72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    A Medaka Box-ban nem kicsit "broken" karakterek vannak :D
    De ezt mondjuk már átbeszéltük, h sztem még nem láttam ennyire op karaktereket, mint itt(és ugye a legopbb még nem is szerepelt az animében) :D
  • Lelouch
    A Medaka Box-ban van pár "broken" karakter, én onnan választanék elsősorban... :D Még néhány HunterxHunter karakter is szóba jöhetne, + Train a Black Cat-ből.
    A legnépszerűbbekből meg már amúgy is vannak verekedős játékok, én azokból túl sok karaktert nem raknék be. (Dragon Ball, Naruto, Bleach, One Piece)
  • Lelouch
    Most kezdjem el sorolni a példákat, ahol a manga nagy tábora az anime lemezek vásárlásánál sehol se volt? Sajnos nagyon sokszor előfordul az ilyen.
  • Zomil
    Fakk...ez nagyon nem jo hir...azt meg elképzelni se tudom, hogy a fenébe veszik ilyen kevesen, holott a mangának nagy tábora van... :S

Girls und Panzer: Szvsz a szezon egyik legjobbja és egyben egyik legnagyobb meglepetése. Mindenki upotte féle szarra számitott, de egyáltalán nem olyan, iszonyat jo mü, nagyon ki van dolgozva, grafika, hangok, nagyon rendben van.
  • LasDen #56107
    nekem lenne...Gintoki és Takasugi :DD
  • Lelouch
    Vote for the Cast of Shonen Jump's Next Fighting Game

Esetleg valakinek lennének jelöltjei? :D
  • Lelouch
    Ja és ha már szóba hoztam az előrendeléseket, a Girls und Panzer a jelenlegi állás szerint nagyot fog szakítani... Olyan jó lenne?
    Az is érdekes, hogy a Nekomonogatari-t még le se adták, mégis már irtó sok előrendelés érkezett rá...
  • Lelouch
    Úgy néz ki, hogy a Medaka Box Abnormal utolsó része anime original lesz, mint az első évad végén. Szerintem borzasztó döntés...
    Mellesleg Kumagawa hangja írta twitteren, hogy reméli jól fognak fogyni a lemezek, hogy lehessen 3. évad. Ezzel kapcsolatban viszont azt olvastam, hogy az előrendelések alapján még az első évadnál is gyengébb szereplésre van kilátás.
  • Lelouch
    Már van a 6. részhez is, bár másik csapattól.
  • PetruZ
    Rikka kapcsán a 10. rész azért durván, kontrasztosan más, mint az 1. Én is azt mondom, hogy nem az lett, amit vártam - és így lett jó, mert van eleje, közepe és úgy tűnik, lesz vége is. Ami azért ritka manapság a sok elkezdett, de be nem fejezett sorozat között.
  • Zomil
    Sajnos a magyar felirat lemaradt az 5. résznél igy sajnos azota nem láttam :(
  • LasDen #56100
    engem nem kapott el. nincs vele baj, de most nem ilyesmire vágyom, meg aztán az a kisebb csalódás is bejátszhat, hogy én valami picit mást vártam, mint ami lett. Meg talán Rika gyerekessége is picit zavar. Tudom, hogy ez a központ, de akkor is....

• PetruZ
    Többen is mondtuk már itt, hogy a Chu2Koi igen jóféle jóság. :) Amúgy nemcsak a feliratra, hanem a maradék két részre is várni kell még, hiszen még le sem adták őket. :D
  • Lelouch
    Hát ez kész, Greed Island-ra se kap új openinget a HunterxHunter. :D Remélem akkor legalább képileg lecserélik az egészet, vagy legalábbis a nagy részét...
  • cataflam02
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

Hogy ez mennyire kurva jó :O 12 részből 10-t sikerült megnéznem.. most várhatok a feliratra. Eddig 10/10
  • Malakai
    Sajnos elég ritkaság, hogy animékben (is) jól eltalálják a rosszfiúkat, az ilyen folyamatosan röhögő, vigyorgó "hűdeőrültvagyokhihi" karaktereket én mondjuk sose csíptem, nem csak ráuntam (sokak kedvence, Accelerator is csak idegesített). Ahogy a pszichopata kisgyerekeket is erőltetik feleslegesen (Mirai Nikkiben is legbénább karakter, még a komikusan megrajzolt túlsúlyos nénike mellett is), vagy van még pár eléggé elhasznált klisé, amiket nem igazán tudnak jól felhasználni.
  • LasDen #56095
    nah felhoztam magam börtö-bötőőőmileg....őőő nem rossz, de nem is túl jó. sakamoto és himiko jók, nincs bennük kivetni valóm. szinte tökéletes főszereplők. A beszél fa darab Taira szóra sem érdemes....a problémák az antagonistákkal van leginkább. Ezt a vihogós pszichopata karaktert már kinem állhatom, idegesítő a folytonos fasságával. aztán az a csaj az őrület határán, nagyon értelmes....egyedül a zsoldos-vadölőkéses tag, meg a Char Aznable hasonmás Oda jók. A többiek répák....

