilat lesz...meg kiváncsi vagyok Hisoka mit sugott Kurapica fülébe :D