72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
pfff... :S -
Ha nem kezdenek el itt fillerezni a végén, akkor simán feltudták volna még dolgozni az egész Akumano-szálat. Egyszerűen érthetetlen. -
gondolom szar volt a nézettség és ahogy lehetett befejezik... -
Most olvasom, hogy anime original ending van a Beelzebub-nál, így oda a folytatás lehetősége. Szép munka ismételten, Studio Pierrot. -
Nisemonogatari 11(end):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora csalódás, hogy nem mutatták a 18 éves kinézetű Shinobu harcát. Ononoki-n se látszódott az, hogy mennyire helyben hagyta Shinobu, pedig az LN-ben írtak szerint ugyanúgy véresre lett verve, mint most Araragi. Apropó Araragi, nagyon LOL, hogy powerup után is csak ennyire volt képes. :D Ha már finálé, néztem volna egy kicsit változatosabb harcot is a szokásos egyoldalú verésnél... Így nem bántam volna, ha a végén mégis összecsap egymással Shinobu és Kagenui, de hát végül nem volt rá szükség...
Maga a sorozat végül csak 9/10 lett nálam. Várom sok szeretettel a Kizumonogatarit és a Nekomonogatarit. :) -
A HxH az tényleg egy más kategória. :) Ha bejön a nen az új sorozatban, én is bekapcsolódok. -
hm...hát biztos megvolt az okuk a szünetre...remélem azért nem kell sokat várni amig folytatják ez volt az egyetlen ilyen végtelenitett anime amit néztem :)
Illetve mostmár a HxH-t is nézem, ami szvsz jobb is, szoval igazábol annyira nem is sajnálom a Beelze-t :D -
Az Akumano szálat azért még végig tudták volna vinni. -
legalább nem nyomják teli idiota fillerekkel :) -
Problem? :D -
Beelzebub TV Anime to End on March 25
Ezzel hivatalos. Mi van a Pierrot-tal? :D -
:D
-
A felfújható változatnak?
-
az kimaradt, nem láttam...:DD -
?
A felfújható változatnak?
-
Ezaz!!!!! :DDD
Minap gondoltam rá! :) -
van ideje megtanulni.... -
az nem tud sütni, nemkell -
Esetleg felfújható változatban megkaphatjátok :D -
azt én is szeretném tudni!!!!! -
Talán a piros kimonós kislányra gondoltál?:) -
mármint milyet? -
ezt meg lehet linkeltem már, de ... ilyet honnan lehet beszerezni? :D -
Youtube: Animelo Summer Live!
Hirano Aya tényleg tud énekelni :D Vagy nagyon jó a playback :D Meg jó a Keion banda is :D Csak a zenélés része már kb. léggitár. -
A Seitokai no Ichizon folytatást kap, de a Deen helyett a Studio AIC csinálja teljesen új emberekkel...
Máté nagy öröméré :D -
Ott inkább maradok a mangánál továbbra is. -
ott van Fairy Tail...bár azt mondják, most jön majd a filler show... -
Én se néztem mostanában, de a Bleach helyett jó lett volna... Muszáj lesz keresnem valami mást, mert bár tavasztól indul a Medaka Box, az az elején állítólag még nem igazán shounen.
Lehet elkezdem az új Hunter x Hunter animét, aki nézi innen az majd szólhatna, mikor ismét feltűnik Hisoka. -
hasonló a helyzet mint a gintamanál. itt a space brothers veszi át az időpontját, de azt nem tudni, hogy a sorozatot máshova rakják v vége lesz. bár írnak olyat is, hogy az anime közel van a mangahoz....ki tudja...
bár én már nem nézem, de ha tényleg véget ér, lehet adok egy uccsó esélyt :D -
Én se, de pl. MAL-on is be van írva a 60 rész. -
nem olvastam semmit róla, hogy vége lenne... -
A Beelzebub anime véget ér a 60. résszel? -
ja mondjuk egy bossun x himekot szívesen megnéznék :) -
azt olvastam, hogy lesz még néhány érdekes történet...pl Bossun x Himeko...de ahogy néztem még egy év és beéri a mangát és szerintem beisfejezik... -
Kb. ami érték volt benne az a szereplők múltja. Most hogy kiveséztük mindet... Poor Man's Gintama :D
Van pár szerethető karakter, de több az idegesítő (és azokat többet is nyomatják). Van még benne lehetőség, de egyelőre nem várok sokat. Emiatt nem is fogok valószínűleg csalódni.
-
hogy érted?? -
Te tudod... :) -
azért az más ha az ember egy film/sorozat szövegét olvassa és hogy egy mangát/könyvet olvas a gépen...sztem :) -
Az animéknál nincs bajod a felirat olvasással?
Amúgy nincs a mangából hivatalos angol kiadás, így a gépen való olvasáson kívűl túl sok alternatíva nem maradt. -
Szerintem hagyd az animét, és egyből kezdd el a mangát. Bár ha mindenképp ragaszkodsz az animéhez, akkor az első évad szódával még elmegy. De azután is elölről kellene nekiállni a mangának.