Nézhető, de akkor se maradsz le semmiről, ha kimarad....
  • Zomil
    Ne is, mert még csak a 8. részig láttam :D
  • PetruZ
    Na, a 9. rész majdnem végig rohanós tankcsata megint, de a végén... á, nem spoilerezem el. :D
  • Lelouch
    Btooom! 10. - Itt most kivágtak egy jókora részt, a mangában sokkal többminden történt Sakamoto és Kira között... Az anime nagyon leegyszerűsítette
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a bim visszaszerzést... :D
  • Malakai
    Erről nekem meg ez... :)

• Count Adyn
    Ez ugrott be amugy:D
  • IMYke2.0.0.0
    Kalinka
    A mozdulatsor a folklórjuk része - én úgy tudom, a katyúsások [igen, a rakétavetősök] által lett népszerű, ezért ismerik mindenhol katyúsának ezt a táncelemet.
  • PetruZ
    Nem "kalinka" a neve? A Katyusha a dal, de a tánc régebbi (aminek a neve egyébként egy "Kalinka" nevű dalból származik).
  • Zomil
    Jo hát kell egy kis fanszerviz, ha már nem mutogatnak bugyikat meg melleket :D

Tankot se sürün vezetnek nök... :P

Jah és persze köszi a felvilágositást :)
  • IMYke2.0.0.0
    Fáznak bazzer, de popót alig takaró szoknyában vannak... [költői kirohanás, nem kell firtatni :)]

Katyusának hívják, amit a végén műveltek. Viszont, azt csak férfiak táncolják a valóságban.
  • Zomil
    Megint kaptunk az elözö rész után egy jo kis orosz háttérzenét + orosz "táncot"(nemtudom hogy hivják amikor igy emelgetik a lábukat)

• Zomil
    "amihez viszont történetet már képtelen értelmeset kitalálni"

Teljesen ilyen érzésem van nekem is, iszonyat jo alap, de a történet már harmatgyenge... :S
  • Malakai
    Őszintén szólva nekem csak annyi jön le, hogy nagyon nem csipem Kawahara Reki írásait. Van egy jó ötlete, amihez viszont történetet már képtelen értelmeset kitalálni, legalábbis az LN-eket elnézve nem róható az egész az anime nyakába. Sőt ráadásul iszonyat unalmas stílusban ír, kicsit olyan érzésem van, mint amikor középsuliban egy osztálytársam kisregényeit olvastam, bár az lehet részben ráróható a fan fordításra is.
  • Zomil
    Hát azt hiszem ezzel a résszel átbillent a mérleg az Accel World javára...ott legalább csak a föszereplö idegesitett, meg néha a szemüveges haverja, de egyébként egész korrekt anime volt, itt viszont lassan minden idegesit...ilyen tipikus Guilty Crown betegség iszonyat epic akar lenni, emellett viszont nagyon drámai is és szépen be is esik a két pad közé...
  • Lelouch
    Még mindig jobbnak tartod az Accel World-nél? :D
  • Máté94
    És még milyen lesz akkor a következő? Vagy inkább majd az utolsó? :D
  • Zomil
    SAO 23: omg mi volt megint ez a hatásvadász idiota rész?
  • Inquisitor
    Biztos sok on-screen felirat miatt ... nem sok reményt fűztem a sorozathoz, de összes projektet beelőzte nálam.
  • Zomil
    Ott a forum miért nem olvasol bele? :)
  • Máté94
    Állítólag holnap lesz tripla rész. Sok és nehéz benne a formázás, azért készül lassan.
  • Inquisitor
    Meh, a Robotics;Notes előző héten és most pénteken se jött ki. Nincs érdemi forrás, jegelték a projektet, a sorozat szünetel vagy mi van? Ezt vártam a legjobban, és semmi.
  • PetruZ
    Ez a Psycho-Pass baromi jó... Csak attól félek, hogy tudják ezt 22 részig húzni, mikor most, a 9. után már csak 2-3 részt várna a néző izgalmas, feszült lezárásként.
    A SAO 23 most elment, jobb volt, mint korábban, de valahogy még mindig nem az igazi, nem az a hangulat, mint az első játék alatt volt. Mindegy, már csak két rész és jöhet a 2. évad.
    A többi nézett anime a héten hozta a szokásosat. :)
  • Lelouch
    Nem tudom mikor lesz időm a részre, de régen én is kicsit antiklimatikusnak éreztem az arc végét. De belegondolva végülis jó volt az így is. Annyit előrevetítek, hogy Greed Island végén nem maradunk harcok nélkül.

Hisoka a régi sorozatban... :D
  • Máté94
    Én a mészárszéknek jobban örültem volna, na de mindegy... majd máskor. :D