72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Félreértettél, a KyoAni gondolja úgy, nem én. :) Felőlem simán feldolgozhatnák, de ha jól megnézed, teljesen más irányban gondolkoznak. -
Nem értem miért baj hogy ha a stúdió arculatába nem illik bele. Ha SHAFT animének kezdek neki, akkor sem feltétlen valami elvontra számítok, szimplán garancia a minőségre. Hogy aztán milyen a stílusa az már másodlagos. KyoAninál sem azt nézem, hogy "na, még egy VN feldolgozás", mert egyébként szerintem ez a legjellemzőbb rájuk, és ebbe meg a Haruhi sem illik szerintem bele. -
Ha a mechákkal foglalkozó stúdiókat nézem, én a Sunrise és Bones kettős valamelyikétől várom a megváltást. :) Jó lenne ha egyikük lecsapna rá. -
Jo hát Haruhi-bol sosem elég :D
(vagy inkább Kyon-bol... :D) -
Nekem mindkettő jöhetne, főleg Haruhi! :) -
Pedig az FMP igazán megérdemelne egy befejezést :) -
Gonzot lehet érdekelné, de ők meg eléggé döglődnek, valószinűtlen, hogy egy rendes sorozatot össze tudnának hozni. -
FMP-ből már az is csoda lenne, ha megcsinálnák animében a befejezést... :) A KyoAni jelenlegi arculatába sajnos nagyon nem illik bele, a többi stúdiót pedig valamiért nem nagyon érdekli. -
Azok után, hogy azt olvastam, a lezárásra ítélt valamelyik animét mégis csak folytatják (ahogy a LN-t is), már semmin sem lepődöm meg.
-
Haruhiból még fut az LN, és bár mostanában elég ritkán jön ki belőle új kötet, azért még bőven lenne mit feldolgozni.
FMP-ből viszont már véget ért az LN, így korlátlan mennyiségre ha nem is kell számítani, azért jó lenne ha befejeznék. -
Hát, nem tudom, Haruhi-ból mit lehet még kihozni?
Full Metal Panic-ból [csak első két részt láttam] korlátlan mennyiség legyártható. -
Na ja... Pedig jobb lenne, ha inkább ismét a Haruhi vagy az FMP felé tekintenének. -
Csak a K-On! (Movie) Limited Edition (BD)-vel számolva: 96,430 darab x 9240 yen = 891.013.200 yen
Nem kérdés, hogy lesz még K-On-termék. -
Blu-ray
*1, 96,430 96,430 K-On! (Movie) Limited Edition
*2, *8,093 *8,093 My Neighbor Totoro
*3, *4,934 *4,934 Precure All Stars New Stage: Mirai no Tomodachi Special Edition
*4, *2,952 *2,952 K-On! (Movie) Standard Edition
*5, *2,109 *2,109 My Neighbor Totoro & Grave of the Fireflies Combo
*6, *1,889 *1,889 Chihayafuru vol.8
*7, *1,333 *5,967 Toki wo Kakeru Shoujo Reprint Edition
*8, *1,024 *1,024 Grave of the Fireflies
DVD
*1, 28,029 *,*28,029 K-On! (Movie) Limited Edition
*2, 12,895 *,*12,895 K-On! (Movie) Standard Edition
Keion aztán nem szarozott...de durva :DDDD -
-
Na az Aria in the Starless Night SS végére értem. Először is, te jó ég, ez oltári hosszú volt! A SAO 2. része alapján valami sokkal rövidebbre számítottam. Annyival többet nyújtott az LN, hogy szinte el se hittem. Persze nem akarom ezzel lehúzni az animét, és próbálom majd önmagában értékelni, de ezek után tuti el fogom olvasni az aktuális részek tartalmát az LN-ből is. -
Madoka mozi trailer:
-
Jó ez - és köszönöm, hogy gondoltok azokra, akik nem akarnak belefutni fontos történet-elemekbe. 
