72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #56151
    én nagyon szeretnék látni egy jó élőszereplős Evat....az hogy milyen lenne?? nem lehet tudni, csak feltételezgetni lehet, az meg nulla....
    :D
  • Zomil
    de....de....ez még a Hotd-s jelenetnél is rosszabb :D
  • Lelouch
  • Zomil
    omg miez? :D
  • armageddon666
    Ne.
    Eva jogokat eladni Hollywoodnak olyan mint StarWars jogokat eladni Disneynek!! :D
  • Lelouch
    Btooom! 11...

• Lelouch
    Hát az változó... Nem is nagyon mennék bele a témába.
  • LasDen #56144
    ha sikeres lesz a film, akkor utána jöhetne egy Eva film is :DD
  • Zomil
    Hát sztem a cgi-vel nem volt gond a trailerben, a többi meg majd kiderül :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is szívesen csalódnék kellemesen :)
    Csak, az a baj, hogy az amcsik harmadrangú szereplőgárdával, és sokadrangú CGI-vel képzelik az elsőrangú mozi-kassza robbantást.
  • Zomil
    Azért Guillermo del Toro-ban bizok, remélem pozitivan fogsz csalodni te is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Már ez sem igaz.
    Ellenben, ez tényleg amcsi-szemét film lesz. Ne feledd: én megjósoltam.
  • Zomil
    Jo hát te minden mechát csipöböl utálsz...
  • IMYke2.0.0.0
    Rettenet...
  • Zomil
    Áh értem :)
  • Prof William
    Nem csak szerinted. Del Toro nagy Portal fan így megdumálta a Valve-val hogy ennek a filmnek az erejére adják neki a GLADOS jogokat.

http://www.escapistmagazine.com/news/view/120087-Guillermo-del-Toro-Has-GlaDOS-On-Board-for-Sci-Fi-Movie
  • Zomil
    Jah annyit elfelejtettem hozzáfüzni, h az elözetesben a gép hang csak szerintem teljesen egyezik a Portal-os Glados hangjával? :D
  • Zomil
    Off:
    Nah végre kapunk vmi jo mechás filmet? :)

• Zomil
    Áhh köszi igy már világos :)
    Még egy utolso kérdés
    [spoiler] A double pontosan mit is csinál? [/spoile]
  • cataflam02
    SAO 24. rész előzetes.

• cataflam02
    Semmi bajom a Green Island Arcal.. csak már láttam a régi verzióban.. A Chimera Ant Arc meg a legjobb része az egész sorozatnak.. és még nem volt animálva :D
  • cataflam02
    Én sem szeretném a kaszát, mert megtetszett.. de sajnos ez nem rajtunk múlik.
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shiranui lenne majd a következő Iihiko. Ezért fontos Iihiko-nak. Ennek köszönhetően Shiranui csak akkor hagyhatja el a falut, ha double munkát végez, mivel az lényegében azt a célt szolgálja, hogy felkészüljön arra, hogy ő legyen a következő Iihiko. Shiranui Medaka double-je volt a sorozat kezdete óta, és miután elvégezte a feladatát, Kumagawával kitöröltette az emlékét a suli diákjaiból. Ám azon a ponton még nem volt olyan erős az All Fiction, így néhányan emlékeztek még rá, pl. Zenkichi. Mivel ha valamihez erős érzelmek fűződtek, azokat nem tudta meg nem történtté tenni. Utána Medaka, Zenkichi, Kumagawa és Ajimu elment Hansode-ért a Shiranui-faluba, hogy visszavigyék a suliba, de ott az egyik guru rájuk szabadította Iihikót. Aki lényegében nem okoz semmi problémát, és elvan a faluban békében, amennyiben Shiranui a faluban van, vagy csak úgy hagyja el a falut, hogy double munkát végez. Szóval most ki akarják iktatni Iihikót, hogy Shiranui felszabadulhasson. Miközben Shiranui nem akarja, hogy Iihiko ártson a többieknek, így most úgy viselkedik, mintha nem akarna visszatérni a suliba, és a baráti kötelékek amiket kialakított, azok is csak a munkájának részei voltak, és már semmit se jelentenek számára. Most valószínűleg ebből akarta Kumagawa kizökkenteni azzal, hogy Zenkichi létezését törölte a szeme láttára.
  • Zomil
    Lehet késö van már, meg most ugy felfogni se nagyon tudom, azt addig vágom, h azért hozták létre a falut, h elzárják meg hogy ilyen double-öket csináltak és mindig az aktuális shiranui feladata volt az örzés vagy vmi ilyesmi...aztán ott már nem nagyon értem a dolgot, h minek kell neki Shiranui meg hogy szabadult ki vagy mi történt ott :D
  • Lelouch
    Ja. :S
    Mit nem értesz még? :D
  • Zomil
    Jah hogy meg is hal? :O
    Amugy elolvastam a linket, de igy sem lettem sokkal okosabb :D

