72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a 2 két nagyon ütős és a teljes sorozat benne van :)
-
"Mitsudomoe - 8/10
Teljes sorozat, plusz az OVA megnézve. Eszméletlenül jól szórakoztam.
A "Mitsudomoe" átvezetők (mindig más szereplő és más hangulatban mondja a címet), a karakter ábrázolások, a félreérthető helyzetek [Nipples és társai], stb. stb.
Aki látta, tudja miről szól a sorozat. A hármas ikrek eszméletlenek - és ez a rajzstílus tökéletesen passzolt az egészhez.
A "Mitsudomoe Zouryouchuu!" 8 része még szerencsére hátra van :) -
Fekete vagy fehér képernyő alatt a cenzúrát érted? Mert akkor szerintem nem feltétlenül kell, hogy kikötés legyen a BD. -
Kamisama Dolls? -
Penguindrum után tudnátok ajánlani valamit nézni? Nem igazán érzem mi esne most jól. :D
Kikötés hogy legyen Bluray sub hozzá. Nem akarok fekete vagy fehér képernyőt bambulni. :) -
December 26. a hivatalos oldal szerint. -
Karácsony körül, dec 21/26 van itt-ott írva. -
Hellsing Ultimate utolso része mikor is jön?(most az utolso rész jön ugye?) -
Most már én is. :) De nem örülnék valami same settinges pszeudofolytatásnak. Gondolom nem könnyű (nehéz) ilyen művet alkotni, de hasonló részletességgel és odafigyeléssel más művet is fel lehet építeni.
Vagyis félek hogy nagyon hasonló lesz. -
Én most arra vagyok kiváncsi, hogy ez a Penguinbear mi lesz. -
Új kedvenc. FMA:B-t cseréltem le rá. Evangelion, Gintama, Code Geass (bár vannak hibái) valószínűleg maradnak. Eva és Gintama biztos. Szóval Macross F vagy FMA:B közül kellett választanom, és FMA:B-ból nem maradt meg hogy miért tettem kedvencbe.
Ilyen profin felépített animét én még nem igazán láttam, mint ez a Mawaru Penguindrum. Minden egyes apróság jelentéssel bírt. És azon túl, hogy tiszta művészi az egész, mégis elég könnyen emészthető marad, nem válik unalmassá, folyamatosan történik valami. -
Inquisitor #55740 Eleve otaku közönség volt 80%-ban. :D
Meg hát fesztivál, eléggé meglepett a taps a film végén. -
Oh, és *major spoiler*
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sanetoshi terve nagyon emlékeztet az Evangelion Human Instrumentality Projectre. Az egyéniség, a személyiség hátrány. Meg kell szüntetni. Itt valami terrorakcióval akarja valahogy elérni, Evangelionban meg ugye az óriási anti-AT-fielddel. -
Penguindrum 22:
Olyan jól indult az egész...
...és egyre jobb lesz!
Az élénk színek mellett is elég sötét atmoszférája volt az egésznek. És így a vége felé egyre fogynak a színek. -
Ame&Yuki-nak milyennek érezted a fogadtatását? Vagy eleve "otaku" közönség ment el rá? :) -
Inquisitor #55736 A Psycho-Pass is kezd mélyülni, de eleve nem is nézett ki könnyed babazsúrnak.
Ellenben a Robotics;Notes-al. Na az most utolsó 3 részben egy egy szintet ugrott nálam felfelé érdeklődési körben is és sztoriban is. Igen hamar átment iskolai klub ökörködésből kicsit több rétegűbe ... szóval egyre jobban tetszik.
Furugoori az egyik legbetegebb, legkockább karakter akit eddig láttam, hozzá képest a Steins;Gate beli Moeak lepkefing.
Ja, megnéztem moziban a Wolf Childes-t (Okami Kodomo no Ame to Yuki), nekem nagyon bejött, de aki ilyen verekedős gyereksorozatokon edződött még csak, az kerülje mert nem neki való. -
Medaka S2 07:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah leleplezödött a középsö Kurokami testvér :)
Mondjuk amikor Maguro levette a nadrágját az beteg volt :D -
Aki feladta a "K" c. animét, esetleg próbálja meg újra és bírja ki a 7. részig, ahol van egy komolyabb fordulat, a 8. résztől meg elég másféle lesz. Nem az év sorozata, de a maradék 5 részt már fél lábon is kibírom...
-
-
Psycho-Pass 7: Fú, ez kezd egyre keményebb, filozofikusabb dark thrillerbe átmenni... :O
Chuu2Koi 8: Ez is elég drámai lett most, bár voltak vicces részei. Szegény Rikka...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár talán sejthető, hogy az érzelmek fogják kirángatni az állapotából. Viszont azt gyanítom, ennek se lesz igaz lezárása.
-
Szerintem megvan a maga bája. :) -
Folytattam a One Outs-t a mangával, ameddig van lefordított fejezet. A KamiNomi darálás óta nem szippantott be ennyire manga...
Kár, hogy ahogy elnézem, ritkán jönnek ki új fejezetek, most is ki tudja meddig kellesz várni...
-
My jinjin can't handle this.
-
A komcsik valamilyen megfontolásból kirakták a TDKR 10-bites 720/1080p verzióit. Remélem, nem csapják le őket ezért...
-
Yep.
-
Medaka hangja == Yui hangja?! -
Ezt a hangját hallottad már?
Anno számomra is csak a Yui/Uiharu/Soga Keena/stb...-féle hangja volt ismerős, így nem is nagyon örültem mikor ő kapta Kuniedát a Beelzebub-ból, de végül így ilyen hanggal tökéletes lett az is. :) -
Hát meg nem mondanám hogy Yui hangját ugyanaz a személy adja :D -
Cowboy Bebop - 24Hours Open ... "zene" :D -
I see... Na mindegy, harmadjára már nem linkelem. :D -
http:// lemarad folyton
Egyeseknek mikre nincs ideje...
-
Mi a sz*r? Pedig jól linkeltem. :) -
De akkor itt van kijavítva az első kettő. 
Nagase Jun character song
Momo character song -
Ebben azért aranyos :)
Ez meg a chiptune kedvelőinek :) -
Egyszer se, mert az utolsó pont sikerült. :D -
És akkor most hányszor írod le, hogy hogy kell linket beilleszteni? :) -
Értem. Szerintem ez a Yui-s hang nála olyan, mint pl. Iguchi Yuukánál az Index-es... :D Ki kell erőltetnie magából, mert a szerep megkívánja... :D
Most elő is kerestem néhány másik animés dalát.
Nagase Jun character song
Momo character song
Medaka Box OST -
Yui hangja. Nagyon nem szeretem ahogy K-Onban énekel. Amiket leszedtem K-On zenéket, azokból töröltem a Yuis éneklősöket. Csak Mio! :) Meg esetleg Character songból Ritsu meg Tsugumi nem rossz, de Yuit valahogy nem bírom.
(Kivétel a búcsúszám Azunyannak) -
0:27-nél az a karakter kiköpött Narumi Ayumu a Spirálból. -
jah...tök furi :D