72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez is egy igen komoly darabnak ígérkezik. :D -
Hát egyedül a Shaft müre vagyok kiváncsi meg a Vivid red-re, a többi eléggé érdektelen :S -
-
Az új Minami-ke talán érdekelni fog. Bár, a stúdió váltás nem szimpatikus. -
Téli animék 2012/13
Nem tűnik valami erős szezonnak... Egyelőre csak a Haganai Next és talán majd a SHAFT animéje érdekel. -
Igen, kb. 4-5 perces rövidfilmek, amelyek az aktuális részhez kapcsolódnak és nagyon is hozzáadnak a sztorihoz (azaz nem a fullos epizódok rövidített változatai). Érdemes mindig előbb a fullost, utána meg a Lite-ot megnézni, mert szokott lenni némi utalás visszafelé.
-
Azok nem csak ilyen 5perces izék? Vagy hozzáadnak a "történethez"? :) -
Ja, ja! Bár a Lite 5-öt csak a fullos 4. rész után szabad megnézni, mert spoileres. :)
-
A Lite! részek se rosszak.
Azokat is érdemes megnézni.
-
Végre egy kedvemrevaló KyoAni sorozat az FMP és a Haruhi után... :) -
Medaka S2 03: Jo rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mekkora volt, h Medaka elsöre kinyitotta az ajtot...
Majd ezután Kikaijima is elsöre, még nagyobb lol, Zenkichi milyen fejet vágott már :D
Arra meg már nem is mondok semmit, h ezek után Akuna szimplán beverte az ajtot :D
Meg az a hanglokátoros megoldás...Viszont ugy néz ki a következö részben jo kis harcot kapunk :) -
Steins;Gate-es. -
milyen részek? -
Egyetértek, az S;G-es részek nagyon jók... :D -
Ugye hogy ugye :D
Én inkább kicsit elborultnak nevezném
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig a kedvenc jelenetem mikor takaritás közben kezdtek el harcolni és mutatták, h a valoságban mi történik és ott pörögtek a földön :DD -
Ez a Chuunibyou nagyon jópofa sorozat.
-
Chuu2Koi 4: Áááááá!!! Na, vajon ki írta a Mabinogicon-t, na ki az a "Mori Summer" nevű egyetlen és igazi élő varázsló, na, na? :D És egek, az a "harc" a végén a felüljárón, ááá! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rövid a szalag és a hülyéje mégis odaszalad, felveszi a földről és rátekeri a karjára, majd látványosan szenvedni kezd, hogy "elkapta a power". Ezek idióták! :D
És: "What sweltering heat! It's over 200,005,000 degrees Celsius!" :D
-
Anime fronton mekkora népünnepély lehet, te jó Isten!: Finally – Ishihara Resigns -
Ez a Magi egyre jobban tetszik, ez a 3. rész nagyon jo volt. -
Railgun Staff, Cast Return for 2nd Season's Sisters Arc
Yes!
-
Kinek mi számít jó karakternek...
Ami tény, hogy a legutóbbi népszerűségi szavazás alapján sokan kedvelik.
-
Ennyire jo karakter? :)
Mostmár kezd érdekelni, de gondolom ebben az évadban nem lesz benne. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó oké, adom hogy az endingben Naze-ra csak következtetni lehetett annak, aki csak az animét nézi. :D
Unzen nővérénél szerintem nem volt semmi nehézség a kivitelezésben. Ennél az Emukaés jelenetnél se lenne végül is, csak kiváncsi lennék hogy működne animében egy efféle "wall of text".
