72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Nem biztos, tekintve, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sugou azt mondta, 3-mas pain level alatt már a valódi test is megérzi, Kirito meg levette nullára a "párbaj" előtt, utána meg gyakorlatilag felszecskázta, szóval nem biztos, hogy mozdulni is tud a fickó, ha egyáltalán az eszméletén van és nem őrült meg a fájdalomtól.
    :)
  • Prof William
    Vagy esetleg Sugou ki akarja próbálni hogy a valóságban Kirito vajon hány HP-t veszít ha leszúrják egy konyhakéssel.:)

Tuti bezavar még valami az a arc az utolsó részben.
  • PetruZ
    SAO 24: Kirito boob... izé, badassery again. ;) Valahogy az elején beugrott, hogy mi lesz a megoldás (merthogy ez egy "lopott" rendszer, ugyebár). És tökre mérges voltam magamra, hogy korábban nem jutott eszembe... Az utolsó rész, gondolom, egyfajta ráadás lesz, amelynek a végén a "seed"-et megnyitják, hogy átvezető legyen a következő évadra.
  • Zomil
    SAO 24: Hát ez...szép kis random befejezés...aztán a végén látom, h még mindig nincs vége :D
  • Prof William
    Jaja. Volt hogy a főhősök lába mellett robbant de csak eldobta őket 1-2 horzsolással, máskor meg mutatják hogy ugyanaz a bomba több méteres krátert vájt.

Na de hát a főhős/öket mindig védi a speciális írói védőpajzs, amíg az alkotó jónak látja. :)

Vagy ha az író nem is a lufimellek akkor is remek védelmet nyújtanak. :)
  • Lelouch
    Majd meglátod... :D
  • cataflam02
    Csak annyi lesz, hogy megmutatják ki nyert ? a sarokban meg a szétvert csapatot ? :O
  • Lelouch
    Ez most lehet hogy le fog lombozni, de már csak a végkimenetelt fogják mutatni... :D
  • Lelouch
    Hát így, hogy 50 fejezetet lenyomnak 12 részben, így biztos nem. :D Bár lehet átváltanak majd ovákra, vagy marad ennyiben, mert ennél se várhatók valami jó eladási mutatók az előrendelések alapján.
  • cataflam02
    Most már tényleg jöhetnek a fenti harcok :D
  • cataflam02
    Akkor egy jó ideig nem számíthatunk folytatásra :(
  • Lelouch
    Btooom!
  • Lelouch
    Igazából az anime már csak kb. 5 fejezettel jár hátrébb, mint a manga...
    Tudomásom szerint a doki még nem tért vissza semmilyen formában.
  • Frosty01
    Mi a címe ennek? gif alapján érdekel :D
  • Lelouch
    Hát csak annyit mondok, hogy Hisoka majd egy darabig valóban össze fog állni Gonékkal. A többit nem lövöm le.
  • cataflam02
    Hatalmas volt ez a jelenet XD
    Én 2 napja kezdtem el nézni, de eddig nagyon adja :D Remélem nem basszák majd el.

A doki most hogy túlélte visszatér még ? gondolom nem fog megváltozni.. és nem lesz jó arc.
  • cataflam02
    Kövi arc-ra a zenét is lecserélik :D
    Amúgy nem rossz.
  • Zomil
    Jo lett nagyon :)

Tényleg lesz olya rész ahol Hisokával együtt harcolnak? :D
  • Zomil
    Hát felröhögtem ennél a jelenetnél rendesen :D

Amugy meg a sztem az ugyanolyan tipusu bombák hasonlo nagysággal rendelkeznek, a különbözö tipusok között vannak különbségek.
  • Lelouch

Szerencsére bejött amit reméltem, képileg teljesen lecserélték az egész openinget. Bosszankodtam, hogy a zene maradni fog, de végül így ebben a formában azt kell mondanom, így is nagyon bejön most az OP.
  • LasDen #56171
    bÖTŰŰŰM 11....az a jelenet fergeteges volt :DDDD de amúgy so-so...azt nem bírom, hogy a robbanások radiusa nagyon random. olyanokat úsznak meg szereplők, amiket nem lehetne. mást meg ugyanaz harcképtelenné tesz :D
  • Lelouch
    Ez csak ilyen év végi levezető, extra bajnokság... :D A fő bajnokságban vannak a lányok, és az majdnem egy egész évig eltart. Azt idén Tachibana Kanade(Tenshi) nyerte az Angel Beats!-ből.
  • armageddon666
    Saimoe és csak férfi szereplők? O.o
  • Lelouch
    Bár csak tréfa lenne, de sajnos nem az. :D
  • Zomil
    omg mi a szar ez? :D
    Kirito és Hideyoshi, mint a 2 döntös? Nem április 1. van :D
  • Lelouch
    Te jó ég, a Saimoe szavazás elődöntőjében Kirito még a tavalyi első helyezettet, Lelouch-t is legyőzte. Nagyot csalódtam a szavazóközösségben. Ezután már valószínűleg meg is nyeri az egészet, bár Hideyoshi hátha megfogja majd a döntőben... :)
  • LasDen #56165
    The official Twitter account for the Higurashi no Naku Koro ni anime franchise confirmed on Saturday that a relaunch of the anime has been green-lit. [Via 0takomu]
  • Zomil
    Igaz :)
  • PetruZ
    Az tiszta volt, hogy WH40K, ezért volt furcsa. :) Amúgy szerintem nem Sister, mert ők nem használják az ][ jelet (tehát ez egy inkvizítorcsaj). ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Warhammer 40K Fan Group
  • Zomil
    Warhammer univerzumbol sisters of battle frakcio :)
    Jah és persze fan art.
  • Seth
    csak valami Warhammer fan art
  • PetruZ
    Ezt tudja valaki, miből van? Nagyon anime-szerű, de még csak nem is hallottam róla.

• Zomil
    Medaka S2 10: Megint nagyon jo rész volt :)
    Medaka vs Zenkichi, meg kicsit meghato jelenet is volt :D
    Meg végre nyiltan kimondták/rájöttek, h mi Medaka abnormalitása.
  • Zomil
    Akár még jo is lehet :)
  • PetruZ
    Chu2koi 11: Na, ez most végig súlyos dráma lett, de nem baj, jó felvezetés a záró részhez.

Kingdom: Rég volt itt róla szó, csak megemlítem újra, hogy aki korábban kaszálta, szerintem folytassa, mert egész tűrhető lett (6/10 nálam). Persze látszik még az olcsó CGI néhol, és vannak benne heroikus túlzások, de a történelmi-háborús sztori elviszi a hátán az egészet, pl. a mostani, 28. rész vége kifejezetten jó lett és volt benne egy kis csavar is. Itt 10 rész van még hátra a befejezésig.
  • Lelouch

Urobuchi Gen új animéje.
  • LasDen #56154
    inkább a Gunbdam Origint csinálnák (jó mondjuk amíg UC megy, addig nem lehet :((((
  • LasDen #56153
    hát ez....ez igazán....
  • Lelouch
    Annál biztos nem... :D