72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    És ismét egy Máté féle tény amit senki sem tud honnan jött :D
  • LeventeV
    Akkor megnézem majd. Kösz a választ.
  • Lelouch
    Tudtommal ez nem megerősített tény, sokkal inkább csak találgatás. Forrás?
  • Máté94
    AW/SAO spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is gondoltam volna... vagy is inkább nem lepett meg, hogy Hime Kirito és Asuna lánya. :D
  • Zomil
    igen kijött, bár elég zavaros, meg annyira nem is nagy szám szerintem :S
  • Lelouch
    Már kijött.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm srácok - hát, szomorú vagyok.
    Jó buli lett volna egy ilyen kommandó kalandjainak a nyomon követése. :)
  • Malakai
    Még az első rész kijövetele előtt vmi olyasmit magyaráztak, hogy a második rész 2011-ben jönne és onnantól 3 havonta az epizódok, ha tudják finanszírozni, de úgy tűnik nemhogy a sorozatot, de a második részt se sikerült, hivatalos álláspont nincs.

Kár érte, nekem (is) tetszett ez a „fél-komoly militarista akció aranyos szőrös állatkákkal” koncepció. :D
  • LasDen #54542
    úgy tudom ennyi volt meg egy bambi...
  • IMYke2.0.0.0
    A "Cat Shit One"-nak akkor most lesz folytatása vagy sem?
  • LeventeV
    Kijött már a Persona 4 true endingje?
  • LasDen #54539
    legújabb torzkreálmányom :D
  • Zomil
    jol hangzik :D
  • Lelouch
    Hunter x Hunter 46.
    Lassan már igazán esedékes lenne egy teljesen új opening. Amúgy lassan csatlakozni fog a "mókához"
    Killua faterja és nagyapja is, a Társulat-vadászat kapcsán.
  • Lelouch
    Kár, hogy már szinte hányingerem van Medakától. :D Most a mangában a
    character development óta
    se javított túl sokat a megítélésemen...
    Na mindegy, legalább már lesz Naze. :)
  • Zomil
  • Zomil
    Horizon S2 10: Huhh, nagyon epic és látványos rész volt. És természetesen megint kaptunk egy felbecsülhetetlen Tori pillanatot :DD
  • Lelouch
    A kérdésre egy lehetséges választ nyújt a SAO legutóbbi része... :D
  • Zomil
    Accel World 21: valahogy jobban elviselném avatarnak ezt a dinot, mint a malackát :D
    Amugy nem volt rossz rész, felvezetés az utolso 2-re.
    Viszont továbbra is vannak ilyen teljesen hülye megmozdulások, mint mikor most is Chiyu levette az ingjét...minek?(oké a fanservice-en kivül)
  • Zomil
    Most nézem ezt a hsz-t, csak szolok, h ne sok reményt füzz hozzá, mert lehet, az utolso pár rész már csak dvd-n jön ki és 2. évad tuti nem lesz...
    kár pedig egy rendkivül jo anime szerintem.
  • Lelouch
    A Yorkshin arc egyik fénypontja az a harc.
  • Zomil
    Jövö héten végre Uvogin vs kurapica :)
  • Count Adyn
    Hát ez nagyon kemény:DDD
  • Lelouch
    Sword Art Online 10.
    Ez a Heathcliff már túlságosan is overpowered...
    Aki meg kiváncsi arra, hogy mi zajlott azon az éjszakán, amit Asuna és Kirito együtt töltött, annak itt egy link a hírhedt 16.5-ös fejezethez, ami bár a hivatalos kiadásban nem volt benne, az író tollából származik. Hogy canon-e vagy sem, azt mindenki eldöntheti magának. :)

Amúgy állítólag a SAO-t 15 évesen kezdte el írni az író... Ahhoz képest elég jó. :)
  • Zomil
    Jah ezek szerint a szkander-re utaltak csak én értettem félre :)
  • Lelouch
    Nem volt semmilyen bírkózás, szkander volt... Amúgy akkor ajánlom ezt a fórumtopikot, egy fórumozó minden héten összeveti a mangát, a régi és az új animét.
  • Zomil
    Nem, a legujabb részben:
    US forum és ott valami birkozásrol beszéltek, h nem volt birkozás csak a csávo egyböl oda vitte öket
  • Lelouch
    Animesuki fórum? :D Ha igen
    és a szkanderről van szó, akkor én nem mondanánám hogy a különválás óta erősödött, ez inkább a Killuáknél végzett erősítés eredménye lehet. ;) Azzal Gon is egy lökéssel letudta a harcokat a mennyek arénájában, míg el nem ért a nen-használók emeletére.
  • Zomil
    Olvastam HxH-ban kivágtak egy Leorio jelenetet amiböl kiderülne, h azért ö is erösödött...francba, h pont a kedvenc karakteremet hanyagolják el az anime-ben és a mangában is :(
  • Malakai
    Kokoro Connect 10
    Szerelmi háromszög lejárt lemez mondhatni, de eddig jó volt, az egész animét nagyon jól írják szerintem, szóval simán lehet jó feldolgozás a témára.
    Sawashiro Miyukinak meg érdekes hangja van, de jól játszik, Inaban a végén moe overload. :)
  • Lelouch
    101.-hez RAW már van egy ideje, csak az angol fordítás késlekedik.
  • LasDen #54519
    a soul eater mangával mivan, hogy nincs új fejezet???
  • Count Adyn
    a végére minden érhető lesz nyugi:D
  • Zomil
    Én megvárom hogy AA befejezze S;G-t, majd csak utána kezdem el, mert eléggé darálos anime :D
    (legalábbis tulsásogas is bejön amennyit tudok rola, h ne egybe nézzem meg, igazábol csodálkozok, h eddig angolul nem estem még neki)
  • Lelouch
    Így, hogy Feyris is vissza tudott emlékezni az általa elküldött D-Mail előtti világvonalra, már semmi se lepne meg ezzel kapcsolatban... :)
  • Inquisitor
    Tudhatná éppen sok helyről. De poént nem lövöm le, később megérted majd. :)
  • Máté94
    Jinrui 9: A mai rész kifejezetten tanulságos volt... :)
  • Lelouch
    Accel World 21. - Harunál maradhatna ez az avatar a malacka helyett. :D Furcsálom is, hogy ő maga még mindig nem cserélte le valami méltóságteljesebbre.
  • Lelouch
    Mondjuk most felmerült bennem egy kérdés...
    A D-mail ugye meg nem történtté tette azt is, hogy Suzuha megtudta ki az apja. De akkor hogy "futott" mégis Hashida Suzu néven? Nem tudom elképzelni, hogy jöhetett volna rá magától...
  • Lelouch
    Az első esetben is 1975-be ment vissza, csak 2000-ben tértek vissza az emlékei.