72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Amellett, hogy én is nagyon szeretem a Clannadot ezt nagy túlzásnak találom, azért azt is megértem, hogyha valakinek sok/erőltetett a dráma benne és műdrámázásnk érzi. Sok anime kedvelőt ismerek, akik (sajnos) ezen a véleményen vannak.
  • Lelouch
    Az After Story-n, vagy már az első évadon is kellett volna...?
  • Ruley
    Tudom, erről beszélek, hogy meglepően kevésre emlékszek abból hogy végül is miről szólt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja értem. Az más. Én is bőgtem. Sokszor :)
  • armageddon666
    Szerintem ő bőgött. Meg én is. Meg minden jó érzésű T.T
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a bőgésről szólt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt is bírtam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Imádtam! :)
  • Zomil
    Persona 4 19: omg Narukami a csoportos randi kávézoban...nagyon durva volt... :D
    fürdöruhás Naotorol meg lemaradtunk :(
    20: fürdös jelenet... :D
    meg a pingpongozás... :D

Nah végre a következö részre elérkezünk novemberhez és beindulnak a dolgok :)
  • Ruley
    Hihetetlen hogy mennyi mindenre nem emlékszek a Clannadból, a bőgésen kívül.
  • RelakS
    Nesztek, nyelvtörő
  • LasDen #52100
    én se túlságosan...de volt 1-2 jó pillanata :D
  • armageddon666
    Fuukot nem szerettem :(
  • Zomil
    hát ez csodálatos... :D
  • RelakS
    szeeeeeeeeeerencsétlen XD
  • LasDen #52096
  • LasDen #52095
    elvileg ez a kettő volt csak, de a jövőheti rész címe (ami spoileres lehet csak szólok) azt sejteti, hogy még lesz valami, bár az már nem a múltban játszódik...
  • armageddon666
    Majd szólj ha vége, egyben nézném. :)
  • LasDen #52093
    durva, hogy egy ilyen könnyed sorozatban mint a sket dance milyen durva múltjuk van a szereplőknek...a mostani Bossun részek is erősek voltak (nagyon is), bár úgy tűnik még nincs teljesen vége....
  • Lelouch
    Én viszont a movie-t várom igazán. Szerencsére biztos nem recap lesz, azt már letudták két ovában.
  • armageddon666
    csak beletekergettem...
    ennek komolyan jobban örülök mint a komoly folytatásnak :D a komoly rész le van zárva, peace, happiness, etc. A karakterekkel mókázást meg mindig szívesen nézem...
  • Zomil
    hátőőő... :D
  • Lelouch
  • IMYke2.0.0.0
    "Freedom" remek kis sorozat volt.
  • Inquisitor
    2007-es sorozat létére végül is amolyan Gibson féle cyber világ és az augmented reality érdekes keveréke. És lassan tényleg lesznek ilyen szemüvegek ...
  • Inquisitor
    Az meg volt rég. Mondjuk van egy sorozat Freedom néven, az hajaz a Pale Cocoon alaptörténetre, csak optimistább kicsengéssel. Ott két srác elmegy körülnézni a Holdról a Földre, mert gyanús nekik még sem olyan kipusztult.
  • Máté94
    Úristen... a Pale Cocoon jutott eszembe, nem tudom miért. :D
  • LasDen #52084
    egy 26 részes tv sorozat nem OVA...:D
  • Máté94
    Sorozat? Egy részes OVA.
  • Inquisitor
    Dennou Coil (Cyber Coil) sorozatot most kezdtem el, van olyan érdekes a sorozat mint amit a leírása és az első rész sugall?
  • Malakai
    Eeehhhh Lolicon :)
  • LasDen #52080
    köszöntem szépen....
  • Ruley
    Nem, úgy értem, SZÓ SZERINT hull le a lepel, ahogy az efféle sorozatokban le szokott hullani, egy "EEEHHHH" hang majd egy "HENTAI!" felkiáltás kíséretében.

• Zomil
    amugy tessék a kedvedért megnéztem az általam nem ismert anime-ket mal-on és ebböl nézve a 2. a Kurokami lehet :P

szerk.: ezek szerint akkor tényleg az, ha Lelouch is ezt mondta :)
  • LasDen #52077
    nem...:D
  • Lelouch
    34-40 között Kurokami, utána meg Cardcaptor Sakura
  • Zomil
    hát lehet 4anime, ebböl pár képet megnézve, sztem nem nehéz megállapitani, h melyik az :)
  • LasDen #52074
    tudsz ám segíteni....én is eltudom olvasni a descriptiont...:DD

Lelouch: köszi...

a másikat nem tudjátok?? :D
  • IMYke2.0.0.0
    25-26 sec-nél 1000%, hogy nem Elfen Lied.
    Az elején van EL.
  • Lelouch
    Az a Tsubasa Chronicle.