72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Hát oké. :D Nálam a Naruto szintjét se ütötte meg. :D
  • armageddon666
    Mephisto elviszi az egészet. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De bírom azt is hogy a nőcsábász karakter kicsit több szerepet kapott mint általában, Suguro a punk gyerek aki emellett ilyen eminens tanuló, a tsundere lány, aki nem is tsundere, aztán mikor mindenki kételkedik Rinben kiáll mellette, aztán az Okumura testvérek is szimpatikusak a kontrasztjukkal...

Amit érdekesnek találtam, hogy miután már teljesen más irányt vett az anime, akkor is átvettek még néhány elemet a mangából.

Ha jól vettem észre a mangában is megjelenik a démonvér Yukioban. Aztán Kuro lónak használása, Moriyama dühös, most így hirtelen ennyi.

Néha kell azért egy ilyen shounen is :)
  • Lelouch
    Nem. Azt, hogy jónak tartod. :D
  • armageddon666
    hogy elkezdtem a mangát? :D
  • Zomil
    Sajnos egyik jo példája hogy kell anime origin dologgal elizélni egy sorozatot :S
  • Lelouch
    Ez most meglepett. :D
  • armageddon666
    Elkezdtem Ao no Exorcistot. Tök jó volt. Aztán megtudtam hogy közepe felé eltér a mangától. Miután ez az infó megvan, eléggé érezhető az eltérés. Karakterek nem viselkednek hűen magukhoz, és kusza lesz a plot. De nem teljesen tragikus így sem.

Viszont érdekelt hogy a mangában merre viszik a dolgokat, és egész jó.
  • Lelouch
    Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
    Jobb volt mint az első évad, főleg így hogy szinte semmi időhúzás nem volt. Ezt jól mutatják a számok is, az első évad 47 fejezetet, ez meg 86-ot dolgozott fel. A mangából még hátra van 2(?) fejezet, ha befejeződött örülnék majd egy harmadik évadnak.
  • LasDen #54219
    történelmi pillanat volt a tegnapi. a HorribleSub ténylegesen lefordított egy epizódot.....:DD
    a SAjO 6 kurva izgalmas volt...:D
  • Lelouch
    Annyit odaírhattál volna, hogy aki nem akarja lelőni magának az arc-ot, az ne olvassa el a spoilert...

Utóbbi meg lehet hogy egyértelmű volt, de mégis a többség átsiklik az ilyenek felett.
  • Zomil
    Csak egy rövid tömör tartalmat olvastam el a wiki-röl ami kb. 2sor volt. Igy sokat nem irt, csak h miért csinálta és mi lesz a végén, azt h ez hogy fog megvalosulni azt nem.
    Csak annyi volt odairva, h átáll Noumi-hoz(vagy hogy hivják), majd elárulja, Silver Crow visszakapja a szárnyát, legyözik a köcsögöt annak meg törlödik az Accel World oszt ennyi. Nincs sehol megemlitve, h mit csinál Chiyu képessége :)
    De sztem ebben a részben teljesen egyértelmüvé vált a fogaskerekekkel meg oraketyegéssel, meg azzal, h a hp-ja mellett a különleges támadás izéje meg lemegy.
  • Lelouch
    Úgy meg pláne, hogy elspoilerezted magadnak az arc hátralévő részét. Ha nem tűnt volna fel, most próbálok olyan szemszögből írni, mintha csak annyit tudnék, amennyit az anime mutat. :D
    Ezen a ponton egyszerű gyógyítónak van beállítva Lime Bell...
  • Zomil
    Sztem elég egyértelmü, h mit csinál a képessége :)
  • Lelouch
    Thank you, captain obvious... :D

Amúgy nem tudom kinek tűnt fel a Citron Call során
    a visszafelé pörgő óraszerkezet, és az, hogy Dusk Taker-nek nem csak az életerő töltődött fel, hanem a különleges támadás csík is lenullázódott... Ha ehhez hozzájön, hogy az álmok alakítják ki az avatar jellegzetességeit, és Chiyu vágya az, hogy minden olyan legyen mint régen... :)
  • Zomil
    Majd meglátjátok miért csinálta Chiyu amit tett :)

Ez a 18. rész meg tök jo kitérö a sok szenvedés után :D
  • Lelouch
    Ha magadtól nem tűnt fel semmi különös, akkor mind1... :D
  • Inquisitor
    Azért gebedjenek meg, hogy két okinawai szerencsétlenkedő epizódot kell várni arra mi lett a többiekkel!
  • Máté94
    Na halljuk. :D
  • Lelouch
    Accel World 17.
    Oké, Taku nem tudott arról, hogy Nyomi a felvétellel sakkban tartja Haruékat, de Haru nem tudom mit várt attól, ha itt most legyőzik őt. Attól a valóságban még ugyanúgy Nyomi van előnyösebb helyzetben, míg az ellen nem találnak ki valamit előtte, addig a párbajgyőzelemmel kb. kitörölhetik... Innen nézve Chiyu nem is művelt akkora ostobaságot. Pláne úgy, hogy mint kiderült, Nyominak vannak társai is.

