72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    jo hát még csak 1szer néztem meg a trailert, ennyire hardcore fan nem vagyok, h egy ilyen béna minöségü felvételröl ilyen feltünjön... :D
  • Lelouch
    Szerintem kreatív kamucenzúrák alkalmazása terén Yabuki. :D Bár eddig a legújabb fejezet a csúcs, egészen pontosan ez. (NSFW) Ez már nem is cenzúra. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A self-paizuri azért befigyel... :D
  • armageddon666
    a Re-Take manga után mikor jött a Rebuild, akkor hasonló gondolataim támadtak, mint amiket a kép mutat :)
  • LasDen #53464
    azta kurva, miket észre nem vesznek egyesek....szánalmas vagyok :DDD
  • armageddon666
    Azok amatőr színezések tudtommal.
    És amúgy a fekete-fehér is elég durva nem-hentaihoz képest. Már-már tényleg megrajzolja a nemi szerveket, és kb. kamucenzúrát tesz rá. :D (Átlátszó vízcsepp)
  • Seth
    too deep
  • Lelouch
    És erről mi a véleményed? :D
  • LasDen #53460
    Akira...:DD
    bár nem láttam, de szerintem a Kemonozume is egy elbaszott sorozat lehet :DD
  • Zomil
    Higurashi elsö évad :D
  • Zomil
    jah ez már párszor volt itt a topicban :)

és hát igen, mondjuk én is efelé hajlok, tul egyértelmüek az utalások.
    meg hát most ugyebár Rei féle utvonalat választja, azért gondolom, h ilyen NGE inverz befejezést kapunk :)
    Ráadásul milyen faszán bele lehet magyarázni, h Shinji milyen hatalmas karakterfejlödésen ment át 2élet alatt :D
  • Seth
    Valami jó kis véres, belezős sorozatot vagy filmet tudnátok ajánlani?
  • LasDen #53456
    nincs...csak az előzőek megjelenéséből lehet feltételezni...
  • Prof William
    Mindenesetre tényleg jó lene ha 1-2 másfelé mutató sztorija után tényleg másféle véget dobnának össze. Jó lenne ha tényleg Anti-Eva lenne a dologból mert valljuk be hogy 3-a újra végignézni ugyanazt az angstáradatot már kissé sok lenne.

A 3. film Bd megjelenéséről van már valami?
  • LasDen #53454
    zomilnak...aztán csak óvatosan :DD
  • LasDen #53453
    érdekes....anno az a THIS time nekem is feltűnt, de nem mélyültem el benne :DD
  • Lelouch
    Arra akartam kilyukadni, hogy a manga lehet máshogy fog végződni, mint az End of Evangelion. Én kérek elnézést, ha nem fogalmaztam egyértelműen. :]

Oké, ne menjünk bele, de ezt azért még belinkelem:
  • Zomil
    Jah akkor csak én értettem félre, bocsi :)

Most ne menjünk bele a filozofálgatásba, h ez most folytatás vagy remake... :D
  • Lelouch
    Ja és amúgy a movie sorozat nem remake, hanem
  • Lelouch
    Ki mondta, hogy az EVA-ban is megfog?
  • Zomil
    De ha nem kapcsolodik szorosan össze a kettö, akkor attol még hogy a mangában történt valami, nem biztos, h az EVA-ban is megfog :)
  • Lelouch
    A manga 1994-ben indult, akkor még tervben se voltak ezek a movie-k... :D Ennélfogva természetesen az alapsorozat és az EoE vonalán halad, de előfordulnak eltérések, mint pl. amit spoilerbe írtam. Bár tény, nem sieti el a mangaka a dolgokat, talán 19-20 évnél tovább nem tart majd, mire befejezi. :D
  • Zomil
    Nem is tudtam, h manga is fut ebböl. Csodálkozom, h elörébb jár, mint a filmek, igy viszont spoilerekbe elég könnyen bele lehet futni :(
  • Lelouch
    Az az érzelmeket mutató Rei az előző részekből van... :D
    Amúgy lassan véget ér a manga is, ott is elképzelhető egy alternatív befejezés. Legalábbis vannak erre utaló jelek, lásd #45222

Most ott tart egyébként a manga, hogy
    kezdetét vette a third impact. De legalább Asukát nem csinálták ki a fehér evák.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Evangelion-téma nem érint [még], de gondolkodóba estem: nem lenne nekik jobb üzlet mihamarabb kinyomni a piacra a DVD/BD-kiadványokat?! Vagy még csak most készítik ezeket?
  • LasDen #53443
    minél előbb annál jobb, de nem reménykedem inkább :D
  • Lelouch
    Én azért reménykedem benne, hogy legkésőbb jövő nyáron már kiadják a BD-t.
  • LasDen #53441
    ha a 4. is ősszel jön, akkor simán belefér megin az az 1 év...
  • IMYke2.0.0.0
    No, ez a kifejezés meg nekem nem jutott eszembe :)
  • LasDen #53439
    alapvetően az első két rész nagyrészt lefedi a sorozat történéseit...

am lehet még szemkötőnek is mondani :DD
  • Lelouch
    Mifelénk szemfedőnek mondják többnyire. :D
  • Lelouch
    Így hogy jövőre jön a 4. rész is, már csak nem fogják olyan sokáig húzni a BD kiadást, mint eddig. Szerintem legalábbis logikus lenne a 4.0 mozipremiere előtt kiadni a harmadikat.
  • IMYke2.0.0.0
    Szemtapasz?
  • Zomil
    ejj vazze, de jo lesz ez :D
    eyepatch(magyarul hogy a tökömbe hivják ezt?)-es Asuka, érzelmeket mutato Rei + elég sok akcio igy a trailerböl nézve...lassan szépen az NGE sorozat ellentétje lesz ez a "remake" és itt nem a depresszio fog dominálni(legalábbis én igy gondolom, mert 2szer eljátszani ugyanazt már nem lenne olyan jo)
  • LasDen #53434
    EVANGELION 3.0 TRAILER
    Fuck yea...remélem pár napon belül valami rendes videó is lesz belőle....
  • IMYke2.0.0.0
    Erről: www.thoranime.org ---> thoranime.nyaatorrents.org

:)
  • Zomil
    ???
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak most tapasztaltam meg, hogy a THOR elköltözött és ugyanazon helyen lakozik, ahol a CG is...
  • Lelouch
    Az tény és való. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, vannak fanmade-ek, de azért jószerivel ott az eredeti rajz is - és nem fukarkodnak az erotikával...
  • IMYke2.0.0.0
    Hazaugrottam, és HDD-n elhoztam ezt a képet - tegnap is néztem a "Hitohira"-t - és ezt nektek is látnotok kell [én hangosan felröhögtem, amikor megláttam]:

Aki látta a sorozatot, az érti, hogy mi a poénfaktor :)