72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cef #51987 Inkább olvasd a mangát. Kevesebb időt vesz el, megúszod a fillereket és jobb élményt nyújt, az anime adaptáció nem sikerült valami jól. -
Nézd meg belőle kb az első 10-15 részt. Ha annyi idő alatt nem fog tetszeni , akkor később sem fog, és akkor hagyhatod. -
Szerény vélemény: messzire kerülni. Egy fél rész is öngyilkosságra készteti az agysejteket. -
kamionosjoe #51984 Sziasztok!
A Naruto c. animét érdemes megnézni? Mi a véleményetek róla? -
Nyaan, meg úgy általában az ilyen oldalaknál nem láttam még soha rendes kiírást seedre. -
US-nél elvileg volt vmi virus, gondolom nem frissitették rendesen az e107-et :)
Ugyhogy onnan most egy darabig nem lehet letölteni sajnos :( -
Inquisitor #51981 Menni megy, csak összes anyagnál 0/0 a megosztások aránya, tehát tracker az nuku. Meg volt ott valami üzenet erről amit nem értettem igazából ... -
US-t valami vírus támadta meg, ha arra gondolsz.
nyaa az most is megy. -
Inquisitor #51979 Haver itt írja nekem MSN-en, hogy eltűnt ez a letöltő oldal, meg az a letöltő oldal. Erre fel most nézem a Nyaa is kampec? Meg állítólag a tudjátok kik magyar oldal is le van lőve.
Tud ezekről valaki valamit? Kezdek aggódni. -
Hahaha, pont Mahjongoznak, és a bannerban mahjong van... -
Tök gáz úgy OVA-t nézni hogy nem emlékszem az eredeti sorozatra...
Pl. Kaichou wa Maid-sama, 10 perces OVA, karakterek nem voltak sokatmondók.
vagy most épp Asobi ni iku yo! Oide. Kb. 4 szereplő ismerős így az elején. :D -
Camrip van == nincs semmi. -
Van egy olyan megérzésem, hogy a Hunter x Hunter manga hamarosan ismét szünetelni fog. Togashi helyében megfontolnám egy rajzoló asszisztens alkalmazását... :) -
Blu-Ray mostanában még nem nagyon lesz. Camrip viszont elvileg már van. -
Lehet újranézem a K-Ont... meg va nmár Blu-ray a filmből? :D -
Ez oké, de meglehetősen irreleváns az általam felvetett téma szempontjából. Talán ha olyanról alkotnál véleményt, aminél ismered az eredeti művet is... :) -
értettem jol hogy mondod én csak megjegyeztem, h nekem spec. az anime tetszik :D -
Én miről beszéltem szerinted? De akkor másképp fogalmazok: mangában nekem is tetszik, animében már kevésbé, mert ezer sebből vérzik. -
én az anime-röl beszélek mangát nem olvasok :D -
Nekem is tetszik a manga, de az anime ezer sebből vérzik. -
nekem tetszik a belze :( -
Azt nem úgy értettem... :) Arra gondoltam, hogy eddig mindenbe belebuktak, akármihez is nyúljanak. Merem állítani, ha pl. a DW-t egy Bones, a KamiNomi-t meg egy SHAFT készítette volna, akkor sokkal sikeresebbek(és jobbak...) lettek volna a sorozatok.
A KamiNomi-nál feltételezem nincs összehasonlítási alapod. :) Amúgy nem azt mondom, hogy bűnrossz volt, de lehetett volna sokkal jobb is. A mangához képest sótlan és lassú volt számomra, a bosszantó változtatásokról, kihagyásokról már nem is beszélve. Azért annyira gáz tényleg nem volt, mint pl. a DW, vagy a Pierrot-féle Beelzebub. :) -
Te írtad, hogy nem csak arra korlátozódik... :)
De ahogy említettem nekem pl a KamiNomi is tetszett. -
A Michiko to Hatchin nem manga adaptáció, a Samurai Champloo és az Ergo Proxy meg egy régebbi vonulathoz tartozik, de jogos végülis... (Igaz, nem láttam egyiket se. :P) Az újabb vonulatról meg írtam egy jó hosszú véleménykifejtést, de inkább kitöröltem... :) Csak annyit róla, hogy nem túl nagy elbizakodással fogok majd belenézni ezentúl a Manglobe adaptációkba... Már ha előállnak majd még valamivel, és nem mennek csődbe... :)
A többi stúdió se tökéletes ilyen téren, de azért máshol legalább vannak igazán jól eltalált adaptációk is. A Manglobe-nál ez az utóbbi időben nem mondható el szerintem.