Legalábbis ezen a ponton én így látnám ez a helyzetet. :)

Egyébként a szemfülesek már valamit kikövetkezhettek a részből... Úgy látszik szeretik az utalásokat a készítők. :)

• LasDen #54208
    Kuroko mágia 19
    Teppeinek valami más hangot képzeltem el, de így sem rossz...
    Kuroko meg labdával próbálkozik :DD
  • Malakai
    Accel World 18
    Ha érdekes dolgot hoznának ki az okinawai szálból annyira nem is bánnám, kezd elegem lenni a Nega Nebulus Tokyoban maradt tagjainak balfaszkodásából. Ebben azért annyira nem bízok, gondolom csak egy húzzuk ki az epizódszámot jellegű mellékszál lesz, minimális érdekességgel, hogy hogyan mennek a dolgok a vidéki brain burstereknél.
  • Máté94
    AW 17:
    Jajj Chiyu... balfaszság lvl 4000...

AW 18:
    Egy yuri még kiférne belőle, Megumi BL-er, de ezt már a beszélgetés elején tudni lehetett. És még egy rész erejéig traktálni fognak minket ezzel... de idegesítő. :D
  • Zomil
    itten :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kuttsukiboshi - [2010-2012, OVA 2 rész] - 10/7
    AniDB + MAL

Megtetszett a kép, amit láttam az AniDB-n, ezért megnéztem. Kellemes yuri anyag (van benne minden, censorhip mellett) és tetszett a "varázslatos" felütés is - könnyed, egyszerű. Rajz, hangok, zene szép és jó, és könnyen fogyasztható.
  • Lelouch
    Közben látom, hogy a crunchyroll írja... Hát én még azért reménykedem egy korábbi dátumban, mert hivatalos megerősítést még sehol se olvastam.
  • Lelouch
    Hol olvastad?
  • Zomil
    Megjött a Hellsing X dátuma: Dec 21.
  • Zomil
    Jó képek(egy részük meg nagyon nyami) :)
    Bár az a Hisoka kép...jujj :D
  • LasDen #54199
    gándáműű

comicket1
    c822
  • IMYke2.0.0.0
    "Avenger" - (2003) - 10/5
    AniDB + MAL

Mars. Robotgyerekek. Charles Bronson-os bosszúhadjárat.
    A hangmérnököt legszívesebben kilőttem volna az űrbe.
    Kurva sok "szemezés" - ennyi close up életemben nem láttam!
    A spórolás olyan szinten tetten érhető, hogy szinte fáj.
    Csak akkor nézd meg, ha már a gépeden lévő összes sorozatot láttad...
  • LasDen #54197
    én nem szoktam...madoka meg 5 rész után is szar volt :DDD
    ha az első rész nem tetszik akkor vagy szenvedek még 1-2 részt vagy hagyom a picsába :D
  • Zomil
    Azért elsö rész alapján megitélni animét nem tul szerencsés :)
    Madoka ota tudnia kéne már mindenkinek, h legalább 3 részt meg kell nézni :D
  • LasDen #54195
    a karakterek nagyjából ugyanilyenek maradnak, itt a történet az, ami nagyon jó...megéri folytatni....
  • Ariakus
    Megnéztem a Steins Gate első részét, mert jó pár helyen emlegették ezt az animét és általában pozitív jelzőkkel illették. Azt szeretném megkérdezni, hogy igazándiból mitől is olyan jó? Plot twist-ek , karakterek vagy maga a történet? Így az első rész alapján nem igen jött be, főleg a főszereplőket tartom idegesítőnek. (elég klisé karakter az a fiatal professzor meg az a lány is...)

Érdemes tovább nézni, mert ha ez a sorozat is olyan mint a Gungrave (nem műfaj szempontjából) aminek satnya első része van és utána meg rendkívül korrektül folytatódik akkor adnék neki még egy esélyt.
  • Zomil
    Horizon S2 05: Nah kaptunk némi harcot is és végre Tori nem volt meztelen egy pillanatra sem :D
  • LasDen #54192
    hivatalos meccs nincs...van edzőmeccs de abból nem mutatnak túl sokat meg lesz egy 1-1 elleni komolyabb párbaj, de addig a meccsig csak edzés lazulás ilyesmi...
    de csak elérik...a 63. fejezettel kezdődik a meccs azt a 10 fejezetet meg csak lelehet tudni 4-5 részben....nemtom majd kiderül :DDDD
  • Lelouch
    Azelőtt már nincs meccs? Elég vérszegény lenne, ha a maradék 7 részben már nem lenne semmi. :D
  • LasDen #54190
    nagy meccs lesz, de lehet kimarad....7 rész van hátra és annak a meccsnek a vége a mostani helyzethez képest 20 fejezettel odébb van....
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáld elképzelni, hogy nem láttad még a sorozatot, és most azt, amit lejjebb írtam:
    "épp megnéztem a sorozat egyik részéből egy részletet, és majdnem lefordultam a székről a röhögés miatt, amikor a lépcső tetején, lobogó kabátban állva megszólalt, s közben a linkelt képet is vágta"

Arc + fülbevaló + szituáció.
  • Zomil
    Hát azért a többiek tényleg lányosan néznek ki...most azért, h van 2 fülbevaloja még nem lesz lányos a karaktere, mert a dizájn nem olyan. Legalábbis én igy gondolom.