A 2. spoiler meg megint szép kis wtf :)
  • Lelouch
    Ne zavarják le hamar! Én személy szerint jobban vártam Greed Island-ot, mint a York Shin arc-ot... Szóval nem örülnék neki, ha elrohannák.
  • Lelouch
    Elhiszed, hogy az anime nézőinek nagy százaléka ismerte a mangát, vagy legalább hallott róla, és nem kaszálták? + NisiOisin...
  • cataflam02
    Gyorsan zavarják le a Green Islandot és jöhet a Chimera Ant arc !
    Szerintem az előtt nem is lesz új Opening.. max a Green Island utolsó részénél.
  • Lelouch
    És tényleg! :D
  • cataflam02
    Ez utóbbi nem meglepő.. az első évad után szerintem sokan kaszálták.. mondván unalmas és gagyi.. Pedig a 2. évad eddig rohadt jó.. Nagyon nem örülnék neki ha nem folytatnák..
  • cataflam02
    10 rész van felirattal.. igaz 7. résztől csak online nézhető feliratosan :D Letöltő linket nem találtam.
  • Lelouch
    Az első kérdésre a válasz itt megtalálható.
    A másodikra: a páncélozott teherautót Hanten vezette, ő szervezte meg a csapat kimenekítését a Shiranui faluból. Iihikóval meg nem lett semmi, meg se kottyant neki. Pusztán mivel neki csak Shiranui számított, nem ment Medakáék után. Viszont a sérülések, amiket okozott azok nem múlnak el, és az abnormális képességek, valamint minus képességek hatástalanok ellene. Most keresnek a legyőzésére egy módszert.
    Hát én nem nevezném annyira viccesnek azt a wtf részt a végkimenetel függvényében... [spoiler]Ajimu meghalt...

De látom szereted a wtf részeket, akkor egyet még beírok a legutóbbi fejezetből:
    Kumagawa a felerősített All Fiction használatával Zenkichi létezését meg nem történtté tette.
    [/spoiler]
  • Zomil
    Amugy elolvastam és azon kivül, h nyersen leir mindent nem sok derül ki.
    Hogy miért került elö vagy a végén miután egy páncélozott teherauto(WTF? :D) lelöki a hegyröl mi lesz vele.
    De ez is szép kis wtf rész: " Iihiko was able to break Ajimu's body in half with only a rubber band" :D
  • Lelouch
    Tekintettel akartam lenni arra, hogy majd esetleg nekiállsz a mangának, még ha csak 0,1% esély is van rá... :D
    + az anime original rész szerintem csak filler lesz, nem alternatív lezárás. Valamint míg nem látni a tényleges eladásokat, addig a 3. évadra is van esély.
  • Zomil
    "nagyon komoly spoilereket" hátha a 2. évad anime original befejezést kap és 3. évad se lesz akkor tökmind1 :)
  • Lelouch
    Hát belinkelem, de előre szólok, nagyon komoly spoilereket tartalmaz az oldal.
    katt
  • Zomil
    Igen? :DDD
    link? :)
  • Lelouch
    Már az a "legopbb" karakter is felül lett múlva azóta.
  • Zomil
    Jo persze, de én nehezen hiszem el, h ne lenne olyan aki nem élvezne egy olyan animét ahol 1évadon keresztük csak püfölik egymást szinte megállás nélkül megszámlálhatatlan különbözö képességgel. De hát mind1...ez van...örülni kell, h egyáltalán megkaptuk ezt a kellemes 2. évadot.