72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch

Ez is egy igen komoly darabnak ígérkezik. :D
  • Zomil
    Hát egyedül a Shaft müre vagyok kiváncsi meg a Vivid red-re, a többi eléggé érdektelen :S
  • Lelouch
  • IMYke2.0.0.0
    Az új Minami-ke talán érdekelni fog. Bár, a stúdió váltás nem szimpatikus.
  • Lelouch
    Téli animék 2012/13

Nem tűnik valami erős szezonnak... Egyelőre csak a Haganai Next és talán majd a SHAFT animéje érdekel.
  • PetruZ
    Igen, kb. 4-5 perces rövidfilmek, amelyek az aktuális részhez kapcsolódnak és nagyon is hozzáadnak a sztorihoz (azaz nem a fullos epizódok rövidített változatai). Érdemes mindig előbb a fullost, utána meg a Lite-ot megnézni, mert szokott lenni némi utalás visszafelé.
  • Zomil
    Azok nem csak ilyen 5perces izék? Vagy hozzáadnak a "történethez"? :)
  • PetruZ
    Ja, ja! Bár a Lite 5-öt csak a fullos 4. rész után szabad megnézni, mert spoileres. :)
  • Lelouch
    A Lite! részek se rosszak. Azokat is érdemes megnézni.
  • Lelouch
    Végre egy kedvemrevaló KyoAni sorozat az FMP és a Haruhi után... :)
  • Zomil
    Medaka S2 03: Jo rész volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az mekkora volt, h Medaka elsöre kinyitotta az ajtot...
    Majd ezután Kikaijima is elsöre, még nagyobb lol, Zenkichi milyen fejet vágott már :D
    Arra meg már nem is mondok semmit, h ezek után Akuna szimplán beverte az ajtot :D
    Meg az a hanglokátoros megoldás...Viszont ugy néz ki a következö részben jo kis harcot kapunk :)
  • Máté94
    Steins;Gate-es.
  • Zomil
    milyen részek?
  • Máté94
    Egyetértek, az S;G-es részek nagyon jók... :D
  • Zomil
    Ugye hogy ugye :D
    Én inkább kicsit elborultnak nevezném
    Eddig a kedvenc jelenetem mikor takaritás közben kezdtek el harcolni és mutatták, h a valoságban mi történik és ott pörögtek a földön :DD
  • Lelouch
    Ez a Chuunibyou nagyon jópofa sorozat.
  • PetruZ
    Chuu2Koi 4: Áááááá!!! Na, vajon ki írta a Mabinogicon-t, na ki az a "Mori Summer" nevű egyetlen és igazi élő varázsló, na, na? :D És egek, az a "harc" a végén a felüljárón, ááá!
    Rövid a szalag és a hülyéje mégis odaszalad, felveszi a földről és rátekeri a karjára, majd látványosan szenvedni kezd, hogy "elkapta a power". Ezek idióták! :D

És: "What sweltering heat! It's over 200,005,000 degrees Celsius!" :D
  • IMYke2.0.0.0
    Anime fronton mekkora népünnepély lehet, te jó Isten!: Finally – Ishihara Resigns
  • Zomil
    Ez a Magi egyre jobban tetszik, ez a 3. rész nagyon jo volt.
  • Lelouch
    Railgun Staff, Cast Return for 2nd Season's Sisters Arc

