72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Nem nagyon néztél ilyen moeblob slice of life animéket, úgyhogy nehéz megmondani.
  • IMYke2.0.0.0
    "Idolmaster" nekem való, szerintetek?
  • LasDen #54908
    nem volt rossz....érdekes lehet a későbbiekben...
  • LasDen #54907
  • LasDen #54906
    hejj, de jó leszt a 7vége...:DDD már megvan minden, ami kell :DD
  • Zomil
    Kaptok egy bonusz képet is :D

• PetruZ
    No, őszi-téli szezonból megint bejelölve egy vagonnal, hogy aztán megszabaduljak kb. a harmadától - felétől és guberáljak a sok középszerű között néhány kincset is. :) A Tonari no Kaibutsu-kun (AniDB) talán ilyen lesz...
    High school rom-kom ismét, ismerős felállással: a Lány tanulásmániás, különösebben nem törődik senki mással, alsóbb osztályok óta "Dry Ice" a gúnyneve.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miközben osztálytársai egy döglött nyúl felett szomorkodnak, ő faarccal megkérdezi a tanárt, hogy most már hazamehet-e tanulni?...

A Fiú, aki egyben padszomszédja, öntörvényű, makacs, verekedős, veszélyes hírű és teljesen random alak, akit rögtön az első napon eltiltanak néhány felsőbb évfolyamos megveréséért. Hogy ki ne rúgják, az egyik tanárnő ráveszi a Lányt (pénzért, of course :) ), hogy vigye el a tanulnivalókat a Fiúnak és próbálja rávenni, hogy jöjjön vissza az iskolába (mert amúgy éltanuló lehetne ő is). A Lány élete ettől a pillanattól kezdve fenekestül felfordul...
    Elég jól indult az első rész, nálam kapásból 8/10. A lány meséli el a dolgokat a saját szemszögéből (engem kicsit a Bokura Ga Ita stílusára emlékeztet az egész), tehát nem valami harsány, "POW!" effektekkel kísért pörgős komédiára kell számítani, hanem inkább megfontolt, belső szemszögű mesélésre, de ahol a lány azért néha kiesik a szerepéből és kiakad a fiú cselekvései láttán. No meg pár maflás is elcsattan... :P
  • Zomil
    Horizon S2 13: Epikség a köbön!!!! mekkora jelenetek voltak már omg :D
    Iszonyat jo befejezés volt. Nálam simán 10/10-es ez a 2. évad.
    ÉS igen Gin-ék is átálltak a Musashi csapathoz, nagyon aranyosan nézett ki Gin a nagy robot karok nélkül
    Amikor a hajo nyomott egy hátrabukfencet a levegöbe leesett az állam :D

Nehéz lesz kivárni a 3. évadot, remélem már tavasszal megkapjuk :D

Mondjuk nagyon kiváncsi vagyok, h kiket mutogattak ott a vége fele a harc közben, mert nem jöttem rá.
  • LasDen #54902
    mindegy...hosszú :D
  • bigbigle
    Neked is köszi a gyors választ :)

LasDen ez olyan meglepő? :)
  • LasDen #54900
    húúú valaki megköszönt nekem valamit :D
  • bigbigle
    Nagyon szépen köszönöm.
  • Lelouch
    Valószínűleg lesz folytatása.
  • LasDen #54897
    SAOhoz hasonló a .hack széria, guilty crown, C, Higashi no Eden....
  • bigbigle
    Hali.
    Volna egy kérésem és egy kérdésem.
    Szerintetek lesz-e az Accel World-nek folytatása?
    Tudnátok-e az Accel World-höz és a SAO-hoz hasonló típusú animét mondani (vagy ha nagyon nincs ilyen akkor bármi amit jónak találtok, mert én úgy is csak most ismerkedek az egész animével)

A segítséget előre is köszi
  • LasDen #54895
    szerintem ez előre vetíti, hogy majd lesz belőle...
  • Lelouch
    Na ebből nem lenne majd rossz egy tényleges anime sorozat.
  • Zomil
    én azt vettem ki, h jöb a többi balszerencse isten is :)
  • PetruZ
    (Binbougami Ga) Hát, az utolsó résznél azért húztam a számat, hogy mi a fenéért csináltak egy kvázi-reboot-ot (a magyarázat elég ásítós volt szerintem)... Bár a végén a második évados előzetesek alapján nem ugyanaz fog ismétlődni, mint az elsőben, mert jönnek majd valamiféle szörnyek is (de jó lesz...).
  • LasDen #54891
    jah...bocs...

Blu-ray
    *1, 9,211 *9,211 Boku wa Tomodachi ga Sukunai: Add-on Disc
  • Prof William
    Meglepő animékben az ennyire összemelegedett, tartós kapcsolatban élő pár. Ilyen általában éppen hogy az anime vége 13/26 rész után jön. Vagy van amikor még akkor sem.

Kirito nagy kedvenc: Nem idióta, nem nyafog és badass...

