72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #54067
    én se láttam még, de tudtam :D a sorozatok meg nem kellenek ehhez...
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintettel arra, hogy még nem láttam, így - részemről - természetes, hogy nem tudtam az "Alice-paródia" mivoltáról.
    A fő sorozatokat sem láttam még.
  • LasDen #54065
    azt sejtetted, hogy Alice paródia??? mert azt nem nagyon kellett sejteni :DD
  • IMYke2.0.0.0
    "Code Geass: Nunnally in Wonderland (2012)"

Volt egy sejtésem - és igazam lett. :) Csak az elejét néztem meg, de Alice in Wonderland koppintás, poénosan :))))
  • Lelouch
    ...
    Én már a sorozat legelején elspoilereztem magamnak ezt az arc-ot, de most inkább nem írok semmit.
  • Malakai
    Annyira nem, inkább tartok tőle, hogy csak tovább süllyed nálam a sorozat.
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cliffhanger of the year?
  • IMYke2.0.0.0
    Így teljesüljön minden vágyam! :)
  • Lelouch
    Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin Epilogue Gets Anime Film
  • IMYke2.0.0.0
    Én élveztem a sorozatot. 10/8-at kapott mindegyik, és az Epilogue után legszívesebben újranéztem volna az egészet, vagy ültem volna tovább egy folytatás előtt.
  • Lelouch
    Én nem vagyok a híve a felesleges kavarásnak. Ez nekem annak tűnik. Max. annyit nyertem volna a vetítési sorrenndel, hogy izgalmasabb első résszel találkozok. Szerintem. De amúgy a legnagyobb bajom az volt az egésszel, hogy gázak voltak a karakterek. :) Véleményem szerint.
  • RelakS
    ez is nézőfüggő
    Nekem nem vette el a kedvem a kis kacat filmecskéjük, mikor azzal kezdtem.
    Ám mikor időrendben néztem, és láttam, hogy hogyan készült... Hát, itt-ott gúvadt a szemem, mik nem tűntek fel a filmben
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, én nem tudom majd nézni - nincs Film+2 -őm (sem, ahogy műholdas tévém sincs már).
  • RelakS
    ha valakit érdekelne:
    Vándorló Palota 11:50-től a Film+2-n
  • IMYke2.0.0.0
    [...]hogy mit nyerek azzal, ha vetítési sorrendben nézem."

Egy kis extra izgalmat?
    Mondom, a Te dolgod, hogy szórakoztatod magad - én örülök, hogy megjelenési sorrendben láttam/néztem meg, annak ellenére, hogy a teljes film-sorozat egyben ott volt előttem.
    Szokásom ugyanis, hogy megjelenési évekkel látom el a filmeket, sorozatokat, ha pedig egy évben több jön, akkor egy "INFO.txt"-ben a pontos dátumot is rögzítem - netről megkeresve. S azután úgy nézem meg a sorozatot, filmeket, ahogy megjelentek.
    Haruhit sem "ajánlott" megtekintéssel, hanem első TV-premier sorrendben néztem.
  • Lelouch
    "A Haruhi =/= minden anime."

Hűha, ezt most nem mondod komolyan? :D És ha már kekeckedek, a KnK-t a mozikban adták le először. A TV-ben meg bárhogy adhatták, utólag már a Haruhit is inkább időrendi sorrendben vetítették.
    Amúgy esetleg valami konkrétabbal is előállhatnál már akkor, hogy mit nyerek azzal, ha vetítési sorrendben nézem.
  • Malakai
    Accel World 17
    Remélem valami értelmes magyarázatuk lesz rá, hogy ebben a helyzetben miért is segített neki Chiyu, bár amilyen ez a fejezet, valszeg csak egy jókora arcpálmát* fog érdemelni.

