72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na igen, de legalább 1:36-nál...
-
bazmeg ezen mindig szakadok :DDDD
-
uristen... -
-
Ok. :D
Más: Nézem ezt a Yugioh DM filler szezont, amit most adogat ki az US, és valami egészen elképesztő, hogy milyen olcsó, QUALITY megvalósítású az egész.
-
Hát mondjuk az nem derül ki, h az iskolában hogy teljesit, de mellette dolgozik, sok barátja van és jolérzi magát. A barátai se hülyének kezelik. Szoval akkor is elintézném annyival valoszinüleg, h egyszerü :) -
Akkor próbáld elképzelni, hogy a jövőben egy olyan lány apja lennél, mint Mayuri. Akkor is elintéznéd annyival, hogy egyszerű? :D Ha igen, akkor nálad a pont. :D -
Attól még ugyanúgy furcsa szemmel néznének egy csajra is. -
azér nem mindegy, hogy egy srác vagy egy aranyos csaj csinálja...persze akkor is idegesítő lenne egy idő után, de a csajnak elnéznék az ismerősök egy ideig :D -
ha mondjuk 10éven át mindig köszönés helyett tuturuz-nék sztem megszokná a környezet :D -
Tuturuzz te is, és figyeld meg, hogyan reagál majd rá a környezeted. :D -
Steins;Gate :) -
Azért a fogyatékostol elég messze van, én inkább simán egyszerünek mondanám :)
Sztem aranyos volt ez a tuturu-zés :D -
tutturuu... izé ... mi a szarom ez kana, kana?
-
Nekem is inkább követnem kellett volna a példádat... :D -
Nem,azt csak meguntam, 5. részt már nem láttam -
Tedd a szívedre a kezed, szerinted teljesen normális volt, ahogy viselkedett? :D -
Jól gondolom, hogy ez az egyik oka annak, hogy dobtad a Clannadot is? :D -
Miért lenne fogyatékos? :) -
...mert minden sorozatba kell egy fogyatékos karakter...uguu -
Amugy ezt nem lehet megunni :D
Tuturu
-
Jah és természetesen Okarin örökre a kedvenc "Maddo saientisuto"-m lesz :D -
Steins;Gate-et végignéztem. 11/10-es anime a special-al együtt nagyon jol le volt zárva...egyszerüen tökéletes volt. Nagyon megfogott, végig izgalmas, rengeteg fordulattal. Nem untam egy részt sem. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a vége felé nem gondoltam volna, h kihoznak egy happy end-et, de igy mégjobb, h nem szomoru befejezést kapott. :)
Viszont szegény Okarin nem kevésszer látta Mayuri-t meghalni. -
Neked Okabe értelmesnek tűnt ott a sorozat elején? :D -
Ahogy kiáltja az "Ahou"-t azon a vékony fejhangon, azon mindig besz*rok, úgy röhögök. :)
-
Az AtoZ változatban volt benne (ami Mazui script, de javítva és a 720p bdrip-hez illesztve). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne kérdezd, honnan volt, guglis kereséssel találtam hozzá torrentet. Úgy rémlik, bakabt-s volt.
-
A perverz csaj seiyuuja sztem eljátszhatná a karaktert valami live action adaptációban, nagyon jó :D Illetve Inoue Marina is jól tolja. Meg a szőke főszereplő csaj is jó volt. :) -
12. rész vége: OMG mi a fene(elöször csunyábbat irtam) volt ez itt a végén!!! -
KÖSZÖNÖM! -
Jo de a macskád nem tud sms-t küldeni a multban...vagy rosszul feltételezem, h minden értelmes embernek megfordulna a fejébe, h legalább tudni kéne mit fog elcseszni? :D -
találtam egy ilyet...még angol sub is van rajta :D
-
Amit én szedtem le Haganait ahhoz nem volt ilyen bónusz :S Viszont érdekelne. Megírod hol találtad? Workingből meg sikerült olyat leszednem aminél van ilyen Live cucc :)
Egyébként mikor elkezdtem most a Working2-t, eleinte teljesen el voltam veszve, és nem tudtam mit szerettem az első évadon. De aztán 3 rész alatt belerázódtam, és rájöttem :) Olyan aranyos és kellemesen vidám az egész :D -
Leesett az állam ... -
Okarin annyira tudós, mint a macskám....:D -
S;G 9. rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Okarin meg is érdemli, h elcseszödjenek a dolgok, ha annyi esze nincs, h legalább megtudja, h épp milyen üzenetet küldenek...Aztán utána jön rá, h lehet már történt valami visszafordithatatlan...És még ö nevezi magát tudosnak :S -
Még nem :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvasó Steiner... Okabe annak nevezte el a képességét, amitől megmaradnak az emlékei az előző idővonalakról. Még nem volt róla szó? -
Csak belenéztem, de Iguchi Yuuka engem is meglepett. Kár hogy legtöbb szerepénél azt az idegesítő hangot kell használnia, ami Index-ként "ráragadt". :D
Amúgy pont azon agyaltam nemrég, hogy Kobato is egy chuunibyou, és HanaKana használta is a kifejezést a karakterre... :) -
a micsoda? :) -
Én nem nagyon (pontosabban: nagyon nem) ismerem a seiyuu-kat, de a Haganai extrájában (Air Recital Event), ahol élőben, színpadon adják elő magukat, meglepő volt látni és hallani, hogy a valóságban milyen más hangjuk van (pl. Sister Maria hangja ugyanaz, mint pl. Mayo Chiki-ben volt Konoe, két tök más karakter és beszédstílus). Ahogy végigmentek a fontosabb epizódokon, részleteken, mindegyik hozzáfűzött valamit, aztán volt egy kis live felolvasós műsor is, szórakoztató volt. :)