72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Miért, az nem jön be, hogy normálisként próbálja megállni a helyét? :)
  • Zomil
    Kár :)
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon sokára van. Ehhez még hozzájön az is, hogy csak a következő diákelnök választás után derül majd ki, hogy tud ilyet Zenkichi, amikor először használja majd az egyik stílushasználó ellen. Ez meg még csak nemrég történt a mangában is.
  • Zomil
    Medaka S2 02: Jo rész volt, Medaka testvére nem semmi... :DDDD

Zenkichi mikor kapja meg az Altered God Mode-t? Azt tudom, h Ajimu tanitása közben, de az melyik arc? sokára van még?
  • Malakai
    Ez esetben jobb szerintem az, hogy bárki akinek ez lemegy a torkán. A stomach to something akár az is lehetne, hogy bírja-e őket, szereti-e egyszerűen, használják evéstől teljesen független környezetben is a kifejezést.
  • PetruZ
    Magyarban szinte mindegy, de angolul is jó mindkettő. Magyarban inkább a "lenyelni" értelemben lenne használatos, de szerintem ez most huszadrangú. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bárki, aki meg tudja ezt emészteni az nem normális - ezeket...
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy is jó?

"Anyone who can stomach these must be insane." - Bárki, aki meg tudja ezt emészteni az nem normális
    Anyone who can eat these must be insane. - Bárki, aki meg tudja enni ezeket, az nem normális.
  • Zomil
    lol :D

én a 2. rész feliratára várok jelenleg :)
  • PetruZ
    A paradicsom eleve zöldség, nem gyümölcs (fruit), sz'al mindegy. :) A "stomach" egyébként itt nem az evésre, hanem az emésztésre (vagy a lenyelésre) vonatkozik, mint ige, tehát jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nekem szúrja a szememet ez?: "who can stomach these" - 'who can eat these' jobban hangzana.
  • PetruZ
    "- Red fruits can deplete my mana. These are especially dangerous.
    - In other words, you don't like tomatoes.
    - These green bulbs are the worst parts. Anyone who can stomach these must be insane. They may actually be demon eggs. (...) It's already corrupted my rice!
    - All right! I'll eat it for you.
    (...)
    - Whoa! (az egész osztály tapsol)"
    /Chu2koi 3. :D
  • Count Adyn
    jaj az jajj :D
  • Zomil
    jo de hát az ilyen alapbol elborult sorozat :D
  • Lelouch
    Hát én nem hinném hogy ez sokat számítana. A Nisemonogatari 8. része után legalábbis... :)
  • Lelouch
    Aki szimpatizál Suguhával, annak biztos nem lesz poénos...
  • Zomil
    Jah csak van különbség olyan unakatestvér között akik teljesen külön élnek...ök meg ugy élnek együtt, mint 2 testvér...
  • Prof William
    Ez a szál egy "szerintem" meglehetősen poénos jelenetben fog kicsúcsosodni. Szóval nem lesz akkora jelentősége mint amilyennek tűnik...
  • Lelouch
    Nem igazi testvérek, unokatestvérek között meg elfogadott az ilyen Japánban. :) Szerintem teljesen elfogadható ez a szituáció.
  • Zomil
    Mert teljesen feleslegesnek érzem egy ilyen szál bevezetését...csak +1 ok, h legyen min drámázni majd késöbb, mert majd Kirito ugy tekint rá, mint a hugára(ami a normális), de a hugica az már szerelmes belé...mert csak...mert ha nagyon aggodna értem az simán jo lenne, mert hát testvéri szeretet...de miért kell minden animében eljátszani(föleg mostanában lett divat), h a hugica rámozdul a tesora...
  • Lelouch
    Miért műdráma?
  • Zomil
    SAO 15: Áhh nagyon jo rész volt, nem is értem Lasden kirohanását(najo picit) :D
    Viszont az nagyon gáz volt, h belerakták, h a "hugica" szerelmes Kirito-ba...komolyan ilyennel müdrámázni sztem nagyon gáz :D
    De ezen kivül teljesen jo rész volt
  • akyyy
    sziasztok.

kéne nekem pár magyarosan vagy magyar sárkány név animékből.

esetleg naruto-t ismeri valaki? miről szól, milynenevek vannak benne?

vagy egy animés rajongó milyen "becenévnek" örülne?
  • Zomil
    öhm ok... :DD
  • LasDen #55166
  • PetruZ
    Ill. a 2. rész második felében, na. Keverem már az epizódokat, hogy miből mennyi van...
  • PetruZ
    A 3. részben ő is visszább vett. :)
  • Seth
    Már a 3. évad megy? Még a másodiknak sem kezdtem neki :)
  • LasDen #55162
    mekkora hisztis picsa ez az Akina....nagyon lehúzza a 3. bakuman évadot eddig. pedig nem rossz, legalábbis a 2. rész már bőven jobb volt mint 1.
  • LasDen #55161
    igen hosszú...
  • Zomil
    Akkor mégis jol gondoltam, csak megzavartál :D
  • PetruZ
    Na, a második részben előkerül a többi is és pontosan megnevezésre kerülnek. :) És az is kiderül, hogy amivel a főszereplő ment az elején és amit a végén találtak, az ugyanaz a IV-es.
  • Zomil
    Én szeretem a tankokat, de annyira mondjuk sajnos nem ismerem öket(1-2-t felismerek), csak máshonan szedem össze az infokat :)
  • LasDen #55157
    tank buzik vagytok-e??? :D
  • Zomil
    Igy vannak a tankok:
    sárga: Pz.38(t)
    rozsaszin: US M3 Grant/Lee
    amelyik teli van zászlokkal: German StuG III Ausf F or G assault gun
    amelyiken a japán feliratok vannak: Japanese Type 89 I-Go
    Miho tankja: Panzer IVC/D

szerk: a flashback-ben meg ott a Tigris :P
  • PetruZ
    A manga elejébe belenéztem, ott a main szürke tank PzIV-nek van írva, és amit találtak, az egy Pz38-as (ami a sárga lesz később). A színes-zászlós meg egy StuG. Ha jól értettem...
  • Zomil
    azt a roncstankot ott a végén nem tudtam beazonositani, azt hittem, h a föszereplö tankja, de most jobban megnézve mégse
  • PetruZ
    Gondolom, a további részekben láthatjuk majd, hogyan újul meg az a széthullott rozsdahalom, amit kiválasztott a csaj. :) (Nekem Pz38-nak tűnt, vagy valamelyik hasonló, korábbi modellnek, de nem vagyok szagértő.)

• Zomil
    Na rávettem magam, h megnézzem a Girls und Panzer-t...hát nem bántam meg :D
    Nagyon jo volt az elsö rész és iszonyat részletesek a tankok és a hangok is nagyon jok :)
    Mondjuk az a rozsaszin M3 Lee ütös :D
  • Zomil
    azt én nem tudom :D