72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    oh, igy már értem :)
  • Lelouch
    Valószínűleg az angol is szar volt, mert a SST-féle magyar fordításban is ugyanaz volt, mint amit te írtál.
  • Zomil
    Mármint magyar félreforditás vagy az angol is szar volt?
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félrefordítás volt. Oudo eredetileg azt mondta a maszkos tagnak, hogy tegyen róla hogy ne lepleződjön le az arca, mint ahogy az Naze esetében történt.
  • LasDen #56029
    Az utóbbi 1-2 hétbe volt új anime bejelentés bőven....
  • Lelouch
    Ez a 12 lényegében 15 kötetnek felel meg. Mivel a Bake/Nise/Neko hármas 2-2 kötetből áll. Mindez 6 év alatt jött össze. Bár ehhez hozzátartozik, hogy az elmúlt 2 évben nagyon rákapcsolt az író, ezen időszak termése 8 kötet. Úgy, hogy Nisio ezalatt másokat is ír(t).
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi. Ontja magából rendesen, futószalagon, vagy ez 10-20 év alatt jött össze?
  • Lelouch
    Ami az LN-t illeti, még kettő van hátra, szóval összesen 12 lesz.
  • Lelouch
    Szerencsére TV-ben adják majd. DVD/BD márciusban és áprilisban jön majd, mert két részletben fogják kiadni, de így legalább nem kellesz addig se várni. :)
  • Zomil
    Vagyis akkor nem mozikban? Mert akkor viszont elég hamar kapunk nézhetö verziot :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyi "monogatari" van?
  • Lelouch
    2 órás special lesz, december 31-én adják majd.
    Á, szerintem már a Zenmonogatari is hamarabb lesz, mint a Kizu...
  • Zomil
    Ááááá nagyon várom már :D
    Kár, h pont az ö karakterét szeretem a legkevésbé :)
    De nembaj legalább ezután már tuti jön a Kizumonogatari :)
  • Lelouch
  • LasDen #56019
    csak :P
  • Lelouch
    Most erre nem tudok mit mondani... Nézz meg 2-3 részt és meglátod. :)
  • Zomil
    Ilyen pillango hatás szerüség? :)
  • LasDen #56016
    asszem megnézem :D
  • Lelouch
    Csak példának hoztam fel, ennél nem ugyanaz történik minden részben.
    A főszereplő az egyetemi élete kezdetén minden reset után más klubba lép be, vagy mást csinál, és így teljesen máshogy alakulnak majd részenként a dolgok. De többet nem lövök le. :)
  • Lelouch
    Valószínűleg ja... Amúgy az igazi áttörésig még most se fognak eljutni... :D
  • Zomil
    Hát azért remélem nem olyan :D

Mondjuk végignéztem 8részt, de a felének csak a hangját hallgattam, mert fejböl tudtam mi történik :D
  • LasDen #56012
    ezeket is manglobe csinálja? nekem végülis mindegy...a 2. évad már nézhetőbb volt, szóval nézni fogom valószínű :D
  • Lelouch
    The World God Only Knows Anime Gets 3rd Season & Spinoff OVA

Történnek még csodák. :D
    Mondjuk én tuti nem fogom nézni, mert a manga után nagyon nem volt az igazi eddig, se a sorozatok, se az ovák...
  • LasDen #56010
    Ha lehetne én is visszautaznék az időben, csak hogy meg nem történtté tegy az E8 megnézését :D
  • Lelouch
    Jó kérdés.

Ja és ha már időutazós téma, látom felvetted a tervezett listádra a Tatami Galaxy-t... :D Akkor már kiegészítem magam.
    Haruhi Endless 8 megvan? Na ez ahhoz hasonló... :D A főszereplő mindig elégedetlen az egyetemi élete alakulásával, és egy "időhurok" következtében mindig másik irányban indul el. De máshogy is lehet értelmezni végülis... :)

Aki szeret azon gondolkozni, hogy "mi lett volna, ha...", annak külön ajánlott a megtekintése. :)
  • Prof William
    Más kérdés hogy vajon a megvalósítás milyen lesz? eléggé véres szóval remélem nem fogják kiherélni, valamint egyéb egyszerűsítésekkel tönkretenni.
  • Zomil
    1nek elmegy...

a szavazásra: hogy unják az emberek az idöutazásos animét amikor ritka, mint a fehér hollo? :D
  • LasDen #56006
    Biglobeon volt szavazás, hogy mely animéket unják már az emberek....

