72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na végignéztem ez az NGE-t az elején még tetszett, aztán kurva nagy betegségbe csap át a vége felé a dolog, lehet velem van a baj, de nem esett le miért istenítik ennyire. -
A félreértések elkerülése végett, legújabb részen a 14.-et értettem... -
Sword Art Online rövid zenei előzetes a jövőhéten debütáló új OP-ED kettősből.
Akik a legapróbb mértékben is allergiásak a spoilerekre, azok szigorúan csak a legújabb rész után nézzék meg, mert erősen spoileres képsorok vannak benne az elkövetkezőkre nézve. Én szóltam. :) -
Köszönöm szépen. :) -
Super Robot Wars Z játékból karakter. -
Xp le lett cserélve Win7-re és nagyon sok alkalmazás és böngésző kedvenc nincs meg - így a képkereső plugin sincs még. -
Hú, gyerekek, ki ő?: coalgirls -
látom amugy ebben a Chuunibyou-ban ilyen bekötött szemü a föszereplö, szoval nézni kell :D -
Ugyan nem az én stilusom ez a hörgés, de azt hiszem megtaláltam a legjobb Nichijou-s amv-t :D
-
Ha szeretnék megismerkedni a FF szériával akkor melyik anime adaptációval kéne kezdenem? :) Teljesen új nekem az egész, a játékokat nem ismerem. -
Nem folytatás, hanem a Brotherhood a mangahű változata, a régi az első pár rész után már csak nyomaiban követte a mangát, igy mondhatni más a sztori.
Tehát nyugodtan kezdheted a Brotherhoodal, szerintem jobb is, de azért van akinek a régi jön be jobban. :) -
Belkar #54939 Na megint én :)
Szóval végeztem a Death Note-al és nagyon bejött :D Bár belefutottam egy spoilerbe amiért azóta is a falba verem a fejem de ez van :\
Azért írok mert elkezdeném a Full Metal Alchemist-et de látom hogy van belőle több verzió is. A Brotherhood-ról hallottam jókat csak nem tudom hogyha azzal kezdem akkor meg fogom-e érteni a történetet úgy hogy a régebbi részeket nem láttam? -
-
Mit is? :D -
megnézném :DDD
-
ehh...az nem jo :S -
...
Szerencsére pár nap késéssel az AT-X is adni fogja, bízom benne hogy ott megint cenzúramentesen fogják vetíteni. -
Ha most majd raknak be Greed Island-os képsorokat, akkor szerintem a következő arc-ra se lesz új OP... -
igen, valoszinüleg az arc befejezéséig nem is lesz uj op :( -
Egyébként szerintem is nagyon jó, kivitelezésében, meg aranyosságában, csak mondom, hogy még nem igazán tudjuk hogy miről is fog szólni. -
Amúgy arról lehet olvasni, hogy most se lesz teljesen új HunterxHunter opening, hanem megint csak frissítenek a képsorokon...
Remélem nem igaz.
Mutatóba két OP a régi sorozatból:
Ez kb. a történet azon szakaszában lett behozva, ahol most a 2011-es jár.
Greed Island OP1 -
loooool, esküszöm nem vettem észre :D -
Tegnap raktam be... :D -
miröl beszélsz, egyáltalán nem volt még :)
az elözö pv-jét raktam be :) -
háát...ma még nem volt :DDD -
Jo lesz ez :)
-
Hagure Yuusha no Estetica befejezve: Hát összességében egy 7/10-et adnék rá, de az egész animét a föszerelö karaktere vitte el a hátán. A többi átlagos volt. Ezért nem is értem, h az utolso részben hatalmas mennyiségü plusz informáciot kaptunk a világrol és a következö eseményekröl. Gondolom az eladások gyengék voltak igy még remélni se lehet egy 2. évadot.
Lasden: Leirás alapján jonak tünik, majd belenézek :) -
zetsuen no tempest....mahiro feltűnésével beindult a buli...a legjobb őszi eddig, ha nem számítom Kintamat....:D -
Ami az új szereplők hangjait illeti:
Naze - Sawashiro Miyuki
Munakata Kei - Kamiya Hiroshi
-
Most néztem meg én is, szerintem tök jó volt. Limonádé, de vicces. :) (Az AniDB-s ismertető szerint jön még valaki abból a középsuliból, mint a srác, aki szintén "beteg".)
-
Én egyelőre még a cselekményt várom, nem hogy a fordulatot.
Megismertük a két főszereplőt... és most mi jön? Románc? Hárem? Dráma? Sulis klubbot alapítanak? Kiderül hogy tényleg van egy természetfölötti szál? A lány lépésről lépésre megtanulja értékelni a normális világot? A fiú lépésről lépésre megtanulja élvezni a fantáziálást? Mindkettő? -
Nem nagyon. Sztem eléggé felülértékelt anime. :)
-
Ebben az azumangában azért lesz több poén is?
Mert igy a 10. résznél járok és inkább 70%moe és a maradék 30%-ban poén. -
mi más?? :DD -
ez? :) -
a KyoAnis Demo Koi izébizé első része szép volt jó volt, de várom a fordulatot, mert tizenx részen át ezzel engem nem vesznek meg....kell még valami, mert ezt így kevésnek érzem... -
Köszönöm - akkor resume downloading :)
-
Nem mondanám, hogy full moe, de az igaz, hogy a K-ON-nál "izmosabb" (a K-ON egyébként szerintem nem annyira moe, csak szimplán aranyos, de abban király :) ). Annyiban érdekes, hogy belelátunk egy idol agency működésébe, mindennapi életébe, és a japán médiában elfoglalt helyzetükre (és kapunk némi kitekintést az agency-k egymás elleni piszkos trükkjeire is). Valamennyire szerepel benne a csapatmunka vs egyéni érdekek bomlasztó és összezáró mivolta is, bár ez inkább csak a második felében lesz hangsúlyos. Annyiban zavaró lehet, hogy eleinte egy csomó új karakter között kell eligazodni (akik kevés kivétellel mind szinte még gyerekek), bár elég eltérő jelleműek és kinézetűek (kivéve az ikreket, akik olyanok, mint két tojás :) ). Szerencsére az epizódok általában csak néhány karakter körül bonyolódnak, de mindenkinek jut idő. Később persze helyrerázódik minden és jellemfejlődések is vannak.
Voltak benne vicces és nagyon moe jelenetek, de dráma és izgalom is előfordult (harem nincs, kevéske romantikus szál van, de nem erős, loli elhanyagolható, boobz nyomokban előfordul :) ). Szerintem egy végignézést megért.
-
Prof William #54912 Sword Art Online 14 előzetes.
http://www.youtube.com/watch?v=VCEkxmAFfsE
Olyan mesteri szinten nem derül ki belőle semmi a 14. rész tartalmáról, hogy le a kalappal a készítők előtt. :) -
Ja, hogy full moe az egész?
Akkor lehet, hogy lemondok róla - még a jelenleg (nem biztos, hogy érdemtelenül) moe-király K-On!-okat sem láttam :)