72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #53827
    ha jól tudom kansai...
  • armageddon666
    Pedig egyesek szerint jó.
    Szerintem szörnyű volt. :)
  • Lelouch
    Hát a Chaos Head-ről én nem hallottam túl jókat... :D
  • Zomil
    Hát nem vitték tulzásba :D
    De annyira rossz biztos nem lesz, ha a Steins;Gate és Chaos;Head világában játszodik.
  • Lelouch

Hát ez igazán érdekfeszítő előzetesre sikerült. :D
  • Lelouch
    Olvasgatom az Aria in the Starless Night SS-t, amit a Sword Art Online 2. része dolgozott fel. A felénél járok, és hát valóban nem kicsit tartalmasabb, mint az anime. Kirito gondolatainak ismerete is már alapból hatalmas plusz. Néhány információ töredék annak, akit esetleg érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Az LN-ben Kirito és Asuna első találkozásánál Kirito megmentette Asuna életét. Asuna karakterét látva(ami nem mellesleg szintén jobban ki van fejtve)ezt a későbbiek során még fontos lehet tudni, még akkor is, ha az animében semmi extra nem volt az első találkozásukban.
    -Kihagytak egy "Argo the Rat" nevű szereplőt, aki elég nagy hangsúlyt kapott, de a 3. rész előzetesében már benne van, úgyhogy úgy néz ki végül csak be lesz hozva ő is.
    -Ez a béta tesztelők kapcsán egy érdekes információ morzsa:
    "About 300 people. That, was Argo's estimate of the original beta tester deaths.

If that number was correct, that means, within the current death count of 2000, 1700 are new participants. As a percent, new player death rate was about 18%. On the other hand, original tester death rate was - close to 40%.

Prior knowledge and experience did not always mean safety. Conversely, they could be a trap. For me, who accepted a quest on the first day of the death game, I almost died.(erről szól a First Day fejezet, amit már említettem, hogy nem dolgoztak fel az animében) Also, there are external factors. In this SAO official service, the geography, monsters, and items are mostly the same as in the beta test, but once in a while, just a slight difference, like a small deadly poisonous needle..."

A 3. rész magyar feliratára most úgyis többet kellesz várni, addigra talán sikerül ezt végigolvasnom. :D Bár olyan sok időbe már csak nem fog telleni, mert meglepően magába szippantott az LN-olvasás... :D
  • armageddon666
    Sket-dance-ben Himeko milyen akcentussal beszél? Mondatok végén az "s" helyett elég gyakran "h" van. san helyett han, -sen helyett -hen...
  • LasDen #53820
    persze...
  • armageddon666
    Na jó, ezek az ajánlások után...
    ...még jobban érdekel :DDD Gondolom akkor van már Bluray :)
  • LasDen #53818
    meglehet...nem plot vezérelt sorozat volt szóval nincs semmi, ami kérdést vethetne fel :D
  • Zomil
    akkor lehet meglesem, ha a sorozat nélkül is élvezhetö.
  • LasDen #53816
    ~6-7 alkalommal csendül fel egy számuk...szóval volt elég...
  • Zomil
    Gondolom zenélés nem nagyon van benne... :D
  • z1
    A sorozat negyede vagy ötöde vicces volt, a többit csak meg lehetett nézni. Ez a helyzet a filmmel is. Felőlem akciózhattak is volna ha attól viccesebb lesz :D
  • LasDen #53813
    mér lett volna más mint a sorozat?? :D de lehet, hogy az jobb lett volna, ha elmennek londonba, ahol belekeverednek egy szent grál háborúba, megidézik Jimmy Hendrixet és vérfürdőt rendeznek....jah, az király lett volna....
  • Seth
    Remekül szólt a semmiről... :D
  • z1
    Nekem pont hogy a film eleje tetszett, mert volt pár vicc, aztán jött a szokásos "k-onozás", amikor csak idétlenkednek és pár másodpercből már lehet tudni mi lesz a poénkodás öt percig :D Pont olyan, mint a sorozatok voltak.
  • LasDen #53810
    persze...nyugodtan meglehet nézni...annyi hogy a 2. évad végén ugye végeztek és annyi, de amúgy nem számít, hogy láttad vagy sem :D
  • Seth
    A 2. évad kb 3 része után semmit nem láttam a további részekből.
    Érdemes úgy nekiállni ? :)
  • LasDen #53808
    nah...Keion Múvi letudva...nem volt rossz, bár ezé a majd 2 órás játékidő. hát tudnék mit kivágni belőle. vannak üresjáratok és elég lassan indul be :D
    viszont ami érdekesebb volt, az a megvalósítás. furcsa újdonságokat vetettek be (a sorozathoz mérten persze). A fókusszal játszottak elég sokat, akkor volt blurozás is, ami olyan hatást keltett, mintha valakinek a szemén keresztül látnánk a jelenetet, de nem így volt. Meg a rendezésben is voltak hasonlók. Negatív oldalról még annyit, hogy az animáció néha nem volt tökéletes. főleg néhány mozgásban éreztem akadozást, de ezen felül nagyszerű volt és persze nagyon szép.
    főleg miután elmentek londonba sokszor azon kaptam magam, hogy jókat mosolygok rajta :D

