72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Így viszont ez nem ide tartozik... :) -
Akkor az "Avatar - Legends of Korra" feliratát hol lelem? Mer tudom hogy van.
Ha valaki tud elérést adni annak megköszönöm.
-
nám -
Felirat letöltésének fitogtatása is tilos? -
Little busters oktober 6-tol.
-
-
pedig nekem benne van a nevem XD -
lol én is azt hittem vmi random ember kezdett irogatni ide :D -
Bizonyos értelemben az egész sorozat során egy szerencsétlenség volt. :D -
_sajnos_ csak gondolkozik -
kicsit zavart nézése van :D -
mutattak nekem fumoffu mangát, és megtetszett Sagarának a nézése ... mielőtt még elment volna vajas zsömlét kérni
-
Son Gohan mekkora szerencsétlenség volt...nem is így emlékeztem rá...:DDDD -
csak meglepő a váltás...:D -
Hú, meg se ismer már az ember, hogy "ruhát" cseréltél :) -
:P :D 
Nem tetszik Sagara nézése? :D -
ki vagy te és hol a logód??? :OOOO :D -
jaja, rögvest indul
jáj XD
"Figyelem, a következő műsor kiskorú nézőinkben félelmet kelthet."
Majd elindul a "cukizene" XD -
Ma. VIASAT6. 17:40. Dragon Ball Z – 1×01 -
Persona 4 + True End: Oké, hol lehet visszaváltani azt a 25x24+30 percet, amit rászántam erre az egészre? :D Mert nagyon nem érte meg. A Persona 3 movie-ra azért kiváncsi leszek, ott valamivel jobbnak tűnik a koncepció. -
Silver Wolf #54450 Hát kinek mi. Én csak gyenge hobbiként nézem ezeket, így igénytelenségemben (még az Animaxot is nézem!
) ezek is teljesen megfelelőek a kikapcsolódásra. Másrészről a műfaját tekintve szerintem nyugodtan lehet hozzájuk hasonlítani a Fairy Tailt is. A Narutot már nagyon régóta követem, így a nosztalgikus érzések nem engedik kimondatni velem azt, hogy már szar.( A Bleachnél már nincs ilyen problémám
)De már fejlődök! Elkezdtem nézni a HxH 2011-et, és most fogok nekiállni akkor a Gintamanak is.
-
Az már önmagában elég szomorú, ha a Naruto és a Bleach a mérce. :D -
simán... -
Silver Wolf #54447 A Fairy Tail mangáját figyelemmel követi itt valaki? A mai fejezet után már tényleg várható, hogy lenyomja a Naruto és Bleach párosát (pláne, hogy ezeket már illene befejezni).
más: Ha valakinek tetszik a Sket Dance, annak érdemes elkezdeni a Gintama-t is? -
ez a Psycho-Pass vagy kurva jó lesz vagy kurva szar...:DD -
Horizon I-II:
Az angolok miért használják a "Tes"-t úgy mint a spanyolok? Vagy az író már nem tudott mit kitalálni még a "Judge" mellé? :DD -
Pedig most is rámenős volt, de talán mert most az, hogy Oreki kezdeményezte a dolgokat, így nem is kellett belerángatni igazán.
Az viszont egy vicc, hogy... (ep 19)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...az első nem iskolai slice of life ügyük egy ilyen semilyen egy részes. -
a legutóbbi részben chitanda végre szimpatikus volt számomra...:DD
de amúgy én is picit eluntam magam az egészen. -
Hyouka egyre unalmasabb, persze lehet csak én unok rá a "formulára" és nem az anime rosszabb.
Na nem mintha eleve csupa izgalom anime lett volna, de érdekes és nem nevetősen, de humoros volt. -
más volt a befejezés? hm... :D -
nemtom egy betűt nem olvastam belőle :D viszont a BR-en más befejezése volt mint eredetileg...
én se gondoltam hogy folytatják, de úgy látszik 2 év alatt termelt annyi profitot, hogy megérje még egy évad.... -
jo csak nem anime original befejezése volt? meg nem is volt annyira népszerü igy kicsit fura ilyen hirt olvasni :) -
gondolom a novelben nem kártyáznak egésznap....:D -
öööö...izé...hurrá? :D
mit lehet abbol még kihozni? :D -
Hyakka Ryouran 2. évad...
várom örömmel....
és legalább megvan mivel térek vissza a fordításhoz :DDD -
Szerintem pedig a legutóbbi rész úgy-ahogy helyrerázta az egészet. :D És a folytatás is jónak ígérkezik innentől kezdve. -
Nem, csak ez az arc nagyon nem tetszik :D -
Neeeem... ugyan már... :DD -
Azt hittétek, hogy ebben a részben már el is intézik nyomit, vagy mi? :D -
Accel World: Egész türhetö rész volt, bár kicsit sajnálom, h mostmár végig ezzel fognak foglalkozni.