72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
HxH 58: Kicsit csalodott vagyok többet vártam, valami epic harcot vagy valamit :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mikor Hisoka megtudja, h a fönök nem használhat többé nen-t...priceless :D
-
Tobaku Haouden Zero: Mivel sajnos a Kaiji part3 végig mahjong, gondoltam teszek helyette egy próbát Fukumoto másik hasonló témájú mangájával.
eredmény: 10/10+fav
De jó lenne belőle egy anime a Madhouse-tól... Tőlük is attól a brigádtól, amelyik a Kaiji/One Outs kettőst csinálta. -
OFF:
Keresek egy YouTube videót. Valami animáció versenyre készült. Rappelnek benne valami filmes zenéről kivett beatre. (epikus zene)
Az animáció meg olyan hogy valami elnyomók kinyírják a főszereplő családját, az felnő, bosszút áll, kinyírja az elnyomókat, de a gyerekük életben marad, és gondolom a kör bezárul, ő akar majd bosszút állni. A főszereplő kicsit ősember figura, legalábbis úgy rémlik elég szőrös, és nagy fegyverrel hadonászik. A gonoszok meg mintha technológiailag elég fejlettek lennének.
A videón felül keresem még az eredeti zenét is. Szóval rap nélkül, nem loopolva.
Most már tényleg elmentem kedvencekbe ha valaki megtalálja. :D Már többször kerestem, csak már nem tudom melyik topicban tudták mindig a választ. -
Sokkal kevésbé volt mecha és még kevésbé fanservice, mint a hasonlók. Szerintem. -
Mecha+fanservice, és mégis bejött? :) -
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - 8/10
Valahogy egyben volt az egész. Egyensúlyban voltak a "kötelező" elemek, és a sztori is kellemes volt, a humor faktor is jó volt, a specialok meg hozták a szokásos 'beteg' témákat.
Második évadot is majd egyben. -
HunterxHunter Greed Island promóciós kép
Már alig várom.
-
Hát remélem nem rontják el :S -
Bár ezek közül egyik sincs olyan hosszú, mint a Bake vagy a Nise, szerintem is kicsit sok ez 26 részhez, de majd meglátjuk hogy sűrítenek... -
Nekem nagyon bejön és még csak most indul be :)
Kár, h az AA 3résszel el van csuszva, pedig most kezdödne a lényeg. -
Jaaaaaaaa...
Jah hogy a Zenmonogatari a neve a Nekomonogatari White, Kabukimonogatari, Hanamonogatari, Otorimonogatari, Onimonogatari és Koimonogatari összefoglalásának. Nem tul sok kötet ez 26részhez? Mert igy ugranak egy hatalmasat és akkor már csak Tsukimonogatari, Owarimonogatari és Zokuowarimonogatari marad.
Eddig abban a tudatban voltam, h a Zenmonogatari az is egy kötetcim, mint a Bake vagy Nise. :)
(nem fujom kivülröl a részek neveit:D ) -
Vélemény ? Hogy tetszik ?
Igaz, én eddig csak 2 részt láttam, de elégé elkapott a hangulata. -
Elég zsír volt az új rész :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pénztáros csajszi elég kemény :D Tetszik a képessége. A gondolatolvasó srác meg tuti csatlakozik majd Medakáékhoz, de legalábbis haverok lesznek. Most már jöhetnek a fenti harcok! -
Elolvastad a hírt? Mert abban ott van a válasz. A Zenmonogatari majd a light novel második évadját fogja feldolgozni. -
Kell! :DDDD
#56053 És tényleg :S
De mért 2. évad? Nem 3. jön? -
Rossz. -
Nyald ki a seggem
-
Jó nekünk vagy rossz nekünk? :) -
NisiOisin's Monogatari 2nd Season Anime Planned for Fall or Later
Még a végén tényleg hamarabb látjuk majd a Zenmonogatarit, mint a Kizu-t... -
hinnye.....jóféle :D
-
is -
Én :) -
Valaki nézi itt a Robotics;Notest ? :D -
inkább a Workingnek csináljanak új évadot, ne ennek :DD -
Folytatódik tovább a történet. Először is majd jön egy új játék. De már csak a 2. évadban. -
alfheim után lesz még új sao alfejezet? -
lol ez tetszik, bár elég pokemberes filingje van :D
#56044 jöhet :) -
Urobuchi Gen (Madoka, Fate/Zero) új animén dolgozik...
Plot:
A távoli jövőben az emberiség háborúban áll egy rejtélyes idegen fajjal, a Hideousszal. A főszereplő a fiatal katona Red, aki egy féreglyukon keresztül egy ismeretlen vízi világon találja magát, majd csatlakozik az ottani társasághoz, akik egy hatalmas űrkonvojjal járják az univerzumot.
A Kurokot meg kitiltották a Comiketről.... -
gondolom vagy csak 12-3 rész lesz vagy 2x12-3 rész lesz és úgy feszesebbre lehet vágni a tempót...
nem lesz ideje, de attól még nem kedvelem a hangját...vagyis...túl sokat lehet mostanában hallani :D -
Prof William #56042 De itt legalább nem sok ideje lesz emózni. :) -
Prof William #56041 Huhh... Meglepően informatív és látványos trailer volt az átlag anime trialerkhez képest, ahol a 1 perc 4 vágóképre 15 feliratra és némi dumára megy el. :)
Ez már majdnem amcsi triler szint volt.
A grafika nagyon szép és jól illik az manga világához is + a 3D maneuver gear használatát is nagyon hangulatosan mutatták be.
Kaji Juuki alias Shu, alias Haruyuki kun elég fucsa választás, de sztem nem lesz vele sok baj.
A titánok 1-2 jelenetben menőbbnek néznek ki mint a mangában, ami azért nem túl nehéz. :)
Ha a gore mennyiség is megfeleő lesz na meg végig ezt a grafikai színvonalat tudják tartani akkor nem lesz baj.
Mivel az egész manga erre gyors tampóra és ugrándozsára épül., ezért ha ezen akarnának spórolni, akkor éppen az egyik lényegét nyírnák ki a mangának. -
az a tipikus elmaradhatatlan üvöltése....nem lehet nem felismerni :D -
Jól hallottad... :D -
jónak néz ki..bár fenntartásaim még mindig vannak :D
de jól hallottam, hogy Kaji Yuuki lesz Eren hangja??? nee már...annyira nem bírom :D -
-
"Rinne no Lagrange 01x01 - Hát ez kurva jó volt :)
Gyönyörű rajz, izgalmas főszereplő, poénok.
Megyek is tovább nézni :) -
Remélem a Medakás részeket hamar lezavarják majd, hogy több idő juthasson majd Kumagawára. De úgyse... -
Medaka 09: Nah szépen kezdik lerakni az alapjait, h mi Medaka képessége :)
Jo rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uuuuu b+ ez a rész felhozta a Higurashi leszörnyübb jelenetét...áááá most megint mindig eszembe fog jutni egy darabig...ezzel engem kinozni lehet :S
Megint kaptunk egy jo kis beszélgetést és a végén Medaka is feltünt :) -
oh, igy már értem :) -
Valószínűleg az angol is szar volt, mert a SST-féle magyar fordításban is ugyanaz volt, mint amit te írtál.