72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Köszi!
-
Szerintem teljesen rendben volt a rész. Amúgy se lehet mindig csak akció. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, Chrollo nem jófejségből adta ki parancsba, hogy ne támadják meg a mentőautót, ami Neon-t viszi... :) Ha meghal az, akitől ellop egy képességet, akkor azt többé nem tudná használni. Killua ükapját meg furcsa hogy kivágták, pedig neki is ott kellett volna lennie Illumi és Kalluto társaságában. -
Boldog utó születésnapot, Lelouch! :)
Pedig ők siettek...
Most csak ennyire tellett. :) -
HxH 53: Ez most szerintem gyenge rész volt, remélem következöben megint lesz akcio :) -
Köszönöm!
-
Boldog születésnapot Lelouch, így utólag is. :) -
Boldog születésnapot, Lelouch! :) -
Köszönöm szépen a köszöntéseket!
-
Btoom 04: Nah ez már jo kis rész volt :)
Psycho pass 03: huhh, ez nagyon jo rész volt.
Little Buster 04: Nocsak, felütötte a fejét a dráma elsö szikrája :)
Girls und Panzers 03: Áááá, hatalmas rész volt megint :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk sztem kicsit tulzás volt, h az elején a nehézpáncélos tankot olyan könnyen kilötték. Meg kiváncsi leszek, h mennyire lesz a mostani harc "realisztikus" lévén, h szemböl kilöni az ellenfelet elvileg nem lenne esélyük.
Viszont a reggel 5orási ébresztö és a tank otthonossá tétele jo volt :D
Legalább az egyik szereplö megemlitette, h nem kellett volna igy kidisziteni a tankokat :D
Robotics;Notes 01: Érdekesnek tünik.
-
hmm...
még sok boldog szülinapot, Lelouch -
Omedeto Gozaimasuuuuu! ^^ -
Shinsekai Yori 4: Upsz, na ez most odavert. Elég sok mindent kiegészített a történelemről és a pszí erőkről, valamint a civilizált vidékeken túli lényekről, és úgy tűnik, innentől kezdve egy darabig túlélési játék jön...
-
Boldog Szülinapot! :) -
Boldog Születésnapot Lelouch :D
ki gondolta volna hogy ilyen későn én leszek az első -.- -
A From The New World-ben semmi ilyen nincs. Sőt, én aztán sok mindent megnézek és megnéztem eddig is, szerintem csak az őszi szezont nézve kb. a harmadában semmi ilyesmi nincs és a ló túlsó végén lévő számok is meglepően aprók. Ha csak végignézek a listán, amiket most nézek és még futnak, vagy nemrég értek véget:
- Nulla, vagy lényegtelen fanservice: Bakuman S3, Chuu-2-Koi, Code Geass - Akito, Girls und Panzer, Hyouka, Jinrui Wa Suitai Shimashita, Kingdom, Psycho-Pass, Shinsekai Yori, Space Brothers, Tanken Driland
- Minimális, nem erre játszik rá: Accel World, Jormungand S2, Joshiraku, Kokoro Connect, Little Busters, Sakurasou, Sukitte Ii Na Yo, SAO, Tonari no Kaibutsu
- Kétségtelenül van és rá is játszik: Binbougami Ga, Hague Yuusha, Kono-Imouto, OniiAi
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha azt nézem, hogy logikusan tekintve jóformán már szinte egyből rá kellett volna jönnie Kirito személyazonosságára, és csak ennek a kedvéért lett késleltetve a nagy felismerés, akkor egyet kell értenem. -
...Megint egy eröltettett dráma vonal...pedig az ilyenek nélkül elég jo sorozat lenne :) -
Készülj fel...
-
SAO 17: Jajj....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen ötösöm legyen a lotton, h a random csaj, pont a huga... :D -
Bounen no Xamdou - Holy Shit, egy anime amiben nem volt fanservice. 
Egyébként nem ragadott magával annyira, mint azt vártam volna... Ezután most egy darabig nem is kezdek bele befejezett sorozatba.
7/10 -
A feliratozott trailer alapján nem tűnik rossznak. -
Egy olyan animében ahol olyan 10éves gyerekek a föszereplök? Hát nem igazán... -
Hát, egyetlen részt sem láttam, de ebben nincs minimum bugyi villantás? Meglepne... -
De Jormungand-ot sem mondanám, h teli van ecchi-vel... -
From the new world? -
Ha te elfogultsággal vádolsz engem, akkor én meg elvakultsággal vádolhatnálak téged. :) Na de mindegy, higgy amit akarsz, én nem vitatkozom tovább. -
Olvasd el kérlek még egyszer amit írtam :)
Azt írtam, hogy azok, amik esetleg komolyabbaknak tűnnek, azok sem mentesek a bugyi villantás/mellfogás/fiúra esés/fürdőzés stb. fanservice-től.
Mert elvárás. -
Ki az elfogult? Te mondod, hogy minden egyes anime az ecchi fanservice-re van kihegyezve.
-
Mert elfogult vagy. -
No, egy cím csak akadt... Akkor már megnézem, ez miről szól :) -
Ez így ebben a formában szerintem nem állja meg a helyét a valóságban.
-
Öhm...Pshycho-pass? -
Én meg arra, hogy már csak ecchi-groping-fanservice animék jelennek meg.
S ha az alaptéma még nem is sugallná ezt, már az első részben valamelyik megjelenik, és végigkíséri a sorozatot. Valamint, előre zongorázhatóak a sablonok - fürdés, bugyi, bikini, lány-fúra esés, cici érintés stb. - a komolyabbnak ígérkezőkben is.
Tudom, üzlet ez odaát, és nyilván csak úgy tudnak megélni, ha beteszik a megszokottakat a sorozatokba, a rajongók és az esetleges rajongók kedvéért - de kezd már egyre szánalmasabb lenni ez az ötlettelenség.
Egy igazi, komoly anime sorozat kéne már, ami nem folytatás, nem a régiek vérét szívja, és nincs tele 12-30 éves nolifereknek szánta fanservic-szel.
S akkor most belelóg a kisujjam a bilibe, és felébredek: ilyen sosem lesz. -
Én nem azokra céloztam. -
Mutass egy ilyet a bejelentettek közül :) -
Ez most úgy hangzott, mintha nem létezne ilyen sorozat. :D -
Most már nagyon kéne egy ecchi, fanservice mentes anime-sorozat... -
de legalább végre tudok régebbieket is potolni :D
meg HxH menni fog, szoval legalább azt lehet nézni :) -
öhm hát igen :D
nah mind1 egynek jo lesz :D -
mindegyiket más stúdió csinálta :D szerintem most már mindegy neki