72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A legjobb benne, h Nyaruko-hoz hasonloan ez is teli van utalásokkal más animékre :D -
Yuru Yuri 2 (2012): Mind kiáltsuk együtt: "Akarin!" Aki végignézte az S1-et, szinte biztosan nézni fogja ezt is. :) 6/10
-
Bingougami ga! (2012): Mindenki egyenlő esélyekkel indul az életben, közel egyforma szerencse és balszerencse energiát örököl, aztán majd kialakul az élete. Sakura "Tittyko" Ichiko a világ masszívan legszerencsésebb tizenhat éves lánya. Gazdag, csinos, jó alakú (+boobz :) ), kitűnő tanuló és sportoló, mindenki a lábai előtt hever és tudja magáról, hogy szerencsés (azaz kicsit elszállt). Ennek azonban nem örülnek az istenek, különösen a Balszerencse Istennője, aki a Földre küldi Momiji-t (-flat :P), hogy állítsa helyre az egyensúlyt, ugyanis Ichiko a többi emberből szipkázza ki a szerencse energiáját, amitől előbb-utóbb végük lesz, vagy rossz állapotba kerülnek. A harc elkezdődik...
A szöveges ismertető elég átlagosnak tűnt az AniDB-n, de őszintén megvallva rég röhögtem ennyit. :D 8/10
-
Thx! Nem vagyok kifejezetten mangás, de ezt lehet, hogy végigolvasom majd. :) -
Van manga.
Itt megtalálod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://stoptazmo.com/manga-series/break_blade/
-
Broken Blade folytatásról van valami hír? Tegnap toltam le a régi elmaradásaimat az animéból (utolsó három rész) és bármennyire is véget ért a háborús sztori, nagyon befejezetlen az egész. Manga folytatás van hozzá?
-
Na befejeztem a Spiral mangát. Irtó melankolikus és nyomasztó volt. A befejezés is eléggé keserű szájízt hagyott maga után... De legalább választ kaptam az animében felmerült kérdésekre, és még sok más egyéb dolog is kiderült.
8/10 -
Nem hinném hogy folytatásos lesz, akkor már az a tény is be lett volna jelentve. Na mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
valószínű nem fogják. gondolom valami kedvcsináló lesz csak...vagy folytatásos... -
Ez maga a Tenri arc lesz? Ha igen, nem tudom hogy akarnak 8-9 fejezetet belesűríteni egyetlen egy részbe. -
Accel Worldben ez a "Noumi arc" de gagyi. :) -
KamiNomi OVA Vótmá? -
listámon van már egy ideje néhány ghibli mü, meg kéne öket nézni :) -
megnéztem totorot...kivételesen szinkronosan, mert mostanába néhány anime japán hangjától falat tudnám kaparni...:D
kedves kis történet....
mei hangja nagyon ismerős volt először aszittem a Bogdányi Titanilla, de aztán megnézte és a Molnár Ilona volt, aki anno Chidorinak is hangját adta...:D -
Nem hiszem, h az otakuk csak arra izgulnának ha valaki cserediák... :D -
mittom én...majd Ruley megmagyarázza ő tud ilyeneket....:D -
Miért kellene nekik ez? :D -
az otakuknak ez kell... -
ugy látszik mára kifogytak a készitök az 5letekböl hogy a föszereplö mellett tartsák valahogy a többi szereplöt :S -
kezd már a tököm tele lenni a sok áthelyezett diákkal....:D
campione is elmerült a szürke szarban.... -
Ez nem is az arc neve, csak ugye a következőben szerepelni fog a társulat. -
jo hát én az arc-ok nevét nem ismerem :D -
Ott van a videó nevében. Előzetes a következő arc-hoz. -
szép trollkodás :D
ez a HxH izé meg mi? :) -
Prof William #53723 A Silent-Raws kiadta a Muv-Luv első epizódjának az ATX ( avagy cenzúrázatlan) verzióját.
Akkor lehet hogy jó esély van rá hogy láthatjuk tőlük az ominózus 2-ik epizódot mindenféle cenzúra meg sötétítés nélkül?
Nem mondom nem tölt el örömmel azt látni amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ha már anime akkor legyen csorbítatlan.A BETA-k széttépik a főbb szereplőket -
Hát én is... -
Naívan azt hittem, hogy ez ugyanaz a trailer lesz, mint amit leadtak az élő eseményen. :D -
Fuck -.- -
-
Ez igen.
-
Ez természetes, hogy vannak egyszerű motívumok, amik lekommunikálnak egy műfajt, vagy egy hangulatot:
futás = fiatalos lelkesedés, shonen kalandvágy
távolbva nézés = melankólia, jövőbe tekintés. (megjegyzem, hogy ez és a futás is jellemzően balra történik, ami hagyományos japán jobbról-balra gondolkodásban az "előre" iránya, tehát nem menekülés vagy visszavágyás hanem pozitív.)
repülés/madarak = "I can fly", szabadság, nincsenek korlátok.
kezek = kinyúlás a néző felé, a barátaid akarnak lenni, eszképizmus.
meztelenül lebegés= testen kívüli élmény, a karakternek egy transzcendens szerepe van, szellem, Istennő, Kiválasztott
fénygömb a kezekben = hasonló, a fény egy "csoda" amit a főhős birtokol
Ezeknek a nagy része a nyugati OP-kben, posztereken, vagy hasonló promó anyagokban is megtalálható, (pl itt van egy pár) a köpenyes badass hátulról elsétál, vagy a fehér alapon vállveve álló komikus duó.
Szinte csak azok egyediek amik vagy japánhoz kötődnek pl. sakura virágzás, vagy az anime rajzstílusban kialakult motívumok, mint a lebegő könnycseppek vagy a kardcsapások közötti robbanások.
-
Eureka Seven Ao 11.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az Elena-szál elég érdekes volt. Szóval akkor ő valójában az előző sorozat világából való. -
Prof William #53715 Nekem a kedvencem a "Depressziós tekintettel meredünk a távolba a romok között."
-
hát nem tudom mennyivel jobb egyszerre :)
néha nehéz megérteni, h mégis mi a franc van :D -
mert majd a két évadot együtt akarom megnézni egy nagy maraton keretében :DD -
miért? :D -
ja jó semmi...aszittem a sírásra írod :DD -
Particle. Hogy van magyarul? :D -
részecskék...:DDD -
-futnak
-megfordulnak
-meztelenül lebegnek üres tekintettel
-elmélázva a távolba merednek
-"összebújnak" (csoportkép)
-összecsapnak
-remegő kamerás felvétel
-sétálnak
-"meztelenül csukott szemmel kontrasztban egymással összelebegnek" (:D)
-repülnek
-könnyeznek
-részecskék repkednek köröttük
-kezek
-találkozás
-madarak
-végső páros megjelenés
vagy valami ilyesmi :D
végére besűrűsödött a dolog :)
Sztem nem beszéltünk még erről.