72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #52187
    hát amit látok belőle az alapján már-már szinte hentai...:D
  • Lelouch
    Japan's Weekly Manga Rankings for Feb 27 - Mar 4

*4, 165,318 *,165,318 To LOVE-Ru Darkness vol.4

Azért ez nem semmi. :D Az iiyen ecchi mangák nem nagyon szoktak ilyen mértékben fogyni.
  • Malakai
  • LasDen #52184
    micsudi??? :D
  • armageddon666
    I2k logója a legtechnikásabb
    Ruley tényleg viheti a kreatív díjat
    Zomilé néz ki szerintem a legjobban

és kifogytam a jelzőkből.

durci + flame on
  • RelakS
    NEM! :D

Ja, hogy kevés kivétel
  • Lelouch
    A végére azért már meglehetősen vészes lett... XD És itt nem csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiyori halálára gondolok
  • LasDen #52180
    értem...
    az első következtetésem az volt, hogy valószínüleg Tomoki is angyal vagy valami olyasmi...:D
  • Lelouch
    Na végignéztem a movie-t, + újra ámentem a mangában is a Hiyori arc-on. Ezek alapján a válasz nagyjából:
    Úgy néz ki, hogy a világ az maga valós, de a világon viszont már nem mindenki az. Hiyori egy angyal volt eredetileg, és úgy néz ki, hogy az angyalok nem hagyhatják el a Synapse-t, csak az álmaikon keresztül. Tehát az álombeli kivetülésük az, ami nem valódi. Hiyori viszont így, hogy a főboss angeloiddá változtatta, már élhet igazából is a Földön.
    Tomoki meg igen, valószínűleg van benne különleges, de még nem derült ki a mangában se, hogy mi. Legalább kiderülne mi a kapcsolat közte és Daedalus között...
  • LasDen #52178
    a mai résszel tényleg vége a bossunos résznek....és jó is volt, azt hittem valami baromsággal állnak elő, de teljesen jó volt :D és érintőlegesen a bossun x himeko dologról is volt szó egy kicsit :D
  • Zomil
    Persona 4 21.: na hát rendesen beindultak az események az utolso pár rész nagyon pörgös lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én inkább szerényen hallgatok :)
  • Ruley
    Az enyém a legkreatívabb.
  • LasDen #52174
    és az enyém a legjobb természetesen...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    A kevés kivételtől eltekintve mindenkinek "szemes" logója van - valamilyen karakter szeme bámul kifelé, a többiekre :)
  • Lelouch
    Hát te tudod...
  • LasDen #52171
    ki emlékszik ilyenekre...régen volt már :D
    de nekem mindegy...nem nagyon érdekel a manga...
  • Lelouch
    Én a movie végéről beszéltem. A múltkor írtam róla ide.
  • LasDen #52169
    hát őőő...mi??? nemtom
  • Lelouch
    Ki beszél itt a fortéról? :D
  • LasDen #52167
    arról beszéltek, hogy a film cselekménye nem sokban tér el a manga ugyenezen cselekményétől és nem arról, hogy a forteban miket csináltak....
  • Lelouch
    Ezt most nem értem.
  • LasDen #52165
    a manga és a filmről volt szó nem a kurva nagy egészről...
  • Lelouch
    Most nézem tovább, és LOL, kimaradt a Tomoki vonatos fejezet? Pedig a Forte végén a movie előzetesben abból is volt bevágás.(mint ahogy másból is, ami már szintén kimaradt magából a movieból) Több szempontból is hiba volt kihagyni, de hát ez van. Érthetetlen számomra, hogy mi történhetett.
  • Lelouch
    Keveset? Amit a múltkor beírtam, az már önmagában elég durva. De ma folytatom a movie-t, és magam is meggyőződöm róla.
  • Zomil
    az jo :)
  • LasDen #52161
    MALon a többség elégedett vele és hogy a manga történetéhez képest keveset változtattak rajta...:D
  • LasDen #52160
    az egész világunk ha jól értettem nem valós...ezek az angyalok vagy mik meg élik az álmukat köztünk, mikor felébrednek nem mehetnek vissza....a többség meg nem létező kvázi npc-ként funkciónál??

és persze úgy néz ki, hogy tomoki is valami hasonló egyén, aki különleges valamiért....

vagy nem??? :D
  • Lelouch
    1 órát láttam belőle, eddig nem olyan vészes. Holnap folytatom. :)
  • Zomil
    Te láttad már? :)
    Gondolom semmi köze a mangához.
  • Lelouch
    Mit nem értesz egészen pontosan?
  • LasDen #52156
    megnéztem sora no otoshimono filmet....háááát....a 40 perc felvezetés nagyon sok volt. viszont azon túl gazdagodtunk néhány új információval és a végén lezárták a történetet. nem sok minden történt, de az gyorsan.
    nem egészen értem ezt a synapse dolgot amúgy...majd valaki mesélje el :D

kicsit visszaesés a sorozathoz képest, de majd a 3. évad :D
  • LasDen #52155
    most fejeztem be az arakawa 2-t és a nutbladder valami oknál fogva benne hagyta a madoka reklámját...a végén már agyamrament a reklám a hülye szövegével...:D

arakawa meg jó volt...bár a 2. fele egy picit leeresztett, de az utolsó 2 rész megin jól sikerült :D

ezt meg nem tudtam a kyoaniról...érdekes...én meg már aszittem, hogy a nichijou bukása viselte meg őket :D
  • Ruley
    A Shaft felirat miatt önmagában még nem, csak azért mert egy "-monogatari" is lenne a dobozon.

A studiónak egyébként csak ez és a Madoka voltak igazán nagy sikerei, minden más, Arakawa, Ef, Zetsubu, Soredemo, stb, mind nehézkesen fogytak, még ha bukások éppen nem is voltak.
  • Ruley
    KyoAni-nak az az alapelve hogy egyszerre csak egy sorozaton hajlandóak dolgozni, miközben a többi studió az egyik sorozat utolsó simításai alatt már rég egy másodikat is szerkeszt, és egy harmadiknak a forgatókönyvét írja.

• Lelouch
    Feltehetőleg muszáj volt takarékra kapcsolniuk. Majd azért valószínűleg jön tőlük a Hayate no Gotoku S3, még ha esetleg nem is idén.
  • LasDen #52151
    persze túlzás....de nem is tudok monogatari-shaft párost tízezres eladással elképzelni....:D

am azt néztem, hogy manglobenak idénre (eddig) nincs egy sorozata se??? ennyire megviselte őket a sok bukás?? mondjuk kyoani sem viszi túlzásba 1 db sorozattal áprilistól :D
  • Lelouch
    Ez így azért nem igaz.
  • LasDen #52149
    valahogy nem meglepő, hogy viszik mint a cukrot...:D szerintem ha egy doboz szar lenne SHAFT felirattal, azt is legalább 20.000-en megvennék :D
  • Lelouch
    Az kemény... :D Köszi.