72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Végig szórakoztató volt, és nem tudnék semmi olyan vészes dolgot felróni, ami miatt ne tudnám megadni rá a 10 pontot. Ami az év animéje jelzőt illeti, lehet pont nem láttam az idei év legjobb sorozatait, de nálam a Kuroko messze kitűnik... Más nem nagyon ragadott így magával, mint ez a meccsek alatt. :)
    Bár azt hozzáteszem, az év legjobb epizódja nálam még mindig a Nisemonogatari 8. része... :)
    Ja és még visszautalva arra, hogy lehet pont lemaradtam valami nagy műről, eddig kinek mi az év animéje? :)
  • LasDen #54709
    neem, csak kíváncsi vagyok rá...
  • Lelouch
    Olyan furcsa lenne? :D
  • Count Adyn
    Úgy legyen, van még bőven potenciál benne:)
  • Zomil
    Hát mivel lassan jön az a mahou shoujou-s Ilya igy valoban, bár ez annyira nem mondanám hagyományos fate/-nek :D

De pl. a Fate/Apocrypha-bol lehet valami :)
  • LasDen #54705
    amúgy szerintem nem maradunk sokáig fate/ sorozat nélkül....
  • LasDen #54704
    érdekes....kifejtenéd? :D
  • Lelouch
    Kuroko no Basket - 10/10 + év animéje, nálam legalábbis. :D
  • LasDen #54702
    ez nem kérdés :DD
  • Zomil
    nocsak igy kapunk 3. évadot is :D
  • LasDen #54700
    az nem rossz....

Blu-ray
    *1, *41,121 *41,121 Fate/Zero 2nd Season Blu-ray Box
    *2, *17,825 *17,825 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.1 Limited Edition
  • LasDen #54699
  • Zomil
    most néztem meg ezt a részt...nagyon beteg volt :D
  • LasDen #54697
  • PetruZ
    Szóval:

"They rise from a woman's body
    Two great favors
    The twin peaks of hope
    Shine with a gentle pink
    Boobs! Boobs!
    I love them! I love them!
    Titties! Titties!
    So huge! So huge!
    Ah! Boobs!
    Boobs! Oh!"

• PetruZ
    Ja, és Bingougami ga 11: a "Song of Fanservice" az elején k* nagy, muszáj lesz megtanulni.
  • PetruZ
    Yuru Yuri S2: Évad vége, jó volt, főleg az újféle Hófehérke feldolgozás, de előtte a kígyós hülyéskedést is végigröhögtem. Aki kedvelte az S1-et, ezt se hagyja ki. Bár csak 6/10 nálam, de nagyon szórakoztató volt, jöhet az S3 (volt rá utalás, hogy remélhetőleg lesz).

Binbougami-ga 12: Uhh, a Death Note utalások nagyon kemények voltak. :D Már csak egy rész és ennek is vége...
  • Lelouch
  • RelakS
    valahogy az ending jobban bejön
  • Máté94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    LOLOLOL! :DDD Egyszer csak bejönnek az összeesküvés elméleteim. :DD
  • Zomil
    Ez milyen iszonyat fülbemászo zene már... :D
    (igen elkezdtem nézni, most járok a 3. résznél, nehéz megszokni ezt a 4:3 képerányt a 720p után)

• Zomil
    Igen valahogy sejtettem. Azért is irtam, h nemtudom vannak-e olyan szinten egyáltalán, mint Kurapica. De végülis nekik még képességeik sincsenek, Kurapicának meg egyböl 5 is van :)
    Azért remélem lassa Gon-ék is kifejlesztenek saját képességeket. Végülis, ha Uvogin-t nézzük Gon elég szép jövö elé néz :D
  • Lelouch
    Szerinted Gon-éknak van hajszálnyi esélye is a Társulat ellen? :) Jelen pillanatban sehol se állnak a Társulathoz, vagy Kurapicához képest. Még csak az alapokat tudják, az meg édeskevés egy ilyen társasággal szemben.
  • Zomil
    Hát igen, elég gyanus volt az a párbaj, ráadásul amugy is tudni lehetett, h ö is benne van a játékban igy mi lehetett volna a legjobb hely ahonnan megfigyelheti a játékosokat, mint a legnagyobb guild legnagyobb embere :)
  • Lelouch
    Válaszolhatok a feltevésedre, de az LN-spoiler...
    Jól gondolod. :D Hamarosan az animében is lelepleződik.
  • Zomil
    Jinrui wa Suitai Shimashita: Érdekes egy anime volt az biztos, teli társadalom kritikával és egyéb furcsaságokkal. Kap tölem egy 7/10-et.
  • Zomil
    HxH 48: Azt hittem unalmas rész lesz, de még átvezetö részként is egész jo volt. Meg legalább kaptunk még egy kis magyarázatot, h Hisoka miért van oda annyira Gon-ért.
    Következö részban Gon-ék is harcolni fognak a társulattal? Mert az elég jo lenne :)
    Bár nem tudom, h vannak-e olyan szinten, mint Kurapica
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Neked szól a dolog:
    Már unom ezeket a - fekete alapon, kép, nagybetűs fehér szöveg alatta kisbetűs fehér szöveg - "megmondó" képeket... :(
  • LasDen #54682
    nem hinném, hogy bárki megnézi, mert egy picit spoileres...de ettől mégjobban bírom Akashit....ez kész lehidalok :DDD
  • LasDen #54681
  • Máté94
    Hát az első rész óta most hallottam a nevét megint, és jött az ötlet, hogy csak nem ül a babérjain a való világban... aztán beugrott a Kirito vs. Heathcliff párbar, ahol ugye valami miatt vesztett, és hát kinek volna ilyen képessége, mint magának a játék tervezőjének.
  • Zomil
    lol :D
  • LasDen #54678
    A Gundam nem ismer határokat :DDD
  • Zomil
    tudtommal csak raw van még csak belöle
  • Inquisitor
    Hümm. Ehez nincs felirat? :D
    ACCEL WORLD OVA
  • Inquisitor
    Ahogy néztem a csatatér háttere kelet-európai templomtornyokból állt, hogy a Parlament részei vagy részletei hogyan kavarodtak bele arról a készítőket kéne megkérdezni. :D
  • Lelouch
    Honnan jött az ötlet? :D
  • Máté94
    SAO 12:
    Most már akkor KuroYUIhime-senpai... vagy mi...
    Más, csak nekem jutott eszébe, hogy Kayaba Akihiko = Heathcliff?
  • Count Adyn
    Szopat az Sg :DD
  • Zomil
    továbbra sem látok semmit :D