72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát ez a 15. nagyon szenvedös volt alig birtam végignézni... :D
De legalább a végét Ash feldobta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igy is elég szerencsétlen Haru most még be is emozik... :S -
ED eleje értékelhető, de amúgy tényleg borzasztóak. :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem... wötöfö... mi ez? Ez a Noumi gyerek az öleb meg hasonló dolgokkal irtó mély szintre vitte a sorozatot. Egyedül Ash volt értelmes része, meg Sky Raker. Nem hiába hagyhatta abba a játékot, hiszen kerekes székes lett (vagy más eleve az?). Habár OP-ban mintha állva lenne mutatva...
Remélem a "Haruyuki az égre tör" az előzetesben annyit sejtet, hogy lelki beszédet tartanak Haru-nak, majd valahogy újra visszafejleszti a szárnyát, vagy normális esetben új különleges képességet szerez, amivel visszaszerzi. Utóbbi valószínű, az ilyen ellenfeleket hamar kiírják a sorozatokból. :D Már látom is, mire Kuroyukihime-senpai visszatér, Haru visszaszerzi a szárnyait, tiszta ügy.
És amikor jön a kérdés:
-"Történt valami amíg távol voltam?"
-"Áh, semmi."
:DD
-
Ja igen, a hatás érdekében nem ajánlom senkinek, hogy utána olvasson. :D -
Ez az Arc egyébként is elég hírhedt, a spoilerek alapján én is imádni fogom.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De akkor ha más van bent és nem aktiválja, akkor nincs mivel zsarolni. Az az összesen 10 csapda meg amit Noumi említett lehet csak blöff volt, vagy nem tudom honnan jött, mert az LN-ben erről semmilyen említés nincs.(Igen, ebbe a zsarolós részbe most kénytelen voltam beleolvasni) -
Jesszusom Accel World-ben ez az uj OP nagyon borzaszto :D
És valoban elég gyenge a történet egyes részei :S -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy kontrollált volt a program és a kamerákból tudta ki van bent, így akkor aktiválta. :)
De a lényeg igen az, hogy simán ki tudtak volna mászni a zsarolásból. Ami (megint) a gyenge írást bizonyítja sajnos. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg, hogy ki lehetett volna magyarázni. Viszont ha nem Chiyu lett volna a zuhanyzóban, hanem valaki más, akkor meg Haru-t egyből ki is csaphatták volna, úgyhogy ez a Noumi se egy nagy ész. :D Vagy csak az író nem gondolta át teljesen... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész zsarolás nagyon béna. Egy rejtett kamerát találnak az öltözőben, aztán utána valaki közzétesz egy videót egy másik rejtett kamera felvételeiről, ahogy bemegy. Nem valószinüleg nem ugyanaz a személy helyezte el a két kamerát. :)
Haruyukinak meg megvan az indoka, hogy miért bent be, mégha a vírus esetleg utána törölte is magát valahogy.
Aztán ezt utána még tetézik is. Szegény főhős medicinlabda testalkatú, kb akkora méretű is, beszari, önbizalomhiányos és habár eddig is kicsit lassú felfogású volt, de nem volt hülye. Mostmár idiótát is csinálnak belőle. -
Accel World 14.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haruyuki nem tudta volna pl. a neuro linkerén lévő vírussal bizonyítani, hogy csőbe lett húzva? Utána ha felfedeznék Noumi-nál a felvételt, akkor ő lenne kicsapva, mert rájönnének hogy ő helyezte el a kamerákat... -
Nem is azt írtam, mint ahogy a kérdés is az MMO-kra vonatkozott, így csak az MMO-król beszéltem általánosságban. Az MMORPG-k ezeknek egy (nagy) részhalmaza, a D3 meg valahol ott billeg a szélén. :)
-
Ezt most olvastam az Animax facebook oldalán: "A Mondo közleménye alapján a közeljövőben sajnos nem lesz animés premier. Ok: nagyon rosszul áll az Animax szénája."
