72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Köszi!
  • Lelouch
    Szerintem teljesen rendben volt a rész. Amúgy se lehet mindig csak akció. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na igen, Chrollo nem jófejségből adta ki parancsba, hogy ne támadják meg a mentőautót, ami Neon-t viszi... :) Ha meghal az, akitől ellop egy képességet, akkor azt többé nem tudná használni. Killua ükapját meg furcsa hogy kivágták, pedig neki is ott kellett volna lennie Illumi és Kalluto társaságában.
  • Malakai
    Boldog utó születésnapot, Lelouch! :)
    Pedig ők siettek...

Most csak ennyire tellett. :)
  • Zomil
    HxH 53: Ez most szerintem gyenge rész volt, remélem következöben megint lesz akcio :)
  • Lelouch
    Köszönöm!
  • LeventeV
    Boldog születésnapot Lelouch, így utólag is. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot, Lelouch! :)
  • Lelouch
    Köszönöm szépen a köszöntéseket!
  • Zomil
    Btoom 04: Nah ez már jo kis rész volt :)

Psycho pass 03: huhh, ez nagyon jo rész volt.

Little Buster 04: Nocsak, felütötte a fejét a dráma elsö szikrája :)

Girls und Panzers 03: Áááá, hatalmas rész volt megint :DD
    Mondjuk sztem kicsit tulzás volt, h az elején a nehézpáncélos tankot olyan könnyen kilötték. Meg kiváncsi leszek, h mennyire lesz a mostani harc "realisztikus" lévén, h szemböl kilöni az ellenfelet elvileg nem lenne esélyük.
    Viszont a reggel 5orási ébresztö és a tank otthonossá tétele jo volt :D
    Legalább az egyik szereplö megemlitette, h nem kellett volna igy kidisziteni a tankokat :D

Robotics;Notes 01: Érdekesnek tünik.

• RelakS
    hmm...

még sok boldog szülinapot, Lelouch
  • Máté94
    Omedeto Gozaimasuuuuu! ^^
  • PetruZ
    Shinsekai Yori 4: Upsz, na ez most odavert. Elég sok mindent kiegészített a történelemről és a pszí erőkről, valamint a civilizált vidékeken túli lényekről, és úgy tűnik, innentől kezdve egy darabig túlélési játék jön...
  • Zomil
    Boldog Szülinapot! :)
  • biomage
    Boldog Születésnapot Lelouch :D

ki gondolta volna hogy ilyen későn én leszek az első -.-
  • PetruZ
    A From The New World-ben semmi ilyen nincs. Sőt, én aztán sok mindent megnézek és megnéztem eddig is, szerintem csak az őszi szezont nézve kb. a harmadában semmi ilyesmi nincs és a ló túlsó végén lévő számok is meglepően aprók. Ha csak végignézek a listán, amiket most nézek és még futnak, vagy nemrég értek véget:
    - Nulla, vagy lényegtelen fanservice: Bakuman S3, Chuu-2-Koi, Code Geass - Akito, Girls und Panzer, Hyouka, Jinrui Wa Suitai Shimashita, Kingdom, Psycho-Pass, Shinsekai Yori, Space Brothers, Tanken Driland
    - Minimális, nem erre játszik rá: Accel World, Jormungand S2, Joshiraku, Kokoro Connect, Little Busters, Sakurasou, Sukitte Ii Na Yo, SAO, Tonari no Kaibutsu
    - Kétségtelenül van és rá is játszik: Binbougami Ga, Hague Yuusha, Kono-Imouto, OniiAi
  • Lelouch
    Ha azt nézem, hogy logikusan tekintve jóformán már szinte egyből rá kellett volna jönnie Kirito személyazonosságára, és csak ennek a kedvéért lett késleltetve a nagy felismerés, akkor egyet kell értenem.
  • Zomil
    ...Megint egy eröltettett dráma vonal...pedig az ilyenek nélkül elég jo sorozat lenne :)
  • Lelouch
    Készülj fel...
  • Zomil
    SAO 17: Jajj....
    Ilyen ötösöm legyen a lotton, h a random csaj, pont a huga... :D
  • Lelouch
    Bounen no Xamdou - Holy Shit, egy anime amiben nem volt fanservice. Egyébként nem ragadott magával annyira, mint azt vártam volna... Ezután most egy darabig nem is kezdek bele befejezett sorozatba.
    7/10
  • IMYke2.0.0.0
    A feliratozott trailer alapján nem tűnik rossznak.
  • Zomil
    Egy olyan animében ahol olyan 10éves gyerekek a föszereplök? Hát nem igazán...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, egyetlen részt sem láttam, de ebben nincs minimum bugyi villantás? Meglepne...
  • Zomil
    De Jormungand-ot sem mondanám, h teli van ecchi-vel...
  • Zomil
    From the new world?
  • Lelouch
    Ha te elfogultsággal vádolsz engem, akkor én meg elvakultsággal vádolhatnálak téged. :) Na de mindegy, higgy amit akarsz, én nem vitatkozom tovább.
  • IMYke2.0.0.0
    Olvasd el kérlek még egyszer amit írtam :)
    Azt írtam, hogy azok, amik esetleg komolyabbaknak tűnnek, azok sem mentesek a bugyi villantás/mellfogás/fiúra esés/fürdőzés stb. fanservice-től.
    Mert elvárás.
  • Lelouch
    Ki az elfogult? Te mondod, hogy minden egyes anime az ecchi fanservice-re van kihegyezve.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert elfogult vagy.
  • IMYke2.0.0.0
    No, egy cím csak akadt... Akkor már megnézem, ez miről szól :)
  • Lelouch
    Ez így ebben a formában szerintem nem állja meg a helyét a valóságban.
  • Zomil
    Öhm...Pshycho-pass?
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg arra, hogy már csak ecchi-groping-fanservice animék jelennek meg.
    S ha az alaptéma még nem is sugallná ezt, már az első részben valamelyik megjelenik, és végigkíséri a sorozatot. Valamint, előre zongorázhatóak a sablonok - fürdés, bugyi, bikini, lány-fúra esés, cici érintés stb. - a komolyabbnak ígérkezőkben is.

Tudom, üzlet ez odaát, és nyilván csak úgy tudnak megélni, ha beteszik a megszokottakat a sorozatokba, a rajongók és az esetleges rajongók kedvéért - de kezd már egyre szánalmasabb lenni ez az ötlettelenség.

Egy igazi, komoly anime sorozat kéne már, ami nem folytatás, nem a régiek vérét szívja, és nincs tele 12-30 éves nolifereknek szánta fanservic-szel.

S akkor most belelóg a kisujjam a bilibe, és felébredek: ilyen sosem lesz.
  • Lelouch
    Én nem azokra céloztam.
  • IMYke2.0.0.0
    Mutass egy ilyet a bejelentettek közül :)
  • Lelouch
    Ez most úgy hangzott, mintha nem létezne ilyen sorozat. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Most már nagyon kéne egy ecchi, fanservice mentes anime-sorozat...
  • Zomil
    de legalább végre tudok régebbieket is potolni :D
    meg HxH menni fog, szoval legalább azt lehet nézni :)
  • Zomil
    öhm hát igen :D
    nah mind1 egynek jo lesz :D
  • armageddon666
    mindegyiket más stúdió csinálta :D szerintem most már mindegy neki