72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Végig szórakoztató volt, és nem tudnék semmi olyan vészes dolgot felróni, ami miatt ne tudnám megadni rá a 10 pontot. Ami az év animéje jelzőt illeti, lehet pont nem láttam az idei év legjobb sorozatait, de nálam a Kuroko messze kitűnik... Más nem nagyon ragadott így magával, mint ez a meccsek alatt. :)
Bár azt hozzáteszem, az év legjobb epizódja nálam még mindig a Nisemonogatari 8. része... :)
Ja és még visszautalva arra, hogy lehet pont lemaradtam valami nagy műről, eddig kinek mi az év animéje? :) -
neem, csak kíváncsi vagyok rá... -
Olyan furcsa lenne? :D -
Úgy legyen, van még bőven potenciál benne:) -
Hát mivel lassan jön az a mahou shoujou-s Ilya igy valoban, bár ez annyira nem mondanám hagyományos fate/-nek :D
De pl. a Fate/Apocrypha-bol lehet valami :) -
amúgy szerintem nem maradunk sokáig fate/ sorozat nélkül.... -
érdekes....kifejtenéd? :D -
Kuroko no Basket - 10/10 + év animéje, nálam legalábbis. :D -
ez nem kérdés :DD -
nocsak igy kapunk 3. évadot is :D -
az nem rossz....
Blu-ray
*1, *41,121 *41,121 Fate/Zero 2nd Season Blu-ray Box
*2, *17,825 *17,825 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.1 Limited Edition -
-
most néztem meg ezt a részt...nagyon beteg volt :D -
-
Szóval:
"They rise from a woman's body
Two great favors
The twin peaks of hope
Shine with a gentle pink
Boobs! Boobs!
I love them! I love them!
Titties! Titties!
So huge! So huge!
Ah! Boobs!
Boobs! Oh!"
-
Ja, és Bingougami ga 11: a "Song of Fanservice" az elején k* nagy, muszáj lesz megtanulni.
-
Yuru Yuri S2: Évad vége, jó volt, főleg az újféle Hófehérke feldolgozás, de előtte a kígyós hülyéskedést is végigröhögtem. Aki kedvelte az S1-et, ezt se hagyja ki. Bár csak 6/10 nálam, de nagyon szórakoztató volt, jöhet az S3 (volt rá utalás, hogy remélhetőleg lesz).
Binbougami-ga 12: Uhh, a Death Note utalások nagyon kemények voltak. :D Már csak egy rész és ennek is vége...
-
-
valahogy az ending jobban bejön -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOLOLOL! :DDD Egyszer csak bejönnek az összeesküvés elméleteim. :DD -
Ez milyen iszonyat fülbemászo zene már... :D
(igen elkezdtem nézni, most járok a 3. résznél, nehéz megszokni ezt a 4:3 képerányt a 720p után)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen valahogy sejtettem. Azért is irtam, h nemtudom vannak-e olyan szinten egyáltalán, mint Kurapica. De végülis nekik még képességeik sincsenek, Kurapicának meg egyböl 5 is van :)
Azért remélem lassa Gon-ék is kifejlesztenek saját képességeket. Végülis, ha Uvogin-t nézzük Gon elég szép jövö elé néz :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted Gon-éknak van hajszálnyi esélye is a Társulat ellen? :) Jelen pillanatban sehol se állnak a Társulathoz, vagy Kurapicához képest. Még csak az alapokat tudják, az meg édeskevés egy ilyen társasággal szemben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, elég gyanus volt az a párbaj, ráadásul amugy is tudni lehetett, h ö is benne van a játékban igy mi lehetett volna a legjobb hely ahonnan megfigyelheti a játékosokat, mint a legnagyobb guild legnagyobb embere :) -
Válaszolhatok a feltevésedre, de az LN-spoiler...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól gondolod. :D Hamarosan az animében is lelepleződik. -
Jinrui wa Suitai Shimashita: Érdekes egy anime volt az biztos, teli társadalom kritikával és egyéb furcsaságokkal. Kap tölem egy 7/10-et. -
HxH 48: Azt hittem unalmas rész lesz, de még átvezetö részként is egész jo volt. Meg legalább kaptunk még egy kis magyarázatot, h Hisoka miért van oda annyira Gon-ért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Következö részban Gon-ék is harcolni fognak a társulattal? Mert az elég jo lenne :)
Bár nem tudom, h vannak-e olyan szinten, mint Kurapica -
Nem Neked szól a dolog:
Már unom ezeket a - fekete alapon, kép, nagybetűs fehér szöveg alatta kisbetűs fehér szöveg - "megmondó" képeket... :(
-
nem hinném, hogy bárki megnézi, mert egy picit spoileres...de ettől mégjobban bírom Akashit....ez kész lehidalok :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az első rész óta most hallottam a nevét megint, és jött az ötlet, hogy csak nem ül a babérjain a való világban... aztán beugrott a Kirito vs. Heathcliff párbar, ahol ugye valami miatt vesztett, és hát kinek volna ilyen képessége, mint magának a játék tervezőjének. -
lol :D -
A Gundam nem ismer határokat :DDD
-
tudtommal csak raw van még csak belöle -
Inquisitor #54676 Hümm. Ehez nincs felirat? :D
ACCEL WORLD OVA -
Inquisitor #54675 Ahogy néztem a csatatér háttere kelet-európai templomtornyokból állt, hogy a Parlament részei vagy részletei hogyan kavarodtak bele arról a készítőket kéne megkérdezni. :D -
Honnan jött az ötlet? :D -
SAO 12: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már akkor KuroYUIhime-senpai... vagy mi...
Más, csak nekem jutott eszébe, hogy Kayaba Akihiko = Heathcliff?
-
Szopat az Sg :DD -
továbbra sem látok semmit :D