72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Amellett, hogy én is nagyon szeretem a Clannadot ezt nagy túlzásnak találom, azért azt is megértem, hogyha valakinek sok/erőltetett a dráma benne és műdrámázásnk érzi. Sok anime kedvelőt ismerek, akik (sajnos) ezen a véleményen vannak. -
Az After Story-n, vagy már az első évadon is kellett volna...? -
Tudom, erről beszélek, hogy meglepően kevésre emlékszek abból hogy végül is miről szólt. -
Ja értem. Az más. Én is bőgtem. Sokszor :) -
Szerintem ő bőgött. Meg én is. Meg minden jó érzésű T.T -
Nem a bőgésről szólt.
-
Ezt is bírtam :) -
Imádtam! :) -
Persona 4 19: omg Narukami a csoportos randi kávézoban...nagyon durva volt... :D
fürdöruhás Naotorol meg lemaradtunk :(
20: fürdös jelenet... :D
meg a pingpongozás... :D
Nah végre a következö részre elérkezünk novemberhez és beindulnak a dolgok :) -
Hihetetlen hogy mennyi mindenre nem emlékszek a Clannadból, a bőgésen kívül. -
Nesztek, nyelvtörő 
-
én se túlságosan...de volt 1-2 jó pillanata :D -
Fuukot nem szerettem :( -
hát ez csodálatos... :D -
szeeeeeeeeeerencsétlen XD -
-
elvileg ez a kettő volt csak, de a jövőheti rész címe (ami spoileres lehet csak szólok) azt sejteti, hogy még lesz valami, bár az már nem a múltban játszódik... -
Majd szólj ha vége, egyben nézném. :) -
durva, hogy egy ilyen könnyed sorozatban mint a sket dance milyen durva múltjuk van a szereplőknek...a mostani Bossun részek is erősek voltak (nagyon is), bár úgy tűnik még nincs teljesen vége.... -
Én viszont a movie-t várom igazán. Szerencsére biztos nem recap lesz, azt már letudták két ovában. -
csak beletekergettem...
ennek komolyan jobban örülök mint a komoly folytatásnak :D a komoly rész le van zárva, peace, happiness, etc. A karakterekkel mókázást meg mindig szívesen nézem... -
hátőőő... :D -
-
"Freedom" remek kis sorozat volt.
-
Inquisitor #52087 2007-es sorozat létére végül is amolyan Gibson féle cyber világ és az augmented reality érdekes keveréke. És lassan tényleg lesznek ilyen szemüvegek ... -
Inquisitor #52086 Az meg volt rég. Mondjuk van egy sorozat Freedom néven, az hajaz a Pale Cocoon alaptörténetre, csak optimistább kicsengéssel. Ott két srác elmegy körülnézni a Holdról a Földre, mert gyanús nekik még sem olyan kipusztult. -
Úristen... a Pale Cocoon jutott eszembe, nem tudom miért. :D -
egy 26 részes tv sorozat nem OVA...:D -
Sorozat? Egy részes OVA.
-
Inquisitor #52082 Dennou Coil (Cyber Coil) sorozatot most kezdtem el, van olyan érdekes a sorozat mint amit a leírása és az első rész sugall? -
Eeehhhh Lolicon :) -
köszöntem szépen.... -
Nem, úgy értem, SZÓ SZERINT hull le a lepel, ahogy az efféle sorozatokban le szokott hullani, egy "EEEHHHH" hang majd egy "HENTAI!" felkiáltás kíséretében.
-
amugy tessék a kedvedért megnéztem az általam nem ismert anime-ket mal-on és ebböl nézve a 2. a Kurokami lehet :P
szerk.: ezek szerint akkor tényleg az, ha Lelouch is ezt mondta :) -
nem...:D -
34-40 között Kurokami, utána meg Cardcaptor Sakura -
hát lehet 4anime, ebböl pár képet megnézve, sztem nem nehéz megállapitani, h melyik az :) -
tudsz ám segíteni....én is eltudom olvasni a descriptiont...:DD
Lelouch: köszi...
a másikat nem tudjátok?? :D -
25-26 sec-nél 1000%, hogy nem Elfen Lied.
Az elején van EL. -
Az a Tsubasa Chronicle.