-
Milyen érdekes, hogy egy ilyet olvasva, könyvben sokkal másképpen értelmezném, animében meg csak egy klisé lenne. :D -
ennyi spoilert....:DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köze van a dolognak a bátyjához, és ez egy ilyen egyedi eset. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már az avatarja önmagában elárulja, h nem egyszerü eset :D
amugy azt hittem, h a lányok azért valamennyire nöi avatarokat kapnak...még ébenhercegnö megabrutál késes izéjén is vannak mellek :D -
Én az összes hibája ellenére is remélem, hogy lesz majd 2. évad. A héten jön majd ki belőle az első BD, kiváncsi leszek az eladásokra. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég lesz nekem a második évad is. :D Vagy ha nem lesz, akkor még ott az LN, ha kíváncsi vagyok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja az Niko, nem Riko. :D De Ash Roller más. Viszont elég kacifántos a háttérsztorija, úgyhogy nem is mennék bele. De ha rákeresel az LN illusztrációkra akkor az elég sokat mond a lány valódi természetéről. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, hogy amikor kiderül, hogy a bájos, loli külső egy pszichopata belsőt takar.
Ja, és Nico akart lenni, FAIL. :D -
Mit takar ez a Riko szint? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó... kisokkolódtam. T^T Ez ilyen Riko szint már, sőt ez rajta is túltesz. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bingó. :D Mikor megtudtam én is nagyot néztem. De meglesz majd a maga története ennek is, igaz valószínűleg ebbe az évadba már nem fog beleférni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hm.. lehet. :D Azt hittem, hogy azért nehezebb lesz megtalálni. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg aki elötte ült a buszon, eléggé részletes volt ahhoz, h ne legyen statiszta :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nem a virághordó kislány? Valahogy ez nem illik egy lányhoz...
Habár feltűnt, hogy szebben volt kidolgozva, mint a többiek. :D -
Megnézheted ha kiváncsi vagy rá, jó kis adalék a részhez... :D Olyan hűdenagy dolgot szerintem nem lőnél le vele magadnak, én inkább csak meglepőnek titulálnám. :) -
Nem akarom megnézni az utolsó spoilert.... :S Pedig kíváncsi vagyok. :D -
Prof William #53873 Jó öreg Ruszki mentalitás. A világ fele ,már kihalt de a régi jó szokásosok nehéz változtatni. :) Biztosan már nem is érzik jól magukat 1-2 fogoly/munkatábor nélkül. :)
A részt nem találtam unalmasnak. Tipikusan ilyen csapat-kapcsolat-viszony építő rész volt.
A cenzúrát viszont végkép nem értettem. Az ok hogy a 2-ik részt cenzúrázták, meg a fürdős jelenet is nagyon párás volt, de könyörgöm amikor lelőnek egy gonosz-ellenséges BETA-t akkor minek a cenzúra? Már az ellenfél sem halhat meg véresen?
Remélem nem lesz végig Slice of Life hanem lesz akció is, bár remélhetőleg erre 26 rész alatt azért jó esély lesz.
-
Muv-Luv 4 - Dög unalom epizód, és nem az akció hiánya miatt, férfi főszereplő háttértörténete, de elég gáz. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul ez a ruszki védett terület is, ha védett terület, valami őrnek nem kellett volna megállítania? :) Vagy így gyűjtik a hadifoglyogat a szövetséges csapatok közül? :D -
Accel World 15. - Ash Roller mekkora jó arc már. Elvitte az egész részt a hátán. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haru emózása valamilyen szinten érthető. Az viszont szánalmas, hogy nem meri elmondani Taku-nak az esetet. Úgyse tudná meg Noumi, és úgy titokban lehetne megoldást keresni a helyzetre, aztán meg meglepetéscsapást mérni arra a szemétre. Sokáig amúgy se titkolhatja, mert meg lettek bízva a légió területének védelmével, szóval előbb-utóbb úgyis fény derült volna a szárnyának a hiányára...
Amúgy a részben sikerült elrejteni valamit, amit az LN-olvasók kiszúrtak, de mivel jövőbeli dologra utal, így inkább külön spoilerbe írom, hogy ne lőjek le semmit annak, aki a sorozaton akar majd meglepődni...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ash Roller látható volt egy pillanatra avatar formán kívül is, emberi valójában. :) -
Amúgy meg a neuro linker nem alkalmas hang és videofelvételek készítésére? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor az is lehetett volna egy megoldás Noumi lebuktatására... -
hát az az anime elég nehezen emészthetö darab... -
Jó is lesz holnap elviekben egy kis Jinrui... mondjuk ott a manó depizett be múltkor. xD