72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
egy raklap új szereplő a Horizon II-ben :DD -
No igen, a főszereplőkkel tkp. semmi gond, csak a most zajló verseny, meg a két gonosz AK-lány túlzás (igen, főleg az "elf"). Pár résszel ezelőtt, amikor hasonló stílusban a felsőbb évfolyamosokkal szórakoztak az egyetem területén, az pl. teljesen jó volt. :)
-
ez a hyouka érdekes (lesz)...legalábbis remélem
a rendezés a szokásostól picit eltérő és a történetben nincs semmi hűha eddig, de valami komolyra számítok a lassú kibontakozás után. De lehet csak a KyoAni miatt vélekedem így... -
szerintem nem olyan vészes...a két AK fegyver nekem nem tetszett, de az elf az az eheti részben eltűnik...mondjuk nagyot szól a lelépője :DD -
Ja, ebben elég egyedi, legalábbis nem sok ilyen VN van. -
Általában nem gond, ha egy animében van némi szoft erotika, de az Upotte nekem már sok. Pedig tök jó szórakoztató ökörség lenne, meg minden, de az 5. részben lévő pár durva dolog már nem tetszett.
-
VN, ami olyan mint egy anime? :o -
A lulz kedvéért tettem egy próbát a School Days VN-el. Az angol patch-al valami probléma adódott sajnos, így végül egy idő után kénytelen voltam "vakon" választani a lehetőségek közül, végül egy bad end jött ki... :D Mekkora "mákom" volt, 21 befejezésből csupán 3 bad end van, és sikerült kifognom az egyiket. Egészen pontosan ezt. (megtekintés csak saját felelősségre, etc...) -
tök jó ez az upotte...bár ez az egész emberi fegyverek történet hemzseg a lyukaktól, de eltudom felejteni és élvezni ezt a hülyeséget :DDD -
pár jo tölem is :)
(bocsi ha olyat is irok ami volt már)
Angel Beats!
Baka to Test to Shoukanjuu
Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan(ez nagyon agyzsibbaszto :D )
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2
Chrno Crusade
Denpa Onna to Seishun Otoko
Evangelion
Excel Saga (ujabb agyzsibbaszto förmedvény aminek nézése közben durván esik az iq-d :DDD )
Fate/stay night és egyéb változatai
Full Metal Panic
Kore wa Zombie Desu ka? (ez is agypusztito humor kategoria, nem tudom vevö vagy-e ilyesmire )
Macross Frontier
Macross Zero (elöször a Zero megnézését ajánlanám)
Mahou Shoujo Madoka Magica
Nyan Koi!
Redline
Sora no Otoshimono
Soul Eater
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)
Tengen Toppa Gurren Lagann
-
kurahmaru #52817 Tudom ajánlani a Cowboy Bebop-ot ha komolyat akarsz, Chobits-ot ha röhögni akarsz, és mondjuk egy Soul eater-t, vagy egy Trigun-t. Ezeket már én is állati régen láttam. -
Farkassacred #52816 Ezen ne veszekedjünk:D
Amúgy általában olyan animébe bele se kezdek ahol nincs comedy , Bírom a komoly történetű Anime-ket, de ha csak komoly az annyira nekem nem jön be.
az meg mind1 , hogy suli vagy nem , a lényeg hogy ne unjon rá az ember :)
-
Attól még nem az volt a kérés, hogy mindegyik legyen benne. Például a példaként felhozott Phantom se iskolás cucc tudtommal. A másik dolog meg az, hogy nem azt kérte, hogy mindent soroljunk fel, hanem hogy mondjunk jó animéket, és lám nem is került felsorolásra 10000 cím... -
Akkor nem esett le...
Ez a felsorolás kábé csak 10.000 animére igaz = szűkíteni kellett.
Én konkrétan azért ajánlottam olyat, amiben majd' mindegyik megvan. -
Mi "szóval?" ? Ez engem igazol. -
Nem csak, de nézzük pontosan:
"- maximum 50 részes ( de ha jó , akkor lehet több is ) , lehet benne : Akció ,"Iskola" ,Romantika ,Dráma,Tragédia"
Szóval?
-
Nem csak iskolás/romantikus témát kért, olvasd el újra. :) -
Ezt még én se tudtam.
A Durarara! ugyanis nekem még mindig kimaradt.
Ellenben a Baccano! kötelező anyag, imádtam, és nem is ajánlottam - hiszen iskolás/romantikus témát kért :) -
Előtte mondjuk Baccano-t kellett volna megnézni, úgy érthető is lett volva Isaac és Miria. :DD -
Akkor lesd meg a Baccano-t. Ugyanazok csinálták és sokkal jobb mint a Dur -
Farkassacred #52807 Ez a Durarara rohadt jó volt: D ekkora Animét, szakadtam az egészen ;)
-
A youtube ad alapanyagot, meg kérdezhetsz is?
-
Youtube olcsóbb :) -
Valaki akar szusikészítést tanulni? -
Young Animator Training Project 2011, második darab: Wasurenagumo. Kicsit misztikus, kicsit horror történet egy kawaii póklánykával, a vége meg... hát, érdekes. :) 7/10
-
hát ez...18+ asszem :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Értem én az iróniát, csak nem szeretem. 
-
Huh, már azt hittem itt az Apokalipszis. -
Most már működik. -
Csak nálam halt be a "Coalgirls" oldala? -
Na igen, minden elismerésem azoknak, akik fordították, bármilyen nyelvre is. :D -
Én imádtam. Lehet meg kellene nézni még egyszer egyben. Lévén nem rég jött ki az utolsó rész, és azért eltelt néha elég sok idő a részek között. Bár ennyi szöveget fordítani... nem sajnálom senkitől. :) -
Elkezdtem a Tatami Galaxy-t, de ez nagyon hardcore már. :D Ilyen hadarással máshol még nem találkoztam. Nem egy könnyen emészthető darabnak néz ki, az tuti. -
a manga 97-es...az anime 99-ben indult... -
Úgy lehet belőle ennyi rész, hogy már 10 éve megy... TV-ben. Szóval gondolom a manga még régebb óta (vagy a manga volt tavaly 10 éves, pontosan nem tudom). -
úgy, hogy mind a manga, mind az anime rohadt népszerű :D mondjuk a manga jobban mint az anim, a múlt héten jelent meg a 66. volume és 2,2 millió fogyott belőle 1 hét alatt...
-
Farkassacred #52791 Persze, teljesen emberfüggő:) ( Mindenkinek más az ízlése)
de nem értem hogy lehet ennyi rész belőle:D (One Piece)
Animékben azt szeretem ha mindenre ugyanúgy koncentrálnak :)
Poén , akció , Romantika :)
-
Erre csak azt tudom mondani, hogy embere válogatja. :D -
én az első részt is alig bírtam végignézi, nem hogy a többit...hagytam is a fenébe...aztán megnéztem 2 filmet és a 382. résznél bekapcsolódtam...azóta lassan, de haladok :D -
Én "aktív" One Piece néző vagyok, ha megnéznéd a sorozatot, akkor a következőt tudom ajánlani. Nézd meg az első 4-5 részt, ott elég sok minden történik. Ha az tetszett és úgy döntesz még szeretnél belőle megnézni néhány részt, akkor nézd tovább kb. a 60-ik részig, azzal zárul le egy nagyobb fejezet az animeban. Ha tetszik még akkor is, akkor neked való sorozatra leltél, mert végig az fogja jellemezni a sorozatot, amit ott látsz.