kíváncsi leszek milyen eladásokat produkál...
  • Győri Devi
    WTF manga NSFW!!!!
  • Zomil
    Campione 02: nos hát ez is sikeresen leredukálodott egy hárem animévé 1 rész alatt :D
    De legalább a harc megint jo volt...de már nem várok sokat a sorozattol, 1nek elmegy...
  • armageddon666
    Denpa Onna to Seishun Otoko

Az egyik legszebb anime amit láttam eddig :) kicsit furák az arcok, de szépek a szemek, meg a fényeket nagyon jól használják.

A főszereplő meg talán a leghitelesebb ifjú akit láttam animében. :D
  • PetruZ
    Hasonlóképpen vagyok a Joshiraku-val: az első rész után itt hezitáltam 1 és 10 között, a második rész után viszont rettentően megszerettem. (Pedig a gg szerint aki nem japán és tetszett neki, az hazudik. Trollkodnak már megint. :) )
    És igen, a Kokoro is kifejezetten jó.
  • Zomil
    Kokoro Connect 02: Van valami ebben az anime-ben ami nagyon megfog. Egyszerre vicces és szorakoztato, de közben ott van benne a komolyság és a dráma lehetösége is. Kiváncsi vagyok mi lesz az egészböl.
  • Zomil
    Horizon S2 02: továbbra is nagyon jo a sorozat :D
    Hát van fantáziája az ironak az biztos...rengeteg szereplö rengeteg különbözö képesség. Tori meg továbbra is meztelen volt, de mostmár a végére felöltözöt végre :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért Anglia királynöjének pánélja nem semmi(természetesen ismét a dinnye a menö) :D
    Elizabeth:

• Lelouch
    Akkor jó, csak azért kérdeztem mert valahogy ilyen kisugárzást éreztem irányodból. :D
  • Malakai
    Pont azt mondom az elejétől, hogy nem. :D
  • Lelouch
    Az LN-adaptációknál a legnagyobb visszhangot mindig is a kihagyások, tömörítésből adódó veszteségek, és eltérések váltják ki. Valami másra számítottál most? :D
  • Malakai
    4chan önmagában a mindenféle... :)

És ja, persze én is tudok bosszankodni — habár mindig próbálom a készítők nézőpontját figyelembe venni és az is természetes, hogy nem lehet egyik médiumról a másikra 1:1 átültetni valamit (vagyis csak ritkán) — de attól még teljesen megszokott a feldolgozások 99%-nál az ezen panaszkodók. :)
  • Lelouch
    Én se olvasgatok mindenféle fórumot, az animesuki fórum + 4chan bőven elegendő ilyen szempontból. :)
  • LasDen #53796
  • Zomil
    Jo hát én nem olvasok minden féle forumot, h mire panaszkodnak az emberek :)
    Csak ez feltünt, h ezt változtatták meg aztán gondoltam ez volt a gondjuk.

armageddon: Naná hogy jo :D
  • Lelouch
    Jó ebbe belesültem. :D Na de ne mondd, hogyha vársz valamit és végül nem kapod meg, az nem irritálna téged.
  • IMYke2.0.0.0
    Oh, my bad!
  • Malakai
    Elárulom, nem erről szóltak a panaszok. :D
  • RelakS
    naa!
    Don't make fun of her!
  • Lelouch
    Nem panaszkodtak, csak sajnálták. :D De ha már pont az időrend lett felhozva, gondoltam megemlítem.
  • armageddon666
    Ez a Denpa Onna nagyon jó :)
  • Malakai
    Rajongók arról panaszkodnak, hogy kihagytak valamit... Thats a first!