72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Nem volt rossz, de én a végével nem voltam annyira elégedett.
  • Lelouch
    Szerintem nem olyan nagy kár. :D Valószínűleg végre jön majd egy új OP, és szerintem Greed Island is nagyon jó.
  • armageddon666
    Ez a Mawaru Penguindrum annyira wtf, hogy... imádom :D (6. rész)
  • Zomil
    HxH 56: Áááá nagyon jo rész volt :D
    Már csak pár rész és vége az arc-nak sajnos.

Medaka S2 06: Lol hogy nézett már ki Zenkichi a flashback-ben :D
    Akune harca is jo volt amugy :)
    Jo ez az arc, szinte csak harcbol áll :D
  • Lelouch
    Jó rész volt. És már csak néhány rész van hátra az arc-ból.
  • Máté94
    HxH 56: [spoiler]Hát Kurpica valami fantasztikusan néz ki jousou-otoko-ként, miért nem lett valójában is ilyen? :DD[spoiler]
  • Lelouch
  • IMYke2.0.0.0
  • Lelouch
    Oda kellett volna írnom, hogy megtekintés csak saját felelősségre. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mi ez a hulladék-szar?!
  • Lelouch
    Monduk legutóbb pl. ettől én is "agyf@szt kaptam"... :D
  • LasDen #55620
    engem főleg a hangjuk irritál :D
  • Lelouch
    Valahogy gondoltam, hogy nem azért van C3-logód, mert ki nem állhattad.
  • Lelouch
    Én bírom Member videóit... :D
  • LasDen #55617
    van aki ezeket megtudja nézni??? borzalmasan szarok....
  • Zomil
    Én meg végignéztem és tetszett...
  • Lelouch
    Animecritics: C³ - Cube×Cursed×Curious

Nekem ennyi bőven elég volt belőle.
  • Zomil
    A C3 szerintem kellemes volt, legalábbis sztem voltak jo pillanatai érdemes megnézni :)

Blood C-t viszont még én is dobtam, pedig eddig még egyetlen anime nézését sem hagytam abba azért mert egyszerüen szar :D
  • LasDen #55613
    nagyon jó
    (magyar feliratot is ajánlom )
  • armageddon666
  • PetruZ
    +1
  • Malakai
  • armageddon666
    Köszi :)
    Ano Natsu de Matteru?
  • Lelouch
    Én csak Member videós kritikáját láttam róluk, azok alapján kerülendő mindkettő.
  • PetruZ
    Mindkettő sz*r, egyiket sem néztem végig. :)
  • tigeroo
    fú ez a btooom! mekkora jóság. egyben ledaráltam az összes eddigi részét :D
  • Count Adyn
    Én hamarabb elviselek szinkronizálva magyarul egy animet mint angolul:D Az angol annyira "idegenül" hangzik a japánhoz képest hogy hajj. A japán hang angol felirattal a nyerő nálam:)
  • armageddon666
    Cube x Cursed x Curious illetve Blood-C, ki nézte ezeket? Vélemény róluk?
  • Lelouch
    AA-ra kikerült egy chuunibyou-s cikk, ami szerint Killua(HunterxHunter) és Hiei(Yu YU Hakusho) is egy chuuni, LOL. Rákeresve az angol cikkben is szerepelnek, amiből le lett fordítva, na de akkor is...
  • Lelouch
    Az LN még fut. 3. évadra az eladások alapján nem sok esély van.
  • armageddon666
    Nem pont az anyanyelvére érzékenyebb az ember? :) Speciel ezért sokkal jobbak szerintem az angol feliratok, mint a magyar feliratok. Mármint angolban simán elviselek olyat, amit ha magyar feliratban látok, sikítva rohanok ki a világból, mert egyszerűen annyira magyartalan. Angolnál nincs ilyen érzékenységem az angoltalanságra. És szerintem ez szinkronban is meg kéne jelenjen.
  • armageddon666
    Végeztem KoreZombie2-vel is.
    Hát az átlagos minőség szigorúan monoton csökkent, ám a történések minőségi szórása nőtt. Voltak egyre jobb meg egyre rosszabb jelenetek, viszont úgy összességében folyamatosan gyengült a dolog. 10 rész, ebből 8 filler? Kb. Minden részben volt valami nem-filler jellegű, de elég kevés. Aztán mikor lényegi történés van? Nulla átvezetéssel. :) Aztán
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az alvilág hadban állt Viriével, most meg simán lespanolnak egymással... Aztán az alvilág lényeiből hogy lesz zombie? Mint a King of the Nightból.

Ellenben várom az esetleges harmadik évadot. Nem tudom a LN fut-e még, de jó lenne látni a végét a storynak. Vagy legalább ennek a kis részének.
  • LasDen #55599
    a szinkron ugye alapvetően mindig valamivel rosszabb mint az eredeti. így az angol szinkron is...de az nem az anyanyelvünk és még furábban hangzik az egész. de szerintem semmivel sem rosszabb vagy jobb, mint egy magyar anime szinkron....

van 1-2 gundam aminek jó az angolja....szerintem :D
  • RelakS
    Guess, who's back? [szószkéj szagára]. ...

És ez csak a bemutató volt
  • IMYke2.0.0.0
    Az angol anime szinkronok rettenetesek...
  • PetruZ
    Az összes anime szinkron, amit én hallottam (igaz, nem volt olyan sok), baromi rossz volt az eredeti után. :)
  • Calver
    köszi a választ!

majd ránézek szerintem, szinkront azért kérdeztem, mert (még ha ezért verbálisan meg is leszek ezért itt kövezve ) japán nyelvet spec annyira nem csípem, és sok év "eredeti nyelv + max néha eredeti nyelvű felirat mankónak" típusú film/sorozatnézés után baromira elszoktam feliratolvasgatástól (bár BL OVA-t így voltam kénytelen nézni)
    na meg úgy vettem észre anime-khez általában veszettül jó szokott lenni angol szinkron, Black Lagoon-ban is eredeti nyelv közel sem adja vissza olyan jól Revy... bájosságát
  • PetruZ
    Nincs angol szinkron, fene tudja lesz-e valaha. De amúgy is eredetiben kell nézni, felirattal, úgy az igazi. Amúgy elég jó sorozat, a BL+LoW hasonlat stimmel, bár kevéssé filozofikus és laza, mint a BL és nem annyira szigorú, mint a LoW, de jó egyveleg.
  • Lelouch
    Szerintem inkább ne. Ezek már többek, mint egyszerű találgatások.
  • LasDen #55592
    nem....nem fogom....
    ha várok egy filmet, nem baszom el spoilerekkel....szűzen akarom látni :D