* —[spoiler]
    [/spoiler]
  • IMYke2.0.0.0
    Mondom: ne időrendben nézd...
    A Haruhi =/= minden anime.
    A "Kara no Kyoukai"-t nem ok nélkül adták le úgy, ahogy a TV-ben, és nem véletlenül ajánlott megjelenési sorrendben megnézni.
    Persze, megteheted, hogy tematikailag egymást követő sorrendben lesed meg a filmeket, lelked rajta.
  • Lelouch
    Azért kezdtem időrendben, mert a Haruhi is úgy jött be nekem. Mikor a Haruhi-t először vetítési sorrendben kezdtem nézni, az első rész úgy elvette a kedvem, hogy vagy 1 évig hozzá se nyúltam a sorozathoz. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az Epilogue úgy odacsap, hogy csak na...
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy néztem meg, ahogy érkeztek (nem ok nélkül adják le a sorozatokat, ahogy), és szerintem:

• Lelouch
    Mostmár mindegy, de akkor még vagy 2 részt megnézek belőle.
  • LasDen #54045
    passz...:DD szerintem igen
    olyan sorrendben érdemes nézni, ahogy a stúdió kidobálta őket...:DDD
  • Lelouch
    Azzal érdemesebb lett volna?:D
  • LasDen #54043
    én se estem hanyatt tőle, mint sokan mások, de nem volt rossz egyikse. Az 5. rész a kiemelkedő nálam, bár nemtom mér :D
    és mér nem az első résszel kezdted az időrendi helyett??

a héten kereken 1 db animét látttam :D az is 2 órája volt a Sket dance...elég szar volt :D
  • Máté94
    Én ma tovább néztem Horizon II-őt és még mindig nem értek belőle semmit, de legalább a szereplőkhöz már hozzászoktam, így nem akadok fenn semmi tojás kínézetű valamin. :D
  • Lelouch
    Jól kihalt a topik. :D

Megnéztem az időrendi sorrend szerinti első részt a Kara no Kyoukai-ból, de nem igazán nyűgözött le. Erősen fontolom hogy most inkább hagyom a fenébe, és nézek helyette valami mást.(Madokát vagy One Outs-t...)
  • Lelouch
    Az Eureka Seven Ao-ban meglehetősen érdekesen alakulnak a dolgok. :)
  • Máté94
    Kyoukai Senjou no Horizon II: Még mindig ugyanolyan értelmetlen és érhetetlen, de legalább szépen kivannak dolgozva a harcok. :DD
  • Lelouch
    To Love-Ru Darkness Manga to Bundle 2nd Anime DVD

Amúgy egyelőre úgy néz ki, hogy az AT-X nem fogja adni a tv sorozatot, ami azt jelenti hogy aki értelmes változatot akar nézni, annak várni kellesz a BD-re... Bár ez még nem 100%.
    Kurosaki Mea hangja meg Iguchi Yuka lesz. Csak remélni merem, hogy nem a szokásosat hozza majd nála is... (mint amit pl. Index, Tsukihi, Maria, Yashiro stb. esetében...)
    Hátha elő tud állni egy új oldalával, mint pl. most Hanazawa Kana a Binbougami-ban. :)
  • Lelouch
    De tetszeni fog, nagyon is. :D
  • Máté94
    Mert mi lesz? Nem fog tetszeni?

Sima Noumi leverésre asszociáltam az előzetesből.
  • Lelouch
    Accel World 16.
    Ez az Incarnate system is csak a csalásnak nyit teret. Egyébként a részből kihagyták, de az LN-ben Sky Raker mondta Haru-nak, hogy az Incarnate system-mel Silver Crow talán tényleg képes lehetne repülni az akaraterejét használva, de ahhoz kb. 10 évnyi edzésre lenne szükség a felgyorsult világban.

A következő rész után meg kiváncsi leszek a hozzászólásokra.
  • LasDen #54034
    kellene :DDD
  • Máté94
    Nekem az ED még jobban bejön, az OP is jó. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "[b]Mardock Scramble 2[b]" - C-lányok - és "csak" 15 GB az 1080-as :)
  • LasDen #54031
    kurokonak örülök....:D
  • Lelouch
    Japan's Weekly Blu-ray & CD Rankings for Jul 23 - 29

Kuroko no Basket és Accel World: 2nd season confirmed. :D
    A Nunally in Wonderland is jól szerepelt, így az Akito-val is biztos jól megszedi majd magát a Sunrise.
  • LasDen #54029
  • Lelouch
    De hát ennél még az új Accel World OP is jobb. :D