72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Animeland? Bár nem tudom, árulnak-e pólót. Esetleg pólóra nyomás, mint alternatíva?
Amúgy ha már felmerült, én egy ilyenen gondolkozok... :D -
Tud valaki valami jó Magyar otaku shoppot? Kellene pár póló. -
No, mindegy, most megnézem a másik 2 részt is. :=( -
Hát, ezzel csak az a baj, hogy mindenhol az általam eddig látott 2 rész, valamint a meddignél a "?" van...
-
ott azt írják a 4. volt az uccsó... -
"[b]Kaichuu![/b]"-t (furl=http://myanimelist.net/anime/9205/Kaichuu!]info[/url]) elkaszálták, vagy mi? -
Upotte!! - Hát, ezt a lány-fegyver témát még szokni kell. Mindenesetre, az első rész tetszett :)
-
Hunter x Hunter Manga to Run 2-Part 'Kurapika Tsuioku-hen'
Végre valami manga fronton is. Remélem hamarosan rendesen is visszatér. -
Elfogyott -
Engem nem zavar a spoiler nyugodtan leirhatod ide spoiler tag-be vagy privátba :) -
Inquisitor #55664 Nagyjából nem túl spoilerezve szinte összes valamire való szereplő megússza az egészet. -
Miért a 2részes filmben mivan? Spoiler-ben leirhatnád, mert nemhiszem, h megnézem, a sorozat ugy volt jo ahogy volt, nem kell nekem ilyen alternativ izé. -
Inquisitor #55662 Jön valaki Pénteken Urániába Farkaskölykök-et nézni?
Anilogue_2012
-
Inquisitor #55661 Speciel az alapsztori hajaz a Battlestar Galactica-ra, aminek meg tök véletlenül a Yamato-ra hajaz és akkor körbe is értünk, nem? :D
De sosem értem meg, hogy az optimistább film verzió minek jött ki? Ez úgy volt jó és egész ... a sorozatban. Szerintem. -
Még egy kis sushi?
Ez most a Papírtigris étterem -
Ó, a Karast én is dobtam egy rész után. :)
-
Nálam háromnegyed részig bírta asszem. De lehet egyet végignéztem. :( -
Te tudod.
Én hangulat ember vagyok, bevallottan. Tehát, ha szar kedvem van, akkor még a világ legjobb könyve, legjobb filmje sem tud érdekelni, s ha éppen olvasom, nézem, akkor is könnyedén meg tudom szakítani az "élvezetét".
Ezért, minden ilyen műnek adok esélyt később, amikor nem vagyok mély völgyben. az esetek 99%-ában nem bánom meg. -
utólag már nem nagyon szoktam még egy esélyt adni animéknek...ha dobtam, akkor nem tetszett és valószínű később sem fog. úgyhogy ott marad, amíg világ a világ :D
(egy volt, amit dobtam aztán mégis adtam esélyt és jó volt, de már nemtom mi :D) -
Hát, ha a 2. rész után dobtad, akkor az baj... nyilván, nem foglak rábeszélni, de a sok hulladék hárem anime közé simán bepréselhető a cucc, és tartalmasabb is, még ha oly' "egyszerű" a dolog, mint a faék. -
én a 2. rész után dobtam....nem is nagyon emlékszem már rá, de hülyeség volt és a cg sem tetszett...
az elsők között láttam 2009-ben (tényleg, most hogy belegondolok....3 éve október-novemberbe lettem ilyen nagyüzemi animés :D 3 év, majd 500 anime :D) -
Karas - 8/10
Igazi "Japános" történet - s talán épp ezért imádtam már a fantasztikus nyitó harc utáni kibontakozás után.
A 3D-s CGI-vel tűzdelt, de amúgy is részletgazdag rajz, a fantasztikusan részletes animációk, és a fordulatos 6 epizód után is tudtam volna még nézni tovább.
Karas "doktor" tusája közben rendesen összeszorult a torkom - pedig "hétköznapi" anime harc volt, a feloldozás pedig valóban az volt.
Jó zenék, jó kard harcok, kicsit 'sci-fi', démonok, jó csajok (a Yurine is :) ), szimpatikus Jók és Rosszak.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem látták! -
:) Valóban rövid volt. 
-
Na igen. -
Én nem láttam sok értelmét annak, hogy belehallgassak, viszont már elkezdték lefordítani. Szóval ha lesz valami képi anyag, akkor legalább már nem kellesz várni feliratra. -
Igen... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb. anime történelem legrövidebb kapcsolata :D -
Jah...bele is hallgattam... :D -
Már van rip.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!audio
-
Csak megnéztem a 7 percet.
VÁROM MÁR!!! Az epikus zene nagyon epikus.
-
Michael-es? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jo csaj lenne, ha az a szál nem lett volna 5perc alatt lezárva, miután elkezdödött :D -
Nem nagyon részleteztem a véleményem, de még valamit: Klan tuti csaj :)
Ráadásul, tetszett, hogy ő ilyen "átváltozós". -
"Véletlenül" jól jött neki, hogy lopva másolva "továbbfejlesztve" lett az egész rendszer. :D
OniiAi 7: Hát, az új leányzó feltűnése nem volt olyan nagy szám végül, de a következő rész a megszokott tengerparti fanservice lesz. :P
Egyébként kijött az "A Letter to Momo" (Momo e no Tegami) BD a komcsiknál... -
valami olyasmi :D -
Az viszont nem túl bíztató, hogy a 4.0 hivatalos oldaláról leszedték a 2013-as dátumot. -
Kirito egy Gary Stu. -
Kirito szomplán csak egy hatalmas cheater :D
Viszont az tetszik, h nincs nagy drámázás a harc körül, mert ugye a halál nem végleges, igy Kirito is mindenféle agybaj nélkül elver bárkit :D -
SAO 20:
- Kirito OP badass again: check
- three hot chicks: check
:D
-
Alto-t nem éreztem annyira idegesitönek. Viszont a nem tudok dönteni dologgal én is egyetértek, én sem szeretem amikor egy sorozat végén a föszereplö nem dönt :S -
Macross Frontier - 7/10
Alto-t utáltam.
A sorozat nem volt nagyon rossz. A repülőgép-robotokkal végül is nem volt bajom. Annyira.
Ellenben, ez a szokásos, "nem tudok dönteni" állapot, amit a srác előadott a szokásosnál is jobban idegesítő volt.
Az utazás, az emberiség megmenekülése stb. nagyon ismerős volt - Battlestar Galactica -, ezért meglepetést nem okozott.
Most a régi sorozatokat fogom beszerezni, meg megnézni a már meglévő Macross-filmeket.