72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
1honappal korábban...hát ez is valami :D -
Megérte reménykednem, mert a legújabb hírek szerint mégiscsak valamivel korábban, november 24-én jön majd az utolsó Hellsing Ultimate rész. :) -
Szerintem jol gondolod :) -
Viszont ha a két aláírás nem stimmel akkor csalásért meg lehet baszni a postást. Rosszul gondolom? -
Prof William #54383 Kösz a választ. A második lehetőség esetében megfontolom a magyar posta elleni közepes hatótávolságú taktikai nukleáris csapásmérő eszközök korlátozott bevetését.
Bár eddig mindig a postaládába rakva találtam az árút, szóval ennyire rossz tapasztalatim nem voltak, de remélem normálisan meg fog oldódni az ügy. -
pries #54382 Én könyveket szoktam onnan rendelni és az esetek 99 százalékában csak a panellházi folyosón az a lábtörlőre hajítva találom a bookdepositorys csomagjaim. Tehát igazából 2 dolog lehetséges:
a) Ténylegesen a Magyar Posta hagyta el a csomagodat, ez esetben kell tőlük kérni egy nyilatkozatot, amit elküldesz bookdepositorynak, akik ha szerencséd van küldenek egy másikat, vagy visszaadják a pénzed.
b) A postás aláírta a csomagleadás átvevői részét és csak lebaszta a földre, mint ahogy az én postásom is teszi, ilyenkor mivel a papiroson van átvevő aláírása, ezért hivatalosan kézbesítve lett, nincs szerencséd, buktad a csomagot és a pénzt is.
-
Prof William #54381 Úgy tűnik a Bookdepository-ról rendelt egyik mangám ( valszeg a magyar posta áldásos közreműködésével ) elveszett. Szomrú de most először történt ilyen és szerencsére 11 célbaért manga áll szemmben ezzel a kudarrcal.
Valakinek van már tapasztalata arrók, hogy ilyenkor mi fog történni? Még várok de holnap este meg fogom írni nekik hogy mi a helyzet. Vajon hibnni fognak nekem? Remélem igen.
Mindenesetre ez egy újabb érv amellett hogy miért jobb ha (mint ahogy ők teszik) minden könyvet/mangát külön küldenek.
-
tudom...csak úgy beraktam :DDED -
Ez az OVA-ból van összevágva. És őszintén szólva gagyibb is. -
-
Elég asspull szaga volt a dolognak... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz, nem is egy. :) És jah, már nem igazán lesz aktuális a SAO név. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak elolvastam...Érdekesnek tünik, kiváncsi vagyok az eseményekre.
WAT?! Lesz uj játék is? :D
De akkor már nem igazán helyénvalo a sword art online név...vagy igen? :) -
Másodikhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigviszik, csak máshogy...
A mikéntjét külön spoilerbe írom, ha esetleg nem akarnád lelőni, egyetemben a válasszal a második kérdésedre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd lesz egy párbaj a játék alkotójával, akit Kirito leleplezett a játékban. Ja és nem fog mindenki felébredni, legalábbis Asuna biztos nem. Majd később kiderül, hogy egy köcsög rabul ejtette egy másik játékban. Erre épül majd a következő arc, szerintem még ebbe is belemegy majd az anime. De amúgy igen, ott már a valóság is helyszín lesz, nem csak az új játék. -
Elsöhöz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem elég fontos dolog, h megkapta a kétkardos képességet, mert ugyan tudtam, h vmikor lesz ilyenje is(vhol olvastam), de hogy azért kellett neki még1 kard...jo tudni :)
Másodikhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis akkor még nem vitték végig a játékot? Akkor gondolom a valo világban löhették le a játékot vagy ilyesmi :)
Gondolom az anime ott fog véget érni, h mindenki kijut a játékbol. Vagy vannak fontos történések a valoságban is? -
Sword Art Online: Warmth of the Heart SS(LN)
Rendhagyó módon ezúttal nem Kirito volt a narrátor/elbeszélő, hanem Lizbeth. Ebből adódóan meg is követem magam, mert így már teljesen okés volt az egész szerelmes dolog, látva hogy mi zajlott Lizbeth gondolataiban. Meg eleve valamivel több volt az interakció is közte és Kirito között...
Néhány érdekesség még, ami az animéből teljesen kimaradt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Érdekes volt látni, ahogy Asuna nyíltan elismerte Lizbeth-nek, hogy kedveli Kirito-t, bár megjegyezte hogy még csak egyoldalú a dolog... :) Az anime leragadt ott, hogy "it's not like that" :| Bár ez a kép az LN-ben két külön beszélgetésből állt össze, és akkor egyiknél se volt ott Kirito, de akkor is, elég nagy a kontraszt a két változat között szerintem. :)
-A másik, hogy Kirito azért csináltatott mégegy kardot, mert kapott egy egyedi képességet, ennek köszönhetően a játékban elvileg egyedül ő, képessé vált a kétkardos harcra. Lizbeth-nek már tartott is egy kis bemutatót.
A végén még egy time-skip is volt a játék legvégére, szóval az ott kiderült infókat külön spoilerbe írom, nem véletlenül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Kirito és Asuna össze fog házasodni a játékban, bár ez várható volt. :D
-A játék akkor ért véget, amikor a frontvonal még csak a 75. szinten járt...
-Lizbeth még mindig szereti Kiritot, szóval a hárem aspektus valószínűleg maradni fog a későbbiekben is. Bár amikor már megvan a fő lány, sok értelmét a továbbiakban már nem látom. -
Binbougami ga 07: Nah ez most nagyon jo rész volt :D
Amikor Sakura átváltott Fist of the North Star-os dizájnra, h ne ismerjék fel és mindenki követte... :DDDD
Meg a 2 "csata" is hatalmaas volt. :D
-
GINTAMA FILM JÖVŐRE
királyság....:DDDD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Megumi mellékszál elég fura volt, a yanderés viselkedés is, meg ahogy megjelent a csatában és egyből eltolt egy ilyen mértékű képességet. -
Accel World 19: Elég kellemes kitérö volt ez, a maradék részben meg gondolom be lesz fejezve a Naomi szál. -
Kösz szépen, meg a többieknek is korábbról! ^_^ -
na az király...várom már :DD -
Jól érted, szeptember elsején, szombaton indul. -
jól értem, Szeptember 1, vagy szar a port.hu? -
belenézek -
Hát azon kivül, h a felét nem értem, h mi miért történik egész jo. :D -
-
milyen az évad??? már annyira megnézném :DDD -
Horizon S2 07: Tovább zajlanak az események, ismét kaptunk egy kiados érvelös vitát :D -
-
OFF: A honlapomról tölthető a
* "The Raid: Redemption (2011)" és a
* "Warriors Of The Rainbow - Seediq Bale - Part 1: Sun Flag (2011)"
magyar felirata.
-
akkor lehet, hogy valamelyikük a nagymamád...:D -
Köszi szépen neked is :) -
Malakai, Zomil,
Utólag is sok boldog szülinapot!
(Sárváron áztatta a valagát, netet nem nézett)
Amúgy nagymamámmal egy napon születtetek, bár ő a 82-n van túl :} -
Egy 16 éves lány szerintem már nehezen esik bele a loli kategóriába. :D -
Tuuuuudtam :))))) -
hen--- loli---
-
Bízom benne, hogy nem leszek "elkönyvelve", ha leírom:
A 16 éves Ai Hashimoto fincsi :) -
korábban érdekelt, de már nem nagyon hoz lázba...majd egyszer talán... -
Lehet megnézem, az anime kedvenc lett. :)