72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
De baj, mert a sok hülyesége ellenére is az egyik legértelmesebb cím most a WSJ-magazinban. Szerencséreezt még túlélte a manga, úgyhogy azóta próbálnak kitérni bizonyos elvarratlan szálakra, hogyha beütne a mennykő, akkor ne lehessen nagy gond a lezárással.
Amúgy de szar ez a WSJ, más magazinnál nem lenne ilyen probléma. -
Hát mondjuk anyag még van böven animéhez, ugyhogy ha kap egy rendes lezárást az annyira nem baj :) -
Kár, hogy a manga az elkaszálás szélén áll. -
csináltam egy hátteret csak úgy....hátha érdekel valakit, gondoltam
-
Hát nem nagyon, de ugyanez mondhato el kb. a bakemono sorozatra is...ez az iro nem semmi :D -
Van olyan anime, amiben ennyi meglepetés jut 1 részre? Szinte már tényleg "Abornormális", ami itt folyik. Már meg sem lepődöm... :DD -
Medaka S2 08: Aztamindenit mekkora epic rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon nagy volt mikor megjött a segitség "A luzer csapat" :D
Meg amikor mindenki azt feltételezte Unzen növéréröl, h biztos vmi kedveset mondott :D
Mondjuk kiváncsi vagyok, h a maszkos gyerek arcát Naze miért nem láthatja meg.
6v6 harc nagyon jo :)
Meg végre Kikaijima-t is látjuk akcio közben. -
Buraiden Gai anime mikor jön a Madhouse-tól? :D
soha, de azért jó lenne ha valamikor mégis -
Shinsekai yori 08: I didn't see that coming:D A szemeim ááá :D -
*nem fog sokat szerepelni -
Miért volt szörnyű? :D
Hát igen, Karen már fog sokat szerepelni.
-
7-én lesz egy élő esemény ezzel kapcsolatban, szerintem ott majd lesz dátum bejelentés, és hogy milyen formában jön majd. Ha minden jól megy, talán a Kizu-ról is mondanak majd valamit. Bár már lehet a Zenmonogatari is hamarabb jön majd annál... :D -
megnéztem a bandás KamiNomi ovát. szörnyű volt :(
a másiknak meg még csak a fele van kinn ha jól láttam.
most elkezdtem Fate/Zerot tölteni, de UTW még nem fordította le a Bluray második felét ha nem tévedek.
Miket mondtatok még? Steins;Gate talán...
Monogatariból én is inkább a Kizumonogatarit várom. :) Másrészt szívesen látnék még többet Karenből :D Sajnos úgy tudom velük nem igazán foglalkoznak a novellák. -
Na elindult az oldal remélem vmi dátumot is kapunk. Bár inkább a Kizumonogatari jönne... -
Láttam, hogy Ogata Megumi van neki kiírva, de a Naoi, vagy a Shinji-féle hangja itt nem lenne valami jó. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon nem esett le elsőre, hogy kire gondolsz, aztán rájöttem és: olyan hangja lesz, mint AB!-ből Naoi-nak. -
Akune flashback -
Hát mondjuk arra nagyon nem emlékszem :D -
Nálam már szinte követelmény, hogy meglepjenek, ezért nem is tűnik fel. :) -
Ja elfelejtettem hozzáfűzni a részekhez valamit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora trollkodás volt már, hogy Kumagawa nem szólalt meg, csak feliratozták a szövegét... Ok, így látszódott, hogy "zárójelekben beszél", de kiváncsi lettem volna a hangjára. Főleg, hogy eddig összességében nagyon jól eltalálták a hangokat. -
Engem mindig meg tud lepni valamivel. -
Szerinted. :) -
Ümmü. :) -
Már megszoktam a Medaka-univerzumot, így amiket művelnek már egyáltalán nem lepődöm meg. :D
128TB-os SSD. :DD -
Azért most a 2. évadban egy fokkal elviselhetöbb az 1. évadhoz képest :) -
nekem kedvencen úgyhogy nem érdekel....Toyosaki rulz :) -
Kár, hogy Medaka az egyik legrosszabb karakter az egészben, és bár a hangja jó, ez nem menti meg. :D
És ha már hangok, amit most Sawashiro Miyuki hoz Naze-ként, az se kutya.
-
Máté is nézi. :D Csak úgy látszik, nem nagyon van hozzáfűznivalója a dolgokhoz. :D -
én majd elakarom kezdeni...márcsak Toyosaki miatt is... -
:)
Kár, h csak te nézed meg én, igy hiába irok az aktuális részekröl, nem sok reakcio jön rá. Pedig iszonyat jo ez a 2. évad megállás nélkül csak harc, nagyon kedvemre valo. -
A 7. rész kapcsán egy bónusz sketch az egyik manga kötetkiadásból. -
Medaka Box Abnormal 5-6-7. része nagyon jó volt.
-
Nah...tegnap meglestem a Horizon S2 1-et....meglepő volt picit, hogy ugyanonnan folytatódott, ahol az első véget ért. de nem is baj, legalább folytonos :D ez a Trumps nem tetszik....főleg ez a tucat karakter Shakespeare....nem bírom már ezeket az érzéketlen gonoszokat. unalmas.... -
2. spoilerre: lol :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Medaka Box-ban is lesz még rá más példa. Meg a Katanagatari-ban is volt kettő.
Mondjuk ezzel kontrasztban, a legutóbb kijött Monogatari kötet leírásai szerintSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Araragi-nak valami ilyesmi haja lesz. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, Nisemonogatariban is jopár szereplönek megváltozott a haja, de ott van pl. Medaka is aki szintén le fogja majd vágni a haját :) -
Pedig már simán megtehetné azt is, mint Togashi, a HunterxHunter mangakája. -
Ugye? :D Nem tudom felismerte-e valaki, de ő van a logómon is. :D A vol.5 BD-borítójáról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem is elég érzékenyen érintett a hajvágás, de hát ezt kell szeretni. :D Főleg annak fényében, hogy már egy kezen meg se lehetne számolni, hány karakternél lépte ezt meg NisiOisin. Bár ebben az esetben azt olvastam, hogy nem marad majd végig ilyen rövid a haja, hanem hagyja majd nőni. -
a Kuroko mangakája pedig legyen bármi ő folytatja a munkát...szóval a mangával nem lesz baj, de szerintem a sorozat 2. évadát addig nem jelentik be, míg nincs meg a fazon.... -
Eiichiro Oda a One Piece újságban írta, hogy reggel 5-kor kel és hajnal 2-ig dolgozik....azért az nem kicsit kemény és egészségtelen....
kíváncsi vagyok mennyi szabadideje lehet....