72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    pfff... :S
  • Lelouch
    Ha nem kezdenek el itt fillerezni a végén, akkor simán feltudták volna még dolgozni az egész Akumano-szálat. Egyszerűen érthetetlen.
  • LasDen #52305
    gondolom szar volt a nézettség és ahogy lehetett befejezik...
  • Lelouch
    Most olvasom, hogy anime original ending van a Beelzebub-nál, így oda a folytatás lehetősége. Szép munka ismételten, Studio Pierrot.
  • Lelouch
    Nisemonogatari 11(end):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mekkora csalódás, hogy nem mutatták a 18 éves kinézetű Shinobu harcát. Ononoki-n se látszódott az, hogy mennyire helyben hagyta Shinobu, pedig az LN-ben írtak szerint ugyanúgy véresre lett verve, mint most Araragi. Apropó Araragi, nagyon LOL, hogy powerup után is csak ennyire volt képes. :D Ha már finálé, néztem volna egy kicsit változatosabb harcot is a szokásos egyoldalú verésnél... Így nem bántam volna, ha a végén mégis összecsap egymással Shinobu és Kagenui, de hát végül nem volt rá szükség...

Maga a sorozat végül csak 9/10 lett nálam. Várom sok szeretettel a Kizumonogatarit és a Nekomonogatarit. :)
  • Lelouch
    A HxH az tényleg egy más kategória. :) Ha bejön a nen az új sorozatban, én is bekapcsolódok.
  • Zomil
    hm...hát biztos megvolt az okuk a szünetre...remélem azért nem kell sokat várni amig folytatják ez volt az egyetlen ilyen végtelenitett anime amit néztem :)
    Illetve mostmár a HxH-t is nézem, ami szvsz jobb is, szoval igazábol annyira nem is sajnálom a Beelze-t :D
  • Lelouch
    Az Akumano szálat azért még végig tudták volna vinni.
  • Zomil
    legalább nem nyomják teli idiota fillerekkel :)
  • Máté94
    Problem? :D
  • Lelouch
    Beelzebub TV Anime to End on March 25

Ezzel hivatalos. Mi van a Pierrot-tal? :D
  • Zomil
    :D
  • armageddon666
    A felfújható változatnak?
  • LasDen #52294
    az kimaradt, nem láttam...:DD
  • RelakS
    ?
    A felfújható változatnak?
  • Máté94
    Ezaz!!!!! :DDD
    Minap gondoltam rá! :)
  • LasDen #52291
    van ideje megtanulni....
  • RelakS
    az nem tud sütni, nemkell
  • Seth
    Esetleg felfújható változatban megkaphatjátok :D
  • Győri Devi
    azt én is szeretném tudni!!!!!
  • piros mogyi
    Talán a piros kimonós kislányra gondoltál?:)
  • RelakS
    mármint milyet?
  • armageddon666
    ezt meg lehet linkeltem már, de ... ilyet honnan lehet beszerezni? :D
  • armageddon666
    Youtube: Animelo Summer Live!

Hirano Aya tényleg tud énekelni :D Vagy nagyon jó a playback :D Meg jó a Keion banda is :D Csak a zenélés része már kb. léggitár.
  • LasDen #52283
    A Seitokai no Ichizon folytatást kap, de a Deen helyett a Studio AIC csinálja teljesen új emberekkel...
    Máté nagy öröméré :D
  • Lelouch
    Ott inkább maradok a mangánál továbbra is.
  • LasDen #52281
    ott van Fairy Tail...bár azt mondják, most jön majd a filler show...
  • Lelouch
    Én se néztem mostanában, de a Bleach helyett jó lett volna... Muszáj lesz keresnem valami mást, mert bár tavasztól indul a Medaka Box, az az elején állítólag még nem igazán shounen.
    Lehet elkezdem az új Hunter x Hunter animét, aki nézi innen az majd szólhatna, mikor ismét feltűnik Hisoka.
  • LasDen #52279
    hasonló a helyzet mint a gintamanál. itt a space brothers veszi át az időpontját, de azt nem tudni, hogy a sorozatot máshova rakják v vége lesz. bár írnak olyat is, hogy az anime közel van a mangahoz....ki tudja...
    bár én már nem nézem, de ha tényleg véget ér, lehet adok egy uccsó esélyt :D
  • Lelouch
    Én se, de pl. MAL-on is be van írva a 60 rész.
  • LasDen #52277
    nem olvastam semmit róla, hogy vége lenne...
  • Lelouch
    A Beelzebub anime véget ér a 60. résszel?
  • armageddon666
    ja mondjuk egy bossun x himekot szívesen megnéznék :)
  • LasDen #52274
    azt olvastam, hogy lesz még néhány érdekes történet...pl Bossun x Himeko...de ahogy néztem még egy év és beéri a mangát és szerintem beisfejezik...
  • armageddon666
    Kb. ami érték volt benne az a szereplők múltja. Most hogy kiveséztük mindet... Poor Man's Gintama :D

Van pár szerethető karakter, de több az idegesítő (és azokat többet is nyomatják). Van még benne lehetőség, de egyelőre nem várok sokat. Emiatt nem is fogok valószínűleg csalódni.

• LasDen #52272
    hogy érted??
  • Lelouch
    Te tudod... :)
  • Zomil
    azért az más ha az ember egy film/sorozat szövegét olvassa és hogy egy mangát/könyvet olvas a gépen...sztem :)
  • Lelouch
    Az animéknál nincs bajod a felirat olvasással?

Amúgy nincs a mangából hivatalos angol kiadás, így a gépen való olvasáson kívűl túl sok alternatíva nem maradt.
  • Lelouch
    Szerintem hagyd az animét, és egyből kezdd el a mangát. Bár ha mindenképp ragaszkodsz az animéhez, akkor az első évad szódával még elmegy. De azután is elölről kellene nekiállni a mangának.