72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Akkor az One Outs-al teszek majd egy próbát.
  • Győri Devi
    De amúgy One Outsnál vagy Cross Gamenél nem annyira a baseballon van a hangsúly, hogy nagyon bele kell élned magad a játékba.
  • Lelouch
    Hát a Prince of Tennis se túl rövid éppenséggel. :D Ilyen hosszúba most nekem sincs túl sok kedvem belevágni.
  • LasDen #53944
    teljesen földhözragadt...és még taktikus is picit :DD a magyar felirat nemtom mikor lesz kész...mostanában nem fogok fordítani az biztos...
  • Lelouch
    A legújabb részt még pont nem láttam, de én eddig bírom a karakterét. Kiváncsi leszek...
  • Győri Devi
    Csak egyszer kell elkezdeni pedig. :D De még ott van a Prince of Tennis, ami jobb és nem bézból. Én még Hajime no Ippoval szemezgetek de rohadt hosszú.
  • Lelouch
    Taktikusabb mint a Tsubasa, és földhözragadtabb mint az Inazuma Eleven? Akkor lehet teszek vele egy próbát. De max. csak miután befejezted a magyar feliratot. XD
  • Lelouch
    A baseball valahogy nem hoz lázba. Pedig az One Outs is már nagyon régóta tervbe van véve hogy megnézem, de még arra se tudtam rászánni magam. :D Slam Dunk hm... Akkor már inkább nekiállok a Kuroko mangának én is. :D Azért köszi. :D
  • LasDen #53939
    giant killing?
  • Győri Devi
    Mi bajod a baseballal? Így eléggé leszűkül a kör... :D de Slam Dunk jut hirtelen az eszembe.
  • Lelouch
    Akkor esetleg tudnál ajánlani valamit? Ami nem baseball... :D
  • Győri Devi
    Pedig vannak jobbak véleményem szerint, de persze ez is nagyon jó. Még jóval az anime indulása előtt követtem már a mangát, kicsit fura volt belenézni az opba az animált karakterek miatt. :D
  • LasDen #53935
    az előző részekben mikor feltűnt nem volt bajom vele, de ahogy elkezdődött a meccs és ez a mindentudás egyeteme fasság az agyamra megy...és akkor még van ideje Kuroko után nyáladzani is :DDD
  • Lelouch
    Mivel érdemelte ki az utálatod Momoi? :D
  • LasDen #53933
    kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de nem nagyon....
    mondjuk úgy zsákol mindenki, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne :D viszont az tetszik, hogy egész jól érzékelteti, hogy bár ez csapatsport, de mégis kellenek kiemelkedő egyéniségek egy csapatba (de nem úgy, ahogy Aomine prezentálja). emellett a meccsek is élvezhetők, bár néha túlzásba esnek, de elfér :D
    a most többet szereplő Momoi egyből utált személy lett nálam...
    az OP-ba a "világítószemű" srác meg elméletileg a legveszélyesebb ellenfél...:DD

nekem tetszik, nem bánnám ha lenne folytatva később...:D
  • Lelouch
    Nálam eddig ez a top1 sportanime, bár nem mintha olyan sokat láttam volna. :D
  • Lelouch
    Hát ez nem az én problémám. :D
  • Lelouch
    Szerintem cool. :D
    Mi a bajod a kosárlabdával?
    Nők vannak, de egyelőre csak annyi, amennyi szerepel az OP-ban. :D
  • armageddon666
    hopp viszont "szuper képességek" haha :D lehet hogy nem is olyan rossz ez. tipikus sport animének tűnik egy 3 perces jelenet alapján, de lehet bepróbálom :)
  • Máté94
    Nekem csak az ED1 jött be, a mostaniak nagyon nem tetszenek. :)
  • armageddon666
    kék haj
    csúnyán nézés
    sötétben világító szemek
    ...