Nekem az tetszett amikor a csata előtt
    féltek attól hogy elveszíthetik ezt a nem is várt boldogságot. Asuna pedig mondta hogy ha Kirito meghal akkor ő sem akar tovább élni. Igaz szerelem. :)
  • Zomil
    SAO: Na végre megint csata. :)
    Amugy tetszett az az éjszakai jelenet ahogy ott beszélgettek az ágyon, elég ritka látvány animében. A horgászos kitérö is jo volt. Ismét egy jo részt kaptunk :)
  • netmester
    ja ok sorry mehet ez is :(
  • netmester
    hali
    usteam -es ftp még üzemel?
  • Zomil
    Pedig még rosszat is raktam be, mert ezt akartam :D

• LasDen #54885
    azta akurva. :DD
  • Zomil
    erröl a videorol amugy ez ugrot be:

• Zomil
    jujj :DD
  • Lelouch
  • LasDen #54881
    Suzakunak ki nem örül?? egy ilyen embernek csak örülni lehet...:D
  • Lelouch
    Suzaku is benne volt a rész végi előzetesben, szóval ő is szerepelni fog sokak, és az én nagy "örömömre" is. :)
    A következő részről már augusztus elején jött a hír, hogy majd jövő tavasszal fogják vetíteni, vagyis olyan nyár-ősz tájára várható valami belőle, attól függően, hogy lesz-e majd megint ilyen korai release. Ja és a video ami kijött upscale, nem rendes HD. :)
  • PetruZ
    Olyasmi lehet, mert a Black Knight-okra van utalás és mindenki terroristának tartja őket, tehát valahol a két évad között van.
  • Zomil
    Kiváncsi vagyok már nagyon rá. Azt olvastam az elsö és második évad között játszodik
    amikor Lelouch elveszti az emlékeit, ezért szerepelhet benne CC
  • PetruZ
    Code Geass: Boukoku no Akito (AniDB)
    Britannia egyetlen váratlan csapással egy hónap alatt megtöri Japánt, országát eltünteti, népességét leminősíti egyszerű "tizenegyes"-ekké, a lakosság egy része elmenekül...
    Hét évvel később egy EU haderő csapdába kerül Szentpétervár alatt, és a felmentésükre küldött titkos, speciális, csak menekült tizenegyesekből álló egység váratlan túlerővel kerül szembe a narvai mocsaras erdőségekben. Csak egy ember éli túl a mészárlást és a vereségből győzelmet csinál: az őrült(?) Akito... de ugyan melyik európai köszönné meg a hontalanoknak, hogy mit tettek? Örüljenek, hogy a családjuk megkapta az állampolgári státuszt...
    Leila britanniai, de szüleit elűzték és ő már az EU-ban született és egy arisztokrata család adoptálja. Leila a narviki események alatt a különleges egység parancsnokává lesz, amelynek már csak egyetlen tagja marad, de megbízzák azzal, hogy töltse fel a létszámot...
    Ryou látszólag terrorista, de a párizsi alvilág már ismeri a nevét és egy még nagyobb akcióra készül a társaival: el akarnak rabolni egy tábornokot, de a valódi céljuk ennél is grandiózusabb. A rajtaütés alatt balszerencséjükre összefutnak Akitoval és Leilával, és a sorsuk új irányt vesz...

Ez a négyszer 50 perces sorozat az ismert Code Geass anime világán játszódik, de más helyszínen, más szereplőkkel (bár "C" mintha már feltűnt volna a 2. rész előzetesében :) ). Az első film most jött ki, a következő az majd valamikor érkezik, nincs még kiírva. Még csak hdtv változat van, de egész jó minőségű, csak a gyors akcióknál kockásodik kissé (amúgy a robotharcok g*cijók, nagyon dinamikusak, pörgősek). A rajzstílus ugyanaz, mint az eredeti sorozatokban volt, de hát ez is ugyanúgy Sunrise, tehát nem meglepő. A zene kissé fura, eléggé nem passzolt szerintem az akciókhoz, de végülis elmegy.
    Code Geass ismerőknek kötelező, de "újoncoknak" is bepróbálható, mert eddig nem sok utalás volt a másik animéra (mondjuk az irányítás és a berserk power már előjött :) ). Eddig 7/10, várós lesz kicsit jobb minőségben is.
  • IMYke2.0.0.0
    "Japan’s law banning unauthorised downloads or ripping of copyrighted material came into effect on the 1st of October, with a maximum prison sentence of 2 years awaiting the vast majority of Japan’s Internet users if they are unfortunate enough to be caught downloading music and videos."
    forras
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ezzel a véleményeddel egyedül vagy.
  • Zomil
    HxH 49: omg micsoda befejezés :O
    ezen a képen meg hangosan felröhögtem:
  • Zomil
    Binbougami ga! befejezve: Szerintem nagyon szorakoztato volt, vicces utalásokkal más animékre, jok voltak a poénok is. Egyedül kicsit a drámázást tartottam néha soknak, valahogy a készitök átestek néha a lo tulso oldalára amiböl a következö részre nem maradt semmi igy a föszereplö jellemfejlödése is csak ezeken a részeken volt, aztán köv részben kapott egy resetet. De igy is tetszett egy 8/10-et megérdemel tölem.
  • Count Adyn
    Pöttyös az inged?:D
  • Lelouch
    No comment...