72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
egy picit gaaayül néz ki, de a sorozatból pillanatok alatt kiderül, hogy melyik csapatban jáccik...de már a storyból is :D -
Két fülbevaló nem elég? :)
-
Nemtudom szerintem egyáltalán nem néz ki lányosan az eddig linkelt karakterekhez képest. -
Az lehet, hogy a sztoriban adja a nőcsábászt - nem tudom, nem láttam, és a sztori sem izgatott még fel annyira, hogy leszedjem -, de a látványa mást sugall :)) -
Tori elég messze van a gay-töl :D -
Nem vagyok rágerjedve, csak épp megnéztem a sorozat egyik részéből egy részletet, és majdnem lefordultam a székről a röhögés miatt, amikor a lépcső tetején, lobogó kabátban állva megszólalt, s közben a linkelt képet is vágta... :)
Ez meg indulhatna a "legrövidebb" (irónia) anime sorozat epizódcímért: "9. episode - How He Came to Love the Girl Despite Being a Normal High Schooler Who Cannot Even Sense in the Slightest That the Universe Is at Risk of Destruction, and Suppresses a Vague Worry That Tomorrow the Sun May Not Rise from the Same Direction or at the Same Speed or Even Shine at the Same Luminance and Follow the Same Orbit"
[Haiyoru! Nyaruani: Remember My Love(craft-sensei)] -
Ha már így rá vagy gerjedve a gay témára, nézz rá a Bocu no Pico-ra. :D -
Mai 2. gay figuránk - omg. -
Még nincs megjelenési dátum hozzá. -
Ez mikor is jön? :)
Ahogy elnézem jo kis Seras akciot is kapunk majd, nagyon várom már. -
-
Nem írtam, mert a hozzászólásom írásakor én sem tudtam, hogy milyen más Dennou-anyagok léteznek :))))
Japánból csak álmomban vagyok perfekt, de akkor akár anyanyelvi szinten is :)
A valóságban még csak a felszínét se kaparom a "japánul értés"-nek :) -
Az LN-t nem írtad. :) De amúgy abból ahogy látom meg egyáltalán nincs angol fordítás, szóval ha akartad volna se lehetett volna elolvasni. Bár ha perfekt vagy japánból... :) -
Manga - igen 1 kötet
Novel - 13 kötet
-
Érdekes párharc lesz, Kise azért megszorongathatja majd Aominét. Nehéz lesz kibírni anélkül, hogy ne olvassak utána a meccseknek. :D -
Most kiváncsiságból utánanéztem a mangának, de egy ilyen kijelentés után többet vártam... :D Kemény két fejezetből áll, amiből csak egy van angolra fordítva. -
Hóli síííítt :) -
ha jól számoltam akkor egy Kise vs Aomine meccsel zárul az évad...esetleg kurokotól még belefér valami, ami szerintem jó lezárása lenne :D -
Amúgy Hayate nem ferdehajlamú, csak gyakran válik a körülmények áldozatává. :D De vannak nála is szerencsétlenebbek ebben a kategóriában, pl. Cruz a Needless-ből... Azóta a 103. fejezetnél jár a manga, de még mindig kislánynak van öltözve.
-
"Dennou Coil - 10/8
AniDB + MAL
Előre szólok: Mangát nem olvastam és nem fogom olvasni!
Remek, izgalmas történet, nagyon jó karakterekkel, kiváló rajzolással - üdítő volt a nem színes hajak, és a normál méretű szemek, orrok látványa!
Erősen ajánlott mindazoknak, akik még nem látták (vannak ilyenek?)! -
Hát egy darabig nem is fogok, mert megpróbálom nem nagyon elspoilerezni magam, és megvárni a 2. évadot. Vagy még várható valami jóság a maradék néhány részben? :D -
és akkor még nem láttál semmit :DDDDD lesz ennél durvább is...:D -
Úristeeeeeen :) -
áhá :D -
Kuroko 18 - Ouch, ez csúnya volt. Aomine meg már akár egy NBA csapatba is elmehetne. :D Ott biztos találna magának kihívást. -
A C82 nem a projekt címe, az azt jelenti, hogy a 82. comiketen lett levideózva. :D -
Mind a 2 jonak tünik :)
Kuroko toloszékben teleportálgat? :D
Ez a c82 szerintem is inkább hagyományos mahou soujo sorozat lesz...bár Shaft...szoval annyira biztos nem lesz rossz :D -

Amúgy szerintem ez most inkább klasszikus mahou shoujo sorozat lesz. Nem lenne túl sok impact abban, ha a Madoka után egyből előállnának egy hasonlóval. -
Madoka v2???
-
C82 kamerás betekintő a SHAFT új mahou shoujo animéjébe... -
A böngészési előzményekben? Töröld ki akkor onnan... :D -
Még ezeken a képeken is férfiasabb :'D
ellenben köszi a linket, viccesen fog kinézni az előzményekben... -
Nos... -
Hát, eddig se volt valami maszkulin Hayate, de itt most konkrétan gay. -
Az őszi új Hayate no Gotoku első előzetese...
-
Index movie PV
Btooom! előzetes -
2nd Code Geass: Akito Volume Slated for Next Spring
Hát nem sietik el.
-
Legjobb rész :DD -
ezen most felvisítottam :DDD
-
SWITCH!!!! :D