72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
HxH: azért Killua picit félelmetes... :D -
Ez az Inazuma Eleven egész jópofa sorozatnak néz ki így az első rész alapján. -
Az utóbbi idők legjobb anime epizódja a számomra: "Seirei no Moribito - 08 - Swordsmith"
A sorozat is fantasztikus, de ez az epizód eddig mindent visz! Torokszorítóan jó volt -
Tatami Galaxy: Nehezen lehet ilyen gyöngyszemre akadni mostanában, az fix. Nem szoktam könnyen megadni a 10 pontot, de ez tőlem most tükörsimán megkapja. -
ex-Driver-ek megnézve. 10/7
A 6 részes OVA grafikai megjelenésétől, darabos autó-mozgatásától eltekintve az egész "sorozat" (6 rész + film + nagy special) nagyon hangulatos, szórakoztató volt.
A kis srác persze nekem unszimpatikus volt, a nagy arcával, de a két lány ellensúlyozta - az autók megjelenítése pedig megkoronázta az egészet. -
Ha már tele van a hátatok a sok fanservice-el, breast groppinggal, mágiával és slappel, meg iskolai "átlagos srácból főhőssé" sztoriból, akkor ezt nézzétek meg:
"Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
MyAnimeList - AniDB
Nálam: 10/7
"Egyszerű" sztori, egyszerű helyszínen, egyszerű emberekkel (na jó, főhősünkből persze kibújik kicsit a vakmerőség) - és mégis, ahogy halad előre, elfelejted, hogy ez rajzfilm, elfelejted, hogy lassú és nem látványos: átérzed, megéled. Mert annyira emberi.
-
Hali
A minap raktam egy animét a topikomba, a címe toradora :), így elsőre viccesnek tűnik az anime, de mivel én nem csak azt veszem szempontnak egy animében hanem ami történik benne, na szóval szeretnék itt vitatkozni :) ha lehet
de ez menjen spoilba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
na szóval, az első rész fele soso ként elfogadható mondjuk, aztán jön egy furcsa jelenet a tanteremben, a lány rájön hogy rossz táskába rakta a szerelmes levetél mert ugye Yuusakunak akarta adni nem pedig Ryuuji, mondtam is magamban hogy ez elnézhető, biztos moe pillanata van, egy kicsivel visszább a videóban még látta is hol ül a szerelme, biztos elfelejtette, aztán harcol a fiúval, ahelyett hogy megkérte volna hogy a tévedésből a be csempészet levelet adja vissza de ez helyet inkább elakarta lopni, mire képes a szerelem :D.
Aztán Ryuuji házában rájön hogy mit is akart a lány tőle megszerezni :D aztán valami meglepőt vett észre Ryuuji, a boríték teljesen üres volt -.-, semmilyen papír nem volt benne, na ez kiverte a biztosítékot, miután a lány megakarta ölni őt, 1 üres levélért...
Jó tudom most azt mondanátok hogy biztos elfelejtette berakni a borítékba a papírt -.-
Akkor most tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést, képes lehetett ilyen hibát véteni? volt hasonló hibája a lánynak?
1. Taiga nem tűnik ennyire butának és nem is szétszórt ha szerelemről van szó, látható volt a 2. részben.
2. nekem így elsőre úgy tűnik, hogy a lány csak képbe akarta hozni Ryuuji, hogy féltékenyé tegye Yuusakut, vagy esetleg mindkettőjüket szereti és azt akarja hogy ők válasszanak :D.
ha a 2. az igazi akkor, kicsit csalódok az animében mert túl jól játszotta a meggyilkollak jelenetet az első részben, és így nem érdemli meg egyik fiút sem mert hazudott.
-
Ez sem egy utolsó szempont :)
Annak a jelenetsornak a csúcspontja az volt, amikor a főhősünk(?) barátnője megjelenik... nekem bejött, amit csinált a lányka :)
Tudom, gonoszul hangzik, de örültem, hogy azt tette, amit, mert már tele volt a hátam a srác akkori énjebeli "töketlenkedéseivel" :)
-
Prof William #52899 Na meg persze a Bad End esetében pozitívum hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főhős legalább nem szűzen hal meg mert halála előtt még meghúzza a sorozat legjobb csaját. :) -
11eyes.
Lehet, hogy Te magad is észreveszed majd, de az "ending" szokatlanul korábban játszódik le az epizódokban - és helyesen gondolod: ez azt jelenti, hogy utána is vannak még történések [a következő rész előzetesén felül is].
-
A Beelzebub manga végül a dobás sorsára jutott nálam... Mióta véget ért az akumano-arc nagyon bugyuta az egész, a plot meg semennyit se haladt... Az anime fillereihez hasonló (szintű) történetek mennek, amire én meg nem vagyok vevő. Úgy látszik a mangaka nem tudja, hova vigye tovább a sztorit. -
/off
Miközben jöttem haza pont volt 2 japán a villamoson és magam is meglepödtem, h nagyjábol értettem miröl beszélnek :D
Szoval volt értelme annak a japán tanulásnak :D
Kár hogy ilyen fos a villamos és alig hallottam vmit... -
Na ha ilyen pozitív véleménnyel vagy róla, akkor kapni fog tőlem egy esélyt. :) -
Tényleg, a "hülye barátokról" meg is feledkeztem - annyira semmit mondóak voltak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Bad Ending nekem még tetszett is: formabontó volt.
