72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Meglátjuk, de szerintem semmi extra nincs vele,inkább csak nagyon okos. Az meg csak egy mondás, hogy örökké gyerek/fiatal valaki
  • LasDen #52066
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annak hogy idegen-e vagy sem....és az "örök 17 éves vagyok" meghogy máshogy reagált a rescue drone érkezésére eléggé ezt sugallják....
  • Seth
    Mármint minek kellett volna kiderülnie? Semmi új nem derült ki róla, csak hogy szeret irányítani, de ez eddig is így volt
  • LasDen #52064
    najó azér annyira nem, de nem sok más magyarázat van rá a 8. rész után...
  • IMYke2.0.0.0
    Én még hozzátenném: "Hayate no Gotoku[/b]" - már ami a 'kapcsolatot' illeti.
  • IMYke2.0.0.0
    AniDB ezt súgja: "Lovely Complex", "Zero no Tsukaima"
  • jetblack
    Sziasztok most fejeztem be a Toradora-t és nagyon tetszett tudna valaki ajánlani hasonló animét esetleg?
  • armageddon666
    Na jó, ez az Index II átlépett egy szintet. Még azért fogom a fejem, de néhány részen röhögnöm kell :D

"Megmentelek téged!" És akkor arcon veri az ellenfelét :D
  • Ruley
    Reméltem hogy szó szerint hull le a lepel Remonról. :(

• LasDen #52058
    ÁVÓ nacu de matteru tudja, hogy kell cliffhangert csinálni...
    Remonról lehull a lepel és mindenki másról is....imádom :DD
  • armageddon666
    Ok, Misakaval és Kurokoval kb. bármit el lehet nekem adni. :D
  • Lelouch
    "Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét."

No comment. :D
  • qtab986
    Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society Tachikoma Special
    Ehhez tud valaki magyar feliratot? Én nem találtam.
    Arról szól, hogy a Tachikomák kikelnek a tojásaikból és egy zöld kivételével mind kék.
  • Lelouch
    Csúnya lett volna, ha ennyi említés se lett volna rá. :D
  • LasDen #52053
    legalább kiderült, hogy mit válaszolt neki....de ez így eléggé...
  • Lelouch
    Kagami no Kuni no Harisugawa 29(end): szép egy epilógus volt...
  • LeWyTy
    Gondoltam kicsit anime is
  • armageddon666
    A JÓ persze ironikus volt. :) Viszont van ebben is Misaka és persze KUROKO!!! szóval annyira nem tragédia. :)
  • LasDen #52049
    most látom csak, hogy bleach háza táján pörög az élet...live action, az anime vége....mik vannak, azt hittem nem érem meg a végét...:D
  • Zomil
    Amugy most realizálodott bennem, h kijött a 9. hellsing ova :O
    totál kiment a fejemböl...
  • Jakuza001
    "Olyan sok JÓT hallottam itt a topicban róla."

Itt spammelik vele tele a topicot, de valaszt hiaba var toluk egy szimpla kerdesre barki. :DDDD
  • armageddon666
    C-t ledarálva, megnézem Index II-t. Olyan sok JÓT hallottam itt a topicban róla. Meg most egy haverom ajánlotta, hogy jobb mint az egy.
  • RelakS
    Ez ... meg ... már ... megint ... mi ... a ... faxom?!

Mászt szí! :D
  • armageddon666
    Mondanám hogy kevés volt ez a 11 rész, de nem. Pont ideális. :D Hát ez jobb volt, mint amire számítottam. A tetőpont tényleg tetőpont jellegű volt. Egyébként Mikumi két lénye félelmetes. [Cannibalisation] Oh yeah, meg a másiknak a támadása sem semmi.
  • Zomil
    omg... :D
    ezt most mért... :D

meg kell néznem ezt a részt :D
  • LasDen #52042
    látom sok minden történt...:D
  • Lelouch
  • Lelouch
    Nisemonogatari 8. rész:
    - Tetszik a Tsukihi OP, de Karené azért jobb volt. :)
    - Az epizód egyszerűen zseniális volt elejétől a végéig. :D
    - Karen bekerült a kedvenc karaktereim közé.
    - A fogmosós jelenettel egy újabb anime klasszikus született... :D
  • Jakuza001
    Mit mondjak ez a Koutetsu Sangokushi nem valami nagy szam, nehol szinte idegesito.
  • Prof William
    a C nekem a szezon meglepetése volt. A rajzolás stílusa nagyon tetszett.

Ha jól tudom a Dusk Maident is ők csinálják, szóval remélehtőleg ott sem lesz hiány hasonlókban.

A mangának van jó pár dark része amit ha jól megcsinálnak akkor ütni fog.
  • armageddon666
    Ez a C tetszik. :) Valahogy egy nagyon sötét aura lengi körül. Akár azt is mondanám hogy félelmetes valahogy.
  • Prof William
    A Dusk Maiden animével kapcsolatban...

http://amnesia-tv.com/character/index.html

Félem hogy a karaktereket elrontják ( Yuuko elég furán néztek ki a PV-ben ) de úgy tűnik szerencsére tartják a Maybe féle karakterdesinget.

Viszont a manga méf fut szóval vagy 2. évad vagy Anime origin ending lesz a dologból.
  • Malakai
    Olyasmi, de a történet az elszórt drámától komolyabb azért, és a harcban több taktikázás van (ezt mondjuk jobban kihasználhatták volna). A pénzügyi háttér egy kamu állarc csak, a felállított szabályaikat akár teljesen el lehetne tőle vonatkoztatni és a történet nem változna semmit, persze bele van építve a történetbe ilyen mód, de helyettesíthető lehetne könnye és attól még marhaság marad. :)
  • Máté94
    Nekem még most is tetszik, sőt én még nem láttam jobbat ebben az évben. Talán Another fogja megszorongatni nálam.
    Sok potenciál lett volna benne, kár, hogy csak ennyi részt kapott :/
  • armageddon666
    Elkezdtem C-t. Ez mi? :D Pokémon közgazdászokkal? :D
  • Lelouch
    Ja arról, meg hogy milyen szoros kötelék is van közte és Araragi között. De most visszanéztem az utolsó részt a Bakemonogatariból, az és a Nisemonogatari eddigi részei alapján még nem tud róla.
  • Zomil
    mármint azt, h Araragi árnyékában bujkál? passz...nem emlékszem mi lett a történtek vége bakemonoban :D
  • Lelouch
    Nem kellene félnie, de azért meg lehet érteni. Ha Araragi elmondaná neki, hogy nem érdekli őt 'úgy' Hanekawa, akkor Senjougahara biztos abbahagyná a megalázkodást. Egyébként ezen a ponton tud már Shinoburól?
  • Zomil
    Jo mondjuk igazad van, az nagyon durva volt, mikor mondta Hitagi, h be van fenyitve :D
    De mondjuk attol nem kell félnie szerintem, h Arargi megcsalná, annyi csaj rohangál körülötte, meg mindegyik flörtöl vele mégis elég szépen tartja magát :D

Igen azt hiszem AA-n olvastam, nem tudom milyen néven irogatsz ott :D
  • Lelouch
    Szerintem illik. Jól mutatja ezt a Nisemonogatari-ban is, hogy mennyire meghunyászkodik Hanekawával szemben, csakhogy ne próbálja lecsapni a kezéről Araragit...
    AA-n olvastad? Ha igen, akkor azt is én írtam... :D