72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Space Brothers 1. rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zidane lefejelte Materazzit! Ez mekkora mém volt már annak idején! Pedig nekem nem is volt olyan régen, meg annyira a gyerekkoromban, mint a szereplőknek, de baromi jól visszaadta azt a nosztalgikus hangulatot. -
Azon gondolkodtam...
Az egyik digimon évad is ilyen volt nem?Vagy Megaman? -
-
a .hack nem pont ugyanerröl szol? :D -
Prof William #52423 Én mangáját olvastam de az alapján kicsit komplikáltabb lesz a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bennragadtak a MMO-ban valami mahinácó miatt és a la matrix, akinek a karaktere meghal az meghal a való világban is. -
Busted! :D -
És miért van ennyire hypolva? :) -
Be lett jelentve az OreImo 2. évad is... Bár nem kizárt, hogy április elsejei tréfa... :D -
Legalább OVA lett volna az anime projekt, de most látom az újabb hírt, hogy TV-ben fogják adni. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz cenzúrázva. -
Közben gondolom nagy részük még el sem olvasta a VN-t, csak úgy elvből hájpolja.
Például én. De már tervbe van véve... -
Sokan könyörögtek egy animéért már és láss csodát. :) -
-
de ez igy továbbra is kicsit rossz fogalmazás, mert macross filmböl/sorozatbol van jopár darab :D -
Vissza minden. Rosszul kérdeztem. Szóval van olyan felirat az animéhez, amiben a Zentradi beszéd is le van fordítva? Az is mindegy, hogy magyar a felirat, vagy angol. Kíváncsi vagyok, mit mondanak Zentradiul. De lehet, halandzsa az egész. Nem tudom. -
ez alapján sztem ez olyasmi, mint a Tolkien féle tünde, stb. kitalált nyelv. Szoval nem zagyva ahogy te fogalmazol "értelmes" nyelv.(persze messze nem annyira kidolgozott, mint a Tolkien féle, azt nehéz lenne tulszárnyalni :) ) -
A Macross-ban a Zentradi nyelv az értelmes? Például van ennek értelme?
Kanteran de Basara de culture. -
Ez nagyon jó!
-
Biztos rám gondolsz, mert főleg én szoktam írni ide a mangával kapcsolatosan. Nekem nem hiányzott, szerintem nem való animének a Darkness. -
Ha jól rémlik itt vki szerette volna ezt? :)
To LOVE-Ru Darkness anime
Kontra a jó eladásokra gondolom. -
Én személy szerint sokat várok tőle, már az anime bejelentés előtt is sok jót hallottam az LN-ről. -
akár még jo is lehet :) -
Ez nekem új... 
Na legalább megvan a következő projekt.hack -
.hack széria is ugyanez -
Anime egy fantasy mmorpgről?
-
Lenyelte a forum motor. :P
-
-
szerintem ezt próbáld újra -
-
Sikeresen beértem a Needless mangát. Olyan abszurd és elcseszett az egész, de valahogy mégis szórakoztató.
-
Ha láttad anno, és tetszett a Haruhi, akkor a Suzumiya Haruhi no Shoushitsu. -
van 1-2...
Redline
Welcome to space show
KIng of thorn
Loups=Garous -
Ki tudja... Lehet nem is lesz már. -
valami jo ova vagy egesz esti film az elmult evrol? mar vagy 5 eve nem animezok igazan. Mongjuk sok idom sincs ra. :( -
"Spice and Wolf"
Már megint olyat néztem végig aminek nincs lezárva a vége áááááááááááááá

MIkor lesz 3. évad? -
:DDDDDDDDDDDD -
-
F/Z 14,15. rész képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez azért laza... :D
Berserker...
-
Bale hogy néz ki :DD ez jó.... -
egyiken-másikon jót mosolyogtam
-
Megnéztem én is jo volt nagyon :)
Bár én egy kicsit összecsapottnak éreztem a végét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokkal jobb lett volna sztem, ha most ebben a részben csak a dráma megy és a következö részben meg lett volna a visszatérése a happy end-el...meg a filmet se teljesen láttuk...sztem ez igy lezárásnak a 20perc kevés volt.
De Remon mindent vitt...MIB...jajj... :D
Én egy 9/10-et adok rá, mert nagyon tetszett, egyedül ezt az utolso részt éreztem picit összecsapottnak.