Mondjuk, ha helyesen írták volna a magyar címeket :))))
Jó lenne amúgy tényleg, ha mindent magyarul erőltetnének
-
Prof William #52893 Nekem az tetszett hogy a 11-ik részben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen behozták a Bad Endinget, majd a betudák a főhős jövőbelátásnak a dolgot. De legalább láttuk a játék BE-ét.
Viszont a "kötelező" "vicces hülye barát" karakter(ek)nek olyan szinten nem volt semmi értelme és olyan szinten voltak idegesítőek hogy arra nincs szó. De legalább alig szerepeltek...
Hátha idővel japánban a magyar lesz az új német? :) -
"11eyes" - 10/7
A magyar felvezető, és a félresikerült magyar címek megadták a hangulatát. A sztori - a "kötelező", nem idegesítő fanservice mellett - kellemes volt, az OVA pedig a szokásos japán humor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre, nem abszolút "jóknak" kellett drukkolni (na jó, végül ők lettek a JÓk)...
A karaktertípusok szépen visszaköszöntek, és hasonlóságokat is fel véltem fedezni Tenshi (Angel Beats!) és Momomo Shiori valamint Hirohara "Yuki-pon" Yukiko és Filicia Heideman (Sora No Woto) viszonylatában. -
Farkassacred #52891 Eddig a legmegnyugtatóbb anime amit láttam: kimi ni todoke :)
De a poénok is nagyok, hangulatos, érdekes történet :) -
Prof William #52890 Vazze betépve írtam ezt?
Helyesen...
Tesóm a minap szerezte be a Soul Calibour 5 -öt és amint megszólalt benne Yosmitsu hogy "Watashi wa Yosmitsuuu" -ezzel a Norio Wakamotos s elhúzott hanggal, hát azt hittem lefordulok a székről. Amúgy a Sengoku Basara játékokban is ő Oda Nobunaga. Mit mondjak illik hozzá.
Hasonló orgánuma talán csak Nakata Youji(Alucard, Kotomine) -nak van. Ő is hidegrázós ha megszólal. -
Prof William #52889 Játékokban is fel lehet fedezni a hangját.
Tesóm a minmap szerezte be a Soul Calibour 5 -öt és maint megszólatl benne Yosmitsu hogy "Watashi wa Yosmitsuuu" -ezzel a Norio Wakamotos s elhúzott hanggal hát azt hittem lefordlok a székről. Amúgy a Sengokus Basara játékokban is ő Oda Nobunaga. Mit mondjak illik hozzá.
Hasonló orgánuma talán csak Nakata Youji(Alucard, Kotomine) -nak van. Ő is hidegrázós ha megszólal. -
Ilyen GPS-ekkel futkosnék össze-vissza a városban :D -
hát nekem egyetlen ötletem van...a 4chanon megkérdezni, ott mindig van valaki aki tudja a választ :DD -
Széles vigyor, örömkönnycsepp.
Zura ja nai..... KATSURA DAAA!!!
Imádom mikor így élőben eljátsszák a karaktereket :) Egyébként
ilyeneket
honnan lehetne beszerezni? :D Akár felirat nélkül is. -
Nagyon furán beszél :D én Hayatében hallottam először kommentátorként :) aztán valami másik ilyen nem túl komoly helyen, én bírom.
Crysisban a ruha japánhangja is ő :D -
kicsit belemerül az ember és miket talál...:DD
Norio Wakamoto reklám hatalmas fináléval...
Kugimiya Rie tsundere GPS...
:DDD
De Norionak is van ilyen...ALL HAIL BRITANNIA :DDD -
Oké, most már van egy nevem is ehhez a hanghoz. Mindig a hideg kiráz tőle, nem szeretem -
norio daláról elkeveredtem erre-arra és ezen nagyot röhögtem :DDD -
Nekem az ő hangjáról még mindig Cell jut eszembe a DBZ-ből. Ott (is) nagyot alakított. :)
LasDen: hát ez nagyon beteg xD -
:DDD Norio Wakamoto pedig nagyon sokszor ilyen szerepben van :D -
pedig van még ilyen...:D
-
Köszi mindkettőtöknek! :) Eddig ezt a seiyuu-t csak komoly szerepekben hallottam, (pl. legutóbb Code Geass-t néztem) úgyhogy így elég furán hat. :D -
Cromartie High School -
Cromartie High School -
Valaki tudja ez melyik animéből van? :D Véletlenül találtam rá a videóra, de szétröhögtem magam rajta. :) -
Egy ütés bevitele nem lenne megoldhatatlan feladat még így se. :) -
Igen ezen én is néztem nagyot...sok rész elfog itt telni mire Gon be tud huzni egyet Hisokának :D -
Hunter x Hunter remake 32. - Baromi jó rész volt, hát igen, Hisoka egy állat. :D Ez a harc szépen megmutatta, hogy mi várható majd a későbbiekben. :) Bár egyelőre Gon és Killua nagyon messze van ettől a szinttől. Egyébként ami a rész tartalmát illeti, a régi sorozatban a harc és az azutáni Hisoka-Machi beszélgetés és magyarázat le lett tudva 2 és fél perc alatt... Pedig ez így egy teljes epizódnyi hosszúsággal volt igazán kerek. :) -
Kore wa Zombie Desuka Of the Dead 07...jájj ez megint fájdalmas volt... :D -
Prof William #52870 A két nagy cég konzolversenye nem nélkülözött bizonyos való világ beli felhangokat. :) -
Haiyore! Nyaruko-san 06...ez nagyon agyzsibbaszto sorozat... :D -