72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hallgatom a K-ON zenéket, és mire bukkanok?
Tsubasa wo kudasai
Tsubasa wo kudasai
:D ezt hogy? Ez gondolom nem anime-original szám. -
amúgy úgy került szóba MSN-en, hogy a címe: わたしの恋はホッチキス (Watashi no koi wa hotchikisu - Szerelmem a tűzőgép), és a hotchikisu-t sokan próbálták hot kiss-nek, vagy hasonlónak fordítani
-
nem láttam a címben hogy keion cover és mikor elindult a zene, dob, mondom ez keion ...és yui elkezedett énekelni....milyen kurva pro vagyok :DD
jól küldi... -
Kiscsaj jól nyomja a dobot
-
Off:
shoujo anime név generátor :D
Hidden Zeppelin Chronicles
Daughter of Everlasting Pudding
és hasonlo csodás cimek :D -
Igen, csak nem akartam spoilerezni. -
Én is be akartam irni, de a 11. részben már megszolal és szerintem arra gondolt, h a "rendes" hangját ki adta :) -
A valóságban viszont minden részben más volt a hangja.
-
AniDB szerint minden évadban Tsukimiya Midori.
-
Azt hittem ez a Kore wa Zombie desu ka egy tök random ilyen paródia anime, ehhez képest egész normális volt. :) A 11. részben ki volt Eu hangja? -
Azusának saját városa van ... Californiában XD
(tudom, még van egy tonna másik Azusa is, de én csak ezt az egyet láttam) -
Ez meg sztem érdekes :)
-
off:
lol :D -
Valószínűleg csak véletlen, de érdekes, hogy az OniiAi és a Sakurasou jövő heti részeiben egyaránt egy-egy új, fiatal lány karakter fog érkezni, ami felforgatja az eddigi "rendet". :)
-
én már az OVA-t nézem unalmamban, a mangába nemvolt kedvem még kezdeni:D
-
Hyouka 16: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chitanda beleb*aszta a fejét a mikrofonban, isteneeeeeeeemmmmm! :DDDDDDDDDD xDDDD -
Nem tudom milyen indíttatásból, de behoztam a lemaradásom a Deadman Wonderland mangából... :D Szerencsére már jobb volt, mint annál a résznél ahol anno félbehagytam, + volt pár elég megrázó dolog is. Kérdés, mikor folytatódik végre, már lassan egy éve nem jött ki új fejezet... -
handheld és nem részeg operatőr a neve :DD
és kellett valami, ami feldobja :D -
Követed a divatot és ezért raktál rá részeg operatőr filtert ? :D -
kurva szar... :D
amugy sztem jo lett :) -
legalább annyit mondjatok rá, hogy kurva szar...basszam a szátok....:D -
A ttgl-es galaxisokkal való dobálózást még nem múlta felül senki:DD -
A történet része ez a 400 méteres robot. Így nem értem, miért ez a 'beszólás' :)
Ezt az Alto gyereket - aki ráadásul mások életét kockáztatja - két lábbal rúgnám szkafander nélkül ki az űrbe. -
Végülis nyilván nem a történetet kell élvezni, hanem ilyenen kiakadni :)
Amugy emlékeim szerint nem igazán sokszor fordul elö, h a nagy hajo átváltozzon :) -
Na jól van most már... azért egy robottá változó, 400 méteres hajó már sok!
Basszus. -
Újabb AMV......
-
jaa hogy úgy értve...nem esett le :D akkor értek mindent :D -
Akkor már elvileg tudnod kellene a választ... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fairy Tail "keménymagjának" ez a 7 év teljesen kiesett, erre találták ki anno... :D Nem az átlagos fajta timeskip, az már egyszer biztos.
Mondjuk szerintem végül elég jól sült el, pedig nem vagyok egy nagy Fairy Tail rajongó. :D -
Hát Natsu gusztustalanul táp lett a rehab után csak annyit mondok:D -
Arata naru Sekai-t megnéztem...hát sok értelme nem volt igy, ugyanis el kéne hozzá olvasni a novel-t és a mangát, h teljes legyen a történet, ugyanis az anime a jövöt, a novel a jelent, a manga meg a multat meséli el, igy önmagában az OVE nem sokat ér. -
jaaa jóó :D
Natsuék már visszatértek, és aztán kezdődött a filler arc, így csak ennyit tudok hogy 7 év eltelt meg hogy ők visszatértek :D -
Nem nézem az animét, úgyhogy ez nem sokat mond. :D -
a 128. rész következne... -
Hol jársz a történetben? -
ezt a nem timeskip dolgot kifejtenéd...nem olvasom mangát így butta vagyok :D -
A timeskip that's not a timeskip? -
tipikus shonen húzás... -
Igazából 2 rész alatt ott lesznek mint eddig úgyhogy későbbiekben nincs sok jelentősége:D -
Alapvetoen azzal nincs bajom hogy kb.elorol kezdik a dolgokat, de Macaoek oregedeset nehez befogadni :D -
Mert? :)