72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Code:Breaker 01: Hát a suliban a bénázás nagyon gáz volt...aztán viszont jobb lett a felétöl, kiváncsi vagyok mi sül ki belöle -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miben volt hasonló a Kuradeel-es incidens? Akkor Kirito-nál már elmúlt a paralízis hatása, mikor megvédte Asunát... Bár azt a kérdést fel lehetne tenni, hogy ott Kirito miért nem tudott kitörni a paralízisből az akaraterejével. :)
Az a fránya plot armor... -
ez a kép mindent elmond :D -
:DDDDDDD -
Nem volt példa nélküli, hasonló eset volt, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a dilis lovag akarta méreggel megbénítani őket. A SAO 14-ben meg a tervező mondja, hogy nincs hibátlan rendszer és igyekezett befoltozni a lyukakat, de főleg Kirito volt az, aki meglepte őt.
-
-
Prof William #55064 Természetesen a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerelem ereje volt a ludas. De végül is Kirito is megölte a bosst pedig már halottnak kelet volna lennie. Monta is után hogy valaki meghaladta a rendszerét... Szóval sztem akraterő+szerelem volt a recept. -
Sword Art Online 14.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asuna hogy tudott kitörni a bénításból? Incarnate system? :D És ha már itt tartunk, elvileg meg kellett volna halnia, nem? Azt a magyarázatot nehezen fogadnám el, hogy Kayaba életben hagyta. -
kár h nincs belöle normális forditás mert akkor nézném én is :) -
Space Brothers 27: Megint új opening és ending, és mivel az elején van egy rövid összefoglaló az első 26 részről, elég valószínű, hogy full éves lesz, azaz 52 epizód. :) Azért elég ritka és kockázatos ez már manapság, de úgy tűnik, nem lőttek mellé, elég jó a fogadtatása. Én gyerekkoromban faltam a sci-fi ponyvákat és űrhajósnak, de minimum csillagásznak készültem, szóval hadd ne kelljen mondanom, mennyire tetszik. :)
-
kiváncsi vagyok, nagyon megfogott az elsö rész marhasága :D -
Chuunibyou 2: Egyre jobb, végre látni néhány "szuperképességet" és feltűnik az egyik "boss" is. :D
-
te jóóó ég micsoda műbalhéval indított bakuman....ilyen fasságot... -
Teekyuu: Be se linkelem, messziről kerülendő. 2-3 perces részek, botránysz*r grafika és animáció. Az alapötlet (főiskolás lányos teniszklubos marhulás) még el is menne rendes sorozatban, de így élvezhetetlenül rossz.
Folytatások:
- Shinsekai Yori 2: Az első fele halálunalom, csak azért, hogy lássunk még egy Jelentőségteljes Tiltást, amiért még egy tanuló eltűnik, aztán a második felében feltűnik egy új "karakter", aki a jelekből ítélve Biztosan Fontos Lesz... Közben a bevezetőben újabb történelmi esemény kerül bemutatásra, ez a két szál, gondolom, a végefelé össze fog érni. A kezdeti thriller hangulat azért egész szépen kezd ellaposodni...
- Tonari no Kaibutsu-kun 2: Határozottan halad valamiféle irányba a sorozat és az 1. részben már felbukkant osztályszépe csaj is előtérbe kerül, sőt, a végén elhangzik valami, ami más animékban sokszor évadokon át sem (ha egyáltalán megérjük a folytatás-évadokat), szóval a fene tudja, mi lesz még itt, de hogy nézős, az biztos. :)
-
Engem az utóbbi két új szezonos anime teljesen kisokkolt...
JoJo no Kimjyou na Bouken: tipikus sablon a két főszereplő között, az egy elkényeztetett, a másik meg egy győzelem mániás... ennyi elég is... kész...
De akkor jöjjön a folytatás:
Ixion Saga DT: low budget SAO, csak itt a játék invitálja be a szereplőnket egy 8 éves hercegnő, egy transzvesztita, és egy izomagy közé. Olyan szinten látszódik, hogy olcsó anime, hogy az valami hihetetlen. Azok a nevek... jézusom... mi van itt... atya úristen... Áhh... :DDD -
Jah hogy a manga is ilyen népszerü? Ezt nem tudtam...akkor meg passz...mert valoban nagyon manga hü volt, és nem nagyon volt gond a sorozattal. Szoval valoban, ha ennyi rajongoja van a mangának én sem értem, miért volt ennyire gyenge a kereslet rá. -
A tény az, hogy a kötetekből több mint 100 ezret szoktak eladni, a lemezekből meg 1000-et nem sikerült. Ami az anime nézőket illeti, szerintem többen ismerik a történetet, mint nem, már csak NisiOisin neve miatt is. De akkor hol gyökeredzik a probléma? Mint adaptáció se lehet belekötni, nagyon mangahű volt az első évad. -
Hát nézd...aki ismerte az nézte, ez eredményezte azt a szar eladási adatot, aki meg nem ismerte az meg pár rész alapján dobta... -
Tehát szerinted az összes anime néző 0 infóval rendelkezett a történetről? :) -
Hmm, Gainax? Akkor plan to watch. :D -
Az elsö évad sztem elég sok embert elijesztett az elején lévö bohockodás, aztán az utolso pár részre "kicsit" megváltozott az anime stilusa. Hátha most megint tesznek vele az emberek 1 probát és mostmár jobban bejön nekik :) -
Hát ha az eladástól függ, akkor most hatalmas javulásra lesz szükség az első évadhoz képest. -
Hát 3 lehetöség van:
1. be van tervezve már a 3. évad is
2. eladástol függ
3. vmi anime original izé lesz... -
Érdekes, a Medaka Box Abnormal OP-jában olyan szereplők is vannak, akik csak a most feldolgozandó Flask Plan arc, és az ebbe az évadba már bele nem férő Minus arc után lennének csak behozva. Kumagawa reklámozása is nagyon gyanús. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, hogy a legutóbbi népszerűségi szavazáson ő lett az első, de elvileg csak a évad legvégén lesz behozva, egyébként a minus arc-ban lesz a főellenség.