1) Hárem anime - 691 szavazat
    2) Imouto anime - 516 szavazat
    3) Anime nagy nevekkel, de gyenge tartalommal - 385 szavazat
    4) Eroge-n alapuló animék - 349 szavazat
    5) Olyan animék, amiben csak bishounen férfi karakterek vannak - 327 szavazat
    6) JUMP-ból származó battle-animék - 318 szavazat
    6) Bukatsu(klub foglalkozás) animék - 318 szavazat
    8) Az átlagos, középiskola 2. osztályos (Chuu-2) animék - 311 szavazat
    9) Oppai anime - 305 szavazat
    10) Időutazás/időben ismétlődő animék - 283 szavazat
    11) Szokásos hétköznapi élet - 226 szavazat
    12) Gundam - 221 szavazat
    13) Iskolai romantikus animék - 216 szavazat
    14) Olyan animék, amiben csak bishoujo lány karakterek vannak - 213 szavazat
    15) Yuri Anime - 196 szavazat
    16) A főszereplőn múlik a világ sorsa anime - 195 szavazat
    17) Világ-anime - 174 szavazat
    18) Robot-anime - 165 szavazat
    19) Ghibli anime ami nem Miyazakitól van - 153 szavazat
    20) Laza anime a hétköznapi életről - 144 szavazat
    21) Értelmetlenül meghalnak a szereplők - 137 szavazat
    22) Dystopia-animék - 106 szavazat
    23) Katonai animék amiben csak lányok vannak - 34 szavazat
  • LasDen #56005
    ZetsuenTempestet nézi valaki?? Kurva jó...azt hittem a plot egész egyszerű, de jól megkavarták az egészet. És feltételezem ez a 2 legutóbbi rész, mivel többnyire szópárbajra épült, a vége erősen látványos lesz :D Bár nincs kiírva, hogy hány részes, de a fokozódó hangulatból tippelem, hogy 12-3...:D
  • Zomil
    Egész jonak tünik :)
  • Prof William
    Ilyen félig stempunk techel harcolnak. 3 dimension manuver gear-nak nevezik. A lényeg hogy így mindenféle kötelekkel/kampókkal + gázhajtás segítségével fel bírnak lendülni fejmagasságba, hogy úgy támadják a titánokat.

Ugyanis ezeknek a dögöknek csak a nyaka sebezhető. Bárhol máshol vágják őket pár mp alatt regenerálódnak. De ha a gerincvelőt támadják a nyak hátsó részén akkor egy vágás is elég.

A nagy hüvely meg azért van mert az tele van tartalék pengékkel. A dögök bőre olyan erős hogy 2-3 titánonként elhasználódik, kicsorbul vagy eltörik a kard. Ilyenkor markolat kilöki pengét és hüvelybe dugva új penge csatlakozik a a markolathoz.
  • LasDen #56002
    kurva izgalmas :DD
  • Zomil
    Érdekesnek tünik. Amugy mi log le a gyerekröl? Azok kardok? Vagy a hüvely?

Amugy szép ték :)
  • Prof William
    Egy alternatív középkor-17-18 század szerű korban vagyunk.

Jó pár száz éve a titánok annyira elszaporodtak hogy szó szerint felfalással fenyegették az emberiséget.

Ezek ilyen 4-20 méteres emberszerű lények amik imádják az emberhúst. Csak sokáig le se tojták őket így kissé elszaporodtak. Kb mintha a Claymorek nem írottak volna a Yoma-kat.

Végül az emberiség 50 méter magas falakkal vett körbe egy egész földrészt és ott rendezte be a birodalmát. 3 fal van.

Eltel x év a titánok nem tudtak átjönni a falon ez emberiség többé-kevésbé nem törődik velük.

Hősünk Eren a fal tövében éldegél a kis családjával és az az álma, hogy egy nap majd csatlakozik a titánok ellen harcoló csapatokhoz, (akiket mellesleg mindenki hülyének néz hogy miért mennek ki a falon túlra. ) valamint, hogy egyszer majd elpusztítják a titánokat és újra az emberé lesz a föld.

A gondtalan gyerekkora véget és amikor egy eddig sosem látott 50! méter magas titán egy nap áttöri a falat.

Maga a manga nyert pár díjat és eléggé izgalmas. Olvasatja magát de még nincs befejezve. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
  • Zomil
    hurrá... :D
  • LasDen #55998
    Attack on Titan...ez lesz jövőre a következő hypeolt sorozat :D
  • Zomil
    és ez mi?
  • Prof William
    A sráctól kicsit SAO-s Kirio érzésem lett de a grafika jól néz ki még ha koncept is. Kíváncsi leszek milyen lesz a graf...
  • LasDen #55995
    Lehet hogy folytatom a mangát...nemtom...
  • Zomil
    Ja jo :D