de kosárlabda? :\
    nők vannak benne? :D
  • Lelouch
    Ahhoz képest, hogy a Kuroko no Basuke első openingje és edingje nekem áttekerős volt, most az újak elég bejövősek, főleg az OP.
  • Lelouch
    Szomorú. :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hárem tagoknak nem nevezném egyelőre őket, csak kezdenek ők is kiábrándulni a Synapse mesteréből. De amúgy már így is hatalmas háremje van Tomokinak... :D Ikaros, Nymph, Astraea, Sohara, Hiyori, Oregano... Fogadott hugicának meg ott lesz Chaos, csak végre oldódna már meg az ügye...
    Bár nem lennék meglepve, ha a végén Sohara lenne majd az egyedüli befutó... Volt egy erőteljes utalás rá.
  • armageddon666
    Az animéből annyi maradt meg hogy csöcsök, repülő bugyik, óriási-mega-hyper-ágyú-átalakulás...
  • Zomil
    eheh :D
    Akkor Tomokinak lassan egy hatalmas háremje lesz :D
  • Lelouch
    Sora no Otoshimono: Az angol csapat le van maradva néhány fejezettel, de most végre kidobtak két újat is.(61-62.)
    A Synapse mestere lassan teljesen egyedül marad. Már a haverjai is álomba akarnak merülni, most meg valószínűleg a hárpiák is átállnak Tomoki oldalára. :) Kellett neki reménytelen küldetésre küldeni őket. :)
  • PetruZ
    Estetica: Végre megint egy olyan hős, aki nem kínszenvedések és olcsó poénok után válik világmegmentővé valami lúzerből, hanem első perctől kezdve badass és valódi világmegmentő figura, és emellett szemmel észlelhetetlen gyorsasággal kapja ki a lányok ruhája alól az alsóneműt, valamint tökéletesen ért ahhoz, hogyan lehet egy ujjal és fülharapással megszabadítani a csajokat a vizelési inger okozta kényelmetlen helyzettől... :D
  • Zomil
    Csak ugy:

• Zomil
    Namida elvileg, 16-ára igérték, de ezek szerint csuszik :D
  • Máté94
    Nem fordítja most senki? :(
  • Zomil
    Horizon 2 03: Tori megint meztelen volt egész része keresztül... :D
    És a változatosság kedvéért ismét egy dinnye mellü szereplö :D

Viszont fogalmam sincs, h mi történt a rész végén...egyszerüen nem tudtam felfogni miröl van szo... :D
  • Zomil
    azt hiszem igen.
  • Zomil
    Hát jol meg van kavarva az biztos :D
  • LeventeV
    Befejeztem a Persona-t. Augusztusban ami meg fog jelenni az a true endind lesz?
  • armageddon666
    Félreértettél, nem értettelek félre. Azt nem értem a KyoAni miért gondolja így :D
  • Lelouch
    Olvasva az AA fórumot, néhány dolgot csak tisztázok Ash Rollerrel kapcsolatban... :D Masszív Accel World LN-spoiler következik:
    Valóban a lány Ash Roller, de nem ő irányítja az avatart. Ő jelenleg inkább csak megfigyelő szerepet tölt be. A történet röviden annyi, hogy a bátyja kómában van(valószínűleg neki vitte azt a csokor virágot a kórházba...), és végül úgy esett, hogy a bátyjának a neuro linkerét használva telepítette fel magának a Brain Burst programot a lány. Ez végül valahogy azt eredményezte, hogy a bátyja álmainak megtestesülése lett az avatar, és mikor Rin(így hívják a lányt) az Accel World-ben van, akkor Ash Roller a lány bátyjának személyiségét kapja meg, ami valószínűleg a neuro linker által létrehozott AI. Lehet nem pont így van, de nekem valami ilyesmi jött le azokból, amiket olvastam erről. Annyi biztos, hogyha Rin a saját neuro linkerére telepítette volna a BB programot, akkor most Ash Roller nem is létezne.
  • IMYke2.0.0.0
    Last Exile-ba belekezdtem - megvárom a 2. évadot - és leesett az állam. Gyönyörű, és a sztori is izgalmasnak tűnt (a felütés, a környezet jó alap rá).
  • Lelouch
    Én a Gonzo-t egyébként már régen is egy kétarcú stúdiónak tartottam, nem tudom most mire lennének képesek. Az új Last Exile volt az első hosszabb sorozatuk egy idő után, de azt nem néztem.
  • Malakai
    Azért írtam a Gonzót, mert ők csinálták az első szezont. :)
    Egyébként Sunrise tényleg nem lenne rossz pl folytatásnál, bár lehet Boneshoz jobban illene az FMP.