Yes!
  • Lelouch
    Kinek mi számít jó karakternek... Ami tény, hogy a legutóbbi népszerűségi szavazás alapján sokan kedvelik.
  • Zomil
    Ennyire jo karakter? :)
    Mostmár kezd érdekelni, de gondolom ebben az évadban nem lesz benne.
  • Lelouch
    Jó oké, adom hogy az endingben Naze-ra csak következtetni lehetett annak, aki csak az animét nézi. :D
    Unzen nővérénél szerintem nem volt semmi nehézség a kivitelezésben. Ennél az Emukaés jelenetnél se lenne végül is, csak kiváncsi lennék hogy működne animében egy efféle "wall of text".
    Háát, a minus mentalitás miatt végülis fellelhetők benne a yandereség jelei, főleg az elején, utána már nem annyira. Sajnos Medaka mellett labdába se rúghat. :( Nagyon sajnálom, főleg úgy hogy az egyik kedvenc karakterem.
  • Zomil
    Azért az tulzás, h "Naze már be lett mutatva" szerepelt kb. 5másodpercet, amikor a szobába voltak :D
    Most, h wiki-n rákerestem jöttem rá, h ráadásul lány, akinek ilyen bekötözött feje van és egy tör áll ki belöle :D
    "ez a jelenet" felirat meg nálam egyszinü a szöveggel, ugyhogy nem vettem észre, h link, ezért nem is értettem mire mondod :)
    Megnézve a képet, nem semmi...bár a számokkal beszélö csajt is jol megcsinálták sztem, szoval erre is biztos kitalálnak vmit. A wiki alapján meg kicsit yandere a csaj? :D
  • Myselor
    ki tudja megmondani nekem hogy a fullmetal alchemist bölcsek kövének nyomában,és a testvériség között mi a különbség?és hogy érdemes e mindkettőt megnézni:)
  • RelakS
    ok
  • Lelouch
    Már benne volt az anime első évadában is egy flashback-ben, most meg az OP/ED kettősben is szerepel már.
  • RelakS
    Ezt megtaláltam, de manga only-nak tűnik

Vagy nem is animéről volt szó? :D Mit ugatok bele egyáltalán?
  • Lelouch
    Ajimu Najimi
  • RelakS
    ?
    Ajimu: Kaigan Monogatari, vagy valamiről nem tud a Mal?
  • Lelouch
    Mit nem tudsz hová tenni? :D Ajimuról már a múltkor is beszéltünk, Naze már be lett mutatva, mint a Flask Plan és a 13-as osztály egyik tagja, Emukaéról meg most belőttem az egyik legjobb oldalt, amiből már le lehet szűni valamennyit a karakteréből... :D
  • Zomil
    Hát amiket a spoilerbe irtál a felét nem tudom hova tenni, mert a nevek nem az erösségem :D

Amugy igen...nekem is elsöre az ugrott be, h tiszta Gil "koppintás" :)
  • Lelouch
    Medaka Box Abnormal 2. - Nem csodálom, hogy egyesek Gilgamesh-nek hívják Oudo-t... :D
    Az ending képeivel kapcsolatban

-Jé tényleg, Ajimu már a minus arc-ban is szerepel, hogy nem jutott ez eszembe múltkor, mikor az OP-ról írtam? :D Már szinte szégyellem magam.
    -Amikor Naze-t mutatják, az jó kis wallpaper material... :)
    -A minus arc-ból Emukaét is berakhatták volna az endingbe... :) Nemrég kerestem színes képet róla MAL-sighez, de nem nagyon találtam megfelelőt, ez egy jó forrás lehetett volna. Apropó Emukae, vajon ez a jelenet hogyan működne majd animében? Elég tömény... :D Bár éppen ezért ez az egyik kedvenc oldalam a mangából.
  • PetruZ
    Upotte!! OVA (AniDB): Mivel a sorozatból tkp. kimaradt, az obligát nyári szünetes - bikinis (+ half-nude & boobz) epizód itt kapott helyet, a szokásos tengerpart helyett ezúttal egy hegyi patak partján. :)
  • PetruZ
    Nem kicsit... :P

Az OniiAni 3. része hatalmas volt, most a szőke csaj szerepelt többet és kiderül egy Nagy Titok vele kapcsolatban. :D
  • Zomil
    Chuunibyou 02-03: Sikerült megnéznem ezt a két részt és hát ez még mindig hatalmas baromsság :DDDD
    Nyári Keleti Mágia Szieszta Társaság...omg :D
    Lassan kiderül, h mindenki kicsit zakkant ott...
  • PetruZ
    És akkor a plüss szívecskés és állatfigurás tankbelsőről nem is tennék említést... :P
    Egyébként az elején a hídon a jelenet nagyon profi, nagyon érezni, hogy mekkora súlya van egy ilyen dögnek. Mechás animékban is ritkán tudják ezt jól érzékeltetni, itt viszont nagyon jól megcsinálták.
  • Zomil
    :D
  • PetruZ
    Girls und Panzer 3: Hajnali 6-kor végigdöngetni a városon egy PzIV-essel úgy, hogy csak csodálkozást (öregasszony: "Mi ez a zaj?... Ó, de rég láttam már PzIV-est!") és bátorítást kapsz... megfizethetetlen. :D
  • Zomil
    Megnéztem ezt a Sao16-ot...hát érdekes, Kirito nem kicsit OP lett :D