72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szerintem nyugodtan elolvashatod. Ha minden igaz ezek még csak találgatások. -
szép jó estét
Jormungand-ból létezik angol szinkronos kiadás? (nem letöltési hely érdekel, csak h van-e) körbenézegettem az internet széles mocsarában, de semmi ilyet nem találtam, pedig amit a tvtropes úgy ír le, hogy "Black Lagoon meets Lord of War", azt látnom kell
-
4th & Final Evangelion Anime Film Titled -
erősen bassza a fantáziám ez a sok eva spoiler.....de ellen kell állnom :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 4. impactos dolog nem egészen így van. -
Röviden
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!14ev telt el, Nerv szetvalasa, Will-E, 2szemelyes Eva shinji es Kaworu vezetesevel, 4.impact elvileg visszaallit mindent, misato meg meg paran viszont meg akarjak akadalyozni
csak ilyen tomoren ekezet nelkul, mert mobilrol vagyok :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első résznél olvastam spekulációkat, hogy a rebuild folytatás, támogattam is az elméletet már csak a cím miatt is. Aztán második rész vége szerintem megerősítette ezt. Kaworuval. Várom ezt az utolsó két részt már. :) De egyelőre a harmadikról asszem nem olvasok több spoilert :D
Aztán KoreZombie2, ep2:
"Nem Ayumu miatt jöttünk, hanem miattad!!" Azt a kamus mindenit... Sajnálom Yukit, mindig keresztbe tesznek neki. :( -
Mit olvastál? Mert elterjedt jópár fake spoiler is. Azok egyikére írtam tegnap, hogy jobb lett volna nem elolvasni... :D Azért a valódi már jobban fekszik nekem. -
Csak nem birtam ki és elolvastam reddit-en egy valoszinüleg megbizhato forrás spoilereit. Azt a k*....Ez a film durván ütni fog és itt már látszik, h kb. semmi köze nincs a sorozathoz, mert teljesen uj irányt vesz. Alig várom, h szedhessem le és nézzem tátott szájjal :D -
Prof William #55582 Robotzsaru! Az emberiség utolsó reménye! -
A 7 perces videóban sehol. -
Elvesztettem a fonalat :D Megnéztem ezt a 7 percet, minél több belepörgetéssel, hogy minél kevesebbet lássak belőle, de nem láttam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!timeskip misatot, hol van ilyen kép? -
Na ja. Amúgy fokozatosan kerülnek ki ezek a képek, de eddig ez a kettő volt az, amit szerintem érdekesebb. + most talán ez:
Az aktuális, komolyabb spoilereket viszont már bánom, hogy elolvastam... -
Ez kép vmi art-os könyvböl :) -
Hol? Melyik időpontnál? -
Huhh azért megváltozott az eredeti sorozathoz képest :) -
-
Elkezdtem nézni, de ez a tipikus rádióbeszélgetés... hát felment a pulzusom :DDD inkább kinyomtam :) Kibírom!! -
Ebböl a 7perce videobol nekem is ez jött le :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagyis, hogy elöreugrunk az idöben, aztán majd a film közben derülnek ki dolgok, h mik történtek közben -
Már lehet olvasni EVA 3.0 spoilereket, de elég nehéz kiszűrni mi igaz, és mi nem... Ami eddig biztos:
-
italofan95 #55571 Üdv mindenkinek!
A 90-es évek végén az RTL-en és a TV2-n futottak animék melyek közül kettő beszerezhetetlen magyarul (felirat sincs) Az egyik a "Grand Prix", a másik "Mila, a szupersztár". Az lenne a kérdésem, hogy valakinek vannak-e az első résztől folyamatosan (nem nagy baj, ha nem végig, már így is nagy dolog lenne) Ha a kép nem tökéletes, nem baj, csak a hang legyen használható, digitalizálás után egyszerűen rávágható bármilyen nyelvű változatra.
Előre is köszönöm! -
Szerintem a kamerás minőség sokat ront az élvezhetőségen, én valószínűleg inkább kivárom míg kiadják BD-n. Azt viszont úgyse fogom kibírni, hogy ne olvassam majd el a spoilereket...
-
Én azért remélem megint kapunk cam-os verziot, mint az elözö résznél is és akkor már idén láthatjuk :D -
OMG AKAROM! MOST!!!! :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De komolyan ez mi a fasz volt? Abban a dobozban voltak Shinji-ék, amit Asuka lehozott? wtf? -
belekattintottam, de nem merem megnézni...vagyis, nem akarom :D egybe akarom majd látni...5 óra tömör gyönyör lesz majd jövőre :D -
Evangelion 3.0 első 7 perc -
2-4 fő részére, és véletlenül sem 4-gyel osztható adagok :) -
oh ezt pedig megkóstolnám... úsztassatok fel egyet a Dunán :D -
ok és köszönöm -
egy ismerősöm múlthéten nézte meg az összeset, megkérdezem tőle majd írok privátban:) -
ha nem lehet ilyen kérdést felteni akkor pm küldjün olyan oldalt ahol még élnek a sailor moon linkek -
"[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]"
Amúgy meg, érdemes anime oldalak fórumait böngészni a régi sorozatok témaköreiben. -
köszönjük... :D -
-
Fuh de jó... -
#55555 -
Chuu2Koi 7: Az obligát nyári szünet + tengerpart epizód a vidámságon túl komolyabb részeket is tartogat, ill. kiderült pár dolog Rikka múltjából, ami magyarázatot adhat a viselkedésére.
Girls und Panzer 5.5: Recap az első öt részből, kicsit jobban kitérve az egyes szereplőkre és persze a tankokra.
-
Szövegre nem figyeltem, de szerintem passzolt a jelenethez. :D -
Megint lehetne eszegetni kedvezménnyel a Bambuszligetben -
Abszolút nem, már a 70-es évekből is vannak fent videók, hogy éneklik.
Amúgy meg is lepődtem, hogy mit keres ez az Evangelionban, mert nagyon nem illik hozzá :)