72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"who can see and talk to cute, chibi bacteria and other microscopic organisms"
mi :D -
4chan? :) Ha igen, már van képre rákeresés funkció is, csak be kell állítani. :) Amúgy ez a Moyashimon. -
Ez mi ez? Köszöntem :) -
Hayate? :) Amúgy így belegondolva, elég LOL a combat butler cím. :D -
+ Black Lagoon (!), Seirei no Moribito, Samurai Champloo, Kingdom, Appleseed (nem a XIII, hanem a két film), Berserk (!), FMP, Cowboy Bebop, Hidan no Aria, Hayate :), Jormungand (!), Ninja Scroll (!), Kurenai, Kore wa Zombie Desu Ka :), Baka to Test :), Rurouni Kenshin, Sword Art Online (!), Towa no Quon, Upotte :), Zetman, stb...
-
köszi. -
HunterxHunter 2011, Accel World, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Darker than Black, Dragon Ball Z/Kai, Evangelion, Fate/Zero, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Gundam 00, Needless, Soul Eater, Index, Hellsing Ultimate stb... -
Nem láttam, és nem is akarom, viszont a mondat második felét komolyan gondoltam. :D Tehát olyan animét keresek, amiben jó harcjelenetek vannak, lehet scifi, verekedős stb. -
NisiOisin's Nekomonogatari (Black) Anime to Air on TV
Jó lenne egy januári TV-s megjelenés. -
Kijött. -
kijött már minden Nisemono BD??? mer akkor lehet elkezdem :D -
1+ Million Bakemonogatari/Nisemonogatari DVD/BDs Sold
Nem semmi... -
huhu, közben micsoda spoiler olvastam(mármint nem nagyságra, hanem érdekességre), igy még jobban várom a 3. évadot :D -
tudom....ha nem jön közbe semmi, akkor jövő hét szombat-vasárnap hatalmas banzáj lesz :DDD non-stop megállás nélkül :DD el is kezdem leszedegetni az S2-t.... -
Amugy meg már csak 1rész(SAJNOS) és nézheted :) -
:DDDDDDD
Amugy simán Tori az egyik legjobb anime föszereplö. Mellékszereplönek tünik, mert nem szerepel nagyon sokat, ugyanannyit, mint a többiek mégis tisztában vagy vele, h ö a nagybetüs FÖSZEREPLÖ, mindezt anélkül, h 99%-ban neki kéne a képernyön lennie. -
harraaghrrr -
Horizon S2 12: EPIC!!! Egyszerüen más szot nem tudok mondani rá, olyan csatát toltak le, h csak néztem :D
Futayo poénja meg még mindig ütött :D
Tori lelkesitö szövege se volt semmi :D
Fenébe már csak 1rész és vége :( -
Btoom egyébként nagyon jonak igérkezik :)
balintk: Sekaiichi Hatsukoi-ban szerintem hasonlo jo harcok vannak, föleg ha hozzánézed még a kimaradt jeleneteket a mangábol.
(igen...US-en sajnos megpillantottam pár képet :D) -
Etto... te láttad egyébként a Boku no Pico-t? Vagy csak bedőltél neki? :DD -
Óriási. :D -
-
first i was like
but then

-
Hi!
Boku no Pico-n kívül mondanátok olyan anime-t amiben jó harcjelenetek vannak? -
ezzel a Hayateval is kezdenem kéne már valamit :D
-
Hát nem tudom, akkor megy talonba a Jojo és a Robotics;Notes mellé, aztán majd később meglátom. 4-nél több sorozatot most nem nagyon tudok bevállalni, annyi meg már van. (Hayate, TLR Darkness, Medaka S2, Btooom!) -
én értékelésnél soha nem szoktam átnézni hogy most mi tetszett, mi nem, hanem csak úgy érzésre....:D -
Másodjára, itt a végén már engem is kezdett kicsit bosszantani Momoi képessége, de még belefért a tűréshatárba. :D A szereplőkkel kapcsolatban is osztom a véleményed. De a 3 pontos differencia szerint eléggé eltérően értékeljük ezeket a dolgokat. :) -
nincs nagy dolgokról szó itt....engem annyira nem fogott meg a dolog. És voltak irritáló tényezők, mint Momoi képessége :D és a Kuroko Kagami páros se olyan egetrengető. Kuroko meg főszereplő létére kvázi bújkál mégha ez változik is.
az viszont piros pontot, hogy a kvázi rossz fiúk szinte mindegyike kedvelhető karakter....
nálam egy 7-est ért meg...
a Chaos Headet meg ki lehet hagyni....nem kapcsolódnak annyira hogy ismerni kell őket... -
nem azt mondom h nincs benne dráma, de a leirás alapján inkább a vidámabb irányba megy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyasmi a lényege, h van egy buszbaleset, és az egyik gyere egy külön világot hoz létre, h a barátait megerösitse, h tuléljék a balesetet. Aztán van egy narcolepsziás is akit ismét meggyogyitanak és megmentsenek. Igazábol az egészn ekörül a buszbaleset körül forog, h mindenki tulélje -
Ami engem illet, én egyikben se látom azt az év animéje kisugárzást. :D A Nyaruko-sant ráadásul dobtam is. -
Akkor mesélhetsz te is, arról hogy mit olvastál... :) -
wiki-t elolvasva annyira nem :) -
Key, szóval elég valószínű. :) -
Miért hasonlo dráma mint a Clannad? -
Na mesélj, mit látsz máshogy. :D
Én nézni se fogom a Little Busters-t, a Clannad-tól annyira megcsömörlöttem... Robotics;Notes-tól meg nem várok túl sokat személy szerint, egyelőre nem is tervezem nézni. Legalábbis előtte lehet érdemes lenne beiktatni akkor már egy Chaos;Head-et is. :) -
Fate/Zero utlsó előtti része:) -
végülis a meglátásaid mind helytállók, de én máshogy látom..na mindegy
az év legjobbja??? háát...a Gintama' (meg persze az új ismétlésekkel teletűzdelt sorozat is kurva jó lesz :DDD) és a Horizon S2 még látatlanban is :DDD
szorosan mögötte az Ano Natsu
a Robotics;Notestól várok még igazán sokat. a KEY-es Busters meg szerintem bukta lesz. Nem tudom miért, de így érzem (és nem a JC Staff miatt, én bírom őket)...:D -
Ha már Nyaruko-san: a hivatalos oldalon megjelent egy számlálo. Remélem 2. évad bejelentése :D -
Év animéje? Hm...nehéz választás, eleve pár hypolt cucc majd csak most összel jön.
Fate/Zero S2 mindenképp egyik legjobb.
Horizon S2 is bejön.
Haiyore! Nyaruko-san is kiemelkedö mü lett.
Kokoro Konnect se rossz, de még nem láttam végig.
(Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead-t halkan megemliten, mert ugyan inkább közepes volt, de valahogy mégis tetszett)
Nisemonogatari annyira nem fogott meg, mint anno a Bakemono...
De még kapunk olyat, h Btoom, Little Buster, Robotics;Notes.