72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát amit látok belőle az alapján már-már szinte hentai...:D -
Japan's Weekly Manga Rankings for Feb 27 - Mar 4
*4, 165,318 *,165,318 To LOVE-Ru Darkness vol.4
Azért ez nem semmi. :D Az iiyen ecchi mangák nem nagyon szoktak ilyen mértékben fogyni. -
-
micsudi??? :D -
I2k logója a legtechnikásabb
Ruley tényleg viheti a kreatív díjat
Zomilé néz ki szerintem a legjobban
és kifogytam a jelzőkből.
durci + flame on -
NEM! :D
Ja, hogy kevés kivétel
-
A végére azért már meglehetősen vészes lett... XD És itt nem csak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiyori halálára gondolok -
értem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első következtetésem az volt, hogy valószínüleg Tomoki is angyal vagy valami olyasmi...:D -
Na végignéztem a movie-t, + újra ámentem a mangában is a Hiyori arc-on. Ezek alapján a válasz nagyjából:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy néz ki, hogy a világ az maga valós, de a világon viszont már nem mindenki az. Hiyori egy angyal volt eredetileg, és úgy néz ki, hogy az angyalok nem hagyhatják el a Synapse-t, csak az álmaikon keresztül. Tehát az álombeli kivetülésük az, ami nem valódi. Hiyori viszont így, hogy a főboss angeloiddá változtatta, már élhet igazából is a Földön.
Tomoki meg igen, valószínűleg van benne különleges, de még nem derült ki a mangában se, hogy mi. Legalább kiderülne mi a kapcsolat közte és Daedalus között... -
a mai résszel tényleg vége a bossunos résznek....és jó is volt, azt hittem valami baromsággal állnak elő, de teljesen jó volt :D és érintőlegesen a bossun x himeko dologról is volt szó egy kicsit :D -
Persona 4 21.: na hát rendesen beindultak az események az utolso pár rész nagyon pörgös lesz :) -
Én inkább szerényen hallgatok :) -
Az enyém a legkreatívabb. -
és az enyém a legjobb természetesen...:DD -
A kevés kivételtől eltekintve mindenkinek "szemes" logója van - valamilyen karakter szeme bámul kifelé, a többiekre :) -
Hát te tudod... -
ki emlékszik ilyenekre...régen volt már :D
de nekem mindegy...nem nagyon érdekel a manga... -
Én a movie végéről beszéltem. A múltkor írtam róla ide. -
hát őőő...mi??? nemtom -
Ki beszél itt a fortéról? :D -
arról beszéltek, hogy a film cselekménye nem sokban tér el a manga ugyenezen cselekményétől és nem arról, hogy a forteban miket csináltak.... -
Ezt most nem értem. -
a manga és a filmről volt szó nem a kurva nagy egészről... -
Most nézem tovább, és LOL, kimaradt a Tomoki vonatos fejezet? Pedig a Forte végén a movie előzetesben abból is volt bevágás.(mint ahogy másból is, ami már szintén kimaradt magából a movieból) Több szempontból is hiba volt kihagyni, de hát ez van. Érthetetlen számomra, hogy mi történhetett. -
Keveset? Amit a múltkor beírtam, az már önmagában elég durva. De ma folytatom a movie-t, és magam is meggyőződöm róla. -
az jo :) -
MALon a többség elégedett vele és hogy a manga történetéhez képest keveset változtattak rajta...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egész világunk ha jól értettem nem valós...ezek az angyalok vagy mik meg élik az álmukat köztünk, mikor felébrednek nem mehetnek vissza....a többség meg nem létező kvázi npc-ként funkciónál??
és persze úgy néz ki, hogy tomoki is valami hasonló egyén, aki különleges valamiért....
vagy nem??? :D
-
1 órát láttam belőle, eddig nem olyan vészes. Holnap folytatom. :) -
Te láttad már? :)
Gondolom semmi köze a mangához. -
Mit nem értesz egészen pontosan? -
megnéztem sora no otoshimono filmet....háááát....a 40 perc felvezetés nagyon sok volt. viszont azon túl gazdagodtunk néhány új információval és a végén lezárták a történetet. nem sok minden történt, de az gyorsan.
nem egészen értem ezt a synapse dolgot amúgy...majd valaki mesélje el :D
kicsit visszaesés a sorozathoz képest, de majd a 3. évad :D -
most fejeztem be az arakawa 2-t és a nutbladder valami oknál fogva benne hagyta a madoka reklámját...a végén már agyamrament a reklám a hülye szövegével...:D
arakawa meg jó volt...bár a 2. fele egy picit leeresztett, de az utolsó 2 rész megin jól sikerült :D
ezt meg nem tudtam a kyoaniról...érdekes...én meg már aszittem, hogy a nichijou bukása viselte meg őket :D -
A Shaft felirat miatt önmagában még nem, csak azért mert egy "-monogatari" is lenne a dobozon.
A studiónak egyébként csak ez és a Madoka voltak igazán nagy sikerei, minden más, Arakawa, Ef, Zetsubu, Soredemo, stb, mind nehézkesen fogytak, még ha bukások éppen nem is voltak. -
KyoAni-nak az az alapelve hogy egyszerre csak egy sorozaton hajlandóak dolgozni, miközben a többi studió az egyik sorozat utolsó simításai alatt már rég egy másodikat is szerkeszt, és egy harmadiknak a forgatókönyvét írja.
-
Feltehetőleg muszáj volt takarékra kapcsolniuk. Majd azért valószínűleg jön tőlük a Hayate no Gotoku S3, még ha esetleg nem is idén. -
persze túlzás....de nem is tudok monogatari-shaft párost tízezres eladással elképzelni....:D
am azt néztem, hogy manglobenak idénre (eddig) nincs egy sorozata se??? ennyire megviselte őket a sok bukás?? mondjuk kyoani sem viszi túlzásba 1 db sorozattal áprilistól :D -
Ez így azért nem igaz. -
valahogy nem meglepő, hogy viszik mint a cukrot...:D szerintem ha egy doboz szar lenne SHAFT felirattal, azt is legalább 20.000-en megvennék :D -
Az kemény... :D Köszi.