72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elég sok köztük fanmade... :D A többi meg, háát... Ha a koncepciót nézzük, amiben szerepelnek(a látszat néha csal, ugye... :]), akkor ez azért nem áll olyan közel a hentai-hoz, mint pl. a Nozoki Ana. :) Vagy akár a Minamoto-kun Monogatari. -
még délelőtt befejeztem a misztériusz kanojo x-et és hát elég egyértelműen folytatásért kiált a sorozat
furcsa sorozat volt, de így utólag mindenképp megérte...:D -
Nem szó szerint hentai [dugás = 0], de:
Sankaku 0 + Sankaku 1 + Sankaku 2.
Többi: Sankaku - kereső -
hát akkor nem...nem nagyon izgat az egész sorozat szóval tökmindegy nekem :DDD -
az animék többsége late night, szóval éjfél, 1-2 órakor szoktak menni (pl. Fate/zero, A-channel, Keion,)....
aztán vannak, amik késő délután 5-6-7 órától (Bakuman, Sket Dance, Naruto) és vannak reggel is (One piece, HxH, Fairy Tail)
meg vannak a premium csatornák de az megin más :D -
Nem lesz nehéz... megkeresem :) -
Ha esetleg be tudnád linkelni azt a "hentai" képet... :) -
Nem értem a kérdésed [nem azért mert gügye vagyok]...
Arról van szó, hogy mi van a mangában, nem arról, hogy hol / miben / mikor jelenik meg :_) -
Ezt elég rosszul látod. Bár a sima TLR manga átfogó ismerete nélkül nem csodálom. -
És annak mi köze van a magazinban kiadott mangához? :) -
Ehh, akkor nem tudod miről beszélek :)
A Sankakun volt hír egy időben, hogy a fekete-fehér alap változatból megjelent egy színes, kifestett verzió, ami sokkal inkább hentai már [nipple és társai].
-
Színes verziójú manga??? :) -
A főműsoridővel tippeltem - sajna, nem élek Japánban, így nem tudom, hogy milyen ott a TV-s üzletpolitika, és műholdas hozzáférésem sincs a műsoraikhoz [sőt, TV-m sincs] -, a hentai témában szintúgy, már ha a színes verziójú mangára gondolsz... -
Sose lesz belőle hentai, mert van egy határ, amit a Jump Square-nél nem lehet átlépni. Most az egy dolog, hogy erősebbre vették a fanservice-t, mert a JQ többet enged mint anno a Weekly Shounen Jump.
Ezt az esti főműsoridőt meg honnan veszed? Valószínűleg éjjel fogják adni. Bár nem mintha ez változtatna akármit is... -
hát én beleolvasgattam a mangába - és lehet nem jól látom - de szerintem egy nagyon átlagon aluli sorozat, amit a töménytelen mennyiségű ecchi visz el a hátán.... -
A manga az már-már hentai [sőt...] - már amiket a Sankakun láttam a hírekben.
Még szép, hogy nem az lesz feldolgozva esti főműsoridős animében :)))) -
Mindenféle előzmény nélkül? :D -
A 3 extra fejezetből egy kivételével pont nem olyan fejezeteket dolgoz fel az OVA... :D -
annyi jot irtál már rola, h engem is érdekel... :D -
ott van az ova...ott majd kiélhetik magukat :D -
Ja, tegnap már be is akartam írni, hogy a Hayate hírek hallatán így már egyértelműen ezt várom a legjobban az őszi szezonból... :D Még úgy is, hogy biztos sokkal visszafogottabb lesz a mangánál. -
"To Love-Ru Darkness" 2012 októbertől - Doki és a forrása szerint. -
-
Seitokai no Ichizon S2 Októberben! :DDDDDD
Éljen! -
Abban mi a vicc, hogy Son Goku nevét leírva valaki úgy olvassa, hogy Mago Gosora? -
'Completely' New Hayate the Combat Butler Anime Slated for Fall with Manglobe
Hát ez fasza... Már most érzem hogy imádni fogom. :D Ebből is állhatok majd hozzá a mangának, ha érdekel Athena és a többi népszerűbb cselekményszál.
-
keee -
Sankarea-nak is vége...hát megmondom öszintén elég felemás a véleményem rola, amikor komolyabb volt a rész, mint pl. ez az utolso rész is akkor kellemes volt, viszont Chihiro baromságai idegesitöek voltak 1-1 komolyabb jelenet közben, zavart, h nem tudta eldönteni az anime, h most akkor komoly lesz vagy vicces, az átmenet nem jött be. Olyan 6/10-et adnék rá, de egy jo 2. évaddal még akár feljebb is mehet. -
Végre érdemes lesz újra nézni. -
Végül csak elérkezett ez a pillanat is... Július 1-től most már tényleg Hello Kitty az Animax műsorán! :D -
Ősszel Hayate no Gotoku 3. évad a Manglobe-tól? Szó mi szó, nincsenek nagy elvárásaim... :D Arról nem is beszélve, ha ezzel is becsődölnek, akkor nem hiszem hogy sor kerülne egy 3. stúdióváltásra, vagyis ennek is annyi lenne anime formátumban. :( -
És stílusosan vörösek az ikonok :)))) -
Hooooppppá! Tesszük is be kedvencek közé :) -
am most látom, hogy július végén jön az Asagi (és így az Ingridnek is) nem folytatása, de valami olyasmi...alternative settingként van írva MALon -
Valszeg, ja - majd egyszer rákeresek ilyesmikre is [ezért írtam, hogy szívesen olvasgatok/unk ilyen hangulatos ajánlókat.]
Keep up the good work! 良い仕事を続ける
[jó ez? Trans.Google]. -
amúgy a nyaa-nak van póresz változata is a sukubei-nyaa-eu...:D -
gondolom, mérne lehetne??? mindent lehet... -
Áhhh (
), időközben jött a válasz is :)
-
Öööö... és nem "gyáriba"?
Népszerű anime-torr... akarom mondani vásárló helyeken is lehet ilyet találni? -
aah....újra :DD
annyira nem nehéz beszerezni őket, főleg az újakat...régen az EROBEAT csinálta őket főleg (Asagit is), míg mostanában a SubDesu-H és a FAKKU a legaktívabbak...
amúgy Asagiból készült live action póresz is :DD