-
Azért több olyat is összehoztak, ami nekem kimondottan tetszett, elsősorban Samurai Champloo, de a Michiko to Hatchin és KamiNomi is tetszett, meg az Ergo Proxy se volt rossz. -
Nem csak erre korlátozódik a kifejezés. -
Mármint a Manglobe egy mangából csak rosszat tud csinálni? Ugyan... :)
-
"Manglobe in charge of manga adaptations..." -
Az anime nagyon rossz és rettenetesen buta volt, valahol az első pár rész után kaszáltam. Kár volt érte, mert amúgy a sztori jónak tűnt.
-
SKET Dance 43
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látok lehetőséget a sorozatban, ha esetleg valamit kezdenek párkapcsolatokkal. Himeko nagyon aranyos így első 10 percben. :D Bossunnal jók lennének együtt. Aztán Switch meg szellemlány... Meg még vannak karakterek akiket össze lehetne hozni. Egyébként nagyon középszerű, és sajnos sok idegesítő karakter van. (khm... Roman) -
No igen, ez egy gáz húzás. -
Prof William #51956 A manga teljesen más. sokkal komolyabb véresebb és Cecile irtó nagy badass benne. Még a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is csak egy 2 chapternyi angstot okoz nála.megerőszakolás
Ráadásul rajongó nyomásra az ominózus jelenet úgy meg lett magyarázva utólag hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami utólag elég bénán jött át, de hát ha a pattanásos forever alone otakuk fellázadnak akkor itt a világ vége szóval valahogy le kellett csillapítani őket. :)hát tulajdonképpen megerőszakolták de amúgy mégsem :) -
Nisemonogatari spoilereket nem akarok olvasni, de ez a téma Nisemonogatariban? :D Érdekes.
---
Sacred Blacksmith meg ilyen komoly? Az anime eléggé... más volt. -
Prof William #51954 Tökéletesen leírtad a lényeget.
Aszem amikor a Sacred Blacksmithben CecileSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fanok majdnem az utcára vonultak hogy a hősnőjük nem tiszta többé hurdurrr és a készítőnek át kellett írnia az ominózus jelenetet.Elszenvedett egy csúnya megerőszakolást
Mondjuk a Yosuga-ban sem mutatnak több szexet mint pl egy filmben kivéve a Nao és Sora arc-ban mert ott már kissé elszaladt a ló a készítőkkel. De az Migiwa - Akira részben még sztem jól eltalálták a dolgot. -
Na de ez az, hogy miért mindig vagy hentai, vagy csak egy minimális közvetett utalás lehet a dologra? Hollywood-i filmek például mind normálisan le tudják kommunikálni ezeket a jeleneteket, elvégre ez is az élet része, csak az anime műfaj táncikál valamiért a két szélsőség között, hogy vagy mindenki tiszta szűz és ártatlan, vagy három lyukba egyszerre. -
Prof William #51952 Mármint semmit sem bíznak a képzeletre. Alúlról súrolja a hentai kategóriát. -
Prof William #51951 Nézzél Yosuga no Sora-t. :) Ott aztán semmit sem bíznak a véletlenre. :) -
To Love-ru Darkness 16.5: Avagy a ruhán átlátó szemüveg ismét akcióban... Érdemes vetni egy pillantást a sima TLR manga 109. fejezetére, azért nem kicsi a kontraszt... :D -
Hisoka csak annyit súgott, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van infója a pókokról,(társulat/Ryodan, nem tudom hogy szerepel a magyar feliratban). -
Azért nem gondoltam volna, h HxH-ban ilyen fordilat lesz...meg kiváncsi vagyok Hisoka mit sugott Kurapica fülébe :D