Ehhez még hozzájön az is, hogy a vetítési jogok egymás után járnak lefelé. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy már az utolsókat rúgja a csatorna. -
Én látom animecalendaron is. :D -
HxH elment szünetre vagy mi? Mert nem látom animecalendar-on :O
szerk.: de látom nyaa-n rajta van már a 40. rész, szoval akkor az oldalon van a hiba... -
Áh, azt hiszem sikerült megértenem, de párszor el kellett olvasni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, valoban mindenki meghal aki a játékban is. -
Első részhez.. :D -
ez a 3.részhez spoiler v. az ln-hez?? -
SoA SAO akart lenni, kell nekem közben Kurt Sutter videókat nézegetni. :) -
Ha meg már SoA, kíváncsi vagyok, hogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a végén amikor Kirito kikerül a SoA-ból mindenki életben lesz-e, vagy tényleg halottak, mert ugye azt nem tudhatják, hogy tényleg meghalnak-e. :) -

-
D3 viszont eleve nem is MMORPG. :) -
Az MMO-k jellemzően pvp típusúak, még ha pve is van bennük. Jó párat kipróbáltam már, főként ázsiai eredetűeket, ez mindre igaz volt.
Nagyítóval kell keresni az olyat, ami pve-only és mérhető játékosbázissal rendelkezik (pl. Diablo 3, de pvp ott is lesz hamarosan :) ).
-
De van pvp is :) -
De megy. -
nem túl sok jó sorozat van ebbe a szezonba...SAO, horizonII, jinrui és bimbougamiga....a többi középszer v annyise...
SAO..nem vagyok MMO fan, szóval nemtudhatom...de a játék az PvE stílusú, akkor PvP nem lehetne benne ugye??? tehát vagy PvE vagy PvP, a kettő együtt nem megy, ugye???
jó persze ettől még itt lehet, de felvetődött bennem :DDD -
Befejeztem a Dusk Maiden-t: Elég kellemes anime volt, de a közepe gyengére sikerült, eleje meg vége jo volt. Mondjuk sajnos ez a sorozat is anime original befejezést kapott...Mondjuk azt nem tudom, h jo-e, mert az eredeti müvet nem ismerem, nem tudom, h ott most mi történt történetileg, de ugy tudom elég nagy modositások voltak.
Egy olyan 10/8-at adnék rá szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan happy end mániás vagyok, de sztem kicsit szebb befejezés lett volna, ha végleg eltünik fél résznyi dráma után
-
-
Hm, ez a Tari Tari három rész után kezd unalmassá és érdektelenné válni, a "feelgood"-érzés is kezd kihalni belőle. Vagy csak én látom így?
A Bingougami ga a 3. részben kapott egy romantikus szálat is, mindjárt visszaesett az őrült slapstick comedy hangulat. Remélem, azért ilyen erős kezdés után nem szimpla romkom lesz belőle (bár azzal sincs bajom, csak ez eddig más volt).
A Campione! meg valami iskolás-harcolós comedy harem felé tart, ami lehet, hogy pont jót fog tenni neki. :)
A többi friss évados cucc kb. hozza azt, amit eddig. :)
-
Abban, hogy mindkettő roppant megosztó, nem gondoltam mögé semmi többet. -
School Days? Miben hasonlít? Az egy kedves kis hárem animeként indul aztán jön a hajós befejezés.
C;H meg ilyen thriller-horror-mystery komoly kezdés után átmegy valami agyament, röhejes baromságba. :\ -
Nekem viszont az ilyen megosztó animékből bőven elég volt a School Days, ezzel már inkább nem is próbálkozok. :D -
Ja :D 7-től lefele szörnyű, csak vannak fokozatai. 8 az olyan átlagos tetszési index, és 9-10 amik tetszettek :D szar rendszer, már meg akartam változtatni egy ideje, de annyi mindent át kéne értékelni... ahhoz meg lusta vagyok :) -
Nekem is tetszett - nem is értettem, hogy miért tartják olyan rossznak a sorozatot.
8-9 pontot persze nem érdemelt, de bőven az ajánlható kategóriába sorolnám. -
A 7 pont nálad már a szörnyű kategória ? :D -
C;H-val sztem nem volt semmi gond, nekem tetszett :) -
Valószínűleg az első néhány rész után :) Aztán nem módosítottam. Levittem 7-re. -
nekem tetszett....az SG is kurta jó volt....ez is az lesz :D -
"ChäoS;HEAd" nálam: 10/7
-
Akkor hogy adtál rá 9 pontot? :D -
Ha jól rémlik itt az SG-n vannak páran akiknek nagyon tetszett, én arma véleményén vagyok. :D