72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jo hát még csak 1szer néztem meg a trailert, ennyire hardcore fan nem vagyok, h egy ilyen béna minöségü felvételröl ilyen feltünjön... :D -
Szerintem kreatív kamucenzúrák alkalmazása terén Yabuki. :D Bár eddig a legújabb fejezet a csúcs, egészen pontosan ez. (NSFW) Ez már nem is cenzúra. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A self-paizuri azért befigyel... :D -
a Re-Take manga után mikor jött a Rebuild, akkor hasonló gondolataim támadtak, mint amiket a kép mutat :) -
azta kurva, miket észre nem vesznek egyesek....szánalmas vagyok :DDD -
Azok amatőr színezések tudtommal.
És amúgy a fekete-fehér is elég durva nem-hentaihoz képest. Már-már tényleg megrajzolja a nemi szerveket, és kb. kamucenzúrát tesz rá. :D (Átlátszó vízcsepp) -
too deep -
És erről mi a véleményed? :D
-
Akira...:DD
bár nem láttam, de szerintem a Kemonozume is egy elbaszott sorozat lehet :DD -
Higurashi elsö évad :D -
jah ez már párszor volt itt a topicban :)
és hát igen, mondjuk én is efelé hajlok, tul egyértelmüek az utalások.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg hát most ugyebár Rei féle utvonalat választja, azért gondolom, h ilyen NGE inverz befejezést kapunk :)
Ráadásul milyen faszán bele lehet magyarázni, h Shinji milyen hatalmas karakterfejlödésen ment át 2élet alatt :D -
Valami jó kis véres, belezős sorozatot vagy filmet tudnátok ajánlani? -
nincs...csak az előzőek megjelenéséből lehet feltételezni... -
Prof William #53455 Mindenesetre tényleg jó lene ha 1-2 másfelé mutató sztorija után tényleg másféle véget dobnának össze. Jó lenne ha tényleg Anti-Eva lenne a dologból mert valljuk be hogy 3-a újra végignézni ugyanazt az angstáradatot már kissé sok lenne.
A 3. film Bd megjelenéséről van már valami? -
zomilnak...aztán csak óvatosan :DD
-
érdekes....anno az a THIS time nekem is feltűnt, de nem mélyültem el benne :DD -
Arra akartam kilyukadni, hogy a manga lehet máshogy fog végződni, mint az End of Evangelion. Én kérek elnézést, ha nem fogalmaztam egyértelműen. :]
Oké, ne menjünk bele, de ezt azért még belinkelem:
-
Jah akkor csak én értettem félre, bocsi :)
Most ne menjünk bele a filozofálgatásba, h ez most folytatás vagy remake... :D
-
Ja és amúgy a movie sorozat nem remake, hanem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sequel
-
Ki mondta, hogy az EVA-ban is megfog? -
De ha nem kapcsolodik szorosan össze a kettö, akkor attol még hogy a mangában történt valami, nem biztos, h az EVA-ban is megfog :) -
A manga 1994-ben indult, akkor még tervben se voltak ezek a movie-k... :D Ennélfogva természetesen az alapsorozat és az EoE vonalán halad, de előfordulnak eltérések, mint pl. amit spoilerbe írtam. Bár tény, nem sieti el a mangaka a dolgokat, talán 19-20 évnél tovább nem tart majd, mire befejezi. :D -
Nem is tudtam, h manga is fut ebböl. Csodálkozom, h elörébb jár, mint a filmek, igy viszont spoilerekbe elég könnyen bele lehet futni :( -
Az az érzelmeket mutató Rei az előző részekből van... :D
Amúgy lassan véget ér a manga is, ott is elképzelhető egy alternatív befejezés. Legalábbis vannak erre utaló jelek, lásd #45222
Most ott tart egyébként a manga, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezdetét vette a third impact. De legalább Asukát nem csinálták ki a fehér evák. -
Az Evangelion-téma nem érint [még], de gondolkodóba estem: nem lenne nekik jobb üzlet mihamarabb kinyomni a piacra a DVD/BD-kiadványokat?! Vagy még csak most készítik ezeket? -
minél előbb annál jobb, de nem reménykedem inkább :D -
Én azért reménykedem benne, hogy legkésőbb jövő nyáron már kiadják a BD-t. -
ha a 4. is ősszel jön, akkor simán belefér megin az az 1 év... -
No, ez a kifejezés meg nekem nem jutott eszembe :) -
alapvetően az első két rész nagyrészt lefedi a sorozat történéseit...
am lehet még szemkötőnek is mondani :DD -
Mifelénk szemfedőnek mondják többnyire. :D -
Így hogy jövőre jön a 4. rész is, már csak nem fogják olyan sokáig húzni a BD kiadást, mint eddig. Szerintem legalábbis logikus lenne a 4.0 mozipremiere előtt kiadni a harmadikat. -
Szemtapasz?
-
ejj vazze, de jo lesz ez :D
eyepatch(magyarul hogy a tökömbe hivják ezt?)-es Asuka, érzelmeket mutato Rei + elég sok akcio igy a trailerböl nézve...lassan szépen az NGE sorozat ellentétje lesz ez a "remake" és itt nem a depresszio fog dominálni(legalábbis én igy gondolom, mert 2szer eljátszani ugyanazt már nem lenne olyan jo) -
EVANGELION 3.0 TRAILER
Fuck yea...remélem pár napon belül valami rendes videó is lesz belőle.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erről: www.thoranime.org ---> thoranime.nyaatorrents.org
:) -
??? -
Én csak most tapasztaltam meg, hogy a THOR elköltözött és ugyanazon helyen lakozik, ahol a CG is... -
Az tény és való. :) -
Igen, vannak fanmade-ek, de azért jószerivel ott az eredeti rajz is - és nem fukarkodnak az erotikával... -
Hazaugrottam, és HDD-n elhoztam ezt a képet - tegnap is néztem a "Hitohira"-t - és ezt nektek is látnotok kell [én hangosan felröhögtem, amikor megláttam]:
Aki látta a sorozatot, az érti, hogy mi a poénfaktor :)