Remélem nem csak a mézesmadzagot húzza a Gainax... :) -
Ránéztem erre a Nozoki Ana-ra. Ez egy cenzúrázott hentai. :D -
Btoom 01: Hát érdekes, akár még jo is lehet az alaptörténet nem rossz :) -
Újdonságok tovább:
Sakurasou No Pet Na Kanojo (AniDB): A Sakurasou egy olyan "kollégium", vagy ilyesmi, ahová a a művészeti főiskola "problémás" diákjait dugják. A főszereplő Srácnak viszont semmi baja, egy utcáról összeszedett macska miatt kellett átköltöznie ide a kissé zakkant, de önmagukban zseni figurák közé. Mivel ő az egyetlen "normális", állandóan vele csináltatnak mindent és kézzel-lábbal próbálna szabadulni a helyről, de amikor a csélcsap, teljesen szétszórt, és külhonból frissen visszatért Lányt is a nyakára ültetik, kezd megváltozni a véleménye.
Újabb főiskolás shonen-comedy, erős pantsu és ecchi jellemvonásokkal, egész jó volt az első rész, nézős marad.
Girls und Panzer (AniDB): Aki azt hitte, az Upotte! után már nem jöhet nagyobb baromság, az most ráb*szott, ugyanis a Girls und Panzer még nagyobb baromság. :) Hasonló, mint az Upotte!, csak értelemszerűen tankokkal és minden második mondatban kötelezően egy német szóval, mínusz a fegyverek erotikus töltettel való felruházása. Aki végignézte azt, annak ez is kö-te-le-ző, azaz nézem tovább én is. :)
Ez a kettő most annyira lefárasztott, hogy a Teekyuu-ról majd holnap írok (ill. alvás után, mert éjfél már elmúlt :) ).
-
Prof William #55043 Ezt pont pár napja kezdtem olvasni. Hát elég érdekes lenne ez animeként. Kissé ki lenne herélve. Bár a Yosuga no Sora is meglepett anno. :) Azóta miért nem készültek ilyen bevállalósabb animék? -
Határozottan emlékszem, hogy én nem linkeltem be képet.
-
Mittudom én, de biztos linkeltél már párszor a mangábol képet :) -
Én? Mikor linkeltem? :D
Amúgy nálam a Darkness mostanra sajnos már ezer sebből vérzik, és az alapmanga, a jóval visszafogottabb tónusával sokkal közelebb áll a szívemhez. Ha összejönne egy Momo end, akkor azt se bánnám, ha 1-2 fejezeten belül véget érne az egész. Főleg, hogy most bejött a képbe az "inner darkness"-es téma, amitől a legtöbbször falra tudnék mászni. -
Nekem csak abbol jött le ennyi ami képeket néha linkelsz a mangábol :D -
Csak felhoztam egy példát, most miért kell ilyen nagy ügyet csinálni belőle? :) -
Akkor kifejtem: nem tudhatjuk, hogy van-e hentai-abb nem hentai anime a To Love Ru-nál, mert nem ismerünk minden animét és mangát.
A "valószínűleg" meg ugye nem konkrét válasz :) -
Senki se állította, hogy kellene... :) -
Nem ismerhetünk minden animét, mangát... -
Szomorú dolog, hogy egy "kívülállónak" csak ennyi látszik belőle. A már-már hentai szint meg nem ez, hanem majd ez lesz. -
Hát igen - és kapásból egyet is tudok érteni azokkal, akik így dobják a teljes évadot a következő évi BD-megjelenésig. -
Na igen, egy sorozat aminek a legnagyobb huzoereje az ecchi már-már hentai szinten, annál a cenzura kicsit viccesen hat :) -
Hírezte is a Sankaku, hogy így a cenzúra lemészárolta a sorozatot. Várjuk a BD-t.