Háát, a minus mentalitás miatt végülis fellelhetők benne a yandereség jelei, főleg az elején, utána már nem annyira. Sajnos Medaka mellett labdába se rúghat. :( Nagyon sajnálom, főleg úgy hogy az egyik kedvenc karakterem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az tulzás, h "Naze már be lett mutatva" szerepelt kb. 5másodpercet, amikor a szobába voltak :D
Most, h wiki-n rákerestem jöttem rá, h ráadásul lány, akinek ilyen bekötözött feje van és egy tör áll ki belöle :D
"ez a jelenet" felirat meg nálam egyszinü a szöveggel, ugyhogy nem vettem észre, h link, ezért nem is értettem mire mondod :)
Megnézve a képet, nem semmi...bár a számokkal beszélö csajt is jol megcsinálták sztem, szoval erre is biztos kitalálnak vmit. A wiki alapján meg kicsit yandere a csaj? :D -
ki tudja megmondani nekem hogy a fullmetal alchemist bölcsek kövének nyomában,és a testvériség között mi a különbség?és hogy érdemes e mindkettőt megnézni:) -
ok -
Már benne volt az anime első évadában is egy flashback-ben, most meg az OP/ED kettősben is szerepel már. -
Ezt megtaláltam, de manga only-nak tűnik
Vagy nem is animéről volt szó? :D Mit ugatok bele egyáltalán?
-
Ajimu Najimi -
?
Ajimu: Kaigan Monogatari, vagy valamiről nem tud a Mal? -
Mit nem tudsz hová tenni? :D Ajimuról már a múltkor is beszéltünk, Naze már be lett mutatva, mint a Flask Plan és a 13-as osztály egyik tagja, Emukaéról meg most belőttem az egyik legjobb oldalt, amiből már le lehet szűni valamennyit a karakteréből... :D -
Hát amiket a spoilerbe irtál a felét nem tudom hova tenni, mert a nevek nem az erösségem :D
Amugy igen...nekem is elsöre az ugrott be, h tiszta Gil "koppintás" :) -
Medaka Box Abnormal 2. - Nem csodálom, hogy egyesek Gilgamesh-nek hívják Oudo-t... :D
Az ending képeivel kapcsolatbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Jé tényleg, Ajimu már a minus arc-ban is szerepel, hogy nem jutott ez eszembe múltkor, mikor az OP-ról írtam? :D Már szinte szégyellem magam.
-Amikor Naze-t mutatják, az jó kis wallpaper material... :)
-A minus arc-ból Emukaét is berakhatták volna az endingbe... :) Nemrég kerestem színes képet róla MAL-sighez, de nem nagyon találtam megfelelőt, ez egy jó forrás lehetett volna. Apropó Emukae, vajon ez a jelenet hogyan működne majd animében?
Elég tömény... :D Bár éppen ezért ez az egyik kedvenc oldalam a mangából. -
Upotte!! OVA (AniDB): Mivel a sorozatból tkp. kimaradt, az obligát nyári szünetes - bikinis (+ half-nude & boobz) epizód itt kapott helyet, a szokásos tengerpart helyett ezúttal egy hegyi patak partján. :)
-
Nem kicsit... :P
Az OniiAni 3. része hatalmas volt, most a szőke csaj szerepelt többet és kiderül egy Nagy Titok vele kapcsolatban. :D
-
Chuunibyou 02-03: Sikerült megnéznem ezt a két részt és hát ez még mindig hatalmas baromsság :DDDD
Nyári Keleti Mágia Szieszta Társaság...omg :D
Lassan kiderül, h mindenki kicsit zakkant ott... -
És akkor a plüss szívecskés és állatfigurás tankbelsőről nem is tennék említést... :P
Egyébként az elején a hídon a jelenet nagyon profi, nagyon érezni, hogy mekkora súlya van egy ilyen dögnek. Mechás animékban is ritkán tudják ezt jól érzékeltetni, itt viszont nagyon jól megcsinálták.
-
:D -
Girls und Panzer 3: Hajnali 6-kor végigdöngetni a városon egy PzIV-essel úgy, hogy csak csodálkozást (öregasszony: "Mi ez a zaj?... Ó, de rég láttam már PzIV-est!") és bátorítást kapsz... megfizethetetlen. :D
-
Megnéztem ezt a Sao16-ot...hát érdekes, Kirito